9 REACTIES

 1. Engel gaat er vanuit dat het gaat om het in de markt zetten van griepvaccins. Ik geloof dat niet. Dit is zo groot aangepakt, hier zit zoveel druk achter, dit gaat niet om de verkoop van halfjaarlijkse vaccins – dit is veel groter.

  De manier waarop het in de markt is gezet, met massale en langdurige angst-campagnes via alle mainstream media kanalen, overheden die onder enorme druk worden gezet om mee te doen met ‘het plan’, de Corona-maatregelen. Ik hou het op killer-vaccins, het opzettelijk en planmatig vermoorden van gehandicapten en ouderen, mogelijk gevolgd door andere groepen.

  De tijd zal het leren.

 2. Als je griepvaccins wilt verkopen doe je dat via de huisarts. Die neemt contact op met de cliënt. ‘Het is weer tijd voor uw griepprik, warm aanbevolen, het is verstandig, dom als u het niet doet, en: het is gratis’.

  Het is natuurlijk wel zo dat hoe meer angst, hoe meer de schapen staan te trappelen voor een prik. Plus: sociale druk. “U mag pas weer op Facebook als u een vaccinatiebewijs naar ons mailt’, en Facebook krijgt daar dan geld voor. Moet kunnen.

  De druk die er nu is, de Totale Propaganda, duidt op iets groters. Veel groter.

  • Ben het helemaal met je eens Nico, ofschoon je vraagtekens mag plaatsen bij de overtuiging van Engel dat geld de achterliggende oorzaak is. Overigens presenteert Willem Engel zich wel vele malen professioneler dan de interviewers van Vrijspreker.

   • Het kan natuurlijk ook dat de vaccins niet meer zijn dan een onderdeel van het Totale Plan. Dat het ‘normale’ griepvaccins zijn en geen killer-vaccins, net als dat het om ‘normale’ mondkapjes gaat.

   • De nodigen schijnen het loodje te leggen anders a.g.v. het vaccin. Dat lijkt mij geen nepnieuws. Maar ik krijg eveneens de indruk dat het medische paspoort samen met de jaarlijks terugkerende vaccinatieplicht het belangrijkste doel van deze exercitie zijn. Zodra en wanneer er meer grip is op de m-RNA processen, krijg je plenty mogelijkheden om wat additionele benefits in het ‘vaccin’ te verwerken. Geredeneerd vanuit de globalistenpositie uiteraard, maar dat begrijp je.

   • Engel zal intussen veel media ervaring hebben.

    Ondanks alle heisa zie ik deze ‘pandemie’ nog steeds als media hype. Als er een echte pandemie zou zijn, dan zou het om mij heen veel meer moeten leven. “Deze is dood.” “En die ook.” “En huppeldepup heeft het gehad maar zij heeft nog steeds last van…..” “Ome Ko was kantje boord.” “Heb je het gehoord van die aardige meneer bij de bakker?”

    Eigenlijk niets daarvan in mijn omgeving. Veel drama in de media maar ik hoor er weinig over. Een paar zijn ziek geweest. Eentje zelfs ernstig. ‘Corona’ naar verluid. Of was het griep? Of heel wat anders? Dat was het dan wel.

  • Geweldig, wat leuk voor de toekomst; handje-kap. https://tinyurl.com/8dpxt5dt

   Maar deze idioterie van chippen zal het wel worden, want zonder dit beestteken schijn je in de toekomst niet te kunnen kopen of verkopen, de achterlijkheden zullen het wel accepteren alsof het een feest is, net als de gifspuit.

   En Willem Engel is m.i. gecontroleerde oppositie. Wie de man adoreert mist schijnbaar een paar snorharen. De wereld is viezer, lager en de macht gaat dieper dan men wil zien. Velen leven nog steeds op een roze wolk met een roze bril op vredesduifjes te tellen.

Comments are closed.