Teaser voor Jan Bennink’s “ze komen voor je kinderen“:

De menselijke kudde heeft een blinde vlek voor slechtheid. Het scherp van het slagersmes, wensen zovelen niet te zien.

Als een kracht te diabolisch is, treedt collectief een geestelijk gif in werking dat ons verlamt en velen van ons tot het uiterste uitdaagt, om alles dat overduidelijk het pure kwaad is, tot het bittere einde te vergoelijken. 

De massa kiest vrijwillig om dikke lederen oogkleppen op te zetten, die pas worden afgerukt, als de poort van het concentratiekamp ruimschoots is gepasseerd.

De sluipwesp spuit ons, nietsvermoedende rupsen, vol met haar eitjes, waarvan de larven vervolgens onze vet en ingewanden, langzaam maar zeker van binnen wegvreten, tot er een chitine schilletje overblijft, dat wegwaait in de wind.

In de Tweede wereldoorlog stond half Amsterdam te klappen en bloemen te gooien toen de bezetters in hun Krupp Protzes, BMW’s en Horches triomfantelijk over het Damrak en het Rokin rolden. 

Zo erg kon het toch niet worden? Zoals de melkboer in Soldaat van Oranje zei “ze gaven nog een fooi ook”. Hier verder lezen

17 REACTIES

 1. In november 2020 was er een dringend advies een mondkapje te dragen, 90% deed dat. Van 1 december 2020 t/m 30 juni 2021 was er een mondkapjesplicht, de boete was € 95,–. 99,5% liep met een masker.

  Hier en daar zijn al berichten over drie tot zes maanden celstraf voor het niet dragen van een masker, etc. Ik ga dat niet riskeren natuurlijk. Ze komen de boodschappen maar brengen dan. Het zal druk worden bij de bezorgservice.

  In het ergste geval tijdelijk naar een land met minder extreme maatregelen. De vraag is of het ooit zo ver gaat komen. De oorzaak ligt bij het braaf gehoorzamen.

  Waar het heen gaat, maskerplicht wordt vaccinplicht. En van die vaccins wordt door sommigen beweerd dat ze het immuunsysteem verzwakken, zoals bij aids. Het doel: bevolkingsreductie of zoiets. In ieder geval het pushen van vaccins.

  Het was mij binnen 20 milliseconden duidelijk dat ze een plan hadden. En dat communiceer je dan. Vragen terug: ‘Wie zijn ‘ze’? Wat is het plan?’ Dat weet ik natuurlijk ook niet. Maar één ding is voor mij vanaf het eerste begin duidelijk geweest: ze hebben een plan.

  Het is met leugens en angst in de markt gezet, en dat duidt op kwaadaardigheid. Hun plan is dus kwaadaardig. En toch zetten de smurfen een masker op, nemen een prik, omdat Gargamel het zegt. Onbegrijpelijk.

  Ik heb te veel naar de smurfen gekeken om te geloven in goede bedoelingen van Gargamel. Gargamel haat smurfen en is altijd uit op hun vernietiging.

  Ik leun tot de zomer van 2023 lekker achterover en wacht de ontwikkelingen af. Bevolkingsreductie heeft enorme gevolgen. Alle andere nieuws is peanuts vergeleken bij depopulatie.

  Misschien had Gargamel toch goede bedoelingen, met zijn angst en leugens, maar die kans acht ik klein.

  • De prik zou volgens sommigen binnen drie jaar werkzaam zijn: weerstand neemt af, en blijft afnemen, zoals bij aids.

   Ik hou voorlopig vast aan de invloed van Saturnus, Jupiter en vooral Pluto. De huidige invloed van die drie loopt af in de zomer / het najaar van 2023. Massale sterfte zou dus op kunnen treden in de winter van 21/22 en 22/23.

   We wachten af. Een voorraadje in huis halen kan zeker geen kwaad.

   Quote:

   Studente (21) gesproken: ‘Ik ken de complottheorieën maar ik heb me toch laten #vaccineren. Ik kan me niet voorstellen dat #Rutte doelbewust de economie laat crashen en mij, met 45 productieve jaren voor de boeg, gaat opofferen voor ‘n gif #vaccin. Dat kost hem alleen maar geld.’

   https://twitter.com/overveenerick/status/1415203723010260999

   Vroeger begonnen ze een grote oorlog als ze niet meer wisten hoe het verder moest. Nu hebben ze iets nieuws bedacht. Slim.

   Vroeger stonden ze in de rij om zich aan te melden voor de oorlog, even later werden ze afgeslacht op het slagveld of in de loopgraven. Nu gaan ze in de rij staan om te strijden tegen een onzichtbare vijand. En, ontstaat een grimmige sfeer tegen iedereen die zich niet aan wil melden voor de oorlog.

   Niks nieuws. Je moet alleen wel over voldoende bevattingsvermogen beschikken om het te zien en te begrijpen.

 2. ‘Het is met leugens en angst in de markt gezet, en dat duidt op kwaadaardigheid. Hun plan is dus kwaadaardig. En toch zetten de smurfen een masker op, nemen een prik, omdat Gargamel het zegt. Onbegrijpelijk.’

  De mondkapdragers zien dat anders: ‘er is helemaal geen plan maar een gevaarlijk virus’. Waar ik een plan zien dat zorgvuldig wordt uitgerold zien zij chaos: ‘De overheid maakt er een puinzooi van’.

  • Dat denk ik ook. Als je mensen moet intimideren om een ‘vaccin’ te accepteren, dan is het vaccin per definitie verdacht en de bron ook. Zou het een substituut voor oorlog zijn?

   Een goede suggestie van “en zo is het”. Dit staat er op die stenen uit de afbeelding gegraveerd. Zij doen er helemaal niet geheimzinnig over:
   1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
   2. Guide reproduction wisely—improving fitness and diversity.
   3. Unite humanity with a living new language.
   4. Rule passion—faith—tradition—and all things with tempered reason.
   5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
   6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
   7. Avoid petty laws and useless officials.
   8. Balance personal rights with social duties.
   9. Prize truth—beauty—love—seeking harmony with the infinite.
   10. Be not a cancer on the Earth—Leave room for nature—Leave room for nature.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

   Filosofisch hoor… Als er nu 10.000 mensen in Limburg zouden wonen, in plaats van 1 miljoen, zouden overstromingen dan veel overlast geven?

 3. Jongens ( en meisjes ) geen zorgen !
  PVV en FvD en nog enkele gelijkgestemden , gaan er voor zorgen dat deze waanzin stopt !
  Kijk maar eens hoe succesvol ze de massa-immigratie een halt hebben toegeroepen , je ziet
  praktisch geen allochtonen meer …………………..
  En reken maar dat deze parteien een boekje open zullen doen over de Bilderberggroep en de betrokkenheid
  van ons koningshuis daarbij !
  Ja toch ? niet dan ?

 4. @ Nico de Geit
  Nico , vergeet ook Neptunus niet !!
  Neptunes , nu nog in Vissen , zijn eigen teken .
  Neptunus van : ” NEP “, van bedrog , van illusie , van VERGIFTIGING , van drugs , escapisme .
  Affijn , zo te zien weet u ook wel iets van astrologie .
  Nu Pluto nog in Waterman en Neptunus in Ram , dan kon het wel eens rap over zijn met die globalistenbende .

  • Denk dat Wolfe nog optimistisch is, mijn onderbuik verteld een grote pijnshock en ongekende chaos als de politieke acteurs niet teruggevloten worden en de elite verder gaat met uiteindelijk ook de eigen ondergang tekenen.

   De boog werd even ontspannen en gaat binnenkort weer vol op spanning.

   • Versoepelen is dus verstevigen, de charlatans, overal hetzelfde redelijk.

    Wat de onderbuik o.a. al heeft verteld, ze zullen steeds verder doordraaien, vandaag de nachtclubs en cafés, morgen alles….Gaat sneller dan snel, eerst versoepelen en op hetzelfde moment verstevigende maatregelen. De Ted Bundy’s in de overtreffende trap.

    …”Johnson: vanaf september prik harde eis voor toegang tot nachtclubs
    Nachtclubs in Engeland blijven een potentiële brandhaard voor corona, waarschuwt de Britse premier Johnson in een persconferentie. Hij wijst erop dat nog altijd ruim een derde van de jongeren tussen 18 en 35 jaar nog geen coronaprik heeft gehad. “Een aantal van de grootste pleziertjes en kansen in het leven worden waarschijnlijk afhankelijker van vaccinaties.”

    Johnson bevestigt dat zijn regering vanaf eind september de maatregel wil invoeren dat alleen gevaccineerde bezoekers nog toegang krijgen tot nachtclubs en andere horecagelegenheden waar veel mensen bijeenkomen. Eerder liet de regering al weten daarover na te denken, schrijft de BBC.

    In de persconferentie werd ook duidelijk dat nu zo’n 60 procent van de mensen die worden opgenomen in een ziekenhuis volledig zijn gevaccineerd. Een topadviseur van de regering, Patrick Vallance, zei erbij dat dit percentage niet verrassend is, aangezien de meeste mensen nu zijn ingeënt. Hij benadrukte dat de vaccins zeer effectief zijn tegen ernstige ziekte. Ze helpen ook om niet besmet te raken, maar dat is niet het doel, zei Vallance.

    Johnson kreeg ook de vraag of de versoepelingen alsnog kunnen worden teruggedraaid. Dat scenario kan de premier niet uitsluiten. Hij wijst erop dat er nieuwe coronavarianten kunnen ontstaan.”….

   • Ik kende hem niet maar hij zegt krachtige dingen. Ik denk ook dat het corona seizoen 21-22 al begonnen is. Vorig jaar in de zomer was alles ‘open’. Nu moet alles al dicht en het gaat alleen maar erger worden. Nu al voorraden inslaan voor komend seizoen lijkt mij ook een goed idee. Koop aanbiedingen, daarna wat je nodig denkt te hebben.

    Hij gaat naar Mexico. Misschien is het geen slecht idee om de winter in de tropen door te brengen. Ergens waar men nog niet helemaal lijp geworden is. Is er nog zo’n land?

   • @ Niko – In de tropen is het risico juist groter. In Nederland bevind je je in een land met veel etnisch gelijken en Nederland is een rijk land.

    Dit is ons land. We leven hier, en we sterven hier.

Comments are closed.