Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

 

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:
Presentatie: Peter, Jurjen en Johan

12 REACTIES

 1. Er is een heuse boa-plaag in de steden. Hier in de stad zijn ze ook. Mislukte Rambo’s die over straat lopen met een houding alsof ze een knokploeg zijn.

  Vroeger zei men: “Geef de blinden en lammen een kans en stop ze bij de intendance.”
  Nu een zinnetje bedenken dat rijmt op …

 2. Jongeren snakken naar vaccinatie? Prima toch, wie zichzelf onomkeerbare schade per spuit wil toebrengen moet daarin vrij zijn en niet tegen worden gehouden. Zelfmoord plegen is een keus, geen wet die dat kan verbieden. Tenzij:

  ...”Een zelfmoordpoging is strafbaar als je hiermee niet alleen je eigen leven, maar ook dat van anderen in gevaar brengt. Denk je aan zelfdoding en wil je iemand vragen om je te helpen met het beëindigen van je leven? Dan is het goed om te weten dat iemand helpen bij een zelfmoordpoging wel strafbaar is….”

  • BTW, de slapjanussen, de angsthazen, de weke knietjes, de goedgelovige idioten, de overtuigde gekken, de jankmuilen, de pro experimentele spuit, zij die allen vrijwillig de executie spuit hebben genomen, omdat ze zorgenaamd weer ‘vrij en blij’ wilden zijn die hadden ze geen spuit, maar een ongenadige trap in de bange reet moeten geven om ze voor altijd wakker te krijgen. “ER IS GEEN EN ER WAS NOOIT EEN KILLERVIRUS”, Maar de cirkel is rond, dus blijft men spuiten tot de laatste slaaf per spuit is geëxecuteerd.

   Wat menigeen misschien niet wist en de wenkbrauwen misschien doet fronsen en is geen broodje vleermuis of frikandel: Wilt u Nederland inreizen vanuit China? Dan hoeft u geen negatieve COVID-19-testuitslag én geen negatieve sneltest uitslag te hebben om naar Nederland te reizen per vliegtuig of schip…

   • Is er ergens bewijs van dat je vanuit China zonder veel gezeur naar NL kan reizen? Dat zou inderdaad raar zijn.

    Ooit zei een zondagsschilder uit Braunau am Inn, die erg geliefd was bij Nederlandse ambtenaren, iets over kleine mannen die grote leugens niet kunnen bevatten.

    Nu weet ik ook niet of ik moet geloven dat politici wereldwijd 90% van hun kiezers en belastingbetalers willen uitroeien. Ik houd er wel rekening mee dat het gebeuren kan.

    Maar wat zou dan het motief zijn? De ijsberen redden? Lebensraum voor Chinezen scheppen?

   • @Niko

    https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/china/reizen/reisadvies

    En het motief om misschien wel 40 tot 90 procent van de mensheid, jij, ik, wij bijna(?) allemaal uit te rotten is misschien omdat peak human is bereikt, ik bedenk maar iets; bijv. dat het punt daar is dat er minder of moeilijker aangeboden kan worden dan er vraag is van (levens)middelen of bijv het geldsysteem kapot of uitgemolken en aan het eind is (bewust kapot gemaakt?) en er te veel ‘hongerige’ ouderen of onproductieven/onrendabelen zijn die niet langer onderhouden kunnen worden? De kudde uitdunnen en gezond, maar vooral controleerbaar maken? Wat de diepe staat werkelijk voor motieven heeft om het menselijke afval (zo zien “ze” m.i. mensen) op te ruimen daar geeft Darth Vader en God Klaus Schwab antwoord op(?).

    Stroman Klaus Schwab heeft toch behoorlijke aanzien in de diepe staat club als je ziet dat mensen als kon. Maxima, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Ben Verwaayen en velen meer de man bijna letterlijk aan de lippen hangen, lijkt mij daarom goed te luisteren naar deze boodschapper om te begrijpen wat de corrupte poppetjes precies van plan zijn. AI, reset economie en geldsysteem, uitdunnen bevolking enz.

    In 2030 bezit je niets meer en je zult gelukkig zijn! Tenminste voor wie deze hernieuwde holocaust overleeft. Een quote van de WEF club, met een lachende jongling. Ouderen komen volgens mij al niet eens meer voor in WEF promo video’s. You own nothing,and will be happy??

    Douglas Kruger about that; https://youtu.be/jK3_H4jI-ZA

    De grote hersart doet mii denken aan dit; https://docplayer.nl/15245510-De-samenleving-in-2015.html

    Verpakt in een aartsengel wordt het verhaal, de herstart, natuurlijk lekker smeuïg en wat makkelijker geaccepteerd door de uitgedunde en opgeschoonde ‘nieuwe’ generatie?

   • @Andre

    Was nog aan het reageren, had daarom jou link over het hoofd gezien.

    Daarom nog even een bonuslink, de tweespalt in de samenleving.
    Wie een vaccin neemt is beschermd, dus waarom nog zoveel drukte, al deze onzin van maskers en paspoorten, deze hysterische reacties? Wie afgespoten is heeft niets met te vrezen. Als dit niet klopt, dan is het afspuitmiddel waardeloos. Het werkt of werkt niet, je hebt beet bij het vissen en bent zwanger na het neuken of niet. Een beetje beet of beetje zwanger net zo waardeloos als een beetje een vaccin.

    https://mobile.twitter.com/POTUS/status/1392935847863934987

   • @Andre

    Dat van die stokjes is mij tot nu toe bespaard gebleven en dat wil ik graag zo houden. Het lijkt wel of ze het expres toen om iedereen maximaal te vernederen. Hoewel, In China schijnt men bij buitenlanders die stokjes rectaal te gebruiken.

    Ook raar dat men bij de teststraten filmen wil verbieden. Toen ik laatst op Schiphol moest zijn zag ik een mini teststraat in de corridor tussen de parkeergarage en de centrale hal. Naast het Sheraton hotel. En alles was gewoon te zien voor wie er langs liep.

 3. @en zo is het

  Bedankt voor de uitleg. De video’s bekijk ik binnenkort wel. Een tijdje geleden zat er een krant op hun website de film “Logan’s Run” aan te prijzen als een interessante kijk op een toekomstige samenleving. Welke krant dat was weet ik even niet meer.

  De linkse media worden met de dag gestoorder. Wie de film niet kent kan er hier over lezen: https://www.imdb.com/title/tt0074812/

  • The trueman show #25 met George van Houts https://youtu.be/iNGc_i7DfGM
   Ben alleen met George niet eens dat Bitcoin een goed alternatief is. Een nieuw en goed werkend systeem hoeft niet in deze uiteindelijk ook gecontroleerde hoek te worden gevonden.
   Begrijpen kunnen we wel vanuit zijn ervaring wie en waar de ware hoeren zich bevinden die voor de diepe staatspooiers de benen spreiden. Het zijn in ieder geval niet de dames
   die achter/voor het glas werken, de zogenaamde ‘raamwerkers’. De (beeld)schermwerkers, die van de publieke en Bertelsmann omroepen, de politiek/overheid, de banken, de corporatisten en collectivisten, daar en dat zijn de ware hoeren, die met de meest gevaarlijke overdraagbare ziektes. Wie de (gedwongen) klanten zijn weten we, het zijn zij die zich zonder pardon in de reet/arm laten nemen. Het is de “70-90 procent” en dat “laten nemen” verwacht deze groep ook van de anti-establishment, anti-gifspuit.

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/04/het-prikkie-van-hugo-als-gezondheidsinvestering/

   • …. Om duidelijk voor ogen te houden; het mrna-middel eenmaal ingespoten start in het lijf een ***onomkeerbaar*** proces. Farmaceuten zullen echter iets anders beweren. Het geheel wordt daarbij zonder moeite ‘eventjes’ gefaciliteerd door een gekaapte en corrupte ****politiek en overheid**** en niet te vergeten, het betreft hier uiteindelijk altijd nog een ****EXPERIMENTEEL**** middel waarmee men een NIET BESTAAND KILLERVIRUS, tegen wil en dank denkt te moeten bestrijden en wordt deze met directe of indirecte dwang bij honderden miljoenen!!! of zelfs miljarden!!! mensen, zonder blikken of blozen, ingespoten.

    Wij zullen, of we nu wel of niet willen, uit alle macht tegengas moeten geven en strijd dienen te leveren om deze onvoorstelbaar grote globale waanzin te stoppen.

Comments are closed.