10 REACTIES

 1. Ja hoor mensen, u mag geheel vrijwillig kiezen voor het vaccin tegen covid19. Indien u zich niet laat vaccineren dan krijgt u uw burgerrechten niet terug maar dat is dan ook geheel en al uw eigen keuze.

  Lieve mensen, laat die vakantie voor nu even zitten. Je hoeft niet nu naar die discotheek. Je kunt ook een andere keer naar een festival. Er is een tijd om plezier te maken en er is een tijd om te strijden voor je rechten. Dit is de tijd om te strijden voor je rechten.

  You gotta fight for your right to party (Beastie Boys)

  een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.
  (Hendrik Mattheus van Randwijk)

 2. Geen enkel empatisch gevoel bij afgespoten geestelijk beperkten, iedere afgespotene wel te verstaan. Je kiest voor de genocide spuit en daarmee uiteindelijk voor ziekte en de dood.

  Niet afspuiten is leven, wel afspuiten is uiteindelijk STERVEN! Lijkt mij simpel en duidelijk, voor IEDEREEN!

  Ook de ouders zijn boterzacht onder de schedel en twijfelen ergens nog steeds, zelfs nadat het eigen vlees en bloed op het randje van de dood balanceert na afspuiting.

  Al deze zwakke geesten zijn er debet aan dat mijn leven, bezittingen en laatste vrijheden worden afgenomen of zelfs mijn leven onmogelijk wordt gemaakt. Ze maken mij niet boterzacht, maar erg pissed off.
  Daarom, na afspuiten allemaal zo snel mogelijk sterven, dan valt er misschien nog iets te redden.

  En fuck de niet bestaande virussen en fuck dit hele coronacircus en fuck de afgespoten geestelijk beperkten.

  De teller binnen mijn ‘kring’ tikt verder met twee doden erbij, voor zover ik begreep ook afgespoten. Gaat de goede kant op. Alleen jammer dat de omgeving niet de link kan leggen tussen afspuiten en afsterven. Gemiste kans en gestorven om niets.

 3. Heel triest voor deze dame. De ouders vind ik naïef overkomen. “Phizer is van een ander kaliber” deze zin..Van geen enkel spuitje is de lange termijn werking onbekend. De enorme angst voor corona zit er ook stevig in, onbegrijpelijk.

Comments are closed.