12 REACTIES

 1. De grootste massamoord uit de geschiedenis. Gepland en georganiseerd.

  De krankzinnige dictator zit in zijn bunker en geeft opdrachten. De uitvoerders menen dat ze vrijuit gaan omdat ze alleen maar orders uitvoeren. Sterker: de uitvoerders nemen zelf ook een prik!

  De meeste mensen kunnen niet bevatten wat er gaande is, het gaat eenvoudigweg hun bevattingsvermogen te boven.

  • Nou, massamoord zal wel meevallen….

   Wel denk ik dat het ‘vaccin’ vele schadelijke bijwerkingen zal hebben en niet echt zal werken

 2. Het gerucht gaat dat de prik het immuunsysteem verzwakt zoals bij aids. Onomkeerbaar. Te vergelijken met zand strooien in een machine. Ook gaat het gerucht dat het de vruchtbaarheid aantast. Wat de prik precies doet gaan we op termijn vanzelf zien.

  De resultaten van de prik tot nu toe zouden aanleiding moeten zijn om direct te stoppen. Het tegendeel lijkt het geval: meer vaccinatie-dwang, eventueel met knuppels, uitsluiting en rubberen kogels.

  • We weten pas op de lange termijn, wat ‘het prikkie’ zal doen. Daarom neem ik het dus niet.

   Maar we kunnen nu slechts speculeren erover

 3. Iedereen ook die borden gezien met
  “GGD Covid-19 vaccinatietestlocatie”?
  Ze liegen niet een meer…

 4. Ik breng even de drie (geweldloze) strategische scenario’s in, om de onvermijdelijke keuze te vergemakkelijken.

  o Aanvallen,
  Dit aanvalsscenario dient aan drie succesfactoren te voldoen om effectief te zijn; plan, massa en organisatie. Een plan zorgt voor doelmatigheid, massa voor overtuigende druk en organisatie voor decentrale aansturing. Over dit scenario kunnen we kort zijn: onhaalbaar wegens ontbreken van de drie succesfactoren. Wachten op eventueel nieuwe verkiezingen is een redelijk optie. Hopen dat hiermee een omslag wordt bewerkstelligd is uitgesloten. Hoogstens komen er andere collectivistische, gecentraliseerde, top-down politiek partijen aan de macht. Zij gaan u dan wel even vertellen wat goed voor u is. Soevereine geesten schieten met dit scenario niets op.

  o Verdedigen,
  Dit verdedigingsscenario is vanzelfsprekend niet te verkiezen, daar druk van overheid, burgers, buren, familie, kennissen en vrienden toeneemt op soevereine geesten. Uiteindelijk dient men in dit scenario rekening te houden met worst-case en onvrijwillige verplaatsing naar interneringskampen. Het is voor te stellen dat men door omstandigheden gedwongen wordt het verdedigingsscenario te verkiezen wegens schoolgaande kinderen, familie, business, verplichtingen etc. Echter, indien men een keuze heeft dan dient ook dit scenario vermeden te worden, daar uw lijf en leven op het spel staan. Uiteraard kunt u binnen dit scenario enkele tactische bewegingen maken, echter opties en bewegingsvrijheid zijn beperkt.

  o Terugtrekken,
  Dit terugtrekscenario is onder de gegeven omstandigheden de beste keuze. Voor inspiratie en aanbevelingen verwijs ik graag naar het artikel op deze site: Utopia in Honduras.

  Succes ermee.

  Nederland mijn Vaderland.

 5. ja maar ….
  Je neemt het uit vrije wil en je weet dat het spul nog in een testfase zit….
  had ik dat geweten ….
  het is mij opgedrongen , ik ben bang gemaakt….had niet willen tekenen ……
  maar kan ik er nog op terugkomen ik wil er vanaf.

  • nee, hier wordt het goed neergeschreven
   https://www.rijksoverheid.nl/documenten/regelingen/2020/03/30/bijlage-1-spoedregeling-ggo-i-v-m-coronavirus
   wij moeten wel en zoals u ziet geen enkel verkeerd woord waarop u ons kunt pakken.
   okido maar toch snap ik het niet…, hier een ander voorbeeld ….
   niet geprikt of 1 prik of binnen 2 weken na 2e prik op ic en u zegt dat het allemaal niet geprikten zijn die op ic liggen …., haha ja klopt …. zegt….. maar waar staat “geschreven”…. maar dat zegt toch uw grafiek…… neee de grafiek klopt we doen geen autopsie op ieder ic-dode da’s te duur, niet ons verdienmodel…nog niet……
   aha ….oke …zit het zo, … ja nu snap ik het….. ,….. blij dat u het snapt, ja klopt en gelukkig te laat…..

Comments are closed.