Ze bedoelen per 12 uur ’s nachts.

Perfecte Aprilgrap (voor de niet-moslims)

10 REACTIES

 1. De avondklok naar 22.00 uur. Dat loopt gelijk met het ingaan van de zomertijd: 21.00 nu wordt 22.00 vanaf 31 maart. Hetzelfde licht dus dit is ook weer nep. Geen enkele versoepeling.

  En wat te denken van alle worstjes die ons bij de vorige persco, vlak voor de verkiezingen, werden voorgehouden? Die gaan niet door want de verkiezingen zijn voorbij want ze zijn niet meer nodig.

  Maar wat de vaccinaties betreft, schiet het nog niet echt op. 1 Juli zal iedereen gevaccineerd zijn roept Hugo. Als er tenminste genoeg vaccins geleverd worden.
  Bereid u er maar op voor dat pas eind sept. de maatschappij wat open kan. Hugo heeft al meermaals aangetoond dat hij niet zo goed is in plannen.

  • De KNPV levert de meeste politiehonden, maar die zijn daar getraint mbv slaan, trappen en stroomstoten. Niet zo gek dat zo’n hond dan zijn trauma Afreageert op zijn agressieve baas.

 2. Volgens Rutte had de verschuiving van avondklok naar 22.00 niets te maken met de ramadan. En toen zag ik zijn neus weer een stukje groeien.

 3. Dat je politieke partijen niet kunt vertrouwen blijkt maar weer eens uit het volgende:
  https://www.hpdetijd.nl/2021-03-23/fluistercampagne-van-partijtop-tegen-labiele-omtzigt-bedreigt-stabiliteit-cda/

  Omtzigt zit ziek thuis. Dat overkomt vaker werknemers die door hun werkgevers, in dit geval het CDA, worden uitgekotst en die geen andere optie meer zien dan zich ziek te melden. Uiteindelijk zal Omtzigt bij het CDA verdwijnen en ik hoop met medenemen van zijn zetel.
  Waarom wil het CDA hem kwijt? Omdat Rutte woedend is op Omtzigt vanwege zijn volharding in het kinderbijslagschandaal; dat gaat veel geld kosten en het ondermijnt het vertrouwen in de overheid.
  En draaikontenpartij CDA doet uiteraard gewillig wat Rutte en Kaag willen.
  Zo zie je maar weer: het kartel speelt elkaar de bal toe en de kiezer is de pinautomaat voor hun hobby’s.
  Trek je dus niets meer van Den Haag en Brussel aan en leef je eigen leven.

 4. Ik zag gisteren de discussie in de 2e kamer tussen Van Haga en Carla Dik-Faber, Vera Bergkamp en Leonie Sazias.
  Van Haga stelde “dat het kabinet na meer dan een jaar corona onderhand wel eens had kunnen bepalen welke maatregelen effectief waren en welke niet. Hij stelde dat corona ernstig was maar dat onduidelijk was welke maatregelen effectief waren”.

  Dat kwam hem op reprimandes van bovengenoemde vrouwen te staan: “hij wilde alles open gooien en had geen oog voor de volksgezondheid”.

  Maar dat zei Van Haga helemaal niet; dat was een eigen interpretatie van genoemde vrouwen. Dan concludeer ik dat ze niet begrepen wat hij zei of dat ze opzettelijk de boel verdraaiden omdat Van Haga van de FvD is.
  En dat zooitje moet ons vertegenwoordigen? Op het griezelige af!

Comments are closed.