Wie had ooit gedacht dat er in Nederland in het derde millennium een avondklok zou gelden, of een nieuwe normaal. Dat handen schudden en omhelzingen op straat verboden zouden worden. Dat je niet meer naar restaurants kan gaan, of naar een kroeg. Samen zingen, verboden. Mensen thuis ontvangen, verboden. Naar het theater of de voetbalwedstrijd. verboden. Samen sporten, verboden. Normaal menselijk gedrag. Dat het leven tot leven maakt. Dat juist dat verboden is. In het kader van het algemeen belang. Voor een virus dat voor 80 procent van de bevolking niet veel dodelijker is dan de jaarlijks optredende griep. Onderwerping aan valse moraal. Net als de DDR onderwerping aan valse profeten inhield. Het zinloos dragen van mondkapjes als ultiem symbool van onderwerping aan het irrationele, aan de massahysterie. Niet meedoen kost 95 euro per keer. En het politiekorps werkt hier aan mee. Evenals justitie.

Vrijheden kan men heel snel verliezen. Wellicht is het volgende filmfragment over de DDR binnen 5 jaar realiteit, of over 10 jaar. Of nooit. Of wellicht volgend jaar. Nu kan ik deze waarschuwing nog plaatsen. Bij deze een blik op uw mogelijke toekomst, zodat u weet hoe te handelen als u ooit ondervraagd wordt. (video duurt 5 minuten):

Peter, dank voor het wijzen op deze film. Meer tips voor korte filmpjes tot 5 minuten zijn welkom.

10 REACTIES

 1. En dan te bedenken dat “Rood”, de jongerenafdeling van de SP, terug wil naar dit systeem binnen het communisme. Volkomen terecht dat de SP ze uit de partij heeft gegooid; zelfs voor de SP ging dit veel te ver.
  Wees verdacht op dit soort gedachtengoed en pak dat aan.

 2. De basis van het wereldwijde Digitale Socialistisch Credit systeem is m.b.v. het coronacircus per 1 juli van start gegaan in de EU en kan naar believen worden uitgebreid.
  https://coronacheck.nl/nl/scanner.html
  https://coronacheck.nl/nl/faq/2-2-hoe-lang-is-mijn-testbewijs-geldig-en-kan-ik-hem-meerdere-keren-gebruiken/
  https://www.security.nl/posting/705711/EU+werkt+aan+wallet-app+voor+online+identificatie+en+opslag+van+wachtwoorden

  …De voormalige DDR durfde daar wellicht niet eens van te dromen en waren in het analoge tijdperk zonder verplicht afspuiten in verhouding tot de huidige EU Socialistisch-fascistische macht met hun afspuit-doodseskaders en credit systeem feitelijk een stelletje lamme honden.
  https://www.ninefornews.nl/grootste-vrijheidsdemonstratie-tot-nu-toe-in-londen-arresteer-matt-hancock/

  • Er kwam veel spam binnen van “loan sharks” die het woord credit gebruikten. Dit heb ik op de zwarte lijst gezet, reacties met credit erin verdwenen daardoor in de spam. Heb het woord nu van de zwarte lijst afgehaald omdat het woord nu vaak gebruikt wordt in reacties vanwege de discussies over social credit systemen.

 3. Uiterst beklemmend fragment uit deze interessante film. Ik heb in het linkse AD onder het SP-artikel van afgelopen zaterdag een reactie geplaatst om lezers er op te wijzen hoe fundamenteel verkeerd het socialisme is. Typische antwoorden waren zoals deze:

  “Communisme volgens Marx had slechts 1 doel. Omverwerpen van de uitwassen van het kapitalisme, daarna was haar rol uitgespeeld. Volkerenmoord was totaal niet de intentie van het communisme. Zooo jammer dat velen dit maar niet willen (of kunnen) snappen.”

  En deze

  “P. de Jong kan wel eens gelijk hebben dat “socialisme de rechten van het collectief boven die van het individu plaatst.” Het kapitalisme richt enorme schade aan door economische vrijheid aan individuen en bedrijven te bieden. Vrijheid is nodig voor wetenschap, kunst, religie, cultuur. Vrijheid in het opkopen van land, huizen, bedrijven, pers en wetenschappers zorgt voor dictatuur van hebzucht en corruptie. Voor armoede en het uitsterven van planten en dieren. Voor handel in giftige olie.”

  Als dit de geestesgesteldheid is van een groot deel van de mensen in Nederland dan zal Rutte/Kaag in opdracht van Schwab c.s. weinig moeite hebben om hier een DDR 2.0 te stichten, vrees ik. Ik heb gister nog wel hierop gereageerd, dus ik ben benieuwd of dat morgen nog door de moderatie komt. 😋
  ___________

  https://www.ad.nl/politiek/sp-zet-jongerenclub-rood-aan-de-kant-wat-een-geklets-over-stalinistische-praktijken~a3ea9279/

  *** weer in spambak terecht gekomen ***

  • @Peter de Jong

   Demonische macht der Corporatistisch-Socialisme. Met kwaadaardig afspuitprogramma nodig als vroegtijdige levensbeeindiging van overbodig en nutteloos leven en alle particuliere bezittingen zijn in handen van de staat of multinationals, huurt wat u nodig heeft en de digitale ‘zilverlingen’ die u verdient zijn slechts beperkt houdbaar en is bezit (huis, goud tot aan kunst) of welke zogenaamde rijkdom (voedsel) dan ook ten strengste verbodente bezitten”. Totale controle en macht via de digitale snelweg en alles wat de fantasie zo kan bedenken zal het ‘leven’ overheersen, beheersen, onmogelijk maken.

   Zo ongeveer zal de ideologische nieuwe wereld orde volgens de sociopaten/psychopaten in de toekomst eruit moeten zien. De voormalige DDR en de USSR waren daarbij vergeleken nog maar watjes en stumpers.

   *** ontspamd ***

 4. Zeer interessante video.
  Laat ons hopen dat geen van ons die kennis ooit nodig zal hebben.

  Let op de “wijsheid” die het regime hanteert (2:20 – 2:45).
  Indien dit klopt, dan doe je er dus beter aan kwaad te worden.
  Dat vergt moed, want wie durft er nou in zo’n positie een grote bek te hebben, maar … zou mogelijk toch je redding kunnen zijn als je verhoorders besluiten dat je inderdaad onschuldig(*) bent.
  (*) ik bedoel hier: aan wat ZIJ definieren als “misdaad”, nl. het achterhouden van de door hen gewenste info, waar je over zou beschikken.

  Probleem is natuurlijk dat als je voldoende lang slaap onthouden wordt, je op een bepaald moment niet over de energie beschikt om aggressief te roepen en dus eerder dreigt te bezwijken en te huilen. Waardoor ook de onschuldigen in de ogen van de ondervrager zullen overkomen als schuldig. M.a.w. het lijkt me helemaal geen adequate methode om het onderscheid vast te stellen. Immers uiteindelijk reageert nl. iedereen wel op dezelfe manier.

  Het is een beetje als met een te hoge CT waarde op PCR test, waardor je uiteindelijk zowat alles bij iedereen kan aantreffen wat leidt tot zo’n hoog percentage false positives dat het uiteindelijk totaal nietszeggend wordt.
  Maar er is uiteraard wel een verschil: onbetrouwbare CT’s zijn er om de massa voor de gek te houden. Zelf hebben echter belang bij het succesvol achterhalen van de waarheid dus is het zinloos om willens nillens door te gaan. Anderzijds: baat het niet dan schaadt het niet. Een extra keer proberen kost hen heus geen kostbare tijd (in de zin van tijd = geld) dus waarom niet proberen, immers met wat geluk komt die gezochte info er alsnog uit?
  Maar in principe geldt zelfs voor hen in zekere mate toch dat tijd = geld immers als een burocratie ECHT totaal TE inefficient is, klapt ze ook in elkaar. Dus ook al kunnen zij makkelijk een paar extra rondes doorgaan (“voor alle zekerheid”), dan nog geldt dat het ooit wel eens ophoudt en mogelijk dus afhankelijk van hun inschatting omtrent of ze wel of niet op een goed spoor zitten. M.a.w. als je in een vroeg stadium je reeds kwaad maakt, en vervolgens elke keer net wat meer (ik herhaal: daar is inderdaad enorm veel lef voor nodig), zouden zij mogelijk eerder tot de conclusie komen dat verdere rondes totaal zinloos zijn omdat ze inderdaad met een “onschuldige” te maken hebben.

  • Ik denk dat verschillende mensen verschillend reageren.
   Het is niet zo simpel als “Onschuldige mensen worden kwaad, en schuldigen gaan huilen.”
   Mensen zijn geen voorspelbare machines.

Comments are closed.