23 REACTIES

 1. Onze ‘leiders’. De vrouwen reageren emotioneel en op de persoon. Dood gaan en ziek zijn vinden ze maar vreemd. De ongeïnteresseerde houding van Hugo de Jonge en Mark Rutte … geen woorden voor.

  Collega van Baudet was ook lekker bezig.

  https://www.youtube.com/watch?v=pWdcL8xZOLg

  • Die de Jonge luistert inderdaad niet naar Baudet. En daarmee ondermijnt hij zijn eigen geliefde ‘democratie’. Men zegt dat mensen als ik ‘de democratie’ ondermijnen, maar de Jonge doet dat, door het debat niet aan te gaan en dus de vele FVD stemmers aan de kant te schuiven.

   Het is vrij simpel. Als ze het FVD niet in de kamer willen, moeder ze het FVD verbieden. Doen ze dat niet, dan moeten ze met hen omgaan zoals ze ook met andere partijen omgaan.

   Hij zegt : die hartaanval komt door het vaccin. En dat mag hij dan niet zeggen. Wat is dat nou voor een democratie? Baudet vind iets, maar dat mag hij niet vinden, want zijn mening zou ‘kwetsend’ kunnen zijn. Het is die walgelijke deug cultuur. Je mag niet echt meer dingen zeggen, vinden, bespreekbaar maken, uitlichten, bediscussiëren, onderzoeken etc.

   Even los van of je het met Baudet eens of oneens bent. Hij moet dat toch gewoon kunnen zeggen, dat over die hartaanval en dat vaccin. Ik bedoel, zou kunnen, dat het vaccin leidt tot allerlei hartkwalen etc.

   • Misschien moeten journalisten (voor zover daar sprake van is) tijdens de persconferenties ook maar een beetje ongeïnteresseerd met hun telefoon gaan rommelen als Hugo de Jonge aan het woord is. Het is gewoon een feit dat een ontstoken hartspier of ontstoken hartzakje één van de bijwerkingen van het coronavaccin is. Verder zijn er zeer ernstige bijwerkingen tot de dood aan toe. Er is zelfs een speciaal meldpunt waar alle sterfgevallen en ernstige gezondheidsschade na vaccinatie wordt bijgehouden.

    https://meldpuntvaccinatie.nl/

    Bedenk daarbij dat lang niet iedereen alle sterfgevallen en bijwerkingen meldt want de meeste mensen die doodgaan na vaccinatie hadden misschien ook wat anders. Het is gebruikelijk dat een andere kwaal als doodsoorzaak wordt aangewezen als iemand sterft kort na vaccinatie.

   • “Even los van of je het met Baudet eens of oneens bent. Hij moet dat toch gewoon kunnen zeggen, dat over die hartaanval en dat vaccin. Ik bedoel, zou kunnen, dat het vaccin leidt tot allerlei hartkwalen etc.”

    Dat is nou precies waar het over gaat.
    Als Baudet iets zegt vinden onze incompetente kamerleden dat dat niet mag. Het is de mening van hem en zijn partij en dat mag hij zeggen. Dat is nou democratie! Maar daar hebben de kamer en De Jonge en Rutte lak aan. Baudet mag niets zeggen wat niet in de algemene linkse kraam te pas komt.
    Dat is geen democratie maar dictatuur.

   • Winston

    Het is nog geen dictatuur. Maar als ‘democratie’ functioneert het ook niet. Als iemand weigert naar een verkozen Kamerlid te luisteren, dan is dat ondermijning van die heilige ‘democratie’ van ze.

    En ze spelen dus steeds de deug kaart. Baudet had dat niet mogen zeggen, dat van die hartaanval. Het gaat deze mensen niet om het voeren van een debat en/of een dialoog, het gaat ze alleen om virtue signalling. Collectieve virtue signalling (deug signaaltjes uitzenden naar elkaar)

    Dit is een uitwas van de woke cultuur. Woke maakt dus ook democratie onmogelijk. In woke theorie, kan je namelijk niet iets zeggen dat een persoon in theorie zou kunnen kwetsen. Op die manier kan je dus ook geen debatten voeren.

    Het zou mensen kunnen kwetsen als Baudet iets zegt over een verband tussen de hartaanval en het vaccin, dus dan mag hij dat niet zeggen. Sociaal wenselijk gedrag gaat boven het hebben van een eigen mening. Het is typerend voor deze tijden en het is een gevaarlijke ontwikkeling.

    Zelfs al zou ik het 100 procent oneens zijn met deze Baudet. Dan nog moet hij het allemaal kunnen zeggen wat hij zegt. Ik ben het 100 procent oneens met wat een Wopke Hoekstra allemaal voor poep uitkraamt. Maar als ik in ‘de kamer’ zou zitten, zou ik wel naar hem luisteren. Als ik niet naar hem wil luisteren, moet ik niet in ‘de kamer’ gaan. Ik zou nooit naar een Hoekstra willen luisteren en dus zit ik niet in ‘de kamer’.

    De sukkels zeuren over een samenleving die geen vertrouwen meer heeft in ‘de politiek’. Maar wat doen ze nu nou zelf? Door die Baudet te negeren, vervreemden ze honderdduizenden mensen van zich. Mensen die allemaal niet meer stemmen en/of de boel gaan saboteren etc. Ze doen het dus zelf.

   • net als bij het bewust lekken formatie naam CDA-er denk ik dan ook dat hij van zijn positie af wil.
    gewoon de rede houden met je rug naar de kamer kijken wat er dan gebeurt

 2. Beste meid je interpreteert deze uiting van Baudet op een hysterische manier, je past niet in deze slaapkamer wel als gewillig schaap maar niet als een realistisch critica?
  Je bestookt elkaar niet met gevoelens, ezelin!

 3. Wat je hier ziet is de werking van het vaccin de ene gaat dood de ander lult maar wat. Best wel knap hoe ver ze zijn!

  • Hijseenberg, bedankt voor het delen van dit filmpje. Ik was al een hele tijd benieuwd naar de cijfers. Ik wist al wel dat we voor een land met 17 miljoen inwoners nauwelijks ic-capaciteit hebben. Ik heb het filmpje inmiddels gedeeld. Wat betreft de inhoud. Dat had Hugo de Jonge nooit aangekund.

 4. Horrorscenario: Pieksterfte 1% per dag?

  Bij een vaccinatiegraad van 90% en een pieksterfte van 1% per dag hebben we het over 17.000.000 x 90% = 15.300.000 x 1% = 153.000 mensen. In zo’n koeltrailer waarvan er reeds vele tientallen op Vliegbasis Twente staan passen zo’n 120 kisten, dat maakt 1.275 rondjes per dag, heen en weer van het ziekenhuis naar de verbrandingsoven of massabegraafplaats. Met 200 vrachtwagens moet je 1275 / 200 = 6,4 rondjes per dag maken. Met 100 vrachtwagens het dubbele.

  Voer je de lichamen af met vuilniswagens met een capaciteit van 30m³, bijvoorbeeld middels bestaande afvalcontainers en disposable bodybags, dan kan worden volstaan met 382 ritjes per dag. Dat kan eenvoudig worden gerealiseerd door bestaande vuilniswagens meer uren per dag in te zetten dan normaal, de vuilcontainers zijn er al. Er hoeven dan alleen bodybags te worden aangeschaft, en zelfs dat is technisch niet strikt noodzakelijk maar ziet er netter uit. Soylent Green taferelen zien we liever niet.

  Een koelvrachtwagen is natuurlijk veel netter dan een vuilniswagen. De as, op piekdagen met 1% sterfte zo´n 459 ton, kan worden uitgestrooid op de Corona Heide.

  Dagelijks komen dan, op piekdagen met 1% sterfte, zo’n 153.000 / 2 = 76.500 woningen vrij.

  https://degeit.wordpress.com/2021/10/30/pieksterfte-1-per-dag/

  Link naar de koelwagens: https://twitter.com/de_Kapitein_/status/1453388508601765890

 5. Ook na de 2eWO was er hetzelfde programma, denk niet dat veel jongere mensen dit weten.

  Na de oorlog namelijk op 26 september 1945, kregen de Nederlanders het bekende tientje van Lieftinck, dit was om mensen iets te geven om de grote geldzuivering door te komen. Alle oude munten en bankbiljetten moesten worden ingeleverd namelijk want er kwam een nieuwe munt. Voor die tijd op 6 juli werden eerst de 100 gulden biljetten ongeldig verklaard en op 26 september dus al het andere geld, ook werden alle banktegoeden geblokkeerd/bevroren en kreeg je pas toegang tot je tegoed als je kon bewijzen waar je het vandaan had. Met de Euro eigenlijk net zo gegaan en nu dus weer, de geschiedenis blijft zich herhalen, ad infinitum.

 6. Eigenlijk heeft Hugo de Jonge een hele zware taak. De coronaluchtballon mag niet leeglopen van zijn bazen. Op persconferenties wordt het De Jonge en Rutte nooit moeilijk gemaakt. Daar mogen ze de grootste onzin uitkramen. Maar miljoenen Nederlanders zetten wél hun vraagtekens bij het beleid en ze willen antwoorden.

  Wat Baudet zegt is relevant maar als De Jonge de deur op een kier zou zetten voor een inhoudelijk/feitelijk gesprek met Baudet of een deskundige dan loopt de coronaluchtballon zo goed als zeker publiekelijk leeg. Misschien wil De Jonge juist dat voorkomen. Misschien wil hij in dit debat met Baudet liever weggezet worden als onbeschoft zodat hij het debat niet verliest op inhoud. Hoe lang gaat hij dat volhouden? Zijn voorganger Bruno Bruins kon het niet aan.

  • wachten is op een implosie
   hoe je je moet beschermen hoor je van Maurice

 7. Ik vind het vooral verbijsterend dat het land wordt geregeerd door een geschiedenisleraar en een schoolmeestertje die vervolgens als belangrijkste tegenargument gebruiken: “u bent geen arts”.
  Geschiedenis ga je leren als je intellectuele vermogens te laag liggen voor een studie, maar je omgeving (ouders) wel verwachten dat je een titel haalt. Geen vrouw, geen man. Alleen wat vriendjes van de unie. Niemand die hem thuis corrigeert. Een perfecte observator die zich – ondanks zijn sociopathie – uitstekend kan verkleden in schaapskleren. Iemand die geilt op de geschiedenis die hij schrijft.
  Dat een pabo-studentje minister van volksgezondheid mag worden, is natuurlijk helemaal van den zotte. Wat is het volgende; een nagelstyliste als minister van defensie?

  • Wat mij betreft is geschiedenis zeker wel een relevante studie. Stel dat er geen historici meer waren. Dan zouden we ook minder weten over het heden.

   • Een historicus laat ons zegmaar het heden beter doorvoelen. Door hen snappen we beter hoe we hier gekomen zijn, zegmaar.

  • Aan de Pabo hebben ze alleen sgolieren. Studenten vind je ergens anders…

   Vroeger, toen ik nog “jong snel en wild” was, waren studies als geschiedenis, pabo (en ook rechten) voor wie te dom of te lui was voor een echte studie. Maar toch iets moest kiezen. Dat soort lui werden uiteindelijk ook ambtenaar of bankier.

   Het valt mij op dat Clowntje Schoenbaard er steeds slechter uit gaat zien. Of lijkt dat maar zo? Hoe zou dat nou komen, heeft ie soms cOrOnA gekregen?

Comments are closed.