WAARSCHUWING: HIER SPREEKT EEN WAPPIE

Beste Mark en Hugo,

In de eerste plaats wil ik aangeven dat ik respect heb voor jullie. Dit zijn geen makkelijke tijden om jullie werk te doen. De verantwoordelijkheid is extreem hoog. Het idee dat je zo bepalend bent voor het reilen en zeilen en welzijn van de gewone burger. 

Vanochtend liep ik met mijn hond door het bos. Het was nog donker en doodstil. Soms hoorde je plotseling een vogel verschrikt wegvliegen. Terwijl ik door het bos liep gingen mijn gedachten uit naar jullie. Eigenlijk sta ik er niet vaak bij stil. Ik bedoel, wat zou nou de drijfveer zijn om te doen wat je doet? Beslissingen te nemen in naam van het volk, in de wetenschap dat een gedeelte van het volk jullie steun heeft en jullie gesteund heeft. Ik was hier ook één van, ongelooflijk maar waar. 

Zo vroeg ik me af, beste Mark en beste Hugo, wat jullie drijfveer zou kunnen zijn. Vanuit welke ideologie doe je wat je doet? Waardoor wordt je gedreven? Wat maakt je werk, je taak zo boeiend, fascinerend. Welk gevoel geeft het je? Doe je dit om te dienen? Vanuit het idee dat je het voor iedereen zo goed en mooi mogelijk maakt, wat m.i. een fantastisch idee is, maar vermoedelijk onmogelijk te bereiken. Doe je dit vanuit liefde? Vanuit ego en macht? Welke voldoening geeft het je? Wil je het beste voor iedereen of volg je een andere koers en laat je vooral iedereen geloven dat je het beste met ze voor hebt?

Persoonlijk vind ik het bijzonder om te merken hoe velen alles als zoete broodjes slikken. Dat ondanks de volledig tegenstrijdige informatie ‘men’ toch geloofd wat jullie zeggen. En samen met jullie vele anderen die onder en met jullie werken. Zo vind ik het ook bijzonder dat duidelijk op foto’s is te zien, beste Mark, dat op jouw bureau het boek van de heilige Klaus ligt te pronken. Het grote boek der boeken, de nieuwe bijbel, waarin staat hoe wij de hemel op aarde kunnen creëren. Toch? The Great Reset, Build Back Better, iets wat vele politici uit de school van de WEF de afgelopen jaren in de mond hebben gehad. Hoe we de armoede uit de wereld gaan krijgen, iedereen gezond, gelukkig en rijk. Nou ja, rijk. Een paar rijken en de rest is rijk omdat ze niks meer bezitten maar wel gelukkig zijn. Totale controle via chip-implantaten waar je identiteit, je paspoort, je bankrekening, informatie over je lichamelijke en sociale status in zit. Een chip die simpel via één groot netwerk, 5G genaamd, uit te lezen en te bedienen is. Totale controle is natuurlijk de enige manier om de mensheid te behoeden voor een catastrofe. Dit alles bij elkaar noemen we het Sociale Kredietsysteem. Onze vrienden in China, die natuurlijk de perfecte samenleving hebben geschapen voor een dergelijk experiment, zijn ons voorgegaan. En met succes. Mexico heeft het inmiddels zelfs geïntroduceerd. En wij zullen volgen. Mocht je je trouwens niet aan de regels houden dan krijg je wel minder punten hoor. Ja, je zult dan geen werk en inkomen hebben, je mag geen gebruik maken van het OV of andere publieke diensten. Maar hey, verder ben je toch volkomen gelukkig? Dus wat is dan het probleem?

Ik ben verbaasd hoe weinig mensen weten dat dit jullie doel is. En natuurlijk zal je dit niet toegeven. Vrij logisch ook. Ik bedoel, weet je Mark, stel je voor dat je een toespraak zou houden:

“Beste mensen, we staan wereldwijd aan de vooravond van een grote verandering. Dit is de nieuwe industriële revolutie, een technologische revolutie waarin technologie en biologie samengebracht worden. Wij gaan met ons allen het tijdperk in van een nieuw soort mens, een hybride soort. En wees vooral niet bang, beste mensen. Wij hebben het beste met u voor. U zult een chip krijgen waar wij, de wereldoverheid, vanaf nu New World Order te noemen, de volledige macht en controle zullen hebben. We houden jullie nauwlettend in de gaten om jullie veilig te houden, zodat jullie gelukkig zijn. Jullie zullen elk half jaar een standaard prikje krijgen waar jullie immuunsysteem een boost krijgt want ons natuurlijke systeem heeft gewoon zijn beperkingen. Nou ja, beperkingen, wij kunnen dit simpelweg niet controleren en op deze manier wel. Maar u zult hier gelukkig mee zijn. Ook zullen de belastingen automatisch worden afgeschreven en eventuele DNA wijzigingen kunnen op afstand doorgevoerd worden. Misschien klinkt dit een beetje wazig maar u moet me geloven, wij hebben het beste met u voor. De blauwdruk voor dit plan, de Davos Agenda is beschikbaar voor u op de website van het World Economic Forum. Het enige wat we van u verwachten is dat u simpelweg meewerkt. De komende tijd zult u een uitnodiging krijgen waar we notarieel al het eigendom van u overzetten naar ons. U mag er natuurlijk in blijven wonen maar vanaf nu is het van ons. U zult de hiervoor genoemde chip geïmplanteerd krijgen waarin we alles kunnen monitoren. Nogmaals, het is allemaal voor uw eigen bestwil en geluk.” 

Natuurlijk is dit één groot complot, bedacht door een of andere idioot die waarschijnlijk niks te doen had of zo. Natuurlijk klopt het niet dat er een groep met mensen is die de macht heeft. Investeringsmaatschappij Blackrock die een bescheiden vermogen heeft van 10.000 Miljard. Die hebben natuurlijk het beste met de mensheid voor, dat snappen we echt Mark. Natuurlijk snappen wij als klootjesvolk dat deze bedrijven het beste met ons voor hebben. Natuurlijk begrijpen wij dat de centrale banken onafhankelijk zijn. En dan zijn er mensen die zeggen dat deze door families als de Rockefellers en Rothshields al decennia beheerd worden. Maar hey, dat is al lang ‘debunked’ door bedrijven die toevallig via wat subholdings zijn opgezet door dezelfde mensen als waartegen het complot gericht is. En dan hebben we het nog niet eens over de media die natuurlijk volledig onafhankelijk is en ons enkel de waarheid verteld. Niet wat er verteld moet worden natuurlijk. Nee, echt 100% onafhankelijk en objectief. 

Weet je Hugo, echt ik snap het. Al die professoren in immunologie die zeggen dat je niet tijdens een ‘pandemie’ moet gaan vaccineren. Het schijnt dat dit tijdens les 1 van immunologie wordt geleerd. Wanneer een ex-vice president van de firma Pfizer, dr. Malone, openlijk toegeeft dat dit vaccin meer kwaad doet dan goed. Dat het lijkt alsof dit vaccin ons beschermt en ziekte voorkomt. Maar dat in werkelijkheid ons natuurlijke immuunsysteem om zeep wordt geholpen. Ik vind het oprecht echt knap hoe lang jullie het verhaal vol houden en zelfs het volk laten geloven dat het de pandemie is van de ongevaccineerden. Terwijl de bewijzen onomstotelijk zijn dat dr. Fauci, jullie maatje uit the USA, jaren geleden al heeft gezorgd voor de opdracht en financiering van onderzoek naar coronavirussen in het Wuhan lab. Een laboratorium met zeer lage veiligheidseisen waar coronavirussen die al zo oud zijn als de weg naar Rome, werden onderzocht en genetisch gemanipuleerd. En natuurlijk is dat dan ook weer een complot en een grote bedreiging voor de mensheid. Ik wil jullie dan ook complimenteren hoe jullie, beste Mark en beste Hugo, dit soort verhalen vakkundig de wereld uit helpen. 

En wat dacht je van de PCR-test? De test die volgens diverse documenten vele jaren geleden al geproduceerd en verdeeld zijn over de landen. De test met een hoge betrouwbaarheid. Ik vind het oprecht knap Hugo, dat je al die mensen weet te overtuigen dat de uitslag van een PCR test betrouwbaar is. Bijzonder ook dat zo weinig mensen twijfelen aangezien je kameraad Mark in 2020 nog zei dat een PCR test zonder symptomen helemaal niks zegt. Super knap dat wanneer zelfs de bedenker van de PCR test openlijk toegeeft dat het GEEN diagnostisch middel is, dat dit nu over de hele wereld toch als diagnostisch middel gebruikt wordt. Dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij meer dan 25 cycli de test onbetrouwbaar is wat resulteert in, volgens dat onderzoek, 95% onjuiste resultaten. Ik wil je een groot compliment geven Hugo, dat je de touwtjes stevig in handen hebt. Dat jij kunt bepalen of iemand een positieve, vals positieve of negatieve uitslag krijgt, afhankelijk van hoeveel cycli je gebruikt. Oprecht knap hoe je al die journalisten in toom kunt houden zodat deze valse informatie, die natuurlijk één grote complottheorie is, niet de simpele burger bereikt. Want stel je toch voor, wat er zou gebeuren wanneer mensen dit zouden begrijpen. Nee, ik geloof ook niet dat jullie zoiets zouden toestaan. Niet vanuit de ideologie waarmee jullie ons land besturen. Het idee alleen al, dat jullie midden in één groot complot zouden zitten is natuurlijk te gek voor woorden.

Want hey, jullie zijn natuurlijk onze redders! Jullie hebben een nieuwe technologie, een doorbraak in immunologie waarin je rechtstreeks het DNA van de mens beïnvloedt. O nee, dat klopt natuurlijk niet. Dat is natuurlijk een complot. Zoveel wetenschappers die dit openlijk zeggen. Maar gelukkig hebben we de macht over informatie en kunnen we deze video’s en websites gewoon verwijderen en blokkeren. Vanuit jullie ideologie waarin jullie het beste met ons voor hebben snap ik volledig waarom je doet wat je doet. Ik snap echt Hugo, dat dit natuurlijk geen aandacht mag krijgen en belachelijk gemaakt moet worden want dit ondermijnt het doel van de grote dr. Klaus. 

Wat ik ook snap, is dat wanneer landen als India en grote delen van Zuid Amerika met groot succes Ivermectine gebruiken, dat wij dat niet gaan doen. Waarom zou je een uiterst effectief medicijn inzetten om een virus te bestrijden dat eigenlijk een middel is om een onderliggende agenda er doorheen te krijgen? Dat zou natuurlijk desastreus zijn voor doel, volledige totale controle alsmede de-populatie van de wereld. Toch? Of was het niet jullie vriend en redder Bill (Gates) die enkele jaren geleden voor de camera heeft gezegd dat we als mensheid van 7 miljard terug moeten naar 2,5 miljard? Of is dat ook een complot, deep fake? Wel geniaal in elkaar gezet met die stem van Bill en zo. Complimenten daarvoor! Trouwens, over Ivermectine gesproken. Ik ben blij dat jullie goed onderzoek hebben gedaan naar de effectiviteit van Ivermectine want het klopt natuurlijk niet dat Afrikaanse landen waarin Ivermectine als antiparasitair middel preventief wordt gebruikt, deze landen veel lagere besmettingscijfers hebben dan omringende Afrikaanse landen waarin dit middel niet wordt gebruikt. Toeval natuurlijk, net zo toevallig als de 4 vermoorde Afrikaanse presidenten die het vaccin niet wilden verstrekken. Nu zijn ze gelukkig vervangen voor slaven die wel meewerken aan de uitrol van de agenda. Ik ben blij, Mark, dat je dit ook ‘debunked’ hebt. Die 4 Afrikaanse presidenten zijn natuurlijk vlak achter elkaar gestorven aan een natuurlijke oorzaak. Klopt helemaal. 

Ik zat zo te denken hè, Hugo. Stel je voor dat wij met de snelheid en vakkundigheid van een QR code systeem, nieuwe maatregelen en wetten, ook het gebruik van Ivermectine hadden toegestaan. In combinatie met zink en vitamine D, hoeveel andere mensen, die nu al maanden tot jaren zitten te wachten op een behandeling, waren geholpen. Mijn maatje, die thuis in de woonkamer met gruwelijke pijn op bed ligt. Wachtend op opname voor een operatie aan zijn rug. Die er volledig doorheen zit, zowel mentaal als fysiek. Al die andere mensen met allerlei andere kwalen die hetzelfde lot ondergaan. Dat die mensen gewoon geholpen kunnen worden als de eerstelijns zorg in Nederland gewoon Ivermectine kon toedienen.

En tegelijkertijd Hugo, snap ik ook dat Saint Klaus dan boos op je wordt.

Want zijn wij niet één van die 194 landen die in juni 2007 het verdrag met de WHO hebben ondertekend? Te vinden binnen de Internationale Gezondheidsregelgevingen, onder artikel 21 en 22 van de Constitutie van de WHO. Hier staat toch in dat de directeur-generaal van de WHO het recht heeft om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan besloten worden tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie waarbij alle 194 landen die dit verdrag hebben ondertekend verplicht zijn deze maatregelen uit te voeren. Toch grappig dat in datzelfde boek waarin dit te lezen valt, ook een boek benoemd wordt die heet ‘Covid 19’. Amai, is dat geen toeval Hugo? Dat in een in 2011 uitgegeven boek alles beschreven staat waar we de afgelopen 2 jaar in zitten? Ik ben het natuurlijk met je eens Mark, dat ook dit een geniaal bedenksel is van die complottheoretici. Die wappies toch. Je zou ze eigenlijk hun rechten moeten afnemen want zij zijn het echte gevaar. Mark, ik steun je in deze strijd kerel. Het valt ook niet mee om hiertegen te strijden. Het feit dat alles wat die wappies sinds maart 2020 zeggen tot nu toe is uitgekomen, simpelweg om dat het al lang beschreven staat in de Agenda 2030, de DAVOS agenda, dat klopt natuurlijk niet. We moeten samen deze crisis te boven komen. We moeten voor elkaar die prik nemen die ons natuurlijke immuunsysteem om zeep helpt. Tja, en dan is het natuurlijk toevallig dat de ziekenhuizen wereldwijd vol liggen met andere zieken. Trombose als bijwerking? Effect op onze bloedplaatjes? Hartstilstanden? Myocarditis? Nee, dat is een zeldzame bijwerking. Dan is het ineens onderliggend lijden. Hugo, ik vind het werkelijk geniaal dat wanneer je binnen 2 weken na je prik ziek wordt je dan als niet-gevaccineerde wordt geregistreerd. Of moeten de credits naar Sint Klaus? De redder van de mensheid op aarde! De nieuwe profeet! Misschien moeten we een groet bedenken om de wederopstanding van welke profeet dan ook te groeten. Met ons allen zingen: SinterKlausje kom maar binnen met je knecht, want dan zitten we allemaal even recht.

Maar ik snap natuurlijk Mark, dat dit ook voor jouw tijd was, dit verdrag met de WHO. Dat die bloedlijnen allemaal met elkaar verbonden zijn, tja, dat is toch toeval.

Ik snap dat ook dit niet in de krant komt of op het onafhankelijke NOS journaal. Ook snap ik dat al die onafhankelijke MSM (Main Stream Media) hier geen weet van hebben, hier geen onderzoek naar doen. Gelukkig zijn er wel andere mensen die dit via boeken en websites de ruimte geven. 

Lieve Mark en lieve Hugo. Ik benijd jullie niks. Jullie zijn de ware strijders, de leiders die dit land nodig hebben. Jullie hebben ervoor gezorgd dat alle mogelijke middelen worden ingezet om deze crisis te lijf te gaan. IC bedden zijn verdubbeld, de handen aan het bed zijn verdubbeld. Alle mogelijke middelen om dit te bestrijden zijn ingezet. Daarvoor mijn dank. 

Vanuit de grond van mijn hart dank ik jullie. Omdat jullie ook vanuit jullie hart dit werk blijven doen. Blijven strijden, blijven vechten voor jullie onderdanen. De mensen die dit land en ook de wereld zo mooi maken. Ik ben blij dat jullie diezelfde weg hebben bewandeld, van het hoofd naar het hart. Het is maar 20 cm maar misschien wel de moeilijkste reis die we kunnen maken. Van het egodenken naar liefde.

Lieve Mark en lieve Hugo. Dank jullie wel!

Ik besef dankzij jullie dat ik nog werk te verrichten heb. Dat een gevoel van onmacht en onrechtvaardigheid een gehalte aan sarcasme omhoog brengt.

Dank jullie wel voor dit inzicht! Wat zou ik zonder jullie moeten.

Ik neem jullie niks kwalijk. Echt niet. Serieus. Ik heb ooit eens iemand horen zeggen: ‘Als je éénmaal ziet dan kun je niet meer niet zien’. Het is misschien wel net zo moeilijk om wel te zien wat je niet ziet. En nog moeilijker om te zien wat je niet wil zien. Afijn, genoeg voor nu.

Ik wens jullie alle kracht, liefde en licht. Echt waar! Want dat is simpelweg nodig om onze eigen schaduwkanten te belichten.

Martijn

8 REACTIES

 1. Je hoeft niet gelovig te zijn om onderstaande te snappen, de bijbel is
  een soort “voorspelbaar medium” dus je ziet ook dat de SGP en het CDA
  bijvoorbeeld niet worden gerund door gelovige mensen anders zouden ze
  zich wel twee keer bedenken.
  Hoedt u voor het teken (QR Code) van het beest (de Quantumcomputer)
  En dat niet iemand kan kopen of verkopen, behalve de hebbende het
  merkteken of de naam van het beest, of het getal van de naam van hem.
  Laat jullie door niemand misleiden, op geen enkele manier.
  (de smartphone is de valse god die velen van jullie aanbidden)
  De dag van de Heer breekt niet aan voordat velen zich van het geloof
  hebben afgekeerd en de wetteloze mens verschenen is, hij die verloren
  zal gaan.
  Bij mensen die voorzien zijn van het merkteken van het beest (QR
  Code-vaccin)zullen afzichtige zweren, die uitgroeien tot kwaadaardige
  gezwellen verschijnen.(door de prik verdwijnt het eigen
  afweersysteem)
  En onderstaande klopt ook, de omgekeerde verhalen, de leugens in de
  politiek en media.
  Wee hen die het kwade goed noemen
  en het goede kwaad,
  die het licht tot duisternis maken
  en het duister tot licht,
  die van zoet bitter maken
  en van bitter zoet

 2. dr. Malone is mede uitvinder van de mRNA techniek, geen ex VP van Pfizer. Waarschijnlijk bedoelt u Michael Yeadon.

  • Klopt. Dit heb ik in de op Facebook geplaatste versie gecorrigeerd.

 3. Als je een drugsdealer confronteert met de schade die hij aan mensenlevens toebrengt dan zal hij hoogstwaarschijnlijk zijn mobiele telefoon erbij pakken en daar aandachtig naar turen. Hij wil niet geconfronteerd worden met wat jij daarover te zeggen hebt. Hij heeft om de één of andere reden dat pad van vernietiging gekozen. Hetzelfde geldt voor Mark Rutte en Hugo de Jonge. Die verraders hebben dit pad gekozen en wat wie dan ook daarover te vertellen heeft, het interesseert hen niet. Al verlies je je baan, je huis, je bedrijf, je kind of zelfs al ga je dood, het interesseert hen niet. Het is echt niet zo dat Rutte en De Jonge onschuldig en onwetend zijn.

  Vanavond weer een aflevering van De Fabeltjeskrant.

 4. goed verhaal en registreerd wat wij al maanden zien gebeuren, al na een week toe de zgn pandemie uit is gebroken kregen wij het gevoel dit klopt niet, mijn ega ziet zelf mensen er aan onderdoor gaan aan die prik, begeleid patienten naar spoedeisende hulp etc, mensen die geestelijk al een tik hebben gehad en nu door het prikje de afgrond in geduwd worden, we praten er weinig over tegenwoordig en slaan alleen nog gade wat er om ons heen gebeurd, mensen waarvan wij dachten het in de bovenkamer best voor elkaar hadden en hebben toch vallen voor de druk van angst zaaierij en groepsdruk, wij laveren overal tussendoor, het doet ons niet zoveel niet naar een bioscoop te kunnen etc, eettentjes kun je gewoon vinden waar je zonder de code naar binnen kan en mag, wij hopen dat veel mensen de waarheid gaan zien en achter de oren krabben dat het wel een heel raar verhaal aan het worden is en al was

 5. Je kunt deJ en R beter vragen, wiens belangen zuj zitten te behartigen, die van het volk of klaus ?

Comments are closed.