13 REACTIES

 1. De onderdanen zijn waarschijnlijk tegen petities of referenda, want ze willen geregeerd worden door experts. De heerschers kiezen de experts.

 2. Heel even tussendoor voor de GAB gebruikers.
  Ik zou zeggen, kijk je account even na. Verander je mail adres en of wachtwoord.

  Twitter-alternatief Gab heeft te maken gekregen met een datalek waarbij de gegevens van 4 miljoen gebruikers zijn gestolen. Van ruim 66.000 gebruikers gaat het om het e-mailadres, aldus beveiligingsonderzoeker Troy Hunt. Een aanvaller zou door middel van SQL-injection de database van Gab in handen hebben gekregen.
  https://www.security.nl/posting/692943/Gegevens+4+miljoen+gebruikers+Twitter-alternatief+Gab+gestolen

  • OK, op dit soort berichtjes zit dus ook niemand hier op te wachten.
   Kom er zelf maar achter dan.
   Ik zal ze niet meer plaatsen hier.

 3. Met alle waardering die ik voor prof. Guus Berkhout heb als geofysicus moet mij van het hart dat ik zijn idee dat we met een petitie de vorming van een zakenkabinet kunnen afdwingen dat orde op zaken gaat stellen van een ongelooflijke naïviteit getuigt. Noem mij eens één voorbeeld van een petitie die een dergelijk verstrekkend effect heeft gehad.

  • Dat voorbeeld ga jij niet vinden.
   Een petitie is niet meer dan een vorm van bezigheidstherapie met het idee dat je ergens goed voor bezig bent geweest.
   Demonstraties zo als een middagje modder trappen op het malieveld valt daar ook onder, dat is net zo nuttig.

   • Je moet wel een erg dikke plaat stront voor je kop hebben wil je nog steeds niet begrijpen dal je door velen hier uitgekost bent met je infantiele geouwehoer. Tieft op domme pisvlek, ga terug naar geenstijl waar je ook al uitgekost bent.

 4. Vandaag in het AD: geen enkel griepgeval deze winter; Huh? Corona is net als de griep een corona-achtig virus, toch?
  Er wordt ook geconcludeerd dat mondkapjes dus werken tegen griepbesmetting. Is dit de opmaat naar verplichte mondkapjes in de winter?
  En verder beweert Jaap van Dissel (hij weer) dat toenemende besmettingen komen omdat we ons niet aan de coronaregels houden; hoe weet hij dat? Bewijs graag of anders je mond houden Jaap.

  Het lijkt er steeds meer op dat het RIVM en onze regering de status quo willen handhaven: samenscholen verbieden, mondkapjes op. China 2.0!
  Ik ken diverse kinderen van 6-10 jaar waar heel goede voetballertjes onder zitten die geen zin meer hebben omdat het elke week dezelfde tegenstanders van de club zijn. Ze willen wedstrijden tegen andere clubs en daarom haken er steeds meer af. Als je het sporten onder kinderen om zeep wilt helpen, regering, ben je op de goede weg. Trouwens buiten op 1.5 meter loop je echt geen corona op.
  Alhoewel, de overheidssport bij de belastingdienst is al meer dan 15 jaar het criminaliseren en bestelen van gewone mensen; ze noemen zichzelf “de Rechters” en die sport mag wel doorgaan.

  *** uit spambak gevist ***

Comments are closed.