8 REACTIES

 1. De verschrikkingen van toen; moord, oorlog, martelingenen, vervolgingen, razzia’s, onderduiken, verraad, dwang, leugens, NSB, manipulatie tot aan de Endlösung. Het geheel wordt schaamteloos en zonder blikken of blozen overgedaan en staan we nog maar aan het begin. 1933 = 2020.

  De NSDAP houdt april 1933 een grootschalige boycot tegen Joodse winkels, dokters en advocaten, dergelijke NPO demonisering heet nu lockdown geroundupten en wederom mensen tegen elkaar uitspelen.
  Dreigen en wijzen, de niet geroundupten zijn de schuldigen als de boel door de overheid weer in de lockdown vernieling gaat. De nazi’s zijn terug van nooit weggeweest.

  https://mobile.twitter.com/blckbxnews/status/1418307412101111812

  • Yip, de dehumanisering van Joden begon door ze betichten van het dragen van ziektes en dat ze besmettelijk zouden zijn. We hebben weinig geleerd en het blind vertrouwen in overheden en de bijbehorende propaganda doet de rest.

 2. Neo nazi methodiek…

  https://www.frontnieuws.com/dr-yeadon-regeringen-over-de-hele-wereld-maken-zich-klaar-om-mensen-op-te-jagen-als-zij-zich-niet-onderwerpen-aan-de-experimentele-covid-19-vaccinaties-en-de-aanstaande-herhalingsinjecties/

  Een geel sterretje dragen, daar lachen ze om, “sie kommen um dich zu holen!”.

  https://mobile.twitter.com/Burgerfront1/status/1418459361748344834

  Wanneer zetten de politici en aanhang nu eindelijk eens hun masker af en trekken hun bruine hemden aan?

  Al dat slappe tuig. En wie komt met de spuit kan maar beter met de kogel komen, uiteindelijk is dat de waarheid, en het feitelijke (eind)doel van de cabalbloedhonden cq puppets en acteurs van de Bilderbergers.

  Zal ze na dit leven komen opzoeken tot voorbij de poorten en tot achterin de hel, ze zullen van mij geen moment rust meer krijgen. Als het hier niet lukt, dan vast daar wel. Wrijft zich nu al in de handen.

   • Hoi Jhon, als mensen hun labiliteit en goedgelovigheid zouden opgeven en de waarheid die er allang is zouden ervaren, dan zou het hele zionistische kaartenhuis volledig instorten. Zelfs het koningshuis zou eindelijk opgeheven worden en wij van de staat onze geroofde centen en vrijheden terug kunnen pakken. Er zou vrede, gezondheid en geluk zijn, er zou een wereld zijn voor ieder van ons en de stinkende, liegende, moordende elitaire schuim en gif en hun onderdanige slaven en acteurs met de grond gelijk en opgeruimd kunnen worden.

    De waarheid die bijna niemand wil horen, zien of wil hebben zou het licht brengen na duizenden jaren duisternis. Maar schijnbaar geilen mensen op straf, honger, ellende en zelfkastijding en komen ze dagelijks heerlijk klaar op alles wat hun leven zo verrot mogelijk kan maken.

    We zijn nog lang niet met alle mensen in het licht, nog lang niet.

    De leugen stinkt en rot door tot het einde der tijden en wat daarna overblijft en komt in de wereld is aan de wonden likkende overgebleven idioten of juist aan het heldere verstand.

Comments are closed.