De opbouwende kritiek van Vrijspreker aangaande het corona dossier is opgemerkt door ambtenaren van het ministerie van VWS.

Ook constateerden zij dat er nogal wat libertyariërs geen gebruik wensen te maken van hun vaccinatie recht. Of het nu is om ons om te kopen of dat zij bang zijn met vaccins te blijven zitten,  is er de afgelopen week intensief contact geweest en we zijn verheugd dat we onze lezers het volgende unieke aanbod kunnen doen. Een aantal gratis corona vaccins!

Het enige dat u hoeft te doen is een mail te sturen naar info@vrijspreker.nl of naar vrijspreker@protonmail.com. U heeft tot maandag de tijd. Wij maken een selectie en dragen de gelukkigen voor aan het ministerie, welke zal zorgdragen dat de gekozenen in de week na Pasen worden uitgenodigd door de GGD in hun regio om hun eerste corona prik te ontvangen.

Deze week nog gevaccineerd worden?

Insiders hebben ons de volgende tip gegeven. Alle vaccinatielocaties zitten met hetzelfde probleem. Aan het einde van de dag blijven er bij iedere prikker deels gevulde flacons over. Deze mogen niet teruggeplaatst worden in de koeling om de volgende dag gebruikt te worden. Het gevolg is dat dit levensreddend elixer in het afvoerputje verdwijnt. Letterlijk. Per priklocatie gaat het per dag soms om enkele tientallen doseringen. Doodzonde. Sommige locaties werken met een reservelijst van mensen die rond sluitingstijd kunnen worden opgeroepen en die dan snel moeten zorgen dat ze de restanten uit de flacons ingespoten krijgen.

U kunt ook aan het einde van de dag op goed geluk langskomen. Ik begrijp dat sommigen hier moeite mee hebben. Is dit wel ethisch? Is dit geen voordringen? Ik stel voor dat u dit als volgt ziet. U voorkomt trauma’s en gewetensnood bij het prikteam. Fantastische mensen. Die weten dat Corona iedere dag slachtoffers maakt. En die het levensreddende elixer nu niet langer hoeven weg te spoelen.

Een andere kans is morgen, op Goede Vrijdag op goed geluk langskomen. Verwacht wordt dat er veel no shows zijn, wellicht kunt u tussendoor geholpen worden

3 REACTIES

  1. Wat ik lees op https://maurice.nl/2021/04/01/zo-prikt-de-ggd-mis/ is dat het overschot geen 1-april grap is, maar gewoon weer de bekende faalfabriek qua automatisering: 6 verschillende applicaties in een soort Win95-omgeving waarin met patiënten 36 stappen moeten doorgelopen, zonder dat informatie beschikbaar blijft als je een stap terug wil. In plaats van 5 patiënten per uur, worden er gemiddeld 1,5 per uur geholpen. Puur door de software! Het is vast fijn, om automatiseerder bij de overheid te zijn 🙂

Comments are closed.