Vrijspreker: Iedereen die het opvalt dat totalitaire systemen, steeds hetzelfde patroon volgen en vervolgens met Hitler zwaait, krijgt de wind van voren.

Opperdienaar: De LP Kentucky kreeg daarmee te maken toen ze zich afvroegen of het covid paspoort als gele ster op de jas kon worden genaaid.

Libertarisme trendde even, maar van hogerhand in de LP werd LP Kentucky op de vingers getikt. Elke vergelijking met de Holocaust gaat mank en is smakeloos.

Maar al snel bleek dat diezelfde LP het grensbeleid van Trump met Hitler had vergeleken. Een andere bekende Twitteraar die vol verontwaardiging was, had zelf maar liefst 5 Hitler vergelijkingen over Trump gemaakt.

Sommige Godwins zijn meer gelijk dan andere. Het gebruik is goed of slecht afhankelijk van de belangen van de deep state. Tegen Trump, Wilders, Thierry Baudet? Goed. Tegen Femke Halsema? Belachelijke hyperbool.

Zo ook met bestorming van het capitol 6 januari dit jaar. Zijn het Trump supporters zonder wapens? Vreselijk, alle media praten over een aanslag op de democratie. Zijn ze links met AK 47’s? Je hoort er niemand over.

Of 2 tienermeisjes die een Uber eat chauffeur vermoorden? Even de woke checklist doen. Zwarte meisjes, moslim manlijk slachtoffer? Niet interessant. Kort berichtje zonder veel details.

https://www.cnn.com/2021/03/27/us/washington-dc-uber-eats-carjacking-homicide/index.html

Witte jongen met Maga pet die naar een indiaan lacht? Het is een monster die door de bomenversnipperaar moet.

https://www.thewrap.com/film-producer-jack-morrissey-apologizes-for-deleted-covington-woodchipper-tweet/ 

Ook niet alle verkiezingsfraudes zijn gelijk. Voor sommige verkiezingen is het overduidelijk dat de Russen niets hackten behalve de verkiezingen, voor andere verkiezingen is het overduidelijk dat de Russen alles hackten behalve de verkiezingen. Denen dat de laatste verkiezingen fraude waren, is zelfs een rechts extremistische komplot theorie die je gelijk zorgt dat je van social media wordt verwijderd.

Vrijspreker: Wat is het leidend principe?

Opperdienaar: Als het de staatsmacht vergroot, helemaal terecht. Als het de staatsmacht verkleint is het abject.

Milieu activisten, gelijkheidsactivisten, feministen, zelfs de LP, gooi je eigen mensen voor de bus als het de staatsmacht vergroot.

Hier kun je ook aan zien wie er aan het winnen is. Op links worden excuses gemaakt voor hun relschoppers en brandstichters afgelopen zomer in de VS. Die gingen niet onder de bus. Maar de Republikeinen gooiden zelfs hun eigen president onder de bus.

Femke Halsema maakte het ook duidelijk. Geen demonstratie vergunning nodig om midden in een pandemic te gaan demonstreren voor een zwarte crimineel die in de VS door de politie was vermoord. Je moet immers vergeten wat die crimineel 3 dagen geleden deed, maar goed onthouden wat jouw voorouders 200 jaar geleden deden.

Halsema liet wel demonstranten in elkaar timmeren die tegen de lockdown protesteerden. Altijd goed om te zien hoe de wind waait bij de flexibileit van de rechtsstaat. Ook dat gebeurde bij de opkomst van Hitler. Rechters vervolgden de bruinhemden nauwelijks. Maar degenen die zich tegen hen verdedigden heel hard. Ook in Portland Oregan worden chauffeurs met bevoorrading aangevallen door BLM/Antifa types. De politie staat er bij en kijkt er naar. Totdat een chauffeur een pistool trekt, dan sluiten ze hem in de boeien.

12 REACTIES

  1. Als Hitler vandaag had geleefd, was hij vast lid geweest van Groenlinks. Want de Nazis waren zo links als het maar zijn kon. Maar toen verloren ze de oorlog…

    Hoe zou de wereld er uit hebben gezien als Adolf wel was aangenomen als student op de kunstacademie?

  2. Nog eentje:

    Alle rijke olietstaten in het MO, zoals bijv. Qatar, Saoedie-Arabië, VAR, Dubal zijn lettelijk gebouwd op tienduizenden dode slaven uit Bangla-Desh, Kenia en andere arme buurstaten. Slavernij in deze Arabische landen bestaat al decennia en niemand zegt er iets van; geld stinkt niet, toch?
    Media berichtten al wereldwijd sinds 2012 over het WK voetbal in Qatar in 2020 en de slavernijtoestanden maar geen regering of voetbalbond reageerde. Nu, na 6500 doden erbij, moeten voetballers ineens niet meer gaan. Hoe hypocriet!

    En hoe hypocriet is Bij1 van Silvana Simons; geen woord over de slavernij van heden in het Midden-Oosten. Alleen haar eigen voorouders zijn interessant; met ongeveer 800 mensen in ons land die in slaven handelden is het volledig overtrokken dat ons hele land daarvoor aansprakelijk zou zijn.
    De slavernij is ongeveer 150 jaar geleden afgeschaft (behalve in Arabische Moslimlanden) en volgens de wet ben je niet aansprakelijk voor wandaden van anderen en al helemaal niet als die 150 jaar geleden zijn.

    Ik ben benieuwd wanneer ik voor Hitler word uitgemaakt.

    • Prachtig. Een heel andere reactie dan wat je zag met de politie in Zuid Londen waar de kerk braaf luisterde.
      Ik had de video al gezien op twitter en iemand merkte daar op dat het volgens een Candese wet strafbaar is om een kerkdienst te verstoren. Daarom zie de agentjes boos kijken maar niets doen want ze weten het.

  3. “te gaan demonstreren voor een zwarte crimineel die in de VS door de politie was vermoord”

    O ja, joh?
    Zo stelt de MSM het in elk geval wel voor natuurlijk.
    In de real news media las ik evenwel dat ie volgens het autopsierapport nochtans gestorven zou zijn aan een overdosis.

  4. Culturele toe-eigening is not done,vinden wokies.
    https://www.ad.nl/show/victoria-koblenko-zegt-sorry-voor-cornrow-foto-deze-haardracht-is-not-done~a05a54b4/

    Toch maken opvallend veel mensen met een Afrikaanse achtergrond gebruik van de westerse cultuur. Ze wonen in westerse landen, spreken een westerse taal, dragen westerse kleding, volgen westerse opleidingen, maken gebruik van westerse technologie en van westerse gezondheidszorg.

    De door BBC wokies gemaakte serie Noughts+Crosses geeft aan hoe Europa er uit zou kunnen zien na 700 jaar Afrikaanse overheersing.
    https://youtu.be/vpTV6BrZ5ss

    Het klopt, dat de Afrikaanse cultuur krachtig is in zichzelf en best meer getoont mag worden, maar het feit blijft, dat deze cultuur per saldo inferieur is aan de westerse prestaties. Niet zo vreemd dus, dat Afrikanen, ook als ze de vrije keuze hebben, liever de westerse cultuur omarmen.

    • Wat is er mis mee als blanken voor zichzelf opkomen, net als zwarten, Aziaten, Arabieren, Joden en anderen doen?
      Alle rassen hebben zich ooit wel misdragen en dus boter op hun hoofd.

      • En datzelfde kun je ook zeggen van alle godsdiensten of levensovertuiging.
        Elke godsdienst of levensovertuiging heeft zich misdragen tegen andersdenkenden.
        Daarom is het onacceptabel dat anderen je willen dwingen om te denken en doen als zij; dat bepalen we zelf.

Comments are closed.