We zijn intussen gewend geraakt aan de censuur die de sociale netwerksites toepassen. Aan de zuiveringen die Youtube doorvoert. Aan de te vaak ongenuanceerde en eenzijdige berichtgeving vanuit de MSM.

De volgende fase om de tegenspartelende medemens aan te pakken is financieel. Waar eerder de ING de bankrekening van Willem Engel heeft opgeheven is het nu de beurt aan Weltschmerz. Ze melden in een nieuwsbrief:

Zoals jullie weten is YouTube onze vijand. Ze censureren Weltschmerz om onduidelijke redenen en dreigen het kanaal van Weltschmerz te verwijderen. Maar we hebben er nog een vijand bij: Mollie.

Mollie is de provider die ervoor zorgt dat uw donatie op onze bankrekening terecht komt. Maar na zeven jaar trouwe dienst, heeft Mollie onze samenwerking stopgezet. Waarom? Omdat ze vinden dat wij niet het juiste woord van onze overheid vertegenwoordigen.

Of Mollie dit zelf heeft verzonnen of aangestuurd wordt door onze overheid, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat Mollie een vorm van censuur uitvoert om Café Weltschmerz financieel droog te leggen. Het moet een waarschuwing zijn voor alle andere kanalen die op dit moment ook gebruik maken van Mollie.

Alhier de video over het opheffen van de bankrekening van Willem Engel:

We leven in een steeds slechtere samenleving, met steeds meer drang en minder ruimte voor vrijheid en minder ruimte om een dissident kritisch geluid te laten horen.

 

12 REACTIES

 1. En dan is het tijd om de Gulden weer te omarmen. Download de Gulden app, koop guldens en start met betalen.

 2. Mollie is ook de organisatie die de donaties en contributies van FvD regelt.
  Tot nog toe heeft Mollie daar nooit een probleem van gemaakt terwijl FvD toch niet bepaald het regeringsstandpunt vertegenwoordigt.
  En waarom zou Mollie ook moeilijk doen ?
  FvD is een volstrekt legale politieke partij en doet niets tegen de wet. Elke blokkade van Mollie zal worden aangevochten door FvD; juristen genoeg.
  Dat het schreeuwende domme deel van de bevolking en de politiek de FvD niet pruimt, doet daar niets aan af.

 3. Dit wordt waarschijnlijk alleen maar erger. Je kunt het ook al aanvoelen komen aan de eindeloze loop van KYC verificatie waar je in terecht komt.
  Als je een paar maanden niet op let is er wel wat uitgeschakeld.

 4. oke zag Mollie laatst ook voorbij komen als inkasseer bedrijf voor internet bestellingen
  Zal bij een volgende Mollie een mail sturen naar leverancier dat ik bij hun geen bestelling kan plaatsen
  met als reden dat Mollie mij tegen staat.
  Zegt het voort?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in