Tsja. Moet ik dit plaatsen. Een hartekreet van Thierry Baudet. Toch maar doen:

Er is ontzettend veel gaande. Door de vaccinatieplicht, de testsamenleving, de massale immigratie, het klimaatcommunisme en de Europese eenmaking verliezen we meer dan ons lief is. Alleen FVD heeft telkens weer de moed om échte oppositie te voeren.

Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom organiseren we morgenmiddag om 15:00 een openbare manifestatie op het Malieveld in Den Haag. Duizenden mensen komen bijeen voor vrijheid, voor onze welvaart en onze identiteit, kortom: voor Nederland. We laten zien dat Nederland nog leeft, we laten merken dat we nog strijdbaar zijn!

Wees erbij! Kom met vrienden, familie, met iedereen die ziet dat we een koerswijziging nodig hebben – een koerswijziging die zich niet laat afdwingen met oude politiek, maar met actie!

Tot morgen!

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet

29 REACTIES

 1. “Tsja. Moet ik dit plaatsen. Een hartekreet van Thierry Baudet. ”
  Ja. Wat is er mis met Baudet? Hij is de enige overgeblevene in de kamer die nog iets voor het land probeert te doen.

 2. Veel plezier met de ME, Romeos en valse honden op het Malieveld. Als je het spel volgens hun regels speelt wet je wat je kunt verwachten.

  Is er wat mis met Baudet? Ja. Het is een narcist en een mafkees. Helaas. Ik had meer van hem verwacht. Als het land het moet hebben van iemand als hem dan is het land er slecht aan toe. Kennelijk wil de Nederlandse kiezer een stel oplichters en landverraders als regering. Waarom hebben pedoVVD, D666 en andere koekebakkers zoveel stemmen gekregen?

  Gelukkig hebben wij de ballerina nog. Van die ene partij, kom, hoe heten ze ook alweer?

 3. @Niko en een ander. De mail waarin Baudet de oproep deed lokte bij mij deze reactie uit. Zo kort na de derde partijscheuring oproepen tot massale actie. Laat hij eerst eens leren zijn partij bijeen te houden. Dat is belangrijker. En dan op een gezonde manier, niet met een stel jonge ja knikkers die hem adoreren maar mannen met ervaring die tegengas durven geven als Baudet weer eens voor Baudet kiest in plaats van voor partij en landsbelang. Baudet zoekt een platform voor Baudet en Baudet komt op de eerste plaats. Dat moet minderen.

  Ik ben bang dat na de derde scheuring Baudet gaat kiezen voor deze ja-knikkers en daarmee is de beweging die Baudet probeert op te bouwen veel zwakker. Bovendien zal hij indien er geen mensen een rem op zetten extremere opvattingen uiten die niet in het belang zijn van de partij.

  • Je leest hier en daar dan mensen het programma van het Forum wel zien zitten. Hoewel het naar mijn smaak nog steeds teveel streeft naar een andere smaak grote-overheid en te weinig naar een kleine overheid.

   Maar het ‘goede programma’ is in handen van een gefrustreerd balletje dat beter kan gaan hobbyen in de gemeenteraad van Heemstede.

   • … NOG wel zien zitten.
    Het gewenste programma in handen van de verkeerde personen.

   • Scenario zoals Nederland wenst; Baudet gaat verdwijnen en de partij opgelost, er komen nieuwe verkiezingen en Nederland mag dan de vlag uithangen, de ‘narcist’ is weg en daarvoor krijgen we een D’66 pro zio Israël Kaag die Nederland zal omtoveren tot een tweede zio Israël, alleen met nog veel betere machtscondities en totale controle over het klootjesvolk.

    Het kan alles afgesproken werk zijn, het kan van alles zijn en Baudet een gecontroleerde stroman, maar de paar interviews die ik jaren terug op de autoradio meeluisterde gingen aardig in de richting van het libertarisme. Maar dat zal wel de simpele val zijn en Baudet fake zijn, net zoals Pim Fortuyn fake was. Maar Nederland richting een zionistische controlestaat a la Israel dat is geweldig, dan laat mij raden wie de Palestijnen van Nederland zullen worden, de gifspuit weigeraars, toevallig?

    Heeft Nederland werkelijk op dit moment wel de luxe om niet op FvD te stemmen? Geen enkele poging ondernemen iets om te buigen? Met of zonder Baudet, genaaid wordt je toch, of beter gezegd: “geslacht” word je uiteindelijk toch. Nederland en het tot zichzelf makende klootjesvolk wens ik daarom veel succes met een Israël 2.0 in NL en vooral met bijbehorende programma:

    https://www.blick.ch/schweiz/produzenten-wollen-hoehere-preise-fuer-booster-die-pharmabranche-verdient-milliarden-mit-corona-nachimpfungen-id16525847.html

    Droomt verder en in GODSNAAM en VREDESNAAM neem de gifspuit verneuk en verkracht je bloedeigen lijf, zorg dat je weer eventjes reizen en shoppen kunt en koop jezelf tijdelijk vrij, neem de spuit om jezelf wat wijs te maken, vergeet die nare en vreselijke ervaringen met één of andere malle Eppie, Baudet, en breng je stem vooral daarheen waar de diepe staat en jijzelf het wil hebben, daar waar het tot rotting gespoten lijf moet eindigen: op het kadaverveld.

   • … hebben = heb….

    Daarom zou ik, als de kans zich voordoet en terug ben op NL bodem, als een achterlijk en blind paard vol in de val trappen, maar toch op FvD stemmen. Of zal Nederland massaal niet of libertair stemmen? Of zullen de weke kaaskoppen, want de hoofden zijn altijd nog gevuld met kaas, i.p.v. stemmen een revolutie starten??

   • @en zo is het

    Of Baudet oprecht is of niet kan ik niet zeggen. Het lijkt er op dat hij, na het succes in de provincies een paar jaar geleden, de kolder in zijn kop kreeg. Maar misschien is hij een acteur.

    Is er hoop in het geval dat er een Forum 2.0 komt en 101 zetels (2/3e meerderheid) in de tweedekamer haalt? En het voor het zeggen krijgt?

  • @Niko

   Gaat het in wezen niet om een mentaliteitsverandering in ons allemaal en het afstappen van het idee dat anderen voor ons de stront opruimen? Baudet zie ik als katalysator en gangmaker, waarbij we onszelf uiteindelijk hebben te redden, met eventuele steun, van een Baudet c.s.? Zijn er andere keuzes dan misschien een acteur volgen? Baudet: acteur als wolf tussen en tegen de wolven of acteur als wolf tegen de bevolking, voor de wolven?

   Natuurlijk gaat Baudet het misschien niet redden, daar is Nederland helemaal niet klaar voor, te smal, kleinburgerlijk, te bekrompen, te links geil willen meeglibberen, niet stevig “godverdomme” met de vuist op tafel rammend en zeggen dat “genoeg is genoeg” geweest. Geld, macht positie, ego’s, geestesziekte spelen jamner genieg belangrijke factor. Het goud en tijdelijke succes roept.

   Van Haga (oogverblindend door zoete praat?) en Baudet zelf, die hebben toch keurig op een nette manier het establishment aangesproken of te kakken gezet in heel nette bewoording, maar met nul resultaat, tot nu toe naar toegewerkt dat er dus een (door links?) gewenste tweespalt is ontstaan. Geacteerd of toch ook weer het politieke spel, infiltrant aan boord heisen of zelfs spelen dat er infiltrant aan boord is gehezen? Met pappen en nathouden, dan het moment afwachten om met een slappe reden de boel op te blazen, spel of werkelijkheid? Poeren, grenzen opzoeken en losmaken met goede bedoelingen of motief geld, pion van de diepe staat, een nobele ridder, roeping? Vreemd dat wij, wat we wel zouden moeten, de beweegredenen kennen van de geest. De geest, de bezieling heeft zich verstopt. Heb de persoonlijke afkeer van geesten die zich verstoppen, de dubbele bodems, de kaarten-niet-op-de-tafelleggers. De politiek speelt nog steeds achterkamertjesgeest. De ijdele hoop blijft dat iemand eindelijk hier eens en voor altijd een einde maakt aan de geestelijke verstopping. De politiek moet zich openen, er moet lucht en licht bij, weg uit de duisternis. Baudet leek aardig op weg, weg van conventionele politiek beleid.

   Er ligt bij Baudet en de burgerij de taak het juk voor altijd af te gooien, die van de verstopte geest. Een zuiver mens kan uiteindelijk iedere toets doorstaan en de geest vrij laten en daarmee zichzelf en anderen bevrijden. Zolang dat niet gebeurt blijven mensen waardeloos.

   Voorbeeld van een waardeloze acteur en/of infiltrant. Kun je van twee kanten bekijken, maar het simpele volk tuint hier?

   Daila lama afgespoten. Placebo of het echte stuff?
   https://youtu.be/96H7vvv-iHs

   • Correctie: Vreemd dat wij, wat we wel zouden moeten, de beweegredenen -niet- kennen van de geest.

  • Jammer Ratio dat je niet inhoudelijk in gaat op de poster. Dat heeft weinig met ratio te maken.

   De waarheid heeft geen compromis nodig.
   Ja knikker is een negatieve perceptie hiervan. In the eye of the beholder.
   Go Thierry, en laat de Jan Nagels, Mat Herbens en consorten snel opbokken.

   Van Haga, gadverdamme. Bij Blue Tiger studio zat hij zelfs genuanceerd over Hugo de J. te praten.
   Zo erg dat ik gewoon niet verder kon kijken.

 4. Ik denk, dat veel mensen Baudet niet begrijpen, en snel hun mening klaar hebben, omdat hun uitgangspunten totaal anders zijn. Baudet gaf in het interview met Ruud de Wild aan waarom hij het Haagse gebeuren één grote poppenkast vind en er feitelijk niets mee te maken wil hebben. Daarom is hij ook niet geïnteresseerd in het bedrijven van ‘serieuze’ politiek. Zijn enige insteek is mensen te laten nadenken. De verandering moet vanuit de bevolking komen. Vanuit de politiek zal dat nooit gebeuren. Daarom wil hij zoveel mogelijk ophef. Otten, Nanninga, Eerdmans, Hiddema, Van Haga en anderen geloven nog wel in de politiek. Dat is een fundamenteel verschil in opvatting.

 5. Ik denk ook, dat mensen als Van Haga, die zich het afgelopen half jaar met enorm veel energie heeft ingezet om zowel binnen als buiten Den Haag de ideeën van FvD over het voetlicht te brengen, zich ernstig vergissen. Hij werd aan alle kanten aangevallen vanwege de ‘immorele’ FvD poster en vond, dat hij zich daar namens FvD voor moest verontschuldigen. Baudet zag dat totaal anders. M.i. terecht.

  Het is immers volstrekt zinloos om je te verontschuldigen als links je in de hoek van de fascisten probeert te drukken. Ze zijn helemaal niet geïnteresseerd in feitelijke argumenten (zo deed de FvD poster niets anders dan vragen om meer respect voor de mensen die in WOII hun leven hebben gegeven voor het behoud onze burgerlijke vrijheden). Links zal bij iedere stap die je terug doet hun grens verder opschuiven en je opnieuw voor het blok zetten:
  https://youtu.be/I6vYMg2KEM8

  Dat los je alleen maar op door een lijn in het zand te trekken en ze te confronteren met hun dubbele moraal en hun walgelijke ideologie die niet voor niets meer dan 100 miljoen slachtoffers heeft opgeleverd. Hoe meer links drukt en zuigt, hoe meer ze hun eigen graf graven en hoe meer mensen overtuigd raken van het nut van een tribunaal. Het is een keer afgelopen met die onzin.

  • Natuurlijk wordt Baudet in de (foute) hoek gezet en kan hij volgens de pers niets goed doen. Natuurlijk vindt er karaktermoord plaats door hem racisme aan te wrijven. Die poster was zo slecht nog niet, daar heb ik een artikel over geschreven. Ik weet niet of Haga gelooft in politiek. Je ziet een patroon dat mensen zich verbinden aan het forum, zich inzetten, en vervolgens teleurgesteld vertrekken. En het zijn volgens mij vaak goede kritische mensen die zich verbinden. Het kan niet zo zijn dat deze het allemaal fout hebben gezien. Een belangrijke taak van de politieke partijleider is de boel bijeen houden.

   Waar Wilders de boel wel bijeen kan houden kan Baudet dat niet. De PVV wordt ook in de foute hoek gezet. Daar is ook die druk. Maar daar blijft het bijeen. Dus het kan wel. Ik hoop dat Thierry Baudet een eerlijke analyse maakt van van de scheuringen. Juist vanwege de enorme druk die er op hem wordt uitgeoefend door demoniserende pers, heeft hij een paar sterke schouders om zich heen nodig. De afgelopen verkiezingen gaven ook een signaal, doordat zoveel kiezers een voorkeurstem op Haga uitoefenden. Men wil de ideeen van forum, maar kiezers hebben een probleem met de lijsttrekker. De rustige uitstraling van Haga (nota bene een huisjesmelker en alcomobilist) werd door de kiezers beter gewaardeerd dan het rebelse gedrag van Thierry.

   • Wilders bereikt niets, want ‘controlled opposition’. Regeringsdeelname is onmogelijk, want ‘onbetrouwbaar en wegloper’. Alle redelijke mensen die bij FvD zijn weggegaan, waren teleurgesteld, omdat Baudet niet wilde inzetten op daadwerkelijk besturen vanuit de huidige ‘poppenkast’. Zij dachten, en denken nog steeds, dat je veranderingen van binnenuit kan doorvoeren. Voor Baudet is dat, op basis van zijn jarenlange ervaring in de Kamer, allang een gepasseerd station. Hij heeft daarom ook geen enkel vertrouwen in mensen als Nanninga en Eerdmans,die hij als ‘beroepspolitici’ wegzet. Dat is nu precies de mentaliteit, die hij het meest veracht en als totaal kansloos ziet. Daarom is het goed, als al de mensen die nog geloven in de politiek FvD verlaten en hun eigen winkel opzetten. Dat houdt de koers van FvD tenminste zuiver.

  • … Natuurlijk begrijp zelfs ik, zij de gek, dat dit al wat men de politiek en overheid de wereld instuurt aan berichten, geen berichten zijn, maar alvast laten wennen is aan bepaalde ideeën, concepten, toekomstige maatregelen.

 6. Bijv. het volgende artikel en video een waarschuwing of klaarstomen, kneden van de hersenen en er gewenning kan optreden.

  Helder is het wel: https://www.stopworldcontrol.com/nl/mensheid/

  Is die akelige vent Baudet, die zich niet conformeert aan de gevestigde orde/maffia al vertrokken? Met zijn karavaan? Zet ‘m op Thierry, het is instant verrotten of stemmen en dan verrotten?

  Willen we lucht, licht, zelfbeschikking, baas blijven over eigen lijf, bezit en vrijheid?

 7. De FvD-manifestatie vanmiddag was goed bezocht, kwart Malieveld stond vol met heel gemêleerd publiek. De livestream had 3.2k kijkers. Sfeer was weer prima, mede doordat het weer meezat.

  Ook de aanwezige politie (paar busjes en groepje motoragenten) deed normaal. Een paar agenten luisterden belangstellend naar de sprekers en enkele mensen uit het publiek maakten een praatje met hen op normale gespreksafstand (geen 1.5 meter). Alles opvallend relaxed.

  Baudet liet weten, dat de sociale druk op het gezin van Van Haga te groot was geworden en dat ze daarom als vrienden uit elkaar waren gegaan. Ernstige zaak, lijkt mij.

  Baudet benadrukte zijn wens voor een brede maatschappelijke beweging met eigen scholen (zonder mondkapjes of testen) en een eigen crypto munt, waarmee mensen los van de overheid met elkaar zaken zouden kunnen doen. We gaan het zien! 😎
  https://youtu.be/lMPZUwa1uTg

  • Peter bedankt voor de samenvatting. Wat mij opvalt is dat er hier zeker evenveel wrok/woede ten opzichte van Baudet is als bij linkse mensen. Hij moet dit en dat en zus en zo gezegd, dit alles over een enkeling die geen politieke invloed heeft en letterlijk in zijn eentje tegen de hele politiek worstelt, en een groot deel van de bevolking die hem haten er bij. De beste schippers staan kennelijk hier ook aan wal bij Vrijspreker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in