Is het de bedoeling dat de lockdowns en vaccinatierondes blijven? Je zou het bijna denken. Nu.nl meldt:

Als ziekenhuizen teruggaan naar ‘normaal’ en dus geen reguliere zorg meer afschalen, is voor slechts honderd coronapatiënten plek op de intensive care (ic). Dat zegt ic-arts Diederik Gommers in gesprek met NU.nl. Als meer coronapatiënten vervolgens ic-hulp nodig hebben, moet toch weer reguliere zorg worden afgeschaald.

daadkrachtig corona beleid

De medische bestuurders, in dit geval via de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, hebben een maximum boete ingesteld voor artsen die (hydroxy)chloroquine en ivermectine voorschrijven tegen corona. Deze bedraagt honderdvijftigduizend euro.

Dit geldt ook voor de NVWA. Die heeft in haar wijsheid besloten “Er zijn geen voedingssupplementen die helpen tegen het Coronavirus. Dit soort claims van verkopers zijn ernstig misleidend en wettelijk verboden”…… “Bedrijven die op deze manier reclame maken kunnen hoge boetes krijgen, oplopend tot 150.000 euro.De NVWA heeft hier zelfs een speciaal team controleurs voor vrijgemaakt.

minder daadkrachtig beleid

Ziet u de tegenstelling? Het is verboden om voedingssupplementen met corona bestrijding in verband te brengen terwijl er tal van mensen niet gezond genoeg eten en dus niet over goede weerstand beschikken zonder deze supplementen. Het is streng verboden om medicatie te gebruiken waarvan men in andere landen aanwijzingen heeft dat het werkt, desnoods alleen al vanuit placebo oogpunt.

Het daadwerkelijk oprekken van de IC behandelcapaciteit, hoe uitdagend ook, wordt kennelijk niet als oplossing gezien. En dat, lezers, is de samenleving waar we in vast zitten. Een samenleving waarin medische heersers geen alternatieve behandelwijzes dulden en niet in staat zijn of zelfs weigeren de IC capaciteit op te rekken. Je zou bijna denken dat ze ons weer willen opsluiten, niet werkende mondkapjes willen opzetten en weer een avondklok instellen. Dat ze ons allen gedwongen willen vaccineren met experimentele vaccins. Dat het instellen van deze machtsmiddelen voor hun belangrijker is dan het daadwerkelijk oplossen van de (overigens zeer beperkte) corona dreiging.

6 REACTIES

 1. Grafiek griepseizoen:

  https://www.maurice.nl/wp-content/uploads/2020/05/Griep.jpg

  De vaccins zijn getest op dieren. Toen de dieren werden blootgesteld aan de ziekte waartegen het vaccin bescherming moest bieden stierf 95%. De test werd gestopt, de resterende 5% werd opgeruimd.

  Het idee van de vaccins is dat ze de weerstand verzwakken zoals bij aids. Komt er een bedreiging voorbij dan reageert het immuunsysteem niet goed, mogelijk met fatale gevolgen. Hoe meer tijd verstrijkt, hoe meer onomkeerbare schade aan het immuunsysteem.

  Er schijnen tussen de vaccins ook placebo’s te zitten. Bovendien weet je nooit hoe een immuunsysteem gaat reageren, 5% van de dieren bleef aanvankelijk in leven. Dus de dood is niet 100% gegarandeerd maar wel waarschijnlijk.

  We wachten af of het bovenstaande complete onzin is of harde realiteit.

  Vergeet de IC-capaciteit. Denk eerder aan de capaciteit om mensen netjes weg te dragen en uitvaart-capaciteit.

 2. Opsluiten?

  Welnee het feestje van prins Bril gaat heus wel door in Zandvoort zonder ernstige beperkingen.

  Na deze datum is misschien alles weer anders.

  Ik heb niets op tegen op het doorgaan hiervan. Wel tegen uitgekiende datums, inconsequent en selectieve acties

 3. Gommers moet zich doodschamen, ipv de burger te bedienen zit ie bij de elite aan tafel?

  • Had Gommers niet een keer beweerd dat uitbreiding nergens voor nodig, want dan vervelen ze zich toch maar.

Comments are closed.