Het is een van de domste uitingen van incompetentie van de overheid en ideologische koppigheid in de recente geschiedenis. Een zorgaanbieder in de staat New York, die een week geleden probleemloos werkte, is nu gedwongen te stoppen met het aanbieden van gezondheidszorg. Waarom? Simpelweg omdat de overheid een vaccinatieplicht heeft opgelegd waar veel werknemers in de industrie zich niet prettig bij voelen.

Het probleem is niet alleen een tekort aan artsen en verpleegkundigen. Iedereen, inclusief: conciërges, cafetariapersoneel, beheerders, telefonisten, administratief personeel, IT-personeel, receptionisten en klantenservicepersoneel in de gezondheidszorg, wordt getroffen. Als ze de prik niet hebben genomen, worden ze ontslagen.

Maar ergens in de verwrongen logica en het ideologische wereldbeeld dat schijnbaar verstoken is van gezond verstand, beweren de voorstanders dat het in het belang van de volksgezondheid is om beleid vast te stellen dat diensten voor de volksgezondheid afsluit. Neem dit voorbeeld:

(New York) Upstate University Hospital in Syracuse zal vanaf maandag 22 van zijn 35 operatiekamers tijdelijk sluiten in afwachting van een groeiend personeelstekort als gevolg van het Covid-19-vaccinmandaat in New York.

Het ziekenhuis had al operaties uitgesteld als gevolg van chronisch personeelstekort tijdens de coronaviruspandemie. Nu zal prioriteit worden gegeven aan operaties die medisch noodzakelijk zijn, tijdgevoelig zijn of waarbij sprake is van traumagevallen op de intensive care, zo maakte het ziekenhuis vrijdag bekend. Die operaties zullen worden geconsolideerd in de 13 open operatiekamers. (Lees verder)

Wat zal de waarschijnlijke uitkomst zijn? Een buitensporig dodental, omdat mensen geen behandelingen of diagnoses meer kunnen krijgen voor aandoeningen die geen verband houden met COVID-19. Dit resultaat is al opgedoken in het gecontroleerde gezondheidszorgsysteem in het VK, waar ze een ongewone piek in sterfgevallen zien als gevolg van niet-gediagnosticeerde en onbehandelde ziekten. 18 maanden uitgestelde behandelingen in het gesocialiseerde systeem van de Britse gezondheidszorg beginnen hun tol te eisen.

(VK) – Hoewel de focus stevig op Covid-19 blijft liggen, is er stilletjes sprake van een tweede gezondheidscrisis in Groot-Brittannië. Sinds begin juli zijn er duizenden extra sterfgevallen die niet door het coronavirus zijn veroorzaakt.

[…] Volgens het Office for National Statistics (ONS) zijn er sinds 2 juli 9.619 extra sterfgevallen in Engeland en Wales, waarvan 48 procent (4.635) niet werd veroorzaakt door Covid-19. 

Het zou mogelijk kunnen zijn dat een splitsing van de zorgsector tussen gevaccineerde en ongevaccineerde werknemers kan leiden tot een privésysteem met contante betaling en het oude gezondheidszorgsysteem. Echter het zal eerder richting zwarte markt gaan  omdat de regelgevende en vergunningverlenende instanties maximale druk op het systeem blijven uitoefenen.

Bron: The Conservative Treehouse 

41 REACTIES

 1. Geen enkel probleem, Seneca.

  We zetten militaire artsen en verpleegsters in om de opengevallen plaatsen op te vullen, voor onbepaalde tijd.

  Mocht zich in Nederland een logistiek probleem voordoen m.b.t. transport (van bijvoorbeeld brandstof, zoals in het VK) dan vangen de militaire chauffeurs dat wel op voor onbepaalde tijd.

  We hebben dan weliswaar een militaire dictatuur, maar dan moet u maar voor ogen houden dat dit wordt gedaan om uw vrijheid te waarborgen.

  De reacties onder dit artikel kunnen wat mij betreft hierna gesloten worden, want dit probleem is opgelost.

 2. Volgens een artikel dat ik las zou men in New York (staat) zelfs artsen en chirurgen ontslaan als zij zich niet laten laten inspuiten. Die gaan vast ergens anders werken en het gaat lang duren eer ze er vervangers voor gevonden hebben.

  Ondertussen is er in NL, naar verluid, ook een leegloop onder zorgpersoneel. En Mark Rutte en Hugo de Domme bereiden de boel vast voor op spuit 3 en 4 (en daarna spuit 5, 6, 7, 8, tot de massa er gek van wordt).

  Wie herinnert zich nog: “Maar 2 weken.” “Eenmalig (1 of) 2 injecties.”

 3. Even niet over het hoofd zien alle nieuwkomers.
  Want die mogen veel meer dan wij hier met zu allen.
  Willen die niet wat handjes aan het bed geven dan?

  En die hebben nu ook een nationaal coordinator tegen discrimiatie.
  Die man heeft zich ook ingezet dat wij met zn allen boete doen voor de slavernij.
  Dus dit probleem zal zichzelf op de 1 of andere manier dan wel oplossen toch?

  https://www.nu.nl/binnenland/6159596/oud-wethouder-den-haag-wordt-eerste-nationale-coordinator-tegen-discriminatie.html

 4. Had ik gelezen. Zou om iets van 60-70.000 mensen gaan.
  Als het goed lopen die hier nog ergens rond.
  Nadat rutte daar een kaalslag onder gehouden had door een aantal ziekenhuizen gewoon maar helemaal te sluiten.
  Gaat toch best wel goed hier, niet dan????
  Geen wachtlijsten, overal voldoende plaats, allemaal tevreden medewerkers. niks aan de hand dus.

 5. Of ze introduceren het Spaanse systeem, waarbij de luchtverkeersleiders door het leger gedwongen werden hun werk te doen.

 6. moeten we binnenkort vanwege de griep weer in lockdown (2 weken die 6 maanden worden) om de zorg te ontlasten die gedecimeerd is door overheidsmaatregelen ‘ voor de volksgezondheid’

 7. Op de afdeling nog niet zolang geleden heb ik een halve bezetting met eigen ogen gezien, op deze afdeling waren allen ook gevaccineerd, met deze boodschap antwoordde ik dat ik dat een persoonlijke keuze vond en dit niet als vereiste acht!
  Mijn mening op de manier deze mensen die het toch al druk hebben onder dwang tot vaccineren te zetten, de spanning alleen maar oploopt en eindigt in polarisatie, het onderling tegen elkaar opzetten.
  De volgende verrassing was dat ze, personeel op de personeelskantine meer dan genoeg tijd hadden met elkaar ontspannen bezig te zijn?

  • Wat is me dat schrikken, Jhon.

   Met heel mijn hart hoop ik dat ze (alhoewel u het niet onwaarschijnlijk is dat u hem heeft ontmoet in de een of andere romantische traverstietenclub in Rio de Janeiro) uit de eeuwige cirkel van geboorte en sterven is gebroken en dit haar laatste leven was. En dat ze hoog in het oneindige kosmische bewustzijn is aangeland waar ze misschien naast de oerbron plaats mag nemen.

   Uiteraard met innige deelneming en sterkte bij de uitvaart.

   • Verbeterde versie (zonder spelfouten).

    Wat is me dat schrikken, Jhon.

    Met heel mijn hart hoop ik dat ze (alhoewel het niet onwaarschijnlijk is dat u hem heeft ontmoet in de een of andere romantische travestietenclub in Rio de Janeiro) uit de eeuwige cirkel van geboorte en sterven is gebroken en dit haar laatste leven was. En dat ze hoog in het oneindige kosmische bewustzijn is aangeland, waar ze naast de oerbron plaats mag nemen.

    Uiteraard met innige deelneming en sterkte bij de uitvaart.

  • hehehehehehe

   Haar gestel was toch niet voorbereid op de scherpte van de injectienaald ?

  • @Jhon tja dat sterfhuis is handel in de dood ..dr Maaloof blaast haar nieuw leven in heeft een extra ventieltje op z’n ding….kiek moar ff https://youtu.be/wpg8jBFaj3c?t=450 hij staat op de blaasfunktie maar voor de liefhebberige kan die nog wat verder terug in de tijd…veel plezier

 8. Alle logica ontbreekt.
  Gezonde mensen mogen elkaar na duizenden jaren niet meer besmetten, om hun natuurlijke immuniteit op peil te houden.

  Besmetten moeten we dan ook nog niet eens verwarren met infecteren.

  Elke besmetting leidt immers niet tot een infectie te en ziekte.
  De kwetsbaren hebben hun vaccinatie kunnen halen.

  De percentages zijn laag en ziekenhuisbedden zijn beschikbaar.

  De einddoelen of waarden worden niet aangegeven of telkens veranderd.

  We hebben een liegende, draaiende en hypocriete kabinet, die ook nog een nieuwe wil vormen

  Uiteraard moeten we de pharma niet vergeten met hun slechte reputatie.

  Gek hè, dat sommige mensen achterdochtig zijn en het niet vertrouwen.

 9. Goh, bijzonder. Met mijn simpele goyimjoodse verstand zou ik denken dat het erop lijkt (met de nadruk op lijk) alsof ze alles en iedereen kapot willen hebben.

  Gelukkig heb ik het mis, want de politieke en doorsnee laag- en hoogafgerichte NL één hersencelligen zegt dat het prima gaat met Vernederland van bovenaf dieper in de afgrond trappen, waar met ontelbare drukken op de bancaire knoppen astronomisch veel waardeloos geld uit het niets de junkiestatus onder controle en de comateuzen in leven kan worden gehouden. De ratrace geschiedenis, de WOII vooral, toonde aan dat de acceptatie door zwaar, zwaar geestelijkgestoord NL nog steeds geen grenzen kent en daarom de vergelijking met de holocaust niet eens zo heel bijzonder is.

  De spuitrace gaat na twee rondes verder met ronde 3 en 4 enzoverder. En het einde is noooooóóg lang niet in zicht, zolang de slavenkudde maar gewillig meegaat in de neo commu-nazi afspuitrondes en total control QRankheid van de onderdrukkers.

  In 1955 mocht het ook, een door de mens gemaakte ramp een holocaust noemen.
  https://www.youtube.com/watch?v=RMoh5hZAaZk

  • ….en het zoete schaapjesracen gaat ongehinderd door. Waarom ook niet, wie strijdt er voor het recht op medische soevereiniteit en zelfbeschikking? https://www.frontnieuws.com/israel-stakingen-groene-pas-chaos-en-test-weigering-bedreigen-terugkeer-naar-school/ Je gaat slaafs doid, strijdend ten onder of haalt de eindstreep en dan!?

   Het slavenafval, met vreugde scanderen ze “alles voor een ander”, “alles voor de vrijheid” (farma maffia loopt slapend binnen) en alles bij wolvenwet = schapenwet.

   Hoeveel er ook afsterven en nog onderweg zijn richting eeuwige einde met hun ingespoten tijdbom en russische roulette, no problem! De ratrace, de ratspuit, het gaat ‘gewoon’ verder. GO VACC. YOURSELF!!

   https://www.telegraaf.nl/financieel/1135543516/belasten-van-eigen-huis-als-vermogen-wat-gaat-dat-mij-kosten Maaruh, gelukkig en zelfvoldaan, afgespoten, na jaren krom liggen verder bestolen en dan Napels zien. LOL!! Wir haben das nicht gewusst.

   Wie zoet is krijg hoge waardering en wie stout is een heleboele, boele, boele strafpunten (kop eraf….”a hidden life”… https://m.imdb.com/title/tt5827916/)
   Jong geleerd is de perfecte slaaf.
   https://youtu.be/zTqQxu6JCXg

   Neo commu-nazi onderwijs…. https://youtu.be/zTqQxu6JCXg

   • Inderdaad een perfecte slaaf, en voor wie niet gehoorzaam (genoeg) is, bestaat er de jeugdzorg.

  • Inderdaad, met een muziekje er bij alsof het een scene uit een avonturenfilm is.
   Terug naar nu, het gaat een waar spuitfestijn worden de komende jaren maar “wij doen het voor elkaar…” Nou veel geluk er mee.

   • Correctie:
    Ook; het briljante commentaar van peanutgallery77:

   • @Niko

    En spuiten = afspuiten richting eeuwige jenseits, nog nooit in de geschiedenis ging het zo makkelijk. Een ‘verschrikkelijk killervirus’ werd spuit en spuit werd QR pas en QR pas wordt een onderdrukkingskredietsysteem, het uiteindelijk doel totale macht, controle en opruiming nuttoos afval.

    Nederland, met een zwakke tot geen verzet plegende en vooroverbuigende zonder vaseline volk, is daarbij vergeleken maar een storende pisvlek op een landkaart met een volk nog makker en dommer dan schapen, schapen die nog enige tekenen van verzet tonen richting slachthuis .

    Imperialistische oorlogen voeren en revenuen harken in de huidige situatie is uit en niet langer zonder risico’s, de beer en de draak zijn ontwaakt en heeft ‘democratie’ brengen buiten ’s landsgrenzen en opruimen van ‘verschrikkelijke dictators’ plaatsgemaakt voor het opdringen van klimaatleugens en de zogenaamde gezondheid middels gifspuit door de strot duwen verbeteren bij het stoppen van een ‘verschrikkelijk killervirus’.

    Wat er altijd al was, een klimaat wat duizenden jaren zijn cyclus volgt en verandert en ziektes die komen en gaan, uitgerekend nu er geen wezenlijke imperialistische oorlogen meer uit te vechten zijn en het probleem van ‘verschrikkelijke dictators’ naar de achtergrond zijn gedrukt, zijn het nu klimaatdrama’s en rampen en ziektes met dood, hel en verdoemenis, heel veel zorgen en problemen daaromtrent geworden en dat alles haarfijn gegoten in een wereldwijd omvattende marketingstrategie tegen de mensheid. Het plaatje revenuen en macht is duidelijk verschoven naar een ander terrein.

    Benieuwd hoelang de VS het volhoudt geen imperialistische oorlogen meer te voeren en hoelang ze zich vollodig kan toeleggen op bestrijden van de zogenaamde ‘verschrikkelijke klimaatveranderingen’ en ‘verschrikkelijke ziektes’ en met wie ze dit spel samen speelt. China die de kreupele VS op de benen helpt en zo zichzelf helpt richting wereldmacht?

    Griep en verkoudheid in een nieuw jasje gestoken
    en de mens verzetsloos naar het de slacht.

    WHO….”Coronavirus disease (COVID-19) is an infectious disease caused by the SARS-CoV-2 virus.

    Most people infected with the virus will experience mild to moderate respiratory illness and recover without requiring special treatment. However, some will become seriously ill and require medical attention. Older people and those with underlying medical conditions like cardiovascular disease, diabetes, chronic respiratory disease, or cancer are more likely to develop serious illness. Anyone can get sick with COVID-19 and become seriously ill or die at any age.

    The best way to prevent and slow down transmission is to be well informed about the disease and how the virus spreads. Protect yourself and others from infection by staying at least 1 metre apart from others, wearing a properly fitted mask, and washing your hands or using an alcohol-based rub frequently. Get vaccinated when it’s your turn and follow local guidance.

    The virus can spread from an infected person’s mouth or nose in small liquid particles when they cough, sneeze, speak, sing or breathe. These particles range from larger respiratory droplets to smaller aerosols. It is important to practice respiratory etiquette, for example by coughing into a flexed elbow, and to stay home and self-isolate until you recover if you feel unwell.”…

  • Inderdaad, het ziet ernaar uit dat Baudet zijn missie heeft gevonden.

 10. @Niko

  En spuiten = afspuiten richting eeuwige jenseits, nog nooit in de geschiedenis ging het zo makkelijk. Een ‘verschrikkelijk killervirus’ werd spuit en spuit werd QR pas en QR pas wordt een onderdrukkingskredietsysteem, het uiteindelijk doel totale macht, controle en opruiming nuttoos afval.

  Nederland, met een zwakke tot geen verzet plegende en vooroverbuigende zonder vaseline volk, is daarbij vergeleken maar een storende pisvlek op een landkaart met een volk nog makker en dommer dan schapen, schapen die nog enige tekenen van verzet tonen richting slachthuis .

  Imperialistische oorlogen voeren en revenuen harken in de huidige situatie is uit en niet langer zonder risico’s, de beer en de draak zijn ontwaakt en heeft ‘democratie’ brengen buiten ’s landsgrenzen en opruimen van ‘verschrikkelijke dictators’ plaatsgemaakt voor het opdringen van klimaatleugens en de zogenaamde gezondheid middels gifspuit door de strot duwen verbeteren bij het stoppen van een ‘verschrikkelijk killervirus’.

  Wat er altijd al was, een klimaat wat duizenden jaren zijn cyclus volgt en verandert en ziektes die komen en gaan, uitgerekend nu er geen wezenlijke imperialistische oorlogen meer uit te vechten zijn en het probleem van ‘verschrikkelijke dictators’ naar de achtergrond zijn gedrukt, zijn het nu klimaatdrama’s en rampen en ziektes met dood, hel en verdoemenis, heel veel zorgen en problemen daaromtrent geworden en dat alles haarfijn gegoten in een wereldwijd omvattende marketingstrategie tegen de mensheid. Het plaatje revenuen en macht is duidelijk verschoven naar een ander terrein.

  Benieuwd hoelang de VS het volhoudt geen imperialistische oorlogen meer te voeren en hoelang ze zich vollodig kan toeleggen op bestrijden van de zogenaamde ‘verschrikkelijke klimaatveranderingen’ en ‘verschrikkelijke ziektes’ en met wie ze dit spel samen speelt. China die de kreupele VS op de benen helpt en zo zichzelf helpt richting wereldmacht?

  Griep en verkoudheid in een nieuw jasje gestoken
  en de mens verzetsloos naar het de slacht.

  WHO….”Coronavirus disease (COVID-19) is an infectious disease caused by the SARS-CoV-2 virus.

  Most people infected with the virus will experience mild to moderate respiratory illness and recover without requiring special treatment. However, some will become seriously ill and require medical attention. Older people and those with underlying medical conditions like cardiovascular disease, diabetes, chronic respiratory disease, or cancer are more likely to develop serious illness. Anyone can get sick with COVID-19 and become seriously ill or die at any age.

  The best way to prevent and slow down transmission is to be well informed about the disease and how the virus spreads. Protect yourself and others from infection by staying at least 1 metre apart from others, wearing a properly fitted mask, and washing your hands or using an alcohol-based rub frequently. Get vaccinated when it’s your turn and follow local guidance.

  The virus can spread from an infected person’s mouth or nose in small liquid particles when they cough, sneeze, speak, sing or breathe. These particles range from larger respiratory droplets to smaller aerosols. It is important to practice respiratory etiquette, for example by coughing into a flexed elbow, and to stay home and self-isolate until you recover if you feel unwell.”…

  • Dan zullen de demonstranten toch even over een nieuwe strategie moeten gaan nadenken, nu de strategie van verdedigen (consolidatie) niet effectief is gebleken en de rangen bovendien fors zijn uitgedund.

   Noot: uitgaande van het strategische doel van open houden zaak, zonder Q-code identificatie.

   Interessante casus; ben benieuwd!?

  • “The Empire wins! (for now)”.

   Die emotionele alpha-bende van rechters kan zelfs geen constitutie lezen, waarin het discriminatieprincipe van overheid naar volk toch duidelijk staat vermeld. Ook begrijpt die zwakbegaafde rechter niet dat constitutie nationale wetten overstijgt.

   We worden hier de afgelopen 30 jaar doodgegooid en suf gewauweld over (horizontale) discriminatie van het volk onderling (joden, negers homo’s). Nu het om verticale discriminatie gaat (overheid versus volk) geeft de rechtelijke macht niet thuis.

   Wat een zooitje daar in de Trias Politica. Scheiding van machten, lachwekkend. Één grote container volgeplempt met kartellakeien. Uitmesten die Godvergeten stal Nederland.

   Laat ook maar zitten. Rond voorjaar 2022 inventariseren we de de overlevenden, inclusief gehandicapten, van de injectie met spike-eiwitten en fijnmetaal. Dan ontnemen we het stemrecht van de geïnjecteerden omdat ze de vrijheid toch niet aankunnen. En laten het land overnemen door de libertariërs. Toch!?

   • En gelijk censuskiesrecht invoeren:
    # Covid geïnjecteerden: geen stemrecht;
    # Werklozen: één stem;
    # Werkenden: twee stemmen.

 11. tjsja
  binnenkort in dit theater
  “wegens gebrek aan gas, t.b.v. van het verwarmen van dit theater, zijn alle operaties voorlopig uitgesteld”
  Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer te verwelkomen.
  Om zaken ook nadien vlot te laten verlopen stellen wij toezending van uw overlijdensbericht op prijs.

 12. In elke oorlog zijn er groepen die als kanonnenvoer dienen.
  Is het jullie ook opgevallen dat gevaxten beginnen om te vallen?

 13. “Is het jullie ook opgevallen dat gevaxten beginnen om te vallen?”

  Nee, niet significant.
  Ik stel de inventarisatie dan ook uit tot voorjaar 2022!

  Terzijde: leuk en spannend dat deze discussie uit de theoretische sfeer is gehaald en uiteindelijk terecht gaat komen in de keiharde werkelijkheid: “Ignorence is bliss, until you hit the ground”.

 14. Je kunt jezelf afvragen wie hier de mafkees is. Werkelijk op elk artikel ga je los met je infantiele gelul. Het is nogal irritant en voegt niets toe.

  • @graftak

   Dank in ieder geval voor het lezen van het infantiele gelul, schijnbaar toch intressant genoeg om te lezen en wie weet hebben de graftakhersencellen er wat van opgestoken en anders maar niet, het zal mij verder compleet worst zijn wat graftakken vinden van personenen die ageren tegen de nazistaatshoeren en hun cabalpooiers. Echter, dat je nog ergens tegen bent siert je, hebben we op een heel belangrijke vlak dezelfde mening.

 15. Voldoende hersencellen en toch trappen ook dergelijke (zie link) meerhersencelligen in de leugenval. En hoe is het mogelijk dat je zwakke hypocriete éénhersencellige (waarschijnlijk ook nog een kankercel) geestjes aanpakt om vervolge toe te geven dat je met een experimenteel serum (tijdbom) afgespoten bent en erachter bent gekomen dat het zwendelvirus nooit meer van het zionistische/Chinese/VS wereldtoneel zal verdwijnen en het fabelvirus naar believen muteert. Wat betekent dat goedgelovigen en wakke geestjes, de ménsè, oneindig onder dwang afgespoten kunnen en zullen worden. En als je het daar niet mee eens bent en je niet doet van de neo nazi-communistische heilstaat, ein Volk, ein Reich ein Führer, van je verlangt zal je niets, maar dan ook werkelijk niets meer kunnen en je afgesneden worden van iedere primaire levensader. Bezoeken, ziekenhuizen, supermarkten, winkels of zelfs de straat op gaan, alleen al daarover nadenken zal verboten zijn.

  https://revu.nl/artikel/459165/de-enige-reden-dat-de-reinheidspas-werkt-is-omdat-de-meerderheid-mak-meedoet

 16. Rituelen voor de onschuld. Heb jij wel manieren?
  De waanzin van een goed geklede gentleman.
  We schudden elkaar de hand maar denken; wat een lul.
  We lachen naar elkaar en vullen de pul.
  Het is iets met pretentie maar dan met gebrek aan referentie.
  De VVD lach redt je niet van de armoe.

Comments are closed.