Frank van Dun publiceerde CORONA IN CONTEXT ofwel HET WWTT-TIJDPERK;
WAANZIN, WILLEKEUR, TERREUR EN TIRANNIE. Een Nederlandstalig boek van meer dan 400 pagina’s dat gratis downloadbaar is. Mijn advies is eerst deze Engelstalige samenvatting van 43 pagina’s te lezen. Ook gratis downloadbaar. Hieronder volgt de vertaalde conclusie van de Engelstalige samenvatting:

De corona-paniek gedurende de eerste maanden van 2020 was te begrijpen. Tegen eind april waren er echter voldoende gegevens beschikbaar om te beseffen dat de pandemie overdreven was, niet erger dan de jaarlijks optredende griep; dat de ingezette beheersmaatregelen waarschijnlijk meer kwaad dan goed deden; en als belangrijkste conclusie, dat covid19 behandelbaar was.

Machtige belangengroepen begonnen toen de aanvankelijke paniek te gebruiken voor hun eigen doelstellingen: in de eerste plaats de farmaceutische industrie, naast nationale en internationale medische bureaucratieën, regeringen en ideologische bewegingen. De heimelijke verstandhouding bleek uit de formulering van een officieel, internationaal gecoördineerd verhaal dat meedogenloos werd gebracht door de main stream media en ondersteund door een ongehoorde censuur en inperking van de vrijheid van meningsuiting van vrijwel alle dissidente meningen.

Achteraf beschouwd, is het moeilijk om aan de conclusie te ontkomen dat het belangrijkste doel van de corona-virushoax van 2020 was om vaccins te verkopen die de wereld niet wenste en die geen kans hadden om officieel te worden goedgekeurd. Toch stonden mensen massaal in de rij om te worden geïnjecteerd met vaccins zonder te weten wat erin zat en zonder aan te dringen op adequate veiligheidstesten. Ze deden wat hen werd verteld,  – vergetende de dodelijke gevolgen van propaganda uit de twintigste eeuw. Bijzonder deprimerend was het feit dat ze de onderwerping en het opgeven van fundamentele vrijheden en rechten aanvaardden met het argument dat ze anders geen toestemming hadden om de kost te verdienen of zelfs maar om naar een restaurant, bioscoop of festival te gaan of om per bus, trein, schip of vliegtuig te reizen. De mensen begrepen niet dat wanneer fundamentele rechten en vrijheden worden opgegeven, slechts de kadaverdiscipline van gehoorzaamheid aan machthebbers overblijft. Dit is de weg naar slavernij.

Sic transit gloria mundi

8 REACTIES

 1. Onze overheid vertelde ons dat we ons oude leven zouden terugkrijgen als we gevaccineerd waren. 85% van de Nederlanders heeft gedaan wat de overheid vroeg; 15% om diverse redenen niet.
  Inmiddels lopen de ziekenhuisopnames weer flink op, ook van volledig gevaccineerden; hoe kan dat? Vaccinaties waren toch de uitweg uit de pandemie en de toegang tot het normale leven?
  Het is allang bekend dat verspreiding van het virus vooral plaats vindt in binnenruimtes en niet buiten; vandaar de QR-codes. Maar als je je QR-code laat zien staat daarop alleen je initialen en je geboorte dag en maand Daarom heeft een QR-code geen enkele waarde zonder ID controle en dat laatste gebeurt nergens.
  Sinds QR-codes gewoon te koop zijn, zeggen die dus helemaal niets meer. Tel daarbij dat gevaccineerden ook (minder) besmettelijk kunnen zijn en dan blijkt het hele systeem een schijnveiligheid.
  En wat is er over van het zgn. groepsimmuniteit principe van het begin van de coronapandemie?

  Dit virus gedraagt zich heel anders als andere virussen; de speculatie dat dit virus uit een Chinees lab. komt om de Westerse maatschappij te ontwrichten lijkt ineens een stuk waarschijnlijker.
  Je kunt alleen maar concluderen dat virologen en ander experts volstrekt niet weten wat ze moeten doen en dat de overheid als een nitwit achter de experts aanholt
  Zeg dan gewoon dat je het niet weet want op deze manier speel je antivaxers in de kaart. En zal je bij het opschalen van de maatregelen niet alleen antivaxers maar ook gevaccineerden tegen je krijgen; die zullen niet meer doen wat de overheid wil.

 2. Een mondiale zeepbel, een onvoorstelbare tigduizenden miljarden grote $€£¥ waardeloze berg mljarden uit het niets gecreëerd af te zinken in een creditsysteem. Nepvirussen om de boel aan te zwengelen, angst en een met onbekende substantie afgespoten wereldbevolking, breken en maken, klinkt alles goed. Nog een stevige saus met oorlog en schaarste eroverheen, vette crash als sju of een heerlijke gecontroleerde en zogenaamde cyberaanval en deze hele criminele zaligheid valt als een toetje op ieders bord. The looney tunes: “You own nothing”…that’s all folks…

  Maar, alles gelukkig maar complotgekkigheid.

  • Wat de politiek daarbij heeft uitgekraamd was feitelijk niets anders als:…https://www.youtube.com/watch?v=OKtO7Pv4C1o

   Hadden al veel eerder gestopt moeten worden, maar ja, het politiek correcte klootjesvolk wilde ze en wil ze nog steeds, anders stonden types Hugo, Sigrid en Rutte wel voor het hekje. Is ook maar een strafje en de hoogste boom schijnbaar onhaalbaar hoog.

   Het kuddevolk, het ultieme instrument en uiteindelijk de hoofdschuldigen, behoren voor te gaan. Misschien biedt zoiets meer soelaas. Boom, spuit, is er een verschil?

 3. (let op, er volgt nu flauwekul;)

  ‘Geholpen’ winkelnering heeft ook zo zijn positieve kanten.

  Laten we als voorbeeld niet vergeten hoeveel mensen energie in het denk- en doewerk hebben gestoken. (research and development.) Deze mensen kun je ook niet in de kou laten staan. Plus al de mensen die een deel van hun rijkdom aangewend hebben om de ontwikkelingen mogelijk te maken.

  Dat vele afnemers niet weten wat te kiezen, is wellicht lastig. Het helpen bij het kiezen kán goed zijn.

  Om een beeld te schetsen het volgende:

  Iemand helpen bij maken van de keuze uit diverse aangeboden aardappelen past de groenteboer wel.
  Deze groentenboer hoeft ook geen hogere landbouwschool te hebben doorlopen om te weten of bepaalde aardappels nu juist wél of niet in de stampot passen. Zachtkokende, langzaamgarende, patat of welke aardappelen dan ook; kortom, teveel om op te noemen, zoveel soorten als er zijn. De keuze kán dan lastig zijn.

  En, als bijvoorbeeld weer, (voor de wandeltreddenkers, zeg maar:) wanneer die groentenboer toevallig 10 miljoen kilo aardappelen heeft besteld (ja, dat kán op een vergissing berusten, maar toch, hij zou ermee kunnen ‘zitten’), dan kún je ergens wel van hem verwachten dat ie waarschijnlijk zijn voorraad enigszins wil verkleinen en dus vóór in de winkel een bordje plaatst met de tekst: (zonder dat wat tussen haakjes staat.)
  “Wegens ernstige inflatie zijn de prijzen van de groenten met 10% gestegen. Om het leed te verzachten krijgt élke klant nu gratis (verplicht, maar dat weten ze niet) aardappelen, met een gewicht gelijk aan het gewicht van uw gekochte groente en fruit.”, maar dan misschien korter en bondiger geschreven en niet net zoals een, zeg eens wat, octrooi voor het een of het ander dat wel uit 25 vellen of soms nog veel meer onbegrijpelijke verwarrende heel ‘aparte’ tekst kan bestaan.

  Kijk, als een mens op straat je uitnodigt voor het vergoeden van het gepast hebben op jouw auto, dan betaal je en groet deze vrindelijk. Dan past een discussie over noodzaak of wenselijkheid wellicht niet.

Comments are closed.