De Volkskrant meldde enkele dagen geleden: Canada verbreekt hitterecord voor derde dag op een rij. Canada heeft voor de derde dag op rij het warmterecord verbroken. Dinsdag was het in Lytton, een dorp ten noordoosten van Vancouver in British Columbia, 49,5 graden.

Met de Maas gaat het ook niet goed, de Volkskrant meldt de hoogste stand in 100 jaarDe chaos door het noodweer in Limburg neemt toe. Het kabinet riep de provincie donderdagavond uit tot rampgebied. In het zuiden van de provincie zijn grootschalige evacuaties aan de gang. De Maas stond nog nooit zo hoog als nu.

Uit de Volkskrant van 25 mei 1974: In de winter van 1971-72 breidde de ijs  en sneeuwkap op het noordelijk halfrond zich uit tot record omvang, zoals die in de laatste ijstijd 13.000 jaar geleden gemiddeld het hele jaar moet hebben bestaan. Noord Amerika beleefde de koudste winter sinds mensenheugenis….

En Alex Epstein wist de volgende beelden op te snorren:

Speel in op angst, heers, verdeel en verkrijg budgetten, posities en macht. Het weer en het klimaat zijn veranderlijk, de zieke geest van heersers is nog altijd hetzelfde.

18 REACTIES

 1. De temperatuur fluctueert. Als het omlaag gaat: “Er komt een nieuwe ijstijd aan”. Als deze omhoog gaat “Extreme opwarming van de Aarde”. Of de temperatuur nu stijgt of daalt, wij hebben continu last van teveel politici met teveel macht die teveel salaris krijgen.

  Vroeger leerde ik dat “de Sahel” ook in Europa kon gebeuren. Sahel is een gebied in Afrika dat destijds last had van droogte. Ook niets meer van gehoord.

 2. Yip, na corona gaan ze vol op het klimaatorgel. Gelukkig kan ook dit probleem (alleen) worden opgelost met onze poen en vrijheid. Velen gaan er wederom intrappen.

 3. Geen nood mensen , treur niet .
  Nog even en omroep Ongehoord Nederland zal al deze zaken aan het licht brengen !
  De klimaat leugen zoals hierboven.
  De coronaleugen.
  De leugen dat de islam een religie van vrede is.
  Hoop ik……………………

 4. Ik vind het opvallend dat politici zoveel moeite hebben met de natuur. Ons immuunsysteem mag niet aan het werk om ons te wapenen tegen een virus. Het klimaat is ook al niet meer goed. Ik las dat Rutte zich bezig wil gaan houden met ventilatie. Ik durf te wedden dat hij zuurstof of frisse lucht maar niets vindt. Misschien moet er een medicinaal goedje aan toegevoegd worden. Wat tegenwoordig ook heel fout schijnt te zijn is heteroseksualiteit. Daar kun je echt niet meer mee aankomen.

 5. Angst verkoopt en zodra de neppandemie de ventilator raakt zullen de verplichte vaccinaties de intrede doen.

  https://www.aol.com/news/cdc-director-walensky-becoming-pandemic-164353609.html?soc_src=aolapp

  …..Geluk en een prachtige timing voor klimaatpaus Timmermans met z’n rode communazi 1200 pagina’s grote Sinterklaas boekwerk dat uitgerekend deze week de lokale zondvloed voorbij kwam….Voor Timmermans en kompanen was dit letterlijk een geschenk uit de hemel. Ze zullen vast wel feestelijk een groot aantal drankflessen hebben ontkurkt.

  • ….voor alle duidelijk: vaccinatie = het rounduppen van de geestelijk beperkten die staan te trappelen om naar de eeuwige jachtvelden te vertrekken.

   Verplicht of niet, afspuiten doet het geestelijk ‘elitaire’ rot maar bij zichzelf en hun soort. Daar hoor ik en mijn soort niet bij.

   Maar laat duidelijk zijn dat het geestelijk ‘elitaire’ rot er alles aan zal doen om klootjesvolk op allerlei dwingende manieren onder de macht van de roundupspuit te krijgen.

  • Wat had de meneer in de video te zeggen? Ik ben een beetje klaar met video’s met babbelkoppen waarvan ik geacht word om er “maar” 15/30/60/120/180* minuten naar te kijken…

   Overigens zullen de onbespotenen ongetwijfeld de schuld krijgen hiervan. Zo rolt de propaganda. Ik begin nu al ruzie te krijgen met mensen (familie) die op hoge toon eisen dat ik mij laat bespuiten met het Big Pharma Verdienmodel. Ik neem binnenkort afscheid van ze. Ze zoeken maar nieuwe familie onder collega sekteleden.

 6. Dat is niet alleen ruzie, dat heet ook afscheid nemen van.

  Vrienden en familie zullen het pas begrijpen als ze onomkeerbaar zijn geroundupd. Hoor hier in mijn omgeving van mensen die zijn afgespoten dat ze gaandeweg spijt hebben van het afspuiten met roundup.

  …Covidroundup remt een belangrijke werking in de ongewenste personen, waardoor de stukken onkruid effectief tot in de wortel kunnen worden afgemaakt. De synthese van de natuurlijke afweer wordt geremd in het lijf tot in de armen, benen, wortel en kier en door het lamleggen van de natuurlijke afweer zullen de stukken onkruid over dagen, maanden of jaren opgeruimd worden…

  Wat gaan we doen aan klimaatverandering? Zie bovenstaande.

  AD: ….”Het is één grote atoombom
  COLUMNLale Gül (23) is auteur van de bestsellerroman Ik ga leven en studeert af op Multatuli aan de VU. Ze vervangt tijdelijk columnis…communiste Saskia Noort en schrijft over nieuws dat haar raakt.
  https://www.ad.nl/binnenland/wat-gaan-we-doen-aan-klimaatverandering-het-is-een-grote-atoombom~a24520f9/

  Nog stukje opgeklopte waanzin:….”Moet Nederlands klimaat mediterraan klimaat gaan heten?… https://www.ad.nl/video/kanaal/weerplaza-1041/productie/moet-nederlands-klimaat-mediterraan-klimaat-gaan-heten-188099

  Op het grote schaakbord zullen we volgens Schwab, de verlichte vertegenwoordiger van Rothschild/Rockefellers/Bilderbergers, aan het eind van het spel niets meer bezitten en toch heul gelukkig zijn….Heil corona, heil klimaat!

  Vrienden, familie, politiek, overheid; zolang je maar doet wat de dwingende ander wil komt het vanzelf allemaal wel goed.

  De junta gaat even uitrusten….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/koninklijke-familie-gaat-er-even-tussenuit-6-weken-in-griekenland-terwijl-er-een-watersnoodramp-is/

   • Dat vermoedde ik al. Tegenover boze familieleden staan overigens anderen die aarzelend toegeven de vaccins niet te vertrouwen (na al dan niet te zijn ingespoten).

    Ironisch genoeg heeft een van hen last van pijnen in de onderrug sinds spuit nummer 2 (en anders nooit/zelden). Ik legde een verband tussen spuit en pijn want bijwerkingen. Toen verstomde de kritiek.

    Ik ben benieuwd hoe de bal gaat rollen in oktober. Komt er dan een lockdown (tot mei) vanwege “Variant X” die normaal een griep zou heten?

    Het kan allemaal inderdaad ‘klimaatbeleid’ zijn. De ene groep spuiten ze plat, de andere maken ze failliet en laten ze verhongeren. Of zie ik het te somber?

   • ….”Het kan allemaal inderdaad ‘klimaatbeleid’ zijn. De ene groep spuiten ze plat, de andere maken ze failliet en laten ze verhongeren. Of zie ik het te somber?…”

    Somber, realistisch en gaat zeker gebeuren.

    En dat van die rugpijn is opmerkelijk, ken hier namelijk twee die (behoorlijke) rugpijn hebben na het afspuiten. In Nederland nog iemand die na afspuiten overal pijn in het lichaam heeft en uitval van de benen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

 7. Binnenkort duidelijk dat er systemen uitgerold gaan worden, wereldwijd, hier wordt hetal toegegeven. Zonder QR bullshit nergens meer in, klaar en uiteindelijk zal alles eindigen in levensbeeindiging en confiscatie van huis, geld en bezittingen.

  ….”Der Sprecher der kanarischen Regierung, Julio Pérez, erklärte, dass man dieses „System erweitern und perfektionieren“ wolle, indem man mit den betroffenen Unternehmenssektoren intensive Gespräche führe, um technische und organisatorische Details zu erörtern.

  Es sei zu erwarten, dass die kanarische Regierung in einer außerordentlichen Sitzung zusammenkommen werde, um diese Maßnahme zu beschließen, die versucht, den Zugang zu Orten, an denen soziale Kontakte stattfinden, zu kontrollieren und die Mobilität mit der gesundheitlichen Sicherheit kompatibel zu machen….”https://www.fuerteventurazeitung.de/2021/07/kanarische-regierung-plant-neue-corona-massnahmen-zugang-nur-noch-mit-ggg-nachweis/

 8. JESSSSS!!!!! De nieuwe koppen voor het seizoen 21-22 druppelen binnen…
  “WHO: Volgende coronavariant nog besmettelijker of dodelijker”

  Nu nog een koppeling met ‘klimaat’ of ‘CO2’ en wij hebben knetterende nieuwe bangmakers:
  “Klimaatverandering maakt coronavariant nog besmettelijker en dodelijker”.
  “Zou het nieuwe vaccin op tijd klaar zijn?”
  “7 redenen waarom.ook jij gevaar loopt.”
  “Verspreidt CO2 het virus?”

  • @Niko
   Precies zo werkt de marketingmaffia.

   Las: vandaag weer 11.000 besmettingen erbij en maar een stumperige paar zogenaamde zieken. WTF, waar is dan dat vreselijke killervirus? “Oh, Hans, het is een drama”…

   Vele doden zouden op straat moeten liggen, ambulances af en aan, ziekenhuizen uitpuilen, mortuoria overvol, uitvaarten aan de lopende band, kerkhoven vol met vers gegraven gaten, crematoria roodgloeiend. Zo ziet een a-status niets en niemand ontziend killerziekmaker eruit.

   Hoelang laten de geestelijk beperkten zich nog angst aanjagen, wat aansmeren, bij de neus nemen en daarvoor leven en vrijheden afpakken, om NIETS!!! Waar is godverdommeze dan dat door hoog en laag gepromote vervloekte virus? Waar??

Comments are closed.