Vrijspreker: U heeft een raar verschijnsel ontdekt rond de Covid hysterie. Wat is dat?

Opperdienaar: Je bent een keer positief getest met de PCR en hebt een beetje koorts gehad en je moe gevoeld. Je vertelt dit aan mensen en vermeldt er bij dat het bij jou allemaal niet zo erg was en je geen moment het idee had dat je oog in oog met magere Hein stond. Desalniettemin blijven sommige mensen je benaderen alsof je ze kunt vertellen hoe het hiernamaals er uit ziet. “Ben je al weer een beetje hersteld?” en meer van dat soort vragen. Kennelijk bereikt het gegeven hen niet dat je er niet veel last van gehad hebt. De enorme muur van paniek die hen vanuit de media bereikt, is sterker dan de persoon die zelf zegt over hoe hij het ervaren heeft.

Ik denk zelfs dat als ik vaak genoeg dit soort reacties krijg, dat ik zelf mijn herinnering aan ga passen. Dan zit ik later te vertellen hoe ik bij de grote pandemie ternauwernood aan de dood ontsnapt ben.

Het linkse nieuwsanker Rachel Madow praat er over dat ze haar 5 hersencellen helemaal moet herschikken, nu het CDC heeft gezegd dat je buiten geen masker hoeft te dragen. Ze was er zo aan gewend om iemands gezicht als levensbedreigend te zien, dat ze daar moeilijk afstand van kan nemen.

Vrijspreker: Werkt het geheugen zo? Dat als er grote sociale druk is, de informatie van het tegendeel er niet door komt? Of dat je herinneringen verandert?

Opperdienaar: Ja, naar dat laatste is aardig wat onderzoek naar gedaan. Het blijkt dat je niet alleen kinderen zich kunt laten herinneren dat ze Bugs Bunny hebben ontmoet in Disney World, terwijl dit helemaal niet mogelijk is want Bugs Bunny is van Warner Brothers. Het enige wat je moet doen is vragen “Hoe voelde je toen je oog in oog stond met Bugs Bunny?” De vraag bevat een valse herinnering die ongemerkt naar binnen wordt geglipt. Dit is bijvoorbeeld ook het geval als je mensen een video van een auto botsing laat bekijken en sommigen achteraf vraagt: “Hoe hard reden de autos toen ze tegen elkaar botsten?” Terwijl je anderen vraagt: “Hoe hard reden de autos toen ze op elkaar knalden?” Het lijkt slechts een vraag, maar de tweede groep geeft hogere snelheden als antwoord. Dit omdat de vraag een stuk informatie bevat dat stiekem een missend gedeelte in hun geheugen invult. De hersencellen die de snelheid bevatten, worden achteraf veranderd.

Vrijspreker: Dus met een vraag kan heimelijk informatie geïmplanteerd worden in iemands hersenen?

Opperdienaar: Ja, dus als je mij over een jaar vraagt hoe ik mij herinner hoe ik mij voelde, dan zal het een stuk dramatischer gaan klinken. Dit heb ik dan geconcludeerd uit de manier waarop mensen mij benaderden.

 

14 REACTIES

 1. En dood gaan de afgespoten idioten, alleen willen de provax-wappies dat nog niet begrijpen. De tijd zal het ze vertellen.

  Van mijn kant geen enkele medelijden, wie een verknipte geest heeft en zich met een experimenteel genetisch modificerend bullshitmiddel laat afspuiten, zal vroeg of laat aan den lijve ondervinden dat ernstig ziek worden en doodgaan tot de bijwerkingen behoort. Of anders gesteld: juist de werking ervaren van het bullshit- en executie-middel.

  Was eerder het bullshitmiddel bedoeld om je te ‘beschermen’ tegen een zogenaamd ‘verschrikkelijk killervirus’ en ‘nog ergere mutaties’, met de nodige angstporno gebracht dat we allemaal dood zouden gaan, is het bullshitmiddel nu nodig om daarmee je afgenomen vrijheden terug te kunnen krijgen. Neem je het niet, dan ook geen vrijheden!….Een pressiemiddel dus! De overheden en politiek zijn daabij misdadig, psychopatisch en corrupt tot op het bot als de hel dit executie-middel zonder blikken of blozen aan het toedienen alsof het een onschuldig suikergoedje betreft en dat alles onder verder toenemende zogenaamd tijdelijke dwang!! Hoelang, beste luitjes, accepteren wij deze criminele en potentiële moorddadige handelingen nog van ze??…

  Zijn de overheidsfunctionarissen, de rechtgeaarde psychopaten, na alle persoonlijke leed en grote financiële en economische schade te hebben aangericht, nog wel levensvatbaar?? Kijk heel goed uit met wat je uitdeelt in de wereld, het zou als een boemerang zo maar weer recht in je smoel terug kunnen komen. Nederlanders zijn het liefste en meest zachtaardige mongolen-klootjesvolk, maar voor hoelang nog?? En begrijp dat grote delen van de Nederlanders behoort niet tot het mongolen-klootjesvolk, schrijf dat maar in de agenda’s. Boeren let op de kippen als de Nederlandse schapen passie blèren, dan zijn de vossen dichterbij dan jullie denken.

  Dat het geen vaccin betreft is duidelijk, een vaccin beschermt namelijk “jou en niemand anders, dan alleen jou!!” tegen verschrikkelijke, nooit fysiek aangetoonde kriebeldingetjes. Zo werkt een vaccin, net zoals een valhelm, autogordel en kogelwerendvest gedragen wordt om het individu te beschermen. Of werkt een autogordel, een valhelm, een kogelwerendvest alleen als iedereen het draagt?? Nog even en een bril werkt alleen bij als iedereen het draagt of een aspirine helpt alleen tegen koorts of koppijn als iedereen het neemt.

  https://www.ad.nl/binnenland/zonder-coronapaspoort-geen-toegang-hoe-eerlijk-is-dat~a89e72d7/

  Genoeg is genoeg? Teveel is teveel!!

  *** uit spambak gehaald ***

 2. Over magere Hein gesproken.
  Bedorven voedsel, het zou in de huidige tijd geplaatst de executie-spuit kunnen zijn geweest. De arrogante houding in de video is ook typerend voor de huidige gelukzalige ontvangers van de e-spuit.

  Monty Python, meaning of life-dead
  https://youtu.be/YoBTsMJ4jNk

  Er ligt nog een reactie in de spambak liggen, misschien deze ook wel.

 3. ….heb nog een reactie in de spambak liggen, bovenstaande dus niet.

  • “De poster” kwam uit welke bron, van Haga? Dit is dus willens en wetens een tackle en van Haga maakt hier opstootje van een poster die dus “wel” uit z’n koker kwam.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2021/05/17/baudet-van-haga-kwam-met-idee-poster-a4043900

   Een postertje van jezelf doet zogenaamd ‘shockeren’, maar het huidige optuigen van een EU goelag, nazi paspoort en met groot enthousiasme executeren per spuit nemen we gelaten met wat opdreunen van, na nu blijkt, infantiele protestspreekbeurten in de regering? De vuisten moeten op tafel!

 4. Nou snap ik waarom er geen huizen meer bij gebouwd worden. 70% is binnenkort pleitte,gewoon abgegaast, door prikkie dus beste 30% maak je geen zorgen dadelijk een leuk huisje door een prikkie.
  Nog even dit voor onze vaccinados, doe mee met wedstrijdje magneetje hangen wie het langst kan laten hangen mag een huisje uitzoeken zolang het duurt natuurlijk: https://odysee.com/@CosmicEvent:5/ULTIMATE-Covid-Vaccine-Magnet-Stuck-To-Arm-At-Injection-Site-Compilation–MagnetChallenge-(Updated-w:8

  • De vaccinados kunnen beter 6 mooie planken gaan uitzoeken zolang het nog kan. Hout is goud momenteel.

   Wat voor goedje zit er in de vaccins dat koelkastmagneten blijven plakken? Is kwik magnetisch?

 5. Letterlijk uit het bestand in de volgende link :

  “Naleving van de regels over preventief onderzoek naar dergelijke ziekten en aandoeningen is daarom ook van groot belang en rechtvaardigt deze inmenging in de persoonlijke levenssfeer.”

  What the fuck ????????????????

  https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/publicaties/2021/03/11/wijziging-van-de-wet-op-het-bevolkingsonderzoek-in-verband-met-actuele-ontwikkelingen-op-het-terrein-van-preventief-gezondheidsonderzoek/wijziging-van-de-wet-op-het-bevolkingsonderzoek-in-verband-met-actuele-ontwikkelingen-op-het-terrein-van-preventief-gezondheidsonderzoek.pdf

 6. … kommen um dich zu holen…und die werden dich finden! Überall!!

 7. Het verhaal zou zijn dat met de injectie een kunstmatig dna / mRNA van het oorspronkelijk gecreëerde virus wordt ingespoten. Dit mRNA zit in een “vet envelope” waardoor het “ongezien door het immuunsysteem” in de kern van je cellen terecht kan komen. Eenmaal in de cellen terecht gekomen gaan je cellen het “virus zelf” produceren waarna je eigen immuunsysteem de door je eigen cellen uitgescheide virusdeeltjes gaat aanvallen.
  Wat kan er fout gaan. Er zit echter geen stop of rem op dit proces. Deze virus deeltjes blijven de rest van je leven uit je cellen komen en een steeds groter wordend aantal van je cellen gaan deze virusdeeltjes produceren en uitscheiden.
  Je immuunsysteem krijgt het daar alsmaar drukker mee en heeft geen capaciteit meer over wanneer er een andersoortig “echt virus” je lichaam binnen komt.
  Je bent erdoor dus kwetsbaarder geworden want je immuunsysteem kan het niet meer aan, en daarnaast bestaat er de kans dat na verloop van tijd het immuunsysteem het groter aan gaat pakken en de cellen vanwaaruit deze virusdeeltjes komen gaat aanvallen. Dit noemt men ook wel een auto-immuunziekte. Auto-immuun betekent dat het immuunsysteem zich tegen het lichaam zelf keert.

Comments are closed.