De officiele lezing over de spikeproteinen in de ‘vaccins’ is dat die op de injectieplek (arm of schouder) blijven zitten en snel oplossen in het lichaam. Een recent Japans onderzoek toont echter aan dat de spikeproteinen na een kwartier zich niet alleen verplaatsen in het lichaam (bloed, lever, hersenen, hart, botten, baarmoeder) maar ook vermeerderen. Twee toonaangevende wetenschappers over dit nieuwe en verontrustende feit:

 

 

 

26 REACTIES

 1. Vier mogelijkheden:

  – Er zit iets in het vaccin dat zich vermeerdert. Dat kan maanden of jaren duren. Op een gegeven moment gaat het mis. Een tijdbom dus.

  – Er zijn dierproeven gedaan met mrna-vaccins. De dieren gingen dood toen ze werden blootgesteld aan de ziekte waartegen het vaccin bescherming moest bieden. Corona-virussen zijn in de winter weer volop aanwezig, misschien gaat het dan mis.

  – Het vaccin reageert op iets dat wordt losgelaten zodra de tijd rijp is. Maar eerst moeten zoveel mogelijk mensen een prik.

  – Misschien zie ik beren op de weg waar helemaal geen beren zijn, en hebben de schapen gelijk. Maar daar geloof ik weinig van. Ik zie een plan en opzet. Nooit verwacht dat ze de crisis zo op zouden gaan lossen.

  • Volgens mij weten ze precies wat ze aan het injecteren zijn en hoe het verder gaat. Ze volgen overduidelijk een draaiboek. Mijn intuïtie zegt dat het een killer-vaccin is.

   ‘Ze’ is natuurlijk niet de mensen die de prik zetten, etc. Aan de top van de piramide staat maar een klein clubje die dit heeft uitgedacht en aanstuurt. Naar beneden in de piramide zitten allemaal domme schapen die doen wat de krankzinnige/geniale dictator wil.

   • Ze zullen ons straks verwijten, dat we niet gewaarschuwd hebben. Maar zei Jezus niet: “Laat ze naar Mozes luisteren.” – “Ja, maar als u ze niet waarschuwt …” – “Als ze niet naar Mozes willen luisteren, willen ze het ook niet naar mij.”

   • Het is allemaal te lezen op Vrijspreker. Alle informatie die ze nodig hebben is binnen een paar muisklikken te vinden. Maar het zijn schapen, niet geschikt voor de maatschappij van morgen. Ze zijn overbodig en kiezen zelf voor een prik.

   • Een paar simpele feiten over de vaccins die iedereen met een computer binnen minuten binnen kan halen:

    – Het gaat om een experimenteel vaccin.
    – De producent neemt geen enkele verantwoording.
    – Het is getest op dieren, de test is gestopt omdat de dieren stierven.

   • Voor mij veel meer bepalend: het is met leugens en angst in de markt gezet – aantoonbaar. Dat duidt op kwade opzet. Sommigen hebben die kwade opzet binnen 20 milliseconden door, anderen in nog geen 20 jaar.

  • Als je zand in een machine strooit loopt hij niet direct kapot. Maar hij gaat beduidend minder lang mee. Het zwakste onderdeel loopt uiteindelijk kapot en aantonen dat het door dat beetje zand komt is nauwelijks mogelijk. Meer waarschijnlijk is dat ze de schuld geven aan ‘een nieuwe variant’.

   We gaan nog heel lang horen dat het niet door de vaccins komt, als je de MSM volgt dan.

  • Ik hoop niet, dat we ze met de bosjes zien vallen, maar als we deagel moeten geloven inzake de voorspellingg van bevolkingsomvangen per land, dan ziet het er slecht uit. Dat Nederland zakt van 17 naar 16 miljoen doet vermoeden, dat we vluchthaven worden voor landen, die het ‘vaccineren’ verplicht stellen.

   Het originele bestand kan ik helaas niet meer benaderen via Deagel, maar ik heb het vaak genoeg gezien om enkele cijfers uit mijn hoofd te kennen:

   Nederland: 16 miljoen
   VS: 99 mln, is nu 332 mln
   Duitsland: 29 mln, is nu 82 mln
   Denemarken: 2.5 mln, nu 5 mln
   Zweden: 5,3 mln, is nu 10 mln

   Opvallend hierbij was, dat in veel ontwikkelingslanden de bevolking steeg.

   • Ik zit al decennia te wachten op een grote zuivering. Niet op deze manier maar langs natuurlijke weg. De natuur ruimt uiteindelijk alles op dat ze niet wenst.

    Mensen wegspuiten is misschien best humaan in vergelijking met het overlaten aan de natuur. Maar de natuur is eerlijk, met vaccins is vals.

    Anderzijds is er een dringend economisch probleem dat moet worden opgelost. En als dat kan met vrijwillige vaccins waarbij driekwart-imbecielen* worden weggespoten, wat is het probleem?

    * Nietzscheriaanse terminologie

 2. Ik zie een Nietzscheriaans plan: ‘De rest, dat is de mensheid maar. Daar moet je boven staan door verachting. Zwakkelingen en mislukkelingen horen ten onder te gaan, en je moet hen daarbij nog helpen ook’. Friedrich gaat helemaal los op ‘dit lagere type mens, het kuddedier’.

  David Bowie heeft het erover dat de mens die overblijft – the Golden ones – van een heel ander type is.

  Look out at your children
  See their faces in golden rays
  Don’t kid yourself they belong to you
  They’re the start of a coming race
  The earth is a bitch
  We’ve finished our news
  Homo Sapiens have outgrown their use
  All the strangers came today
  And it looks as though they’re here to stay

  https://www.youtube.com/watch?v=G2PBmnI-uh8

  Misschien hebben ze gelijk, misschien ben ik een übermensch, ‘een stranger’, ‘die het meer verdient te leven’. Het valt niet uit te sluiten dat ik een incarnatie ben van een buitenaards wezen, want mijn bloedlijn maakt me niet bepaald ‘über’. Laat al die idioten snel een prik halen, dan kan ik verder met mijn Aardse bestaan.

  Ik ben van Gen X, en het heeft voor mij grote voordelen als ze ouderen, gehandicapten etc. wegspuiten. Dan blijft de wereld een beetje leefbaar. Nietzsche is knettergek maar ik sta niet vijandig tegenover zijn ideeën.

 3. De bijbel heet het over ‘Het Beest, waardoor niemand kan kopen of verkopen dan wie zijn teken draagt’. De bijbel geeft op meerdere plaatsen aan dat de periode waarin Het Beest macht heeft ongeveer 3,5 jaar duurt – 1260/1290 dagen.

  Op De Nieuwe Wereld was enkele maanden geleden een astrologe te zien die het ook had over die 3,5 jaar. ‘Jupiter, Saturnus en Pluto bevinden zich in de dictatorgraden, vandaar deze nachtmerrie op Aarde’. https://www.youtube.com/watch?v=d4HZXtBH2eQ

  Miljonairs huren geen astroloog in. Miljardairs doen dat wel. Het lijkt erop dat we te maken hebben met een periodiek terugkerend fenomeen.

  Er is een killer op Aarde, beter een beetje oppassen: https://www.youtube.com/watch?v=jpU5GBbAW5g

  De winter is een killer, en maakt alles kapot wat niet sterk genoeg is. Maar daarna komt de lente, en wordt alles weer leuk. Maar je moet wel eerst de winter door.

  https://cdn.cloudflare.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/clans/25920479/e2798d583a62d1a3213f0722568b852b835c36f7.jpg

  We leven in interessante tijden.

 4. Interessant verhaal. Als het waar is moeten wij de komende maanden, misschien jaren, mensen bij bosjes grote medische problemen zien krijgen. Zijn er dan genoeg artsen, ziekenhuizen, e.d. om die problemen te behandelen?

  • Beste Niko, we hebben het mogelijk over massale sterfte. * zelfcensuur * Het bevattingsvermogen van veel mensen schiet tekort.

   • Dat is het verhaal over “de kleine man die grote leugens niet kan bevatten”.

    Ik ben benieuwd naar wat het effect van die proteinen. Is het een tussenfase en verandert of verdwijnt het later? Of is het heel wat anders en raken de ingespotenen het nooit meer kwijt met onbekende gevolgen?

  • t’ís dan ff door de zure appel heen bijten, maar daarna heb je ook wat.
   2 vliegen in 1 klap, waar krijg je nog zo iets.
   1 klap, minder mensen, minder co2, wie zou er niet voor gaan, ik dus of toch u?

   • I acht de politiek cynisch genoeg om massasterfte te faciliteren om een klimaatdoel of zoiets te halen. Het bossencrematorium bij Amsterdam vinden ze ook prima. Misschien kunnen ze daar straks miljoenen afgespotenen verbranden als ‘biomassa’. Wij gaan het zien…

 5. Als dit waar is (er moet ruimte blijven voor twijfel) dan zal de overheid straks gewoon zeggen ‘Wir haben es nicht gewußt. Er was een crisis we moesten snel beslissen en snel handelen blablaba…MAARRR…we hebben een oplossing: dít vaccin gaat het allemaal oplossen.’ Mensen die dood en doodziek zijn, zullen dan misschien toch weer vrijwillig hun arm uitstrekken.

  Voor wie het nog niet door heeft, het gaat om VRIJE WIL. Men (politici, media etc.) is voortdurend bezig jouw vrije wil te beïnvloeden.

 6. Als je de demografische ontwikkeling van de afgelopen eeuwen bekijkt, dan zie je een forse stijging van de levensverwachting door betere gezondheidszorg en betere leefomstandigheden.

  Dat is in de eerste plaats een verdienste van het kapitalisme. Je ziet daardoor tevens een flinke afname van de kindersterfte en betere anticonceptie en niet in de laatste plaats meer welvaart en betere pensioenvoorzieningen, waardoor mensen voor hun oude dag minder van hun kinderen afhankelijk zijn geworden.

  Het gevolg is een sterke afname van de gezinsgrootte en het aantal jonge mensen in de wereld. In ontwikkelde welvarende landen zien we daarom een sterk vergrijzende bevolking, die ook in absolute aantallen begint af te nemen. Maar het is een trend die ook in de steeds welvarender wordende ontwikkelingslanden zal doorzetten.

  Het resultaat is een piek in de wereldbevolking van ca 10 miljard mensen rond 2150, waarna de aantallen door de mondiale vergrijzing sterk zullen afnemen. Er is geen enkele noodzaak om hier een vaccin voor in te zetten, ontvolking gebeurt vanzelf al.

  • Briljant boek! Electrosmog is de grootste veroorzaker van ziekten in de menselijke geschiedenis. Electrosmog was de hoofdoorzaak van de dood van een derde van de Europese bevolking in de 14e eeuw. Leonardo da Vinci met zijn telecommunicatie uitvindingen heeft daar veel aan bijgedragen.

   Man-made electrosmog en de vele ziekten die het veroorzaakt, bestaat overigens al sinds de oude Soemeriers:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Baghdad_Battery

   🤣🤣🤣

 7. Deze Rabbijn verleent religieuze ontheffing aan elkeen die erom vraagt. Men hoeft dus geen (Chabad) Jood te zijn.
  https://www.frontnieuws.com/rabbijn-biedt-religieuze-vaccinatie-uitzonderingen-aan-voor-alle-geloofsovertuigingen-om-experimentele-covid-19-vaccinaties-te-vermijden/

  Heeft iemand een idee of dit in NL en B juridisch een oplossing zou kunnen zijn?
  Wellicht dat hr. Manders die duizenden mensen onder de dienstplicht heeft weten uit te helpen, nu mensen kan adviseren over hoe onder vaccins uit te komen. Bij voorkeur MET behoud van rechten d.w.z. wel nog het vliegtuig kunnen nemen etc.

  Verzoek aan de admin.
  Zou het mogelijk zijn hier een apart artikel aan te wijden?
  Dank bij voorbaat.

Comments are closed.