So my mind is made up.  Ik vertrek!  Heb getwijfeld over België maar mijn keuze is gevallen op Afghanistan.  Ik leg het u uit in dit Acrostichon. 

Als man heb je het prima daar.  Baard laten staan, jurk aan en klaar. Je mag meerdere vrouwen hebben, al weet ik niet of ik die optie zal uitoefenen. Krijg van 1 vrouw al hoofdpijn. Minder vrouwen met blauw haar, of niet, maar in ieder geval zie je ze niet op straat. Vrouwen gestenigd als ze overspel plegen. Vind ik persoonlijk nogal barbaars, maar wie ben ik om die cultuur te verwerpen. Ik ben enorm inclusive.  Tolerance Unlimited, behalve voor niet gevaccineerden.  

Talibanie verplicht mij niet te betalen voor asiel/gelukszoekers die het land zullen veranderen.  Ik word niet gedwongen te betalen voor Marxistische staatsindoctrinatie van kinderen (in ieder geval meisjes) zodat ze gaan stemmen op heersers die de overheid zo groot mogelijk willen hebben.

In Talibanie moet ik mijn eigen broek/jurk ophouden.  Prima , zoals het hoort.  wil anderen niet lastig vallen met mijn aanwezigheid. Wil ook anderen niet voor mij laten betalen cq tot slaaf maken via de overheid. Kom daar maar eens mee in NL. 

Rente is verboden, is beter dan negatieve rente.  En de belastingen zijn enorm laag.  De heersers aldaar verdienen met opiumhandel (hoe libertarisch!), verkopen rare earth metals aan de Chinezen en het verpatsen van wapentuig (vrij wapenbezit, hoe libertarisch!) achtergelaten door senile Bejing Biden.  Wat een verademing, in NL word ik in mijn eigen huis opgesloten EN betaal ik de hoofdprijs aan belastingen. In Jalalabad word ik met rust gelaten EN niet dagelijks beroofd en bestookt met blauwe enveloppen. 

Eco fascisme zal ik daar ook weinig last van hebben, want global warming is alleen maar gunstig.  Geen Net Zero onzin dictaten van een kabouter in Brussel.  En ook geen Covid Vaxisme.  Geen verplichte prikken daar, want als Allah wil dat je covid krijgt dan krijg je covid. Lijkt me redelijk en werkt goed als ik bovenstaande grafiek mag geloven.  Wat is het klimaat daar eigenlijk? Ik heb niet eens onderzoek gedaan.  Met zoveel voordelen is dat niet belangrijk. Het regent er vast minder (misleiding)  dan in NL.

Hijseenberg, Augustus 2021

17 REACTIES

 1. Ik krijg het idee dat het vaccin nou ja..spuitgoedje het virus is, daar loopt iets paralel in. Zo las ik dat de politieagenten nog al onder de indruk waren over hoe roofovervallers hen beschoten en noemde dit een aanslag op hun leven en levensvreugde.

  Toen mijn opa door een man te paard men wapenstok een nieuwe scheiding kreeg aangemeten en mijn neef na meermalen van diverse dienders de tyfus was geslagen en als beloning een tato van de megelseherder brigade op het been kreeg dacht ik …trieste gasten die pannenkoeken….das war ein befehl! Ja en toen waren ze alleen nog maar koffie aan het drinken en zongen over vrijheid en liefde. Net als die Hendriquez jongen die wat grapte en toen door 6 dienders 6 maal gewurgd en 6 maal ge… tja. We kijken ff naar de zaak Rishi… https://www.ad.nl/den-haag/politie-betaalt-uitvaart-doodgeschoten-rishi~ad4c5786/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F Bent u al geprikt? Ga dat dan eens doen voor een ander!

  Taliban ..whats new…

  • @Peter

   Corona is een nep US weapon of mass destruction, net als de massa vernietigingswapens die zouden liggen in Irak en nooit hebben bestaan, maar een bewezen leugen en een legitieme reden gaf Irak met geweld binnen te vallen. Corona dezelfde leugen en geeft een legitieme weg de wereldbevolking met geweld per spuit te kunnen uitdunnen en te onderdrukken, te sturen als slaven.

   https://ibb.co/LJQ4j3h

   • Btw, de letselschade advocaat vond dat volgens het AD een goed gebaar???….De moeder heeft dat ook zo gezegd of is dit ook weer een smerige massa media leugen, met de ambtenaren gestapo petten voorop in de leugenfanfare, die knuppelen zonder pardon vredige demonstranten neer en blazen met een waterkanon een onschuldig meisje een schedelbasisfractuur. Moet alles in opdracht van boven kunnen, natuurlijk. Opdracht is opdracht!

    “Hola, Frans, neem jij eens het ausradierungsmittel!”…”Anders gaat je kop rollen en helpen ze je carrière naar de filistijnen”…. “Kijk Gerard, kijk Frits, kijk Lee, kijk dan alle Babylonische hoeren namen het, zeggen ze”….https://www.geenstijl.nl/5160774/discussie-bauer-vs-joling-over-vaccinatiedrang/

   • ….afspuiten met het giftige serum zou de vrijheden, die de politici en overheden met dwang hebben afgenomen, terug worden geven. Dat was duidelijk…..

    ….Maar om je (nieuwe) vrijheden te kunnen behouden zullen er over jaren nog vele gifspuiten, zogenaamde ‘booster’, in je lijf moeten worden gespoten.

    Vrijheden zijn nu eenmaal geen vanzelfsprekendheid, maar waar continu aan gewerkt en wat onderhouden moet worden, een soort van vrijheden-apk. Vrijheden is geen recht, maar een verworvenheid wat iedere keer weer verdiend moet worden. Zie het als een beloningssysteem, met bijv. een digitale pas een bepaalde krediet opbouwen. Sience fiction, maar dan echt.

   • Ik kan er niet bij dat mensen dit croma gespetter werkelijk geloven……..de fantasie..oneindig.

   • Ik trek ‘m in alle ernst nog ff door, wie zijn dat die pretenderen mij als individu te kunnen dwingen omdat zij een meerderheid zijn..als groep, geloof, ras, status, intellect, geld of wat dan ook. Ik wacht nog steeds na 2 uitnodigingen voor een gifprik van de Gvd wie als eerste aan de deur komt sterven. Ik ben er klaar mee ..opzouten!

    en weer door… https://youtu.be/kK5O1rL0NwE

 2. de overheid zo groot mogelijk willen hebben.

  Ze willen nu dus dat de overheid de woningproblematiek gaat oplossen. Zoals ik eerder zei, er zijn twee mogelijke oplossingen. Of meer échte vrije markt, zodat mensen makkelijker kunnen huren, verhuren, kopen, etc. De libertarische oplossing

  Of de sociaal democratische oplossing : de staat bouwt nieuwe huizen

  Voor veel jonge mensen maakt het niet uit wie of wat de oplossing zal bieden, als er maar een oplossing komt. De libertaire partij wilt de libertarische oplossing, meer mogelijkheden om te huren/verhuren etc. Ik vind die oplossing ook beter. Alleen gaat dat niet gebeuren….En mensen hebben nú problemen. Als de staat dan meer huizen gaat bouwen, vind niemand dat erg natuurlijk….

  Er zijn eigenlijk drie oplossingen

  de libertarische oplossing : meer markt

  de sociaaldemocratische oplossing: de staat bouwt dingen

  de anarchistische oplossing : kraak lege panden

  Libertarisme en anarchisme hebben in deze tijd geen massaal draagvlak. Dus zal men blij zijn dat de staat de woningproblematiek gaat oplossen. Of zegt te gaan oplossen. De mensen vallen niet massaal voor libertarisme en anarchisme. Daarmee zeggen ze dus eigenlijk : de staat moet het oplossen.

  Talibanie verplicht mij niet te betalen voor asiel/gelukszoekers die het land zullen veranderen ?

  ‘het land’. En jij vind het dan heel erg dat ‘het land’ veranderd word? Ben je bang dat ze de molens en de klompjes gaan weghalen ? Ben je voor vrijheid, of ben je een nationalist ?

  Ben je niet voor de vrijheid van bewegen ? Mag je van Geert en Thierry je land niet ontvluchten, als daar oorlog is ?

  • @nayakosadashi2020.

   De oplossingen die u aangeeft zien er aardig uit en klinken leuk, maar zijn oppervlakkig en leiden alle naar de huidige toestand:

   U: de libertarische oplossing : meer markt
   Reactie: Meer markt levert geen vrijhandel op, maar uiteindelijk monopolisme van corporaties.

   U: de sociaaldemocratische oplossing: de staat bouwt dingen
   Reactie: U doelt hier op de bestuursrol van de overheid. Deze rol kan verschillend worden ingevuld van nachtwakerstaat, technocratie tot verzorgingsstaat. Uiteraard staat de bestuursrol in samenhang met de overige bestuur-elementen van staatsvorm, bestuursvorm en bestuurstaken.

   U: De anarchistische oplossing : kraak lege panden
   Reactie: Vrijheid is een inhoudsloos begrip is. Een anarchistische samenleving levert geen rechtstaat op, maar het recht van de sterkste.

   Ik stel dan ook dat alle oplossingen – evenals libertarisme en anarchisme – leiden naar dezelfde deplorabele stand van de staat der Nederlanden, namelijk het recht van de sterkste.

   Mijn advies: tracht over te gaan tot systeemdenken (met input en output). Hiermee voorkomt u dat u blijft hangen op de middelen van het systeemmodel (transport, conversie en opslag). En in uw geval veelal in nutteloze ideologieën.

   Richtlijn: Die Amerikanen hebben het doel van de samenleving redelijk verwoord met ‘pursue of happiness’. De Talibaniërs geven daar hun eigen invulling aan, maar dit terzijde.

 3. @
  iets vergeten nl de ham vraag;
  hiervoor lever jij natuurlijk niet je paspoort in,
  jij wel?

 4. @Peter

  En zo doorzichtig en voorspelbaar hoe de anti sars-cov-2 vaxxers weggezet en aangepakt zullen worden als potentiële terroristen.

  Neem een linksdoorspekte suffertjes journalist die wat bekendheid wil generen, zet twee ongemaskerde en zeer herkenbare idioten erop die wat prutsen en je hebt de perfecte reden om iedereen die anti gifspuit is aan te pakken.

  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/846482/verdachten-aanslag-willem-groeneveld-zijn-fanatieke-corona-ontkenners

Comments are closed.