We hebben nu kunnen kennisnemen met betrekking tot de werkelijke oorzaak van de uitbraak van het virus genaamd Covid-19. Er is een hele lange tijd geprobeerd dit verborgen te houden, maar nu is eindelijk de waarheid naar boven gekomen.

Dr. Anthony Fauci

Het blijkt dat het Wuhan Virologie Instituut flinke financiering heeft ontvangen van Dr. Anthony Fauci, die directeur is van het CDC, oftewel het Center for Disease Control, in de Verenigde Staten. Deze man heeft samen met de George Soros Foundation en de Bill Gates Foundation het virologie-instituut in Wuhan financieel ondersteund.

Deze ondersteuning behelsde eveneens het onderzoek naar supervirussen, wat betekent dat zij gevaarlijk bezig waren met het kunstmatig ontwikkelen van een levensgevaarlijk virus om te worden gebruikt als eventueel biowapen tegen de mensheid.

Dit virus werd zeer waarschijnlijk met opzet naar buiten gebracht en deze onder de bevolking van Wuhan voor verspreiding zorgde met een verdere infectie naar landen buiten China.

Dit betekent dat Dr. Anthony Fauci, de Soros Foundation en de Bill Gates Foundation zich schuldig hebben gemaakt aan misdaden tegen de mensheid. Dit kan natuurlijk niet onbestraft blijven, dus deze mensen en foundations dienen te worden aangeklaagd voor dit misdrijf.

Gelukkig is het virus niet zo gevaarlijk geweest als gedacht en is het gemakkelijk te genezen met onder andere Ivermectine en Hydrochloroquine. Helaas zijn deze middelen verboden in Nederland, omdat er eventuele bijwerking aan zouden zitten. Terwijl in het geval van Hydroxychloroquine dit middel al ruim 60 jaar wordt gebruikt tegen o.a. malaria.

“Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor Waarheid

Er zit dus een tegenwerking van onze gezondheidszorg tegen deze middelen, terwijl de experimentele serums massaal worden gebruikt om bij mensen te injecteren. Ik zeg experimenteel, omdat het geen vaccins zijn die alle stadia hebben doorgelopen om te worden goedgekeurd door bijvoorbeeld het FDA (Food and Drug Administration). De stadia bestaan namelijk uit drie delen en volgens de protocollen is men sinds december vorig jaar met het laatste stadium bezig. Dit stadium duurt 25 maanden na de eerste inenting op proefpersonen om te zien welke bijwerkingen er zijn en hoeveel mensen zijn overleden.

Met andere woorden, alle mensen die zich laten inenten met Pfizer, Moderna, AstraZenica, Johnson & Johnson (het Jansenvaccin) in feite meedoen aan een proef, waarvan de resultaten nog niet bekend zijn. Deze mensen zijn dus proefkonijnen voor de farmaceutische industrie, zonder dat zij ingelicht zijn dat het hierom een experimenteel serum gaat en geen vaccin. Onze overheid doet mee aan deze fraude, alsmede de GGD, de Gezondheidsraad en al die belangenverenigingen.

Het dodental loopt gestaag op, alsmede de ernstige gezondheidsbeschadigingen van mensen die zijn ingeënt, nu al zijn er in de EU meer dan 11.000 doden te betreuren en honderdduizenden hebben ernstige gezondheidsschade opgelopen vanwege deze serums, die in feite nooit massaal mochten worden toegepast, omdat de resultaten nog allerminst bekend zijn.

Wat we dus zien is dat men willens en wetens mensen inenten met risico op de dood. Elke arts die hieraan meedoet schendt zijn Eed van Hippocrates en dient uit zijn of haar ambt te worden gezet. Het probleem is dat men geen farmaceutisch bedrijf kan aanklagen, omdat zij bij wet zijn vrijgewaard van alle juridische vervolging en hebben dus carte blanche om deze serums massaal aan de man te brengen en verdienen daar veel miljarden mee.

Wanneer de tijd rijp is dienen er tribunalen te komen zoals in Neurenberg na de 2e Wereldoorlog om alle schuldigen aan te klagen en veroordelen voor deze genocidale situatie. Daar valt dus ook deze regering onder en de verantwoordelijken dienen hoge straffen te krijgen voor hun misdaden tegen de mensheid.

 

 

 

 

 

33 REACTIES

 1. Alle vaccinaties zoals griep en nu corona geven geen honderd procent garanties:
  Griep heeft vele varianten en de griepprik wordt iedere jaar aangepast en ook corona kent diverse varianten, zoals het Britse variant, Indiase variant enz. Dus vaccinatie is niet verplicht maar vrijwillig. Hugo de Jonge wil prikken prikken en prikken om zo uit de lockdown te komen. Het is nog onbekend hoelang corona vaccin bescherming biedt. Griepprik biedt bescherming voor ongeveer 6 maanden. Ook is bekend dat het corona virus in voorjaar 2020 daalden en dat geldt ook voor nu…dus in het voorjaar daalt het virus.

 2. Is geen vaccin, maar een therapie of genbehandeling en dat experimenteel zonder dat -WIJ- exact weten (pharma weet dat m.i. wel) welke (ernstige) bijwerkingen er zullen optreden op de lange termijn.

  En vaccinatie is wel verplicht, ook al lijkt dat vandaag niet zo te zijn, morgen wel omdat de kaarten dan waarschijnlijk er anders bij liggen, zeker als er plotseling een zogenaamd ‘nieuw virus’ (lijkt een oude en nieuwe haringen verhaal) opduikt zullen de overheid en pharma toch echt erop aandringen verplicht in te enten met een experimenteel middel. Zou best kunnen dat degene waar nu mee geëxperimenteerd wordt de nieuwe dodelijke zieken worden.

 3. Ik vermoed dat er iets is misgegaan. Het sterftecijfer had hoger moeten zijn. Niet de 0.15% die het nu is en waarmee het niet gevaarlijker is dan een seizoensgriep, maar eerder de 2 tot 3% waarmee ze geoefend hebben in Event201. Dán zijn de lockdowns beter te rechtvaardigen. Nu is de fraude wel erg duidelijk.

  Tegelijkertijd is duidelijk geworden dat er wel degelijk een ‘wereldregering’ bestaat en dat een stel activistische miljardairs een voorname rol speelt daarin. Alle westerse overheden lopen aan het lijntje van deze ‘wereldregering’. Daarom ook moest Donald Trump weg. Vandaar de nimmer aflatende media hetze en de verkiezingsfraude. Anderen, die niet leuk wilden meespelen kregen een kleurrevolutie te verwerken of stierven een vroegtijdige dood.

  Ik vermoedde al vrij lang dat een derde partij het virus heeft losgelaten in Wuhan. Niet China zelf, dan zouden ze een andere plek hebben gekozen. Hier moeten anarchisten en zelfs minarchisten wel van trachten te profiteren. Ofschoon ik vrees dat ze het onder het tapijt kunnen vegen en misschien Bill Gates opofferen.

 4. Hallo Youp, sluit mij aan bij je reactie, maar één ding:

  Waar kan ik de virussen bekijken en hoe worden ze zichtbaar gemaakt? Ben heel nieuwsgierig hoe deze eruit zien, welke vorm ze hebben, omdat er heel vaak een voorstelling getoond wordt hoe ze eruit zouden kunnen zien en er schijnen zelfs miljarden verschillende soorten te bestaan, dus ook miljarden verschillende vormen. Echt, wil ze zien en dan vooral de killersoorten, helpersoorten mag ook.

  Virussen, de onzichtbare vijand/vriend. Religies leunen en steunen op hetzelfde begrip.

 5. En ook het naïeve Canada heeft vieze handjes vwb samenwerking met Wuhan lab

  Twee jaar geleden werd dr Qiu en haar man dr cheng aangehouden toen ze met een ‘koffertje’met dodelijke virussen(ebola, henipah) vanuit het level four winnipeg lab even terug zouden vliegen naar het nieuwe lab in Wuhan

  Eea is nog steeds in onderzoek en qiu en al haar Chinese studentjes zijn weggestuurd
  En natuurlijk zijn er geen verbanden met covid en of spionage in het spel, kuch

 6. Donald Trump zei altijd al dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in Wuhan. Opvallend is dat Trump besmet raakte met het virus maar daar ook heel snel weer van herstelde. En dat op zijn leeftijd. Ik denk dat Trump weet wat werkt tegen het coronavirus maar dat het not done is om dat in de media te vertellen omdat we van de zorgmaffia aan het vaccin moeten. Dus afvoeren die Trump. Eerder wilde Trump zich niet laten vaccineren. Later vertelden anderen dat Trump zich in stilte heeft laten vaccineren. Ik heb daar mijn twijfels over.

  We kunnen er gif op innemen dat er in de nabije toekomst weer een uitbraak zal komen van een virus. Het levert gewoon lekker veel geld op.

 7. Het “virus”is toch nooit gevonden horen we regelmatig,dus hoe kan er dan iets losgelaten zijn?

  • Hi Lucie. Goede vraag. Op de alternatieve media sites gaan twee theorieen rond die niet beide waar kunnen zijn:

   1] Ontkenning. In diverse varianten. Virussen bestaan niet, er is geen COVID-19, pasteur fraudeur.
   2] Bewuste actie, virussen bestaan. Het is een plandemie. Vaak gekoppeld aan Gates en depopulatie programma’s.

   Wat moet je dan doen? Moet je niet schrijven over deze theorieen? Binnen Vrijspreker hebben auteurs grote vrijheid. En zijn er auteurs die optie 1 aanhangen (Andre) en die optie 2 als juist zien. En je hebt auteurs die liever niet hierover speculeren.

   Mij doet het er niet zo toe, ik denk dat virussen bestaan. En ik zie optie 2 als niet zo waarschijnlijk. Ik richt me op de gevolgen voor de vrijheid. En wijs erop dat het een massa hysterie is. Deze “pandemie” heeft in meer dan een jaar tijd nog geen 4 mln dodelijke slachtoffers gemaakt, slachtoffers die MET covid zijn gestorven en waarschijnlijk niet AAN. Dit tegen 7 mln doden jaarlijks gerelateerd aan roken en 3 mln aan alcohol. En daarnaast is er nog eens een bevolkingsgroei van 80 mln mensen geweest in dit “pandemie jaar”. Het is overdreven massahysterie waarvan de technocraten en de big prharma van profiteren.

   • Op de alternatieve media sites gaan twee theorieen rond die niet beide waar kunnen zijn:

    “1] Ontkenning. In diverse varianten. Virussen bestaan niet, er is geen COVID-19, pasteur fraudeur.
    2] Op de alternatieve media sites gaan twee theorieen rond die niet beide waar kunnen zijn:

    1] Ontkenning. In diverse varianten. Virussen bestaan niet, er is geen COVID-19, pasteur fraudeur.
    2] Bewuste actie, virussen bestaan. Het is een plandemie. Vaak gekoppeld aan Gates en depopulatie programma’s.

    Wat moet je dan doen? ”

    Beperk je zelf niet. Verander Optie 2 in:

    2] Bewuste actie, virussen bestaan NIET, maar het geloof in virussen wel.Geloof in virussen wordt gebruikt voor de plandemie. Vaak gekoppeld aan Gates en depopulatie programma’s.

    Een korte uitleg: https://www.roxytube.com/watch/why-you-can-039-t-catch-a-virus-great-explanation_X787tf3TJHf3sZV.html

    Dit interview geeft een duidelijke uitleg op basis van onderzoeken waarom virussen niet zijn wat ons geleerd wordt.
    https://www.youtube.com/watch?v=0V5QJVuHaC4

   • De theorieen sluiten elkaar niet uit. Virussen bestaan niet, het is een plandemie, de depopulatie zit in het vaccin. Let maar op aan het eind van het jaar zullen de gevaccineerden massaal overlijden (door autoimuunproblemen) maar dit zal in de media gebracht worden als het bewijs voor de gevaarlijke X variant. Dit is uiteraard de schuld van de mensen die geen zin hadden in een inenting.

   • De Batavier was me voor, wel de laatste, maar ook tevens de snelste.

   • @De laatste Batavier. Eens. Er zijn ook nog wat andere scenario’s. Bijvoorbeeld. Wereldwijd loeren technocraten op een kans de macht te grijpen. Je hebt de man made global warming technocraten die lange tijd leken te winnen. Toen kwam covid, iets dat als een veel urgentere bedreiging kon worden verkondigd, waardoor WHO gesteund door big pharma de macht heeft gegrepen en de wereld tot in detail aan het besturen is. Dit is voor mij een waarschijnlijker scenario.

    En inderdaad, je hebt gelijk, met enige flexibiliteit van geest kan je ook stellen dat er geen covid bestaat maar dat er wel een plandemie is. Ik heb zelf moeite met de pcr test. We zien wel een flinke toename van luchtwegziektes op vele plekken in de wereld. Dus of je dit nu covid noemt of anders maakt me niet uit. Of je nu aan een virus de schuld geeft of iets anders. Er is een luchtweginfectie fenomeen, niet echt heel dodelijk, veel minder doden dan bijvoorbeeld door roken of alcohol, maar het is wel iets dat veel meer optreedt dan voorheen. Maar dat voor 80 procent van de bevolking eigenlijk geen risico inhoudt.

   • Ik heb nog wat vraagjes misschien dat iemand het weet?

    Als social distancing werkt, waarom dan de maskers?
    Als beide werken, waarom dan de lockdown?
    Als alle drie werken, waarom nog de obsessie met vaccins?
    Als alle 4 werken, waarom blijven de besmettingen dan steeds stijgen?

   • “Er zijn ook nog wat andere scenario’s.”

    Ken je de “Protocollen van de wijzen van Sion”?
    Als je deze leest zul je veel herkennen van wat er gebeurd is in het verleden en wat er gaande is. Voor zover ik kan zien is dit het scenario wat al een paar 100 jaar bedacht is, en ze nu proberen te voltooien.

    https://www.wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

 8. “Ivermectine en Hydrochloroquine. Helaas zijn deze middelen verboden in Nederland”

  Vraagje:
  Zijn de middelen zelf verboden in NL of is voorschrijven ervan door een arts in het kader van Covid verboden?

  Hier in Uruguay zijn (meen ik) beide gewoon zonder voorschrift verkrijgbaar.
  Zelf heb ik in elk geval preventief Ivermectine aangeschaft (waar ik na gesprekken met een bevriende arts de voorkeur aan geef). Dus stel dat er een run op komt of dat het plots toch ineens uit de handel gehaald wordt, dan heb ik toch mijn privedoses in huis.

  Artsen zullen het hier nooit formeel voorschrijven maar enkele kunnen het je wel aanraden en toelichten (vragen beantwoorden) al waarna je zelf zonder voorschrijft het spul in de apotheek kan kopen om je er vervolgens mee te genezen.

  Weet iemand hoe het PRECIES zit in NL en B?
  Is het helemaal niet verkrijgbaar?
  Of alleen op voorschrift? Bv. als behandeling tegen Malaria?

  Dank bij voorbaat.

  • Het zou best zo kunnen zijn dat virussen technisch gesproken niet bestaan, want geen levende materie. Toch krijgen we elk jaar weer de griep en we noemen dat nu eenmaal gemakshalve een griepvirus. Misschien is de naam niet correct, maar de griep bestaat wel degelijk. Eigenlijk voer je een andere discussie door het woordje virus ter discussie te stellen. Dat kan, maar het verwart de zaak.

   • Men schrijft kenmerken en eigenschappen toe aan virussen die ze niet hebben. En dat zit inmiddels via het onderwijs bij iedereen tussen de oren. Griep is op die manier synoniem geworden met virus(ziekte)
    Griep wordt niet ontkent, maar dat virussen griep veroorzaken.

    Kijk het uitgebreide interview met Tom Cowan. Hij laat zien dat onderzoeken bewijzen dat griep niet overdraagbaar is (via virussen).

   • @Youp. Helemaal mee eens. Het is er, griep, dat valt niet te ontkennen. Net als er de afgelopen 15 maanden uitbraken van luchtweginfecties zijn die we covid 19 noemen.

   • Opvallend dat bij een stevige spierkater, eten van bedorven voedsel en (bacteriele)vergiftiging dezelfde klachten (kunnen) optreden als bij griep. Heb het aan den lijve ondervonden en kreeg een weeklange stevige griep na het eten van bedorven voedsel. Heb dit effect ook wel eens bemerkt na een verdoving bij een tandarts bezoek.

   • @en zo is het. De mens is een complex organisme. Dat door een lange genetische selectie intussen wel tegen een stootje kan. Het is mijn mening dat als je zorgt dat je in goede fysieke en mentale conditie bent je veel aan kan. Het mooie van Beauchamp is dat hij daarop wijst. Het vervelende van big pharma is dat hun verdienmodel niet op de weerkracht van het lichaam is gericht. Een meer holistische benadering tegen griep en corona virussen (of wat het ook veroorzaakt) zou veel beter zijn. Gezond eten, beetje bewegen, vooral geen sociale lockdowns die de mentale conditie vernietigen, lekker samen komen bij elkaar, sociale interactie. Hier en daar wellicht een voedingssupplement. Het vervelende is dat big pharma en de medische sector daar veel minder aan verdienen. Maar die maatregelen en levensstijl zorgen voor een veel geringere kans op ziek worden. Dat is voor mij een belangrijkere boodschap dan of het nu een virus is, of iets anders, dat profiteert van verminderde weerstand

 9. Even als aanvulling op het artikel is dat Dr. Fauci in geen velden of wegen meer te bekennen is. Zijn assistent heeft de zaken overgenomen. Men vreest dat Fauci de benen gaat nemen, omdat hij onlangs vastgoed heeft aangekocht in o.a. Engeland en Argentinië.

 10. Zouden er intelligente mensen zijn die nog steeds geloven dat het Wuhan-virus niet uit het Wuhan-lab komt? Die nog steeds alle officiële overheidsleugens daarover geloven?

  *** sorry Winston, bij deze ontspamd ***

Comments are closed.