Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | TelegramAls MP3 Downloaden:128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

7 REACTIES

  • … dergelijke = de huidige catastrofale eindfase.

   Heb daarnaast de buik aardig vol van het geestelijke beperkte uitschot, de vage kennissen, hier op straat op één van de zonnige Can. Eilanden en die geregeld bij mij op het terras proberen aan te schuiven aan tafel zonder mijn uitnodiging en met vol enthousiasme beginnen te ratelen dat ze één of beide zyklonspuiten hebben gehad en denken dat ik ook bij hun zwakzinnige zyklonclubje hoor. De teleurstelling is enorm en van de smoelen af te lezen als ik ze zachtjes de oren was en helder uitleg wat ze daar in hun lijf hebben gekregen aan gif niet aan mij is besteed. Blijf redelijk kalm, maar verbaas mij wel dat ik aangevallen wordt met de nodige verwijten, dat ik o.a. als niet afgespotene een gevaar vorm voor anderen. Vreemde lui, waarom zo opgewonden of boos worden? De zyklonspuit biedt ze bescherming, dus vanwaar nog de opwinding? Dat ik ze vriendelijk vraag om uit mijn buurt te blijven en netjes beveel op te rotten, met hun kankerverwekkende uitwaseming en dat ik zoveel mogelijk de afgespotenen op afstand hou en ze ook zo wel op afstand blijf volgen om te zien wie er als eerste afsterft? Wens ze uiteindelijk oprecht het allerbeste met hun experimentele genetische behandeling, met hun aanstaande heftig bijwerkingen, lijkstijfheid en crematie/begravenis.

   Niets verder aan het jatje, gewoon even doorlopen, graag!…..

   • Je bent nog tolerant. Nederlandse toeristen mijd ik als de pest in het buitenland. Ze zijn onbeleefd en vervelen mij met hun opinies waarom ik nooit vroeg. Maar dit is ander volk dan lui die gewoon op reis zijn en niet van het “Vakantieman, gezellig!” niveau.

   • @Niko

    Je hebt gelijk, tolerant, met een “tot hier en niet verder” boodschap en afgespotenen zijn voor mij personae non gratae.

    Sinds de afgespoten geestelijk beperkten mij vertellen dat ik gevaarlijk ben als gifvrije en mij zelfs op de vingers durven tikken en in hun beleving ik mij heb te richten naar hun covidistische geloofswaanzin, inclusief spuiten en Ausweis, is mijn tolerantie en menslievendheid een strak afgebakend gebied geworden.

    Ken hier een handvol Nederlanders die er exact zo over denken, daar proost, ik als het zo uitkomt, graag mee, echter de meerheid van de hier wonende Nederlanders, maar ook Duitsers, Engelsen en Belgen, die nog strenger in de covidische leer zijn, passeer ik sinds een aantal aanvaringen met een grote boog. Had voordat het afspuiten begon ook nog wel eens sporadisch contact met Belgen, maar deze blijken nog dieper in de covidistische Heere te zijn dan Nederlanders en geloven sterk in de heilzame werking van de spuit. Engelsen heb ik bemerkt gaan zonder al te veel nadenken, simpel en goedlachs zonder probleem vol in de naald, Spanjaarden eigenlijk idem dito, maar worden dan ook dagelijks via de mainstream gebombardeerd en continue gehersenspoeld met het covidisme. Merk ook dat maar weinigen niet echt verder onderzoeken of kijken dan de mainstream en wat oppervlakkige internet onzin en het ook niet als problematisch ervaren dat vele vrijheden zijn verdwenen. Noem het bewust geen vrijheid, want deze hebben we m.i. nooit gehad, als brave en politiek correcte slaafjes.

 1. …Atalli, de goede is verkeerd geïnterpreteerd, naar het schijnt? Koel en zakelijk gecalculeerd, met de boekhouding en de harde cijfers erbij lijkt mij wat de man vertelt in de video niets anders dan de waarheid.

  Mitterrand-vertrouweling Attali wordt verkeerd geciteerd

  Jacques Attali (77), een Franse econoom en sinds 1981 gedurende tien jaar nauw adviseur van de Franse president François Mitterrand, zou een voorstander zijn van de euthanasie van oude en zieke mensen. En vermoedelijk lang geleden heeft hij het plan van de heersers verraden om de overbevolking te bestrijden door middel van een virusepidemie.

  EVALUATIE: De citaten die aan Attali worden toegeschreven in verschillende Facebook-berichten zijn ofwel fictief, vervormd of uit hun verband gehaald.

  FEITEN: Attali (hier gearchiveerd) was vanaf 1981 de speciale adviseur van Mitterrand en werd president van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD) die hij in april 1991 medeoprichtte. Hij verliet deze functie in juni 1993 na een geschil met Europese regeringsleiders. Attali is de auteur van talloze boeken.

  In Facebook-posts krijgt Attali onder meer het volgende citaat: “In de toekomst gaat het erom een ​​manier te vinden om de bevolking te verkleinen. We beginnen met het oude, want zodra ze ouder zijn dan 60-65 jaar, leven mensen langer dan ze produceren en dat kost de samenleving veel. Dan de zwakken, dan de nutteloze, die geen nut hebben voor de samenleving omdat er altijd meer van zullen zijn, en vooral, eindelijk, de domme. Euthanasie gericht op deze groepen. Euthanasie zal in alle gevallen een essentieel instrument moeten zijn in onze toekomstige samenlevingen. Natuurlijk zullen we geen mensen kunnen executeren of kampen opzetten. ”

  Attali zei dit niet. Dit fictieve citaat is blijkbaar gebaseerd op fragmenten van een gesprek (hier gearchiveerd) met Attali, dat is opgenomen in het boek “L’avenir de la vie” (De toekomst van het leven), uitgegeven door Michel Salomon in 1981. Daarin beantwoordt de socialistische Attali (pagina 273) onder meer de vraag of het mogelijk en wenselijk is om 120 jaar oud te worden: «Allereerst geloof ik dat in de logica van het industriële systeem waarin we onszelf vinden, is het verlengen van de levensduur niet langer een doel dat wordt verlangd door de logica van de machtigen. ” Zolang de levensverwachting werd verlengd “om de maximale winstgevendheid van de menselijke machine in termen van de arbeidswereld te bereiken”, was dat perfect. Vervolgens voegt hij eraan toe: “Maar zodra je de 60 of 65 jaar overschrijdt, leven mensen langer dan ze produceren en worden ze dierbaar voor de samenleving.”

  Daarom gelooft hij dat het in de logica van de industriële samenleving ligt om de levensverwachting niet te verlengen, maar ervoor te zorgen dat mensen binnen een bepaald leven zo goed mogelijk leven zonder hoge medische kosten te veroorzaken. Vanuit maatschappelijk oogpunt is het “beter als de menselijke machine plotseling stopt en niet geleidelijk verslechtert”.

  Over de kwestie van euthanasie in de wereld van de toekomst zegt Attali: “Euthanasie is in ieder geval een van de essentiële instrumenten van onze toekomstige samenlevingen.” In de logica van de socialisten maakt het recht op zelfmoord deel uit van de fundamentele vrijheden en daarom “een absolute waarde in dit type samenleving”. «In een kapitalistische samenleving zullen moordmachines opduiken en protheses die het mogelijk maken om het leven te elimineren wanneer het te ondraaglijk en economisch te duur is, opduiken en gemeengoed worden. Ik geloof daarom dat euthanasie, of het nu een waarde is van vrijheid of als handelswaar, een van de regels van de toekomstige samenleving zal zijn. ‘

  In een ander Facebook-bericht (hier gearchiveerd), wordt Attali geciteerd met de volgende vermeende verklaring: “We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die zich richt op bepaalde (mensen), een echte economische crisis of niet, een virus dat de ouderen of de dik. ” Dit citaat is, net als anderen die het leuk vinden, fictief. In feite bevat het boek “Dictionnaire du XXIe siècle”, gepubliceerd door Editions Fayard in 1999, een heel andere passage.

  Attali schrijft over zijn ideeën van de 21ste eeuw: “In het spel van nomadisme van mensen, goederen en soorten kunnen grote epidemieën ontstaan.” Het varkensgriepvirus (dat destijds wijd verbreid was) zou bijvoorbeeld “net zo gevaarlijk kunnen blijken te zijn als dat wat bijna de helft van de mensheid aanviel en 40 miljoen mensen doodde in de winter van 1918-1919”. Epidemieën kunnen worden veroorzaakt door de vernietiging van ecologische niches. In deze toekomstvisie schrijft Attali: “Volgens de wetten van de markt verdient het de voorkeur om de zieke rijken te behandelen in plaats van de armen te vaccineren voordat ze ziek worden.”

  Attali vertelde de dpa fact check over de citaten waarvan hij werd beschuldigd: “Hoe kun je je voorstellen dat ik gek genoeg ben om zoiets te schrijven?” Hij heeft in Frankrijk verschillende rechtszaken gewonnen waarin hij mensen aanklaagt die hem een ​​voorstander van euthanasie noemden vanwege de uit 1981 verschuldigde smaadverklaringen.

  *** ontspammed ***

Comments are closed.