Je bent moeder. Je pakt je kind bij de hand. Stapt op de fiets of in de auto. En brengt je kind naar de corona test straat. En bent trots op het gedrag van je kleine tijdens het binnendringen van het wattenstaafje. Dit land is tot op het bot toe verdeeld. Een deel ziet deze moeders als slachtoffers van massa hysterie. En een ander deel van het land is trots. Dat we van jong tot oud samen strijden tegen corona.

10 REACTIES

  • Kan je de link daarover hier er bij plakken.
   Ik kan het niet zo gauw vinden op die site.

 1. Ik vind het kindermishandeling. Net als dat ik het kindermishandeling vind als kinderen verplicht van hun ouders naar dat naakt-programma op de Nederlandse Pedo Omroep moeten kijken.

  Gisteren keek ik naar de verkiezingsshow op GeenStijl. Normaal haak ik daar binnen 10 minuten af maar deze keer bleef ik wat langer hangen omdat Joost Eerdmans wel wat interessante dingen te melden had.

  Wat mij opviel in het gesprek, en ook vaker opvalt, is dat het bijna nergens gaat over afschaffen van de coronamaatregelen. Eerdmans verslikte zich er in dat hij voor/tegen verplichte vaccinatie is. Hij corrigeerde zichzelf door ‘tegen’ te zeggen, maar zijn eerste reactie was ‘voor’.

  Dus ja21 staat bij mij ook op de fascistenlijst.

  • Aan stemmen doe ik niet meer maar de enige partij die tegen elk corona regeltje is is het FvD.
   Al die andere zijn het wel ergens mee eens.
   De 1 voor een paspoort, de ander voor verplicht prikken, maar allemaal gunnen ze jou niet de volledige vrijheid.

Comments are closed.