Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

 

Presentatie: Peter, Lukas en Johan

9 REACTIES

 1. Allemaal leuk en aardig al die Bitcoin analyses. Maar de grote belofte van Bitcoin 10 jaar geleden was dat het vooral een waardevast betaalmiddel zou worden. Dat is nog steeds niet van de grond gekomen. Het is steeds momenteel meer een soort goud. Onhandig om mee te betalen, wel leuk om te hebben en te kijken of het meer waard wordt. Of zie ik dat niet goed?

   • Het lijkt mij meer een type die een grote degelijke koptelefoon draagt.
    Maar dat zou ook de opperdienaar kunnen zijn 😉

 2. Binnenkort duidelijk dat er systemen uitgerold gaan worden, wereldwijd, hier wordt hetal toegegeven. Zonder QR bullshit nergens meer in, klaar en uiteindelijk zal alles eindigen in levensbeeindiging en confiscatie van huis, geld en bezittingen.

  ….”Der Sprecher der kanarischen Regierung, Julio Pérez, erklärte, dass man dieses „System erweitern und perfektionieren“ wolle, indem man mit den betroffenen Unternehmenssektoren intensive Gespräche führe, um technische und organisatorische Details zu erörtern.

  Es sei zu erwarten, dass die kanarische Regierung in einer außerordentlichen Sitzung zusammenkommen werde, um diese Maßnahme zu beschließen, die versucht, den Zugang zu Orten, an denen soziale Kontakte stattfinden, zu kontrollieren und die Mobilität mit der gesundheitlichen Sicherheit kompatibel zu machen….”

  https://www.fuerteventurazeitung.de/2021/07/kanarische-regierung-plant-neue-corona-massnahmen-zugang-nur-noch-mit-ggg-nachweis/

 3. ….”Frankrijk scherpt het inreisbeleid aan voor niet (volledig) gevaccineerde reizigers uit Nederland en andere Europese landen. Reizigers die het land in willen hebben vanaf middernacht een negatieve coronatestuitslag nodig die niet ouder is dan 24 uur, maakte de regering bekend….”

  24 uur!!! De roundupspuitweigeraars worden uitgerookt op alle fronten…Of anders effe een prikkie halen….

Comments are closed.