Vrijspreker: U probeert voorspellingen te doen aan de hand van patronen uit het verleden. Wat leerde U?

Opperdienaar: Bij de Franse revolutie werden gouden bergen beloofd aan wie meehielp met de revolutie. Iedereen zou zo welvarend worden als de Louis XVI. Maar dit is natuurlijk niet mogelijk zonder kapitaal goederen die zorgen voor een hogere productiviteit. Belofte maakt echter schuld en politici vermoorden liever de schuldeisers dan te moeten toegeven dat ze de schuld niet kunnen inlossen. Dus Napoleon stuurde zijn volgelingen op oorlog om de revolutie naar Moskou te brengen en ze verdronken allemaal in de Berezina.

Mijn tante die in Zuid Afrika woonde, vertelde dat zwarten bij een mooi huis met zwembad gingen zitten, omdat dat van hun zou worden na de apartheid. Maar zonder productiviteitstoename in een cultuur van roof en plunder is dat natuurlijk niet mogelijk. Belofte maakt echter schuld en recentelijk werd het eindspel in Zuid Afrika ingezet. Elektriciteitscentrale in brand gestoken, kritieke infrastructuur aangevallen, winkels en privé eigendom geplunderd, 72 doden en het leger ingezet.

Dit is denk ik ook de reden dat de overheid de ordervolgers met de corona vaccins uiteindelijk moet vermoorden. Het doel is misschien een totalitaire politiestaat in te voeren, maar als die er eenmaal is, wat doe je dan met die mensen die dachten gewoon weer op vakantie te kunnen gaan met hun vaccinatiepaspoort? Al die mensen die hun hoop en vertrouwen op hun overheid hadden gesteld en dachten dat ze hun leven terug zouden krijgen, zijn straks even teleurgesteld in hun heersers als de zuid afrikanen die van alles beloofd was zijn in hun heersers en de soldaten van Napoleon in de resultaten van de revolutie. Dit is echter voor de heersers geen probleem, de onderdaan zit in een toestand dat hij alles gelooft wat hem voorgeschoteld wordt. De totale hypnose maakt het mogelijk de bevolking alles te laten geloven wat ze maar willen. Het is een controle zoals Jim Jones die had over zijn volgelingen. Jim Jones die de dokter van JonesTown, Larry Schacht, de opdracht gaf een methode te bedenken om efficient zijn volgelingen te vermoorden.

Vrijspreker: Kunnen de heersers economisch nog wat uitstellen?

Opperdienaar: Het lijkt er op dat de enorme geldcreatie er niet voor heeft gezorgd dat de bankleningen omhoog zijn gegaan, terwijl de omloopsnelheid van geld in elkaar gezakt is. Wel zijn de zogenaamde stable coins, cryptomunten die gekoppeld zijn aan de dollar of de euro, enorm toegenomen. In een paar maanden zijn die de omvang van 3 Paypal’s toegenomen. Daar maken de heersers zich wel zorgen over. Dit zijn namelijk dollars die buiten het zicht van de FED rouleren. Yellen heeft snel een commissie bij elkaar geroepen om ze te reguleren. Maar de verwachting is dat er weer een nieuwe geldimpuls moet komen zodat die bankleningen omhoog gaan. De Delta variant zou daar cover voor kunnen geven. Ik denk wel dat het dan een beetje gedaan moet zijn om met een nutteloze opleiding toch allerlei mooie telefoons uit China en buitenlandse vakanties te kunnen bekostigen. Het lijkt me dat die mensen dan van het toneel moeten verdwijnen.

 

7 REACTIES

 1. Het WEF heeft weer een oefening gehouden en wel op 9 juli. Ditmaal over Cyber Security. Meer specifiek: een targeted attack on supply chains. Je kunt de oefening bekijken op Youtube, als je zin hebt in een zit van 5 uur.
  https://cyberpolygon.com

  Je houdt wel je hart vast natuurlijk omdat Event 201 aan de Covid-hysterie is voorafgegaan. Vorig jaar hebben ze ook al zo’n oefening gehouden, wat natuurlijk niet kon doorgaan omdat we gelockdowned waren. Als het nu wel doorgaat, waar moeten we dan aan denken? Wat ik in de gauwigheid heb gevonden suggereert een tekort aan voedsel en elektriciteitsuitval. Vanzelfsprekend mogen de gevaccineerden vooraan staan als de noodpaketten worden uitgedeeld.

   • Hoe meer geroundupten er komen, hoe meer zogenaamde onverklaarbare en waanzinnige ongevallen? Vooral de laatste tijd r opvallend veel automobilisten die ‘ontsporen’ en ergens buiten de baan geraken. In supermarkt binnenrijden kan daarnaast nog wel eens een trend worden, als de roundupweigeraar met restricties te maken krijgt.

    MÁLAGA – In de kustplaats Marbella heeft een ongeluk plaatsgevonden waarbij tenminste negen personen gewond zijn geraakt waarvan een ernstig toen een automobilist met zijn witte auto op diverse terrassen inreed. De 30-jarige automobilist met een Spaanse nationaliteit en inwoner van Marbella is aangehouden.

 2. De heersers zijn ten einde raad, hebben haast of zit iets ze op de hielen?

  Met wat er zoal rondzingt en dit het klimaat wordt zal het niet lang duren dan is niet geroundup een potentiële misdaad en zijn de concentratiekampen niet ver weg…

  Nature Journal beweert dat ongevaccineerde mensen worden aangewakkerd door “racisme”

  … “Het propaganda stuk gebruikt versleten, anti-racisme tactieken om om “anti-vaxxers” af te schilderen als gewelddadige racisten. De gewapende propaganda probeert de gevaccineerden op te zetten tegen hun eigen familie, vrienden en buren, zodat zij de segregatie van de ongevaccineerden uit de samenleving zullen blijven steunen”…..

  Nazisme, comminisme, socialisme in optima forma….

  https://www.frontnieuws.com/globalisten-geven-nu-de-rusland-en-racisme-de-schuld-voor-vaccinatie-aarzeling/

  Gaslighting?

  *** in spambak terecht gekomen ***

Comments are closed.