Vriendenplek is een nieuw sociaal media platform voor Nederland en België. Ik heb eerder in dit artikel aandacht besteed aan dit initiatief. Bij deze vraag ik aandacht voor de tijdlijn van Marc. Zeker de moeite waard. Hieronder een beeld van wat er zoal de afgelopen dagen voorbij is gekomen aan plaatjes. Aangevuld met plaatjes vanuit andere bronnen.

 

 

 

3 REACTIES

  1. Om een kennis van mij te citeren: “Dit land wordt door debielen bestuurd.”
    De laatste tegel sluit daar leuk bij aan en ik wens, vrij naar een oude spreuk, de Covidclown een eeuwig leven toe met elke dag een andere mutatie als ziekte.

    • Ach wat zeg ik nou toch allemaal… ik wens het clowntje natuurlijk elke dag een ander vaccin toe.

      “Geniet er van…” zouden ze zeggen in de horeca die nu een half jaar dicht is. Volgens ‘inside information’ die ik ergens hoorde blijft de zooi dicht tot 1 juni. Hopelijk klopt het niet.

Comments are closed.