13 REACTIES

 1. Life coach en voormalig radio en tv icoon Michael Pilarczyk zet zich de laatste jaren in om andere mensen de weg naar een succesvol leven te laten zien. Hij spreekt vaak vanuit zijn persoonlijke ervaring.
  https://youtu.be/dzJ91BPy_c4

  • Niet uit de gedachten zetten dat je het huidige regerende beest natuurlijk niet met in-de-watjes-leggen , gele paraplu’s, bloemetjes in het haar en met een roze bril dragen op andere gedachten kunt brengen. Het beest zal uiteindelijk het op de spits drijven, iedere dag weer en verder, maar schijnbaar nog niet de finale spits en waarbij er “genoeg-is-genoeg” gescandeerd zal worden door een razende en exploderende ontelbare menigte in het land, in heel de wereld.

   De cabal kan niet terug en zal moeten doorgaan op de huidige ingeslagen weg om hun corrupte en misdadige systeem overeind te kunnen houden en zal opbouwend grijpen naar meer nietsontziend geweld en misdadige wetten tegen de bevolking. Het is erop of eronder voor ze en de macht en controle kan niet verslappen en zullen ze zich niet terugtrekken, maar harder en openlijker beestachtig opstellen en dat alles of alleen maar mogelijk door gebruik te maken van het meest gevaarlijke leger in de wereld van miljarden goedgelovigen, mak, gewillig en slapend volk.

   Ooit leek het militaire industriële complex het meest gevaarlijke, nu blijkt het gevaar te komen van de miljarden brave horigen, de gecontroleerde netwerken, puppet politici en hun grote leiders de cabalische farmaceutische industrie.

   • @nayakosadashi2020

    De zogenaamde ‘lifcoach’, de guru, de ‘wetenschapper’, de ‘expert’, de ‘microbioloog’, de schoolmeester, de wijsneus, de ego’s, de politicus of bijv. de heilige (bank)manager, de CEO enz. dienen slechts als voorbeeld, om te ontwaken of juist om te blijven hangen in de comateuze slaap. Niet een ander zijn of haar leer, ervaring, geloof, ‘wijsheid’ of gedachten omzetten en injecteren in jezelf, niet om in ze te geloven of ze domweg te volgen, maar slechts om kennis te maken met, te proeven en te ruiken aan de verschillende aspecten. Ieder mens is uiteindelijk zijn eigen goede of slechte leider of go(e)dheid.

    De geschiedenis heeft geleerd een kopie maken of willen zijn van een ander geen goede weg is. Voorbeelden te over, kijk naar politieke en religeuze doctrines, de ideologische kudde die volgden en hun uitwerking.

    Maar, welgemeende excuus als ik met mijn eerste reactie in het verkeerde potje heb gepoept.

   • Je hoef geen excuses te maken

    Maar ik snap je punt gewoon niet zo

 2. Hoezo paniek, het is allemaal beter te verklaren als je ervan uitgaat dat het kwaadaardige opzet is…….

 3. @nayakosadashi2020

  Het punt is dat feitelijk de vijand niet een opgewaardeerde griep is, een fake virus, niet de gecorrumpeerde politici of overheid en alles wat aan hun tiet hangt of ze aanstuurd, zelfs niet eens de multinationals, ze zijn een allen symptomatisch. Niet dat ze vrijuitgaan, Ik kan het fout hebben, maar de symptomen zijn duidelijk en als ik zo vrij mag zijn voor anderen te spreken, waar we, ik ook, reeds jarenlang tegen vechten.

  Daar ligt niet het ware probleem, maar zoals ik of we nu kunnen ervaren, de ware ziekte en probleem zijn de mensen om ons heen, zoals ik door de huidige opgevoerde covid show heb bemerk en ervaar in de verdeeldheid en waar wij dagelijks mee dealen. Het zijn de partners, de kinderen, de buren, vrienden en familie, zij die de voeding aandragen en de ziekte in stand houden, de leugens en het corrupte systeem. Op dit moment waan ik mij in een twilight zone onder de zombies en merk dat niet zozeer het systeem, maar zij die de brandstof van de ‘ontstekingshaard’ verzorgen, het probleem zijn. Mijn eerste, bovenstaande reactie en de daarin geplaatste link is niet ijzersterk, maar probeer onder de aandacht te brengen hoe anderen los lijken te komen van het geprogrammeerd denken en tegen de huidige situatie aankijkt en daarover vertellen.

  Omdat ik natuurlijk niet de ware intentie van dergelijke mensen ken of hoe puur en oprecht ze in het leven staan betracht ik het wel met een sterke mate van nuchterheid en objectieve op afstand.

  • Vooral de kinderen hé. Kut kinderen !

   Nee, maar even serieus.

   Ik snap wel je punt. Kijk, je hebt de conclusie getrokken, die veel individualistische en/of egoïstische anarchisten vroeg of laat trekken. Hoe leg ik uit wat ik bedoel? Ik ben een beetje moe. Ik hou het kort.

   Links anarchisme zegt: de massa word verdrukt door de bazen. De massa zal opstaan en de laatste zullen de eerste zijn en ze leefde nog lang en gelukkig. Het simplistische verhaal, van linkse anarchisten

   Individueel anarchisme, was niet zo optimistisch over de massa. De individualistische anarchisten zeiden en zeggen nog steeds, dat dus de machthebbers en zij die orders opvolgen, twee kanten van dezelfde medaille zijn.

   Links anarchisme : de massa was slachtoffer van Mao

   Individueel anarchisme: De massa gaf Mao bestaansrecht….De massa is Mao…

   Nu is de covid situatie niet zo erg als Mao’s slachtpartijen, natuurlijk. Maar het ontstond wel door dezelfde massahysterie, de kuddementaliteit, de blinde gehoorzaamheid. Zoiets leidt dan tot rampen. Rutte is niet het probleem. De miljoenen schapen die hem beschouwen als heer en meester en die voor jou en mij bepalen dat hij macht over ons heeft, die mensen zijn het probleem.

   Voor individueel anarchisme is de massa niet heilig en/of moreel superieur. Voor libertarisme ook niet, daarom ga ik dan een alliantie aan, met libertarisme.

   Grote, door ideologie opgefokte/opgezweepte massa’s, zijn altijd gevaarlijk.

 4. Corr…en tegen de huidige situatie aankijken…. en objectief op afstand….

Comments are closed.