Dr. Jane Ruby is naar aanleiding van de 4 na vaccinatie overleden British Airways piloten in de luchtvaartmaterie gedoken. Zie het spraakmakende interview met Stew Peters onderaan dit artikel. De luchtvaartmaatschappijen keren extra bonussen uit aan piloten om zich voor 1 juni te laten enten. Daarna zakken de bedragen en de piloten die geen deel willen uitmaken van het medisch experiment worden uiteindelijk naar de uitgang begeleid.

Vorige week verscheen er een anonieme opname van een man die meldde dat er drie piloten van British Airways binnen een week aan het ‘vaccin’ gestorven waren. En dat de luchtvaartmaatschappij naar inschatting 85% van zijn piloten had laten vaccineren. Da’s qua veiligheid in de lucht niet echt handig. Hierover zou BA ‘in crisisberaad’ zijn met de overheid.  Dit bericht werd onmiddelijk door Reuters via hun ‘factcheckmodel’ tegen gesproken. Echter British Airways kwam vervolgens met het bericht dat er niet drie maar vier piloten kort achter elkaar overleden waren.

In het interview met dr. Jane Ruby meldt zij dat er nog drie Delta Airlines piloten na vaccinatie overleden zouden zijn. En in Canada verloor een recent geprikte vlieger het bewustzijn. Hoewel de media zijn uiterste best doet om alles onder het tapijt te vegen, kunnen ze toch niet alles wegcensureren. Bijvoorbeeld de oplopende ziekmeldingen onder piloten waardoor o.a. American Airlines en Delta Airlines honderden vluchten moesten schrappen ‘vanwege personeelstekorten‘.

De ‘volkomen veilige’ vaccins hebben inmiddels na pakweg 5 maanden injecteren het volgende resultaat opgeleverd: 15.472 vaccinatiedoden en 1.654.407 bijwerkingen in Europa (ex UK), bron: EMA 19 juni 2021. Europa, VS en UK samen maakt 21.192 doden en 2.698.177 bijwerkingen. De inschatting is dat dit 1 tot 10 % van alle gevallen zijn want aanmelden wordt op zijn zachtst gezegd niet bevorderd. Daarbij is het Amerikaanse VAERS systeem in de laatste weken onderzocht door onafhankelijke experts vanwege de opvallend lage cijfers (in verhouding tot Europa).

Ter land, ter zee en in de lucht vind dus dit jaar het grootste medische experiment in de geschiedenis van de mensheid plaats. Met rampzalige gevolgen en een immer doordenderende propaganda- en dwangmachine. Let goed op uzelf en uw naasten.

Bron: Stew Peters Show