De website MEDISCH CONTACT meldt: Artsen die (hydroxy)chloroquine of ivermectine voorschrijven tegen covid-19 krijgen daarvoor vanaf nu een boete van maximaal 150.000 euro opgelegd door de inspectie. Het kan daarbij ook gaan om andere medicijnen die buiten de richtlijnen om worden voorgeschreven. 

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd meldt: Ook apothekers kunnen worden aangesproken wanneer ze deze medicijnen voor corona verstrekken. De inspectie roept apothekers op om een melding te doen bij het Meldpunt Zorg van de IGJ, als ze recepten voor deze medicijnen krijgen aangeboden en er een vermoeden bestaat dat dit voor de behandeling van corona is.

In een libertarische samenleving zal dit niet snel gebeuren. Jij bepaalt zelf wat jij in je lichaam stopt. Je gaat zonder recept naar de apotheek en bestelt daar wat je wenst. En de apotheek is niet verplicht hier melding van te doen bij wie dan ook.

In deze samenleving worden aan jou medicijnen onthouden. En wordt er druk uitgeoefend om je te laten vaccineren. Met vaccins waar we nog niet alles van weten. De LAREB gegevens in Nederland zijn geheim, tenminste, de dataset wordt niet gedeeld. De VAERS database die in Amerika de bijwerkingen registreert van geneesmiddelen en vaccinaties is wel openbaar. En laat een enorme toename zien van meldingen. Het zijn vooral meldingen door de corona vaccins. Zie dit artikel.

De overheid lijkt allergisch voor burgers die zelf willen beslissen wat ze in hun lichaam stoppen. En dreigen artsen met hoge boetes. Maar niet alleen artsen lopen het risico op hoge boetes. De NVWA meldt:

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt tegen reclames van verkopers van voedingssupplementen die de suggestie wekken dat hun producten helpen tegen het Coronavirus. Er zijn geen voedingssupplementen die helpen tegen het Coronavirus. Dit soort claims van verkopers zijn ernstig misleidend en wettelijk verboden…. De NVWA treedt handhavend op als zij dit soort claims tegenkomt. Bedrijven die op deze manier reclame maken kunnen hoge boetes krijgen, oplopend tot 150.000 euro.

Ook hier een NSB-achtige oproep om overtreders aan te geven:

Consumenten kunnen misleidende (medische) claims van bedrijven over Corona-bestrijding bij voedingssupplementen melden bij de NVWA, telefonisch via 0900-03 88 of via het meldformulier. De NVWA treedt handhavend op als zij dit soort claims tegenkomt.

Bent jij van mening dat supplementen en vitamines je kunnen beschermen omdat je mogelijk tekorten hebt opgelopen? Bijvoorbeeld doordat je het afgelopen jaar nauwelijks geld hebt kunnen verdienen en groente en fruit soms best prijzig zijn? Dan zijn hier dappere dodo’s die het toch aandurven om tips te geven welke tekorten je moet voorkomen.

Het is een principieel recht dat je mag eten en drinken wat je zelf wenst. Op het moment dat een overheid ook maar enige dwang uitoefent op wat je eet, ben je onderworpen. Een vrij dier eet wat het wenst te eten. Een vrij mens bestaat niet meer. Een mens kan in de praktijk slechts voedsel kopen en medicatie aanschaffen die door de EU en de NVWA en andere instanties zijn goedgekeurd. Hierdoor ben je in hoge mate onderworpen.

Dank voor het lezen en een prettig weekend

7 REACTIES

  • En anders wel een nieuwe ‘Coron-21’ pandemie. Vroeger zou het een seizoensgriep geheten hebben.

 1. Wat is er toch aan de hand met dat kwakzalvers-gilde in Den Haag? Medicijnen die bewezen werken in bepaalde situaties worden verboden. ‘Vaccins’ waarvan niemand weet wat er precies de gevolgen en bijwerkingen van zijn worden als ongevraagd advies voorgeschreven door Dokter Mengel… ehhh Rutte en zijn kwakkels.

  Wat ik mij dan weer afvraag: Hoe zit het met de invloed van cocaïne op deze beslissingen? Welke bijwerkingen heeft cocaïne op het beleid gehad? Dat is ook een factor om rekening mee te houden in dit hele melodrama.

  Volgens een rechter in Engeland zou het huidige pakket corona-maatregelen nog 10 jaar het beleid kunnen zijn. Geldt dat ook voor hier?

 2. @ Niko
  Dat huidige pakket corona-maatregelen is een lachertje met wat nog komen gaat!
  De implementatie van het systeem van het beest is nog maar net begonnen….

  Je kan dit weglachen, maar dan spreek ik je over een paar jaar nog wel een keer (als je 1 van de overlevende bent).

 3. als ze je vragen waarom je geen vacin wil dan moet je gewoon zeggen dat er ander middelen zijn die ook werken en wijs ze dan op HCQ en Ivermectine en vervolgens bedank je ze voor het meedenken.

Comments are closed.