Wat doen de eerste anderhalve minuut van deze film met kinderen? Ze leren bang te zijn voor normale sociale contacten. Ze scheppen een nieuwe disfunctionele mens. Hoeveel schade maakt deze film en andere “voorlichting” niet?

 

2 REACTIES

  1. De boodschap in de video vertelt wat het had kunnen zijn, als er werkelijk (killer)virussen zouden existeren.

    En al wat ze in deze farmaceutische promovideo tonen maakt juist dat het immuunsysteem verslechterd en mensen niet alleen fysiek achteruitgaan, maar ook mentaal en mentale verslechtering betekent fysieke verslechtering.

    Afstand houden van elkaar en bang zijn om contact te hebben betekent sociale isolement, betekent mentale achteruitgang. Geen fysiek contact betekent geen uitwisseling van stoffen en ziektekiemen wat nodig is om de weerstand sterk te maken en op peil te houden. De video toont ook een groente- en fruitmarkt en hoe mensen (juist?) daar ziektes zouden kunnen verspreiden of oplopen? Psychologisch een afkeer kweken van datgene wat gezond is?
    AGF, aardappelen, groente en fruit zijn uiteindelijk de leveranciers van vitaminen en mineralen en nodig voor een goede fysieke conditie. Verder zijn zon (licht en warmte) en frisse lucht van groot belang en dat krijg je niet door binnen te hangen of een moordmasker te dragen.

Comments are closed.