Dat je als overheid de coronacrisis niet kunt oplossen en zelfs niet elementaire zaken goed regelen als:

is schandalig, geldverspilling, kost mensenlevens en is belachelijk.

Maar dat je in het afgelopen jaar de daadwerkelijke oplossingen voor IC bedden én personeel, niet hebt aanvaard, is geen onkunde meer, maar onwil of is er dan toch een complot aan de gang??

Zoals we schreven:

 • Is er een ziekenhuis boot met honderden IC bedden inclusief personeel aangeboden: wat heb je liever: onder code zwart volgens de regels op de gang creperen, of in een ziekenhuisboot behandeld worden door een niet-Nederlands sprekende verpleegster?
 • Biedt Siemens   boot en Siemens een oplossing voor honderden bedden aan @ € 50 mio per jaar, ook hier met personeel
 • Komt Sozaned, artikel FD 9 jan al in mei met een prachtig plan om duizenden oud-verpleegkundigen mee te laten helpen, met als gevolg: ‘ze hebben net zo lang vergaderd tot er iemand tegen was’. weer een oplossing vakkundig de nek omgedraaid.

Dus drie daadwerkelijke oplossingen om (de gevolgen van) de lockdown drastisch te verminderen, worden niet onderzocht of geactiveerd. Dan ga je toch haast denken dat “ZE” die lockdown prefereren. Op zijn minst is het onbehoorlijk bestuur, maar ik vind het schandalig en misdadig.

En leg dit eens uit aan die winkelier of kroegbaas. Dus los van hoe ernstig dit is voor die 85% van de bevolking die voor de 15% bedreigden opgesloten wordt, als je dan zo stuurt op IC capaciteit en vervolgens geen oplossingen accepteert….

En naar zo’n overheid moeten wij braaf luisteren en haar regels volgen? Vanwege haar incapabele bureaucratie?

25 REACTIES

 1. Overnight denkt dat het per ongeluk is dat de overheid niet ingaat op mogelijke oplossingen voor de zogenaamde golf aan doodzieke mensen of stopzetten van de maatregelen?

  • Niet alleen dat, hij meent ook nog dat het overheden zijn die het beleid formuleren terwijl zo langzamerhand iedereen weet dat big business en government samengeklonterd zijn. Het meest duidelijk wordt dit wel middels de innige band tussen de big-tech-ceo’s en de democratische partij in de VS. Niemand gelooft dat Joe Biden de lijnen uitzet, net zoals niemand gelooft dat Rutte dat in NL doet. Steeds maar weer hameren op de dogma’s: overheid is slecht, bedrijven zijn goed, begint wel een beetje jaren 70 aan te doen.

   • Youp dat raakt een beetje aan het gesprek wat ik met Joep heb bij het artikel van nooit.nl. De hamvraag daar is eigenlijk. Waar begin je met ontrafelen. Ga je de diepte in. Of blijf je aan de oppervlakte en werk je toe naar afwezigheid van overheid zodat alles wat zich achter die schermen afspeelt vanzelf verdwijnt.

    Ik weet niet wat het beste is. Maar bij artikelen als deze denk ik wel. Er moet wel iets gaan bewegen natuurlijk. De realiteit moet wel leidend blijven he.

 2. De gezondheid van de mens is 99% afhankelijk van een gezonde voeding en de in de hapvoeding aanwezige vitaminen en mineralen.
  Makelijker kan ik het niet zeggen voor de moeilijkere uitleg verwijs ik naar onze “overheid” n.l o.a. het verdienmodel?

 3. Als die boot wel was geaccepteerd, waren er dan genoeg zieken om deze boot mee op te vullen? Want waar zijn toch al die corona-zieken in mijn eigen omgeving? Ik zoek er naar maar vind ze nauwelijks.

  Zijn er nog mensen met griep? Of is het griep-virus gemuteerd naar ‘corona’? Zo vul je wel fijn de bangmaak statistieken naar nieuwe hoogtes. Hoe zit het dan met verkoudheid, longontsteking, bronchitis, en andere aandoeningen aan luchtwegen?

 4. Ik blijf het toch herhalen.
  Het gaat helemaal niet om corona maar om de bevolking te dwingen een gehoorzaamheid training te laten ondergaan.

 5. Volgens de World Hoax Organi$ation sterven er jaarlijks 1,8 miljoen mensen aan TBC. TBC is zogenaamd ook besmettelijk toch hebben we nooit lockdowns gehad voor TBC.

  Volgens de World Hoax Organi$ation sterven er jaarlijks ook 2,56 miljoen mensen aan luchtweginfecties, nooit lockdowns. https://assets.weforum.org/editor/responsive_large_webp_tdta3C-Br4g7A4voRbRc5OGf4g9SGdAQIs11dYw-Cnk.webp

  De virusfantasie is een straatje zonder einde, ze slopen de middenklasse zodat er enkel nog een slavenklasse overblijft, die vervolgens lamgespoten wordt met gifspuiten die de mens nooit eerder in de geschiedenis nodig had. Straf dat we in hun woorden “overbevolkt” zijn geraakt zonder vaccins..

  Ondanks de enorme geldbedragen die uitgeloofd worden kan niemand op de wereld bewijs tonen dat virussen bestaan en ziekmakers zijn. Geen virus geïsoleerd. Enkel indirect ‘bewijs’, want we vinden wat stofjes en die zijn dat van het hypothetische virus.

  Tja, zo kan ik op straat een stukje aluminium vinden en dan beweren dat dat van een UFO afkomstig is. Waarmee dan het bewijs is geleverd dat UFO’s bestaan, want ja van waar zou het anders komen, het vinden van dat aluminium stukje klopt immers met mijn hypothese van UFO’s.

  En dat is dan “wetenschap” dames en heren. Je reinste kolder is het, heeft niets met wetenschap te maken. De belspel oplichters van enkele jaren geleden kunnen nog iets leren van deze snake oil verkopers.

  Na vaccinatie terug naar normaal? De Jonge: nee https://www.youtube.com/watch?v=r7LuvvqqZNU

  Geboren leugenaars, kinderen van de slang. Leugens gebouwd op leugens die op leugens gebouwd zijn. Satanic inversion van de waarheid.

  “We’ll know our disinformation program is complete when EVERYTHING the American public believes is FALSE.”

  William Casey, CIA Director 1981-1987
  https://truthstreammedia.com/2015/01/13/cia-flashback-well-know-our-disinformation-program-is-complete-when-everything-the-american-public-believes-is-false/

  Gezien sinds de 2de wereldoorlog de hele wereld cultuur en ‘wetenschap’ gestuurd wordt vanuit de USA via o.a. MTV (Masonic TV) en Holywood, mag je “the American public” vervangen door “the world public”. En “everything” mag je letterlijk nemen.

  Another Lockdown and… the Doctors Are Dancing Again! (Footage of EMPTY Hospitals)
  January 5, 2021 https://humansarefree.com/2021/01/lockdown-doctors-dancing-again-empty-hospitals.html

  • Edgar over die aluminium. Jensen zegt dat het nieuwsberichten regent over ufo’s of buitenaards leven enzo. Hij had ook heel veel kranten stukjes daarover. Was in de laatste uitzending.
   Dus dat we wat kunnen verwachten van die richting. Waardoor we weer een nieuwe lockdown inkunnen. Een soort Alien invasion. Is ook in Hollywood films geweest kennelijk. En die voorspellen schijnbaar wat komen gaat. en Jenen heeft het toch vaak bij het goede eind.
   Maar een stukje aluminium zou ook al kunnen volstaan om de massa voor de gek te houden natuurlijk. we’ll see.

 6. Alea iacta est

  De overheden zijn de kankers die we zelf mee in het pluche gezet hebben

  Wat er deze week in het capitool gebeurd is, is een symptoom voor wat er aan de hand is in deze wereld
  Er kan nog veel meer gezegd worden maar:

  Ik ga nu langlaufen op mijn eigen grond met 85 cm sneeuwp

  Het is a balmy -12 Celsius and a steel blue sky
  Have a nice day zeggen we hier dan als groet

 7. Ik denk dat deze regering het heel goed doet.
  Niet voor de bevolking uiteraard maar voor hun opdrachtgevers van het WEF, Bilderberg. Verenigde Naties en een groep die de rijksten van de wereld zijn.
  Ik bedoel maar dat Rutte via leugens list en bedrog precies de bevolking daar heeft waar deze clubs ons willen hebben.
  En niet alleen de Nederlandse regering maar alle regeringen die hieraan mee willen werken.

   • Zo Jack.
    Kom je voor de dag met Wappie alert en dan een linkje naar een pagina die je zelf waarschijnlijk niet eens goed gelezen hebt.
    Dus inhoudelijk kom je niet veel verder dan een linkje.
    Zal Ik je even uitleggen wat Ik hiermee bedoel.
    Als je namelijk iets verder kijkt dan je neus lang is, is het toch minstens opvallend dat overal dezelfde terminelogie gebruikt wordt en tegelijkertijd de regeringen het geld van het rijke noorden in Europa wegsluizen naar het zuiden, met het gevolg dat bijvoorbeeld Italië van gekkigheid niet weet wat ze met al die miljarden aan moeten, maar niet meer dan 10% reserveren voor hetgeen het eigenlijk bedoeld was, namelijk het opvangen van de schade die door de zogenaamde pandemie veroorzaakt is.
    En Ik schrijf bewust zogenaamde pandemie want de cijfers geven aan dat deze hele pandemie of anders genoemd plandemie niet meer slachtoffers telt dan een heftige griepgolf.
    Vraag je dan eens af of je je kunt herinneren wanneer de laatste keer was dat er een lockdown was om welke pandemie dan ook.
    Ik ben er benieuwd naar want zover Ik weet is dat nog nooit gebeurd terwijl er toch echt wel grotere epidemiën zijn geweest.
    Dan verder om even in Nederland te blijven.
    Waarom denk je dat er de laatste tijd ingezet wordt op het premierschap van Sigrit Kaag.
    Zou het niet zo maar kunnen zijn dat na het vertrek van Rutte dezelfde politiek gewoon door kan gaan.
    En geloof me maar dat Rutte vertrekt want voor mij staat het vast dat hij wegens goed gedrag een betere baan aangeboden heeft gekregen.

   • Henk dat is toch ook wat van Italie. 10 % in Italie naar Corona? Was het niet Eppink die dat vertelde ook?…ja gevonden hier
    https://www.youtube.com/watch?v=beh4PV8F5AY

    Dusse dan kunnen de mensen in Italie wat meer siesta houden op onze kosten.
    Ik vraag me alleen af hoe die 32000 euro per huishouden betaald moet worden door ons. Ik bedoel maar. Is zoiets per jaar? Of eenmalig verspreid over zoveel jaar? En wanneer gaan die belastingverhogingen bij ons dan in? Vragen vragen. Maar de strekking is duidelijk. We worden keihard bedonderd en kaalgeplukt tot we niks meer hebben.

    Ik denk ook dat Rutte doorstoomt naar een andere hogere baan.
    Wat ik me wel af blijf vragen is hoeveel van de mensen die bij de overheid werken zijn bewust kwaadaardig en werken bewust mee aan snode plannen tegen de mensheid. En hoeveel mensen hebben niks door en denken gewoon ik doe hier gewoon mijn werk.

 8. Eerlijk gezegd weet Ik het niet Larissa, maar wat Ik gelezen heb zouden de mensen hun eigendommen in moeten leveren en iedereen een soort van basisinkomen moeten krijgen.
  Dat klinkt nogal heftig en Ik kan ook niet zeggen af dat klopt, maar het zou wel in het plaatje passen.
  Hoe die schulden dan terug betaald moeten worden, moeilijk.
  Maar als je dan denkt aan hetgeen Klaus Schwab weet te vertellen met zijn Build back better dan zou Ik denken aan een herinrichting van de financieringen met een grote mate van kwijtscheldingen wat neer komt op een totale afhankelijkheid van de staat (lees EU).
  Maar zoals Ik al zei dat zijn dingen die Ik gelezen heb en waarvan Ik zeker niet weet of het klopt.
  Deze persoon gaat dat allemaal niet meer afwachten en vertrekt naar een voormalig oost Europees land in April.

  • De Staat kan zich geen afhankelijken veroorloven. Veel te duur. Het verdienvermogen van de Staat is te klein. Mensen kunnen zich overigens ook zo langzamerhand geen Staat meer veroorloven. Ook veel te duur. Een Staat is altijd afhankelijk van zijn burgers. Waar moet het geld anders vandaan komen. Een Staat is niks. Als alle mensen een maand niet meer aan het werk zouden gaan, is het snel gedaan. Het voormalig Oostblok is in ’89 ook door de knieën gegaan.

 9. Henk dat heb je goed bekeken. Het wordt overal slechter maar ik denk dat Nederland koploper is richting totale afbraak. En we zijn pas net begonnen.
  Met dat basisinkomen is D66 volgens mij al aardig op weg.
  https://basisinkomen.nl/d66-eerste-partij-met-het-basisinkomen-in-het-verkiezingsprogramma/

  Het gaat gewoon lelijk worden hier. Ik ben zelf bezig met finetuning op het preppen. Leuker was geweest als je kon finetunen op andere levensdoelen. Maar survivalen wordt waarschijnlijk een keer de nieuwe modus. Dan kan je maar beter voorbereid zijn he.

  Ik ben benieuwd hoe het je vergaat. Wij gaan misschien ook nog wel weg. Maar het zou me ook spannend lijken. Een hele nieuwe start. Alvast veel succes gewenst!

 10. Ronald Reagan: WORST words in English:

  -Hi I am from the government, and here to HELP you-

  • Dus de Friese Canadees heeft geen benen gebroken bij het langlaufen. Dat is toch fijn nietwaar 🙂
   Woont u ook in de buurt bij Stefan Molyneux?

   Vroeger dacht ik altijd gut wat een aardige man die Reagan. Hij lacht zo alleraardigst. En meer hoef je als linkse dame dan ook niet te weten.
   Gelukkig is het nu beter gesteld met mij.

   • Nee geen benen gebroken: veel ervaring met snowshoeing and cross country skiing

    Winters zijn hier wel 5 maanden lang,( eigenlijk het langste seizoen)
    Ik ga vaak hier de echte natuur in
    om wild te bekijken/bestuderen, vooral wolven en coyotes,( is enorm ontspannend voor mij, )

    —Stefan Molyneux woont ergens in de GTA ( greater Toronto area)-
    Dat is 3dagen autorijden hier vandaan(3800 km)
    Hartelijk dank

Comments are closed.