Mag je als gezond mens die geen trek heeft om voor eigen risico deel te nemen aan een medisch experiment een kroeg, restaurant, sportclub of winkel niet meer in zonder entbewijs ?  Dan kan je de weigeraar aanklagen wegens discrimatie. Hoe dat moet, lees je stap-voor-stap hieronder.

1. Laat je afwijzen (wanneer je niet bent gevaccineerd of vaccinatiespijt hebt) uit een etablissement, restaurant, school, bedrijf, instelling en documenteer het, (maak er een kort verslagje van).

2. Neem contact op met het College voor de Rechten van de Mens.

3. Dien een klacht in en vraag een dossiernummer aan.
(Zie ► https://klachtenformulier.mensenrechten.nl/#/)

4. Gebruik dat dossiernummer en leg een verklaring af.

5. Het College voor de Rechten van de Mens zal hen papieren bezorgen die jou afwezen, (omdat je geen vaccinatiepaspoort hebt getoond).

6. Het bedrijf of instelling dat je heeft afgewezen, zal denken dat ze in de rechtbank kunnen winnen.

7. De rechter zal het bedrijf of de instelling dwingen te betalen omdat de mensenrechtencommissie hen eraan herinnert dat geen enkel particulier of openbaar bedrijf iemand mag discrimineren op basis van religie, ras en ja, gezondheidsredenen omdat het illegaal is.

8. De kans is groot dat iedereen die daarna het bedrijf of instelling binnen loopt binnen zal worden gelaten.

De bedrijven en instellingen zullen elke keer moeten betalen voor het overtreden van de wet. De rechtspraak krijgt het dan bijzonder druk, daar ze niet meer dan één zaak tegelijk kunnen behandelen.

Geen protesten en boycotten meer nodig!

Het zal daarna snel afgelopen zijn met de discriminatie op basis van het vaccinatiepaspoort.

Als je echt Vrij wilt zijn en je niet langer een slachtoffer wilt voelen, voer dan deze stappen uit en/of neem deel aan de picknick in Utrecht op 25 september a.s.

Deel deze info!

Bron: Freedom For All