26 REACTIES

 1. Dank aan Youp die me attendeerde op deze video.

  Het wordt erg interessant om de rechtszaken te volgen.

  For the record: ik ben niet overtuigd dat ‘ze’ met het vaccin aan population control willen doen.

  • Graag gedaan.
   Wat betreft population control, het beeld wat ontstaat na het doornemen van Agenda 2030 en de 17 SDG is het beeld van een wereld die slechts gedeeltelijk door mensen wordt bewoond. Grote delen worden terug gegeven aan de natuur. Vanzelfsprekend wordt eenieders voetafdruk aangaande het verbuik van schaarse grondstoffen nauwlettend in de gaten gehouden en tot een minimum beperkt. Het lijkt evident dat in een dergelijke setting de totale bevolkingspopulatie gemanaged zal worden door een centrale eenheid of wereldregering. Uiteraard wil dit niet zeggen dat men nu een massale ‘afspuitcampagne’ begonnen is met de vaccinaties. Ofschoon, zoals ook in het interview door Fuellmich wordt uitgelegd, gerenommeerde virologen grote problemen verwachten tijdens de volgende griepgolf voor het nu verzwakte immuunsysteem van het gevaccineerde deel van de bevolking. Maar het blijft inderdaad gissen en extrapoleren naar de meest waarschijnlijke agendapunten van de globalisten.

   • Wat ik probeer te zeggen, bedenk ik nu, is dat de structuren ter controle worden opgezet. Het medische paspoort is een belangrijke natuurlijk. Daarvoor moest eerst de heilzame werking van ivermectine en HCL worden ontkend zodat de juridische weg tot vaccineren open ligt. De richtlijnen van de WHO worden wereldwijd opgevolgd zodat er centrale aansturing is voor tweemaal per jaar vaccineren. Hoe je daar vervolgens meer in detail gebruik van gaat maken kan later ingevuld worden. Een belangrijke volgende stap is waarschijnlijk een Internet paspoort om de informatiestromen beter te kunnen controleren.

  • De organisaties die al jarenlang pleiten voor depopulatie zijn dezelfde als die nu voor vaccinatie pleiten; wellicht is 1+1 = 2.

  • Interessante video. Wat dat ‘vaccin’ precies doet, de tijd zal het leren.

  • Nee wie zou er nou aan ooit population termination willen doen ? Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler misschien? Maar die zijn dood en het concept is met hen gestorven? (zie ook de Larken Rose documentaire ‘It can’t happen here’ ) Al meer dan 40 jaar klagen elite organisaties over overbevolking. Hun plan staat letterlijk in steen gebeiteld in de Georgia Guidestones, maar zo’n Stonehenge achtig monument is natuurlijk makkelijk te vervalsen. Bill Gates bedoelde het niet zo toen hij zei dat hij met vaccines de wereldbevolking 10 tot 15% wilde laten slinken (hij bedoelde per jaar, reken het zelf na met het getal op de guide stones en het jaar waarin dat voltooid moet zijn: 2030.

  • Je denkt toch niet dat er echt een Neurenberg proces 2.0 komt of wel, dat kan namelijk pas als het hele systeem is veranderd en alle topstukken gearresteerd zijn en alle bewijzen verzameld (zie het echt Neurenbergproces) dit is allemaal humbug, zoethoudertjes. Wat denkt men te bereiken? De meerderheid van de mensheid zijn alleen maar geschikt als labrat waar ze nu voor gebruikt worden dat heeft het afgelopen jaar wel bewezen.
   Willen jullie het IQ van de meerderheid weten? Lees wat hieronder staat, klanten houden wel afstand als ze een zakje paaseitjes krijgen, dit is dus het infantiele gedrag van onze medemensen, onbegrijpelijk.

   “Als de klanten in het onderzoek een zak paaseitjes ontvingen als ze tijdens het winkelen voldoende afstand hielden, zorgde dat wél voor minder en nog korter onderling contact. „Onze onderzoeksresultaten geven concrete aanknopingspunten om het afstand houden in de praktijk op een effectieve en positieve manier te stimuleren.
   Winkels kunnen gebruikmaken van een stoplicht om de drukte te reguleren en een beloningssysteem om de afstand te stimuleren. We hebben aangetoond dat dit werkt, dus het zou mooi zijn als het ook echt in de praktijk gebracht wordt.”

   Als het niet zo treurig was zou je er om moeten lachen.

   (Bron: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/winkelwagens-in-supermarkten-zorgen-niet-voor-1-5-meter-afstand/ar-AAKCwUp?ocid=msedgntp )

 2. Goed interview. Ook eentje voor de huisarchivaris om te bewaren.

  Om het eindadvies te verklappen: “Choose Life” – en accepteer dat je niet op vakantie kunt, niet naar Lady Gaga en je baan kunt verliezen.

  “Kies voor leven in vrijheid” zou ik er van maken.

  Ik ben ook niet overtuigd dat ‘ze’ met het vaccin aan population control willen doen. Maar wat als het onwaarschijnlijke opeens om je heen gebeurt…

 3. Vaccine researchers had assumed that novel mRNA COVID vaccines would behave like “traditional” vaccines and the vaccine spike protein — responsible for infection and its most severe symptoms — would remain mostly in the vaccination site at the shoulder muscle. Instead, the Japanese data showed that the infamous spike protein of the coronavirus gets into the blood where it circulates for several days post-vaccination and then accumulated in organs and tissues including the spleen, bone marrow, the liver, adrenal glands, and in “quite high concentrations” in the ovaries.

 4. Er zijn bedrijven in Nederland waar het personeel wordt verplicht een vaccinatie te nemen. Zo niet. dan volgt ontslag.

  • Zijn dat dezelfde bedrijven die altijd zo met ‘ inclusiveness’ dwepen? Lijkt me niet erg inclusive om mensen te ontslaan die zich niet met een experimenteel goedje in willen laten spuiten om zich te beschermen tegen een virus met een IFR van 0.15 % ( gelijk aan griep). Hoe zullen we deze flagrante discriminatie noemen. Vaccisme?

  • Is er al een lijstje met de namen van deze bedrijven? Dat lijkt mij niet zomaar kunnen, eisen dat je medewerkers zich onderwerpen aan medische experimenten. Maar is er nog een rechter te vinden die dit soort bedrijven terug fluit?

   • Mensen nemen de prik omdat ze het zich niet kunnen veroorloven hun baan te verliezen. De rechters hebben te weinig gedaan om dit te voorkomen. Ze verschuilen zich achter het OMT en zo. Zaken blijven veel te lang liggen.

  • Heb je een bron? Lijkt me (nog) niet aannemelijk dat dat kan in NL, de ontslagbescherming van werknemers een beetje kennende.

 5. De oligarchen, koningen, adel en bankiers hebben eeuwen geregeerd. En dan plots uit het niets kwam democratie uit de lucht vallen. Wie heeft democratie bedacht en ingevoerd? Hebben de eerder genoemden plots vrijwillig besloten hun rijkdom en macht te delen met het gepeupel? Hoe aannemelijk is dat?

  Democratie lijkt een geraffineerder systeem, bij het oude systeem kon het gepeupel op gezette tijden de boel eens resetten door hier en daar een paleis te bestormen en wat koppen te snellen. Want de echte machthebbers waren duidelijk zichtbaar en dus kwetsbaar.

  Dat was een vervelend probleem, de machthebbers moesten voorzichtig balanceren met hun drang naar regelzucht en belastingen. Ze moesten opletten dat de emmer van de onderdanen niet ging overlopen.

  Met het nieuwe systeem via welbespraakte puppets konden ze veel verder gaan, wanneer de emmer ging overlopen konden de onderdanen de intussen gehate puppets straffen door ze weg te stemmen en vol goede hoop verse puppets installeren. Zo bleven de paleizen onbeschadigd en de macht veilig in de schaduw.

  Maar de toenemende betogingen, occupy, gele hesjes enz. gaven aan dat ook dit systeem aan vervanging toe was.

  Wat voor de deur lijkt te staan is een op een 5g platform gebouwd digitaal social credit systeem. Orwell’s laars?

  24/7 gemonitord tot op je eigen slaapkamer. Zo blijven de gele hesjes in de kast. indien niet, gaat het digitale geld op slot en geraak je niet meer door de toegangspoortjes bij winkels, ziekenhuis, theater, strand of park.

  Je hebt ook geen bankdirecteur of ander gezicht waar je je verhaal kan gaan halen want het systeem is faceless. Het zit in de anonieme cloud, die vanuit de computers van een centrale bank wordt aangestuurd.

  De marketing term voor deze vooruitgang is ‘the fourth industrial revolution’.

  Een ongelukkig toeval wil dat er net nu een pandemie opduikt die elke vorm van vergaderen of betogen onwettelijk maakt. Met hoge boetes en staatsgeweld afgedwongen. Voor de oma’s uiteraard.

  Bij wet moet men in het belang van de oma’s 1,5m van elkaar verwijderd blijven. Inclusief avondklokken en quarantaines. Nooit eerder gezien in de hele geschiedenis. Maar samen kunnen we het virus verslaan. De Australische orwelliaanse versie: “staying apart, keeps us together”.

  En zo keert elke technologie die we met enthousiasme omarmden vanwege het gemak, zich aan het eind van de rit uiteindelijk tegen ons. Wie had dat kunnen denken?

  Tenzij elektriciteit ophoudt te bestaan. Want naast digitaal geld als facilitator voor centrale macht is elektriciteit de facilitator voor alle communicatie en controlesystemen.

  Het zou zomaar kunnen dat de 1.5m voorgoed gaat blijven. Waarom niet, het maakt elk georganiseerd verzet onmogelijk. Als er nergens nog volk samenkomt mag komen voor welke reden dan ook, valt elke bijeenkomst direct op via het uitgerolde camerasysteem en de verplichte corona app.

  opiniestukken l/opiniestukken/artikel/689/Democratie-is-een-illusie

  stopdebankiers /de-illusie-van-democratie/

  The democracy scam Frank Karsten: youtube /watch?v=ooTMe0eqn5s

  *** uit spambak gehaald, reacties die het woord “porn” bevatten geraken automatisch in de spambak, dit geldt ook voor reacties met het woord “credit”, je hebt dus 2 keer pech gehad ***

 6. Censuur..

  Dan maar kort en kosher:

  Dezelfde cult die de vaccins pusht, pusht ook de vaccin fearporn.
  George Hegel en zijn minions hebben weer drukke dagen.

  *** uit spambak gehaald, reacties die het woord “porn” bevatten geraken automatisch in de spambak, dit geldt ook voor reacties met het woord “credit”, je hebt dus 2 keer pech gehad ***

  • mooie speech. Dank! ben het niet altijd eens met Baudet, maar ik vind het wel erg verfrissend om zijn geluid te horen in de 2e kamer.

   • Ik vind dat ook ook, maar hoeveel andere parlementsleden hebben er naar geluisterd, een stuk of 10? De media zullen dit negeren of zeggen “kijk, daar heb je wappie weer met zijn complot-theorieën”.

    Gisteren was ik bij vrienden op bezoek. Die waren redelijk sceptisch over de hele gang van zaken rond ‘corona’. Maar ze willen ook op vakantie, dus gaan toch maar hun spuitje halen…

    Vakantie, het ultieme verkoopargument voor een injectie met experimentele rommel. De schapen gaan meteen in de rij staan. Mêêêêêh.

Comments are closed.