Met corona hebben we een politiestaat gekregen waar zelfs BOA’s zich gelukkig bij voelen. (je moet toch wel heel ongelukkig zijn wil je als BOA verder gaan in je leven).

Is u ook opgevallen hoe snel de beperkingen en daarmee samenhangende controles werden ingevoerd, maar hoe langzaam die beperkingen worden teruggedraaid? En dan heb ik het er nog niet eens over hoe selectief vrijheids demonstranten wel geknuppeld worden, maar niet pro-Palestijnen demonstranten, u weet wel van die terreurorganisaties. Of de farce met het hoger beroep over de avondklok, waarbij de Staat in 4 uur hoger beroep wist te regelen waar een burger minstens 4 maanden op moet wachten.

Net als in de VS, waar na 9/11 anti terroristen maatregelen werden getroffen, waarvan een groot deel, ga maar weer eens vliegen, nog steeds niet is teruggedraaid. Ondanks dat we al jaren geen kaping of iets dergelijks, laat staan weapons of mass destruction hebben gevonden.

Via corona dreiging/angst wordt van alles aangegrepen om macht uit te breiden, ook in het zicht van minder corona. De politie houdt niet alleen bij de A2 iedereen aan en fouilleert iedereen.  “want er is een tijdje geleden een drugsdreiging bij een fruitimporteur in de buurt geweest”.  Laat ik de politie het voordeel van de twijfel ‘gunnen’ : iedereen werd gefouilleerd, dus dat scheelt weer discriminatie gedoe. Maar zodoende kan de politie op elk moment, op elke plaats, een reden verzinnen om u  te fouilleren. Als dat geen politiestaat is, wat dan wel?

En de controle op het correct gebruik van dat politie geweld? Ik geef het u te doen: gaat u na fouillering in beroep? En hoe vaak is al niet gebleken dat afluisteren veel verder en vaker ging dan mocht? Maar het gebeurt wel en gaat gewoon door.

Wat kunnen we daar tegen doen?

Allereerst door niet alles te pikken, maak als u tijd heeft gebruik van de formele mogelijkheden, vraag die agent of BOA of hij zich wil identificeren, zijn ze heel beduusd mee en ook een tijdje zoet. Neem vooral alles op met uw mobieltje.

Vraag naar redenen en waarom u, en ga in beroep. Ik weet ook wel dat dat bijna altijd zinloos is, maar het houdt ze wel bezig en met een klein beetje optimisme: als er genoeg anderen zijn die dat ook doen, bedenken ze zich misschien om weer zo’n razzia te houden.

Praat en denk verder door: meestal is de basisgedachte: er gaat wat mis en DUS moet de overheid meer en verder ingrijpen. Tsja dan moet je niet gek opkijken dat die overheid meer macht pikt of nodig heeft. Stel ook eens de vraag OF de altijd inefficiënte overheid dit met geld van uw buurman moet oplossen.

Om op dat A2 fouilleerschandaal terug te komen: zonder verbod op drugs was er geen drugsprobleem, laat staan bedreiging van die fruithandel.( en was die fouilleer actie niet nodig).

Kijk nou eens naar de GGD: er gaat veel mis en het eerste wat ze vragen is structureel € 600 miljoen meer per jaar. Dus omdat ze zo geblunderd hebben, moeten alle Nederlanders € 50 per jaar meer betalen. En dat is dan slechts de GGD, de (foute PCR)testmaatschappij, al die onbaatzuchtige OMT’s die blanco cheques krijgen, gaan ongetwijfeld door met hun nuttige werk, dat u via belastingverhogingen mag betalen.

En owee wanneer u die belastingverhogingen niet betaalt, dan komt….. de politie staat.

7 REACTIES

 1. Passief verzet is wel het minste wat men kan doen. Wat vaker nee zeggen, en de medemens aanspreken wanneer er iets gebeurt dat onacceptabel is. Ambtenaren er op wijzen wie hun salaris betaalt.

  Zorg op zn minst dat ambtenaren en NSBers niet zonder frustraties en problemen hun macht kunnen misbruiken

 2. En de godverdommeze zogenaamde volkshelden, ‘onze vrienden’ van viruswaarheid (wat is er waar aan een virus?) hebben weer eens geacteerd dat zij geen gecontroleerde club zijn vs corrupte rechterlijke macht. En zo is de overheid weer een stap verder met geaccepteerde en wettelijke dwang en verplichting.

  Iedereen die vanuit een risicogebied naar Nederland wil reizen, moet voor vertrek een negatieve uitslag van zowel een PCR-test als een sneltest laten zien. Die verplichting blijft gelden, heeft het gerechtshof in Den Haag vandaag bepaald.

  Actiegroep Viruswaarheid eiste in een kort geding dat de verplichting zou worden geschrapt, of dat die in elk geval niet voor Nederlandse burgers zou gelden. Het gerechtshof wees dat af, net als de rechtbank eerder.

  De zaak was, met steun van Viruswaarheid, aangespannen door een vrouw die eind vorig jaar vanwege familieomstandigheden naar Israël was gereisd. Tijdens haar verblijf daar werd de testplicht ingevoerd. De vrouw zegt dat meer dan tachtig van haar familieleden tijdens de Holocaust zijn vermoord in het vernietigingskamp Auschwitz en dat andere familieleden het slachtoffer werden van medische experimenten. Daarom weigert zij nu elke gedwongen medische behandeling en volgens haar valt een verplichte coronatest daar ook onder.

  Het gerechtshof was het daar niet mee eens. In de grondwet staat dat de overheid de plicht heeft om maatregelen te nemen om de volksgezondheid te beschermen. Dat kan ten koste gaan van iemands rechten. (NOS)

  • Had het schorem van viruswaanzin/waarheid(?) van meet af aan al door dat het valse honden zijn. Engel en Pols zijn gladjanussen, zijn gecontroleerde pionnen, acteurs en romeo’s met een nep club. Werken voor de overheid en farmaceuten. Wie dat niet kan zien is stekeblind en vergaapt zich wat aan de buitenkant, het pakketje schroot met een dun laagje chroom maakt de slaven hun kruisjes nat.

   https://niburu.co/binnenland/16311-marc-van-ranst-bedreigd-door-eenzame-wolf

  • Zodra de stront de ventilator raakt en
   goyem/schorem zoals types Klasina Schwab haar zin krijgen zullen we volgens hun kristallenbol er een plotselinge cyberaanval plaatsvinden waardoor internet of zelfs het financiële systeem uitvalt, klapt of op standje “herstart gaat”, dan zal geen politie of soldaat nog in staat zijn miljarden mensen tegen te houden die met hun lege magen in overweldigende meerderheid hysterisch hun leven proberen te redden.

   De dag zal komen dan krijgen de ‘groten’ der aarde trappen in hun omgebouwde vaginale straat die ze nog nooit eerder hebben gehad.

   Hoe ik dat weet? Heb daar ‘zoete’ visioenen over gehad. Visioenen? Ja, net zoals de kristallenbollenvisioenen van het World Economic Schorem.

   • … zullen we…= …zal…

    En zeker de hedendaagse politieagenten zijn de dolle en opgehitste honden van de corrupte staat en pharmamaffia en zeker geen beschermers (meer??) van vreedzame burgers.

Comments are closed.