Wie had dit script een jaar geleden kunnen verzinnen? Een politicus die handen schudt en haring eet wordt daarvoor vervolgd? Het OM en de rechterlijke macht lijken hun uiterste best te doen om het geloof in een onafhankelijke juridische keten onderuit te halen.

Herinner je de klucht over de avondklok? In 1 dag zitting, wrakingskamer uitspraak, behandeling en hoger beroep. Terwijl een zitting over mondkapjes in het OV meer dan 12 maanden duurt. Best wel een dingetje, inhoudelijke rechterlijke toetsing hiervan voor mensen die geen mondkapje willen opzetten in het OV.

Er lijkt tevens sprake te zijn van een selectieve vervolging van politici. Ik zal de foute uitspraken die Rutte deed niet herhalen. Een rechter heeft geoordeeld dat zijn beleid als staatssecretaris gemeenten heeft aangezet tot discriminatie. bron en bron. Hij is hiervoor nooit vervolgd.

Waar het beleid van Rutte volgens een rechter gemeenten heeft aangespoord tot discriminatie werd Geert Wilders jarenlang om een uitspraak vervolgd.

Om naar het corona tijdperk te gaan. We weten van de bruiloft van Grapperhaus. We weten van de demonstratie waar Femke Halsema weigerde in te grijpen. We weten van Hoekstra die ging schaatsen, Jetten die naar de sportschool ging, Hugo de Jonge die zonder mondkapje een winkel bezoekt, allemaal niet vervolgd.

Daarnaast. Bedreigers van Thierry en Willem Engel zijn bekend en worden niet vervolgd. Je zou toch verwachten dat na Pim Fortuyn men bedreigers van politici vervolgt. Dit is wel gebeurd met iemand die Rutte bedreigde, deze man ging, mede omdat hij een gaspistool bezat, 21 maanden de cel in en kreeg TBS.

Is er een patroon zichtbaar? Of ben ik Wappie?

Alhier de aankomst van Thierry in Emmeloord:

13 REACTIES

  • Alles wat helpt om de linkse terreur van framing van andersdenkenden mentaal kapot te maken, heeft mijn steun. En daarmee bedoel ik linkse partijen met hun aanhang en onze linkse media die linkse politici promoten.
   Ik negeer vanaf nu linkse mensen en boycot linkse media en partijen; die media kun je vooral pakken door je abonnement op te zeggen.

   • Ik lees dat RTL geen afscheid neemt van Martijn Koning en daarmee scharen ze zich bij degenen die vinden dat extreem racistische uitlatingen aan rechtse politici mogen.
    Daarom neem ik afscheid van RTL en ik roep op tot een boycot van RTL en met name Jinek. Lagere kijkcijfers betekenen op termijn lager inkomsten; dat is wat we kunnen doen tegen framing door links: ze pakken in hun inkomsten!

 1. Overheidsinstellingen worden steeds meer een politiek wapen lijkt het. Vriendjes krijgen ‘recht’, anderen krijgen vervolging voor kleine overtredingen of worden, zoals bij de OV boetes, genegeerd.

  Dat zie je ook met giften die gisteren en vandaag in het nieuws waren. D66 kan sjoemelen en niemand die er een punt van maakt. Anderen worden vervolgd of zwart gemaakt in de media voor minder. Dat zijn inderdaad praktijken uit maffia-staten. Zoiets verwacht je eerder in Malta of Oekraine.

  Wat komt er nog meer? Speciale belastinginspecties voor politieke ‘vijanden’? Onderzoeken door andere ‘autoriteiten’?

  Nederland is volgens Mafkat een Pedocratie geworden. Dat lijkt de kloppen, met de complimenten van de VVD.

  • Wie is nou weer mafkat.
   Niet iemand van deze site, ben de naam nog niet tegen gekomen.

   • Inderdaad, normaal link ik niet naar hem omdat hij de laatste jaren echt knettergek is geworden. Maar vroeger schreef hij goede dingen. Veel over justitie en ook aardige stukjes op de webstie van Theo van Gogh. Die al een ‘blog’ had toen het woord nog niet bestond.

    Zijn website staat bovenaan met deze zoekopdracht: https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=mafkat+zoek+hulp&ia=web

   • Lang geleden dat ik iets van de man gelezen heb.
    Lang geleden dat de man ook nog iets zinnigs had te vertellen.
    De man is al jaren de weg helemaal kwijt, vandaar dat ik er even niks bij kon bedenken.

 2. Dit soort beelden zie je gewoonlijk op het journaal uit communistisch China, Myanmar, Turkije en andere schurkenstaten; en nu dus ook uit Nederland.

  • Het linkse politieke tuig laat nooit iets onbeproefd om niet-linkse tegenstanders zwart te maken. Dat was de aanzet tot de moord op Pim Fortuyn door een geestelijk gestoorde Volkert van de G.
   Ik vermoed nu dat een ultiem racist als Martijn Koning het niet erg zou vinden als hetzelfde zou gebeuren met Thierry Baudet?
   Ik vermoed echter ook dat de tegenreacties dan heel wat heftiger zullen zijn als indertijd.

 3. Jammer dat hij een rechts nationalist is en geen echte liberaal.

Comments are closed.