Een aantal opvallende overheids tegenstrijdigheden mbt corona vallen op en hoewel ik nog niet weet hoe die op te lossen, is het stellen er van op zich al een goed middel voor indringende vragen.

Allereerst valt op dat maatregelen hoofdzakelijk gestuurd worden op basis van de beperkte IC bedden. Los van de vraag waarom Nederland slecht 30% van de IC bedden tov Duitsland, België en Luxemburg heeft, is wel heel tegenstrijdig dat in de afgelopen 12 maanden er geen IC bedden bijgeplaatst zijn. Wanneer je miljarden in de economie aan het verliezen bent, zouden wat miljoentjes voor extra bedden/personeel toch op hun plaats zijn. En zeg niet dat er geen IC bed alternatieven zijn: hier zijn er al honderden aangeboden.

Blijkbaar? Vindt men macht en lockdown belangrijker dat extra IC bedden?

TESTEN: door veel en vaak te testen, zou je haarden kunnen lokaliseren en verdere besmettingen kunnen voorkomen. Vreemd dat we nu al een jaar met een (wetenschappelijk) rammelende PCR test en gebrekkig afspraken/uitslagen systeem moeten leven, terwijl er genoeg direct klaar testen beschikbaar zijn.

Blijkbaar? Vindt men macht en lockdown belangrijker dan extra corona testen?

Antilichamen: Inmiddels heeft 20% van de bevolking corona antilichamen. Cijfer van voor dat men goed en wel/slecht aan het vaccineren ging. Afgezien dat nog niet duidelijk is of mensen met antilichamen besmettelijk kunnen zijn, zou wel logisch zijn die mensen meer vrijheden te geven en als laatste (eventueel) te vaccineren. Dat geeft een winst van 20% eerder anderen vaccineren.

Het niet vrij laten van mensen met antilichamen, duidt op machtshandhaving.

Avondklok was wel het strengste en allerergste middel om corona tegen te gaan, zei bloemschoen bij de start. Op basis van de verschrikkelijke Britse variant moest het dan maar voor twee weken gebeuren. De twee weken waren nog niet om of de avondklok werd verlengd, zogenaamd omdat we er al aan gewend waren. Dat die Britse variant niet veel erger is dan de andere, is men dan al lang vergeten.

Blijkbaar is de avondklok macht belangrijker dan het effect.

Mondkapjes. Er zijn geen objectieve studies dat mondkapjes werken. Hoogstens de bewustwording dat het handig is om afstand te bewaren. Maar na aanvankelijke vrijheid, worden die gezichtsluiers overal verplicht.

Blijkbaar is het angst aanjagen belangrijker dan het objectieve nut.

Vaccinatie: los van of je het met vaccineren eens bent, de gangbare OMT/overheidsdoctrine is dat vaccineren DE oplossing is. ALS dat zo is en ik ga nu niet in op de bijverschijnselen etc, maar als vaccineren de oplossing is, waarom laat je de een miljoen vaccins op de plank liggen? Dus een miljoen potentiële corona slachtoffers/haarden, lopen risico en kunnen nu langer besmetten. Hoeveel doden en IC bedden betekent dat wel niet?

Blijkbaar? Vindt men macht en lockdown belangrijker dan vaccineren?

Ervarings cijfers geven al een half jaar aan dat 60-minners, nauwelijks last hebben van corona, uitzonderingen daargelaten. Maar die uitzonderingen zijn minder dan het aantal verkeersdoden. Is het dan een domme vraag om als je dan een lockdown instelt, dat je de 40-minners vrij laat de kroegen etc in te gaan; en die dan vraagt hun eigen bubbel aan te houden? Dan heb je 60-80 % van de horeca, winkels en festivals gered, cq hoef je niet bij te subsidiëren.

Blijkbaar? Wil men de 60-minners ook opsluiten, terwijl ze/we dan nooit meer groepsimmuniteit bereiken.

Er zijn nog veel meer tegenstrijdigheden. Die er toe leiden dat je haast complot denker wordt, dat de overheid de macht over ons wenst en niet wil afstaan. Zeker nu de ernst van de derde golf toch weer mee lijkt te vallen.

13 REACTIES

 1. Beetje off topic.

  Herman Tjeenk Willink is de nieuwe formateur.

  Zonder een broer of neef in de farmaceutische wereld kom je er niet.

  Google: Bert Tjeenk Willink
  boehringer
  Strada

 2. Het ging nooit om onze gezondheid.
  Ze willen kost wat kost een spuit in je arm jassen.

 3. Ik ving een gerucht op dat (sommige) artsen zich niet willen laten vaccineren want het spul is een gevaar voor je gezondheid. Of het gerucht klopt weet ik niet.

  Ongehoorzaamheid is de enige weg om te gaan met het soort machtswellustelingen als in Den Haag. Als 15 miljoen schijn aan alle regels hebben dan kunnen ze niks doen. De ze dan ± 2.7 miljoen ambtenaren de straat opsturen met bonnenboekjes?

  De laatste weken lijkt de politiek meer geinteresseerd in politieke spelletjes dan ik het land door een crisis heen te helpen. Maar dat kun je verwachten in een land waar zwakzinnigen massaal op VVD en D66 hebben gestemd.

 4. @Wim: digitaal aangifte is een goed idee, maar hoe vul je dat in?
  Dan link ik wel naar dat pakketje van 400 pagina’s.

 5. Uit dit onderzoek blijkt dat Covid-19 een project is, waarbij zeer ernstige misdrijven tegen de menselijkheid worden gepleegd. Het is tijd om de leugens door te prikken en aangifte te doen wegens deze criminele daden.

  Dit is algemeen bekent bij de daders en hun uitvoerders dus wat veranderd een aangifte dan? Is toch dezelfde kliek!
  Daarbij komt dat er best veel mensen instemmen met dit belijd van deze maffia familie DH en als horigen zich schikken.

  • Het staat iedereen vrij om je niet aan de regels te houden. Dat kun je openlijk doen of zonder ruchtbaarheid.
   Zonder ruchtbaarheid is makkelijker want dan geef je ze geen stok om te controleren.
   Neem nou de 1-persoonsbezoekregeling; als je geen herrie maakt mag de politie je niet eens thuis controleren als je meer mensen op bezoek hebt.
   Gewoon slim zijn en niet uitdagen, dan kun je doen wat je wilt.

 6. https://niburu.co/het-complot/16176-het-coronavirus-bestaat-niet-en-covid-19-is-de-griep

  Zoals al heel lang duidelijk: de vliegende niks! En opgesloten en afgespoten voor noppes, tenzij de economie verder diep gesloopt moet worden en het aanwezige miljarden menselijke overschot ‘moet’ worden afgemaakt.

  Hersenloze volksstammen die zich met volle overgave in euforie en vreugde laten afmaken. Met stomheid geslagen hoe eenvoudig mensen zich laten ‘opruimen’….Daar hoefde niet eens de deportatie en de gaskamers voor te worden afgestoft. Zo eenvoudig, wie had dat ooit voor mogelijk gehouden?

Comments are closed.