Zie ginds komt de prikbus

van Rutte weer aan

Hij brengt ons Bell’s Palsy

Met kans op miskraam

Met knuppels en paardjes

Het veld op en neer

Hoe waaien de regels

Al heen en al weer

Zijn vriend zit te lachen

Met de rug naar ons toe

Hij brengt ons wat lekkers

Een spuitje vol troep

Oh lieve Jeroen Pols

Wanneer zijn we weer vrij

En gaat deze ellende ooit

Ons huisje voorbij

Hijseenberg, November 2021

36 REACTIES

 1. wanneer dit voorbij is hangt af welk verdienmodel u aanhangt.
  wordt als geprikte(n) niet de superspreader.

 2. Op de hoge, hoge daken
  Rijdt de demissionair president met zijn vriend
  Wil je weten, lieve kind’ren

  Wat hij tot zijn vriendje zegt:
  Kijk eens even beste Hugo
  Of j’ ook ongevaccineerde kind’ren ziet

  Kijk eens even beste Hugo
  Of j’ ook ongevaccineerde kind’ren ziet
  Hugo gluurt door elke schoorsteen

  En hij noemt de goede demissionair president
  Die geduldig zit te wachten
  Ieder ongehoorzaam kind

  Alles ziet die slimme Hugo
  Zich vergissen kan hij niet
  Alles ziet die slimme Hugo

  Zich vergissen kan hij niet
  Demissionair president schrijft verdrietig
  Al die namen in zijn boek

  En hij zegt: die kind’ren krijgen
  Ook géén inkomen en géén stemrecht!
  Wil dat goed onthouden Hugo

  Want ze doen me maar verdriet
  Wil dat goed onthouden Hugo
  Want ze doen me maar verdriet

 3. De politici beginnen steeds wilder om zich heen te slaan met maatregelen en dreigementen. De tweede slaapkamer laat zich weer kennen als nep parlement. Ze zijn “tegen 1/23G”, maar stemmen toch voor (want anders mogen ze straks geen burgemeester worden). Wat heb je aan dat soort volk?

  Overigens vind ik Baudet net zo’n mafkees als Clowntje Schoenbaard. Af en toe komt er nog wat zinnigs uit, zoals bij die klok die 2x per dag de goede tijd aangeeft. Maar verder is hij totaal van de pot gerukt. Clowntje Schoenbaard heb ik nog nooit iets zinnigs horen zeggen en grappig is hij ook al niet. Dan nog liever een cliniclown.

  • Om even op me eigen in te haken: dan lees ik weer zo’n kop ergens: “FvD’er tegen D66-Kamerlid: ‘Uw tijd komt nog, er komen tribunalen!’”

   Dit soort wild om zich heen slaan gaat ook het charmeoffensief niet winnen. Het overschreeuwt ook de redelijke tegenargumenten. Zoals bijvoorbeeld die van een longarts die ik op LinkedIn voorbij zag komen vandaag. Met sommige vrienden heb je geen vijanden nodig.

   • Dit soort wild om zich heen slaan gaat ook het charmeoffensief niet winnen.

    Mee eens. Het schiet niet zo op allemaal, op die manier. Het voegt niets toe, ze zullen je alleen maar framen als ‘schreeuwer’ dan.

   • @Nico

    Cliniclowns https://eenvandaag.avrotros.nl/item/startende-cliniclown-verdient-honderden-euros-meer-dan-ervaren-verpleegkundige-het-is-niet-uit-te-leggen/

    “FvD’er tegen D66-Kamerlid: ‘Uw tijd komt nog, er komen tribunalen!’”

    Zou mooi zijn, wie weet komen deze tribunalen binnenkort. En overschreeuwen is relatief, vind zijn ‘schreeuwen’ eerder zwak en kan beter. Wil wel eens voorbij komen om te laten horen wat werkelijk schreeuwen is, vanuit de “top of my lungs”, met bezieling en veel vuur.

    Aangaande je reacties, beste Nico, je bent nog steeds hoopvol dat we op een nette manier er nog uit kunnen komen, uit deze massamoord per gifspuit?

   • En zo is het

    De vraag is meer of het tactisch is. Of we er iets aan hebben?

    Maakt het de zaak sterker, of zwakker?

    Door überhaupt de term ‘holocaust’ te noemen, in ‘de kamer’, neemt niemand Baudet’s zaak serieus. Even los van of dat terecht is of niet, dat doet er niet toe. Baudet geeft ze als het ware een stok om mee te slaan. Hij moet ze die stok niet geven. Hij zou veel sluwer moeten zijn. Hij kan leren van zo’n Rutte. Rutte is onderkoeld, keihard (op het psychopathische af) en sluw als een vos.

    Die emotionele, theatrale uitspattingen van Baudet, worden alleen maar tegen hem gebruikt. Helaas, maar zo werkt dat nou eenmaal, in ambtenarenland.

   • @nayakosadashi2020

    Door überhaupt de term ‘holocaust’ te noemen, in ‘de kamer’, neemt niemand Baudet’s zaak serieus.

    “De term holocaust komt uit het oud-Grieks en betekent ‘brandoffer’ “. En of Baudet werkelijk de holocaust erbij heeft gehaald, dan zou ik al zijn betogen of speeches moeten bekijken/beluisteren, en dat gaant ikke nie doen. En al zou hij een vergelijking hebben getrokken mit damals, so what??? De parallelle waarheid gaan ‘we’ toch hier op de libertarisch site geen geweld aan doen? De stinkende waarheid moet eruit, voordat de demonissionaire regerende kadavers kans zien de aardbewoners verder dood te spuiten.

    “Die emotionele, theatrale uitspattingen van Baudet, worden alleen maar tegen hem gebruikt. Helaas, maar zo werkt dat nou eenmaal, in ambtenarenland.”

    Ja, en? Anders maar een kogel van links, wie zich niet gedraagt volgens en niet houdt aan de ambtenarenlandregels? Zou zeggen: ” veeg mijn reet eraan af, aan jullie zogenaamde regels”, het wordt tijd voor nieuwe regels, de regels van “oprotten met jullie dodelijke leugens!”.

    Kleine toegift van wat Baudet dan wel zegt:
    “Als je kijkt zie je hoe Ferwerda steeds weer een controversiële uitspraak probeert te ontlokken. Want, keer op keer, doet hij net alsof Baudet de behandeling van ongevaccineerden vergelijkt met de holocaust. Maar dat deed Baudet niet. Dus legde hij het kalm uit: het gaat hem om de aanloop naar de holocaust, om de manier waarop Joden werden uitgesloten. Dát zien we nu langzaam weer terugkomen, en dat zou ons allemaal zorgen moeten baren.” https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/niet-uitgezonden-beelden-thierry-baudet-in-gesprek-met-jinek-journalist-ik-vergelijk-2g-niet-met-de-holocaust-maar-met-jaren-30/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

    En wat tactisch is of anders gezegd, was, zal na de aanstormende armageddon besproken kunnen worden, als daar dan nog behoefte aan is en dat nog mogelijk is.
    Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, in deze het geheel nog veel te zacht, te lief, met roze wolkjeswoorden de platgetredenpaden bewandelen heeft ons in deze meest krankzinnige situatie ooit gebracht….Ennuh, wie niet horen wil, gaat het niet alleen voelen, maar het zelfs persoonlijk aan den lijve ondervinden….spuitjes zijn zo gezet.

    https://youtu.be/_wfK7Pv17NU

    In ieder geval veel plezier gewenst met uitgesteld dodelijk afspuiten en wonden likken voor de zachten van geest die zich onder het genot van fluisterzachte en brave bewoordingen door de judassen in het brave poepertje laten nemen.

   • “Door überhaupt de term ‘holocaust’ te noemen, in ‘de kamer’, neemt niemand Baudet’s zaak serieus. Even los van of dat terecht is of niet, dat doet er niet toe. ”

    Laten wij eens stellen dat die vergelijking terecht is.
    Dit betekent dat hij de waarheid niet zou mogen spreken omdat mensen daar tegen zijn of er aanstoot aan nemen.

    Baudet/FVD is de enige in de kamer die zich consequent tegen alle maatregelen uitspreekt. Het enige wat jullie kunnen doen, is hem op de vorm aanvallen. De beste schippers staan aan wal zullen we maar zeggen.

    “Die emotionele, theatrale uitspattingen van Baudet, worden alleen maar tegen hem gebruikt. Helaas, maar zo werkt dat nou eenmaal, in ambtenarenland.”

    Denk je echt dat je politici die een agenda kunt uitvoeren kunt ompraten? Kun je je berover of verkrachter ook ompraten? Zijn publiek zijn niet de ambtenaren, of politici. Het zijn de mensen thuis.

   • Heel kwalijk om vergelijkingen te maken met het verleden. Het verleden erbij halen en parallellen trekken is shocking, is hard, keihard….is vooral kwetsend

    https://ibb.co/wwMQV2L

    https://youtu.be/VNWmzwHCIRE

    Denk dat juist of alleen maar degenen die niet de verschrikkingen van 33-45 hebben doorgemaakt (het meeste) gekwetst zijn.

   • @en zo is het
    “…je bent nog steeds hoopvol dat we op een nette manier er nog uit kunnen komen…”

    Ik ben een optimist dus ik denk dat ik er wel uit ga komen. “Op een nette manier” weet ik niet. Over “we” kan ik niet oordelen. Sommigen zullen er uit komen. Anderen niet. Maar zo’n “Getaway plan” moet iedereen nu hebben of aan werken. En dat kan best lastig worden om uit te voeren…

   • …..uit je vel knappen, waarom niet, omdat het kan! Zonder aanziens des persoons, het zal kwaad om kwaad worden, zwijgen is voorbij en recht vol in de bakjes. Op een nette manier komen we niet meer uit.

    Roddelpraat.nl vanaf 18:55 min.

    https://m.youtube.com/watch?v=-QLDiF0MMsY

    Kreeg net bericht uit Oostenrijk, vanaf maandag daar een totale lockdown en begreep dat waarschijnlijk om 22.00 uur licht uit of misschien zelfs stroom eraf.

    Hier een eenzijdige straat-interview, met geestelijk beperkte positivisme over verplicht vaccineren.

    Verplicht gif inspuiten is oorlogsverklaring, is moord. Maar verplicht afspuiten klinkt steeds vaker uit de satansmuilen van de onderdrukkers. Vanwaar opeens deze haast?

   • ….zonder aanzien des persoons.

    Wild West taferelen, de regeringen slaan overal wild en hysterisch om zich heen er is schijnbaar haast geboden.

    …”Am Freitag treten in Wien strengere Maßnahmen in Kraft. So wird in der Nachtgastronomie und bei Veranstaltungen ab 25 Personen eine 2G-plus-Regel vorgeschrieben. Das heißt: In die Clubs dürfen nur noch Personen, die geimpft oder genesen sind und zusätzlich einen negativen PCR-Test vorweisen können”…

    https://www.derstandard.at/story/2000131241919/oberoesterreichischer-landeshauptmann-stelzer-schliesst-lockdown-nicht-mehr-aus

  • Ik heb niets met die hele altright, boreale, conservatieve, nationalistische politiek, van die Baudet.

   Van mij hoeft Europa niet ‘dominant blank’ te zijn. I couldn’t care less, wat de huidskleur is van de lieden die in Europa wonen.

   Als het met mij maar goed gaat. Dat is het enige dat telt.

   ‘minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben. Vaak ook meer interesse hebben in gewoon meer familieachtige dingen enzo’

   Dit zegt Baudet dan over vrouwen, in een interview.

   vind ik ook bullshit. Je hoeft geen feminist te zijn, om te zien dat dit natuurlijk onzin is.

   Het is gewoon een objectief gegeven, dat je hardwerkende en luie mannen hebt. Hardwerkende en luie vrouwen. Familiemannen en familievrouwen. Ik ken vrouwen die veel meer ambitie hebben en veel harder werken dan ik. Dat is geen ‘cultuur marxistisch complot’, maar gewoon de kurkdroge realiteit. Dat is niet ‘woke’, maar gewoon hoe de wereld werkt, sinds we niet meer in de jaren vijftig leven.

   We zien hier ook dat dat FVD gewoon bekostigd word door muffe, stoffige gereformeerden, die vrouwen haten.

   https://pointer.kro-ncrv.nl/gereformeerde-euros-bij-forum-voor-democratie

   Anyway…..

   Alleen in het corona debacle heeft Baudet gelijk. In dit debacle hebben we ook daadwerkelijk iets aan hem.

   • Soms wel. Hij zou meer ’to the point’ moeten zijn en niet zo vaak met WO II vergelijkingen moeten komen.

    Ik zie de parallellen ook maar dit soort discussies moet je handiger voeren. Maar zijn narcisme staat een heldere aanpak in de weg. Net als bij de clown. Staat de clown op de voorkant van de Linda met z’n ijdele bek. De mafkees.

   • Het gevaar is. Ja, hoe zeg ik dat nou? Ik ben niet zo helder vandaag. Ik voel me een beetje een soort zeespons, vandaag.

    Het gevaar is dat we ons allemaal op die Baudet en van Haga richten. Zij moeten het voor ons oplossen. We stoppen al onze eieren in één mandje. En als Baudet en Haga dan straks verslagen zijn, moeten we maar allemaal braaf ‘het prikkie’ nemen?

    We vechten niet voor onszelf, iemand moet voor ons vechten en die iemand is dan Baudet. Zo worden we wel erg kwetsbaar.

    Ik geloof bijvoorbeeld meer in de anti covid beleid demo’s, dan in de ‘debatten’ in ‘de kamer’. Ik denk dat die demo’s meer kracht hebben. Buiten parlementarisme is grilliger en dus gevaarlijker voor de orde. 300,000 anonieme ‘wappies’, zijn vervelender voor Mark en Hugo, dan een Baudet, die ze heel makkelijk zwart kunnen maken.

    Contact zoeken met je lokale ‘wappies’ en elkaar ondersteunen, heeft meer zin dan het lid worden van zo’n FVD.

    Die figuur van Denk, die Kuzu, die verzet zich nu ook tegen het Covid totalitarisme. Dat is voor mij geen reden om Denk te stemmen.

  • Het zijn niet echt bezwaren, een ander, naar Baudet toe. In het covid verhaal hebben we iets aan hem

 4. SinterBaut kapoentje

  Lul niet in mijn schoentje

  Wap niet in mijn laarsje

  Dank U SinterBautje

 5. Ik hoorde gisteren op de Nederlandse Propaganda Omroep dat vooral laagopgeleiden en allochtonen (als die term nog geldig is) zich niet laten vaccineren. Met andere woorden…

  De prikbus wordt ingezet om deze mensen te bereiken want Ab Osterhaus denkt dat die mensen het niet snappen.

  • Ik ken toch heel wat ‘hoogopgeleiden’ die zich niet laten inspuiten. Zeggen ze.

   En inhakend op @Nico de Geit: Om een of andere reden is het de vaccin-fanaten een brug te ver om geweld in te zetten. Men probeert het met verleiden, bedreigen, bang maken, omkopen. Er moet blijkbaar een element van ‘vrijwilligheid’ zijn om het spul te accepteren. Men staat het op te dringen als een drugsdealer die nieuwe klanten zoekt voor zijn handeltje. Wat zou daar de reden van zijn?

   • 1: Satanisten hebben toch een soort toestemming nodig.
    2: Bij dwang worden ze aansprakelijk voor de gevolgen.

   • @Een ander

    Zoiets vermoed ik ook. De bang maken is een interessante. “Meer dan 20.000 besmettingen” las ik in de media vandaag. Hoe meer je gaat zoeken hoe meer je gaat vinden… denk ik dan.

   • Die “besmettingen” bestaan niet (zie videos van prof. Kapel) er is geen isolaat om mee te vergelijken. De testresultaten kunnen eenvoudig beïnvloed worden door het aantal rotaties in de test, dat voortdurend “bijgestuurd” wordt.

   • Iemand die er gewoon had zei ooit tegen mij dat de Oostenrijkers “nog steeds Nazi’s zijn”. Het is blijkbaar nog steeds zo.

    Maar het andere land dat ook zo dol was op de Duitse cultuurverrijkers van toen? Tja, hoe heet dat land ook alweer? Het ligt op een paar honder kilometer westelijk van Hamburg. Zou men daar ook zulke dingen willen?

  • Ja het gaat inderdaad om vrije wil. Mensen moeten zich beseffen dat ze VRIJE WIL hebben. Daar wordt voortdurend op ingespeeld. Er is geen vaccinatieplicht dus iedereen heeft zich vrijwillig laten vaccineren. Mocht het ooit voor de rechter (nou ja, de rechtstaat is hartstikke dóód, maar goed, stel dat) komen dan zal Rutte zeggen dat er geen vaccinatieplicht is. Als mensen dan zeggen ‘ja maar ik voelde mij verplicht’ dan hebben ze geen zaak. En inderdaad heb ook ik begrepen dat satanisten toestemming nodig hebben. Vrije wil is belangrijker dan wij denken.

   • Het probleem met ‘de tegenstanders’ is dat zij letterlijk een andere taal lijken te bezigen dan wij doen, ook al lijkt hun taal hetzelfde.

    Wij, ongeletterden in hun taal, staan tamelijk machteloos als het om die taal gaat. Zelfs een geschoold jurist of meester kan niet al die taal begrijpen, meen ik. Zó raar is het. Het lijkt op een soort geheimtaal.
    Er zijn op youtube wel voorbeelden en analyses erover te vinden, maar zijn meestal oppervlakkig of vaag.
    Maar wat ik ervan begrijp is dat het belangrijk om zeer zuivere taal te bezigen, wil je je enigszins te weer kunnen stellen.

    Laat je nee, nee zijn, en je ja, ja. Zweer niet.
    Wees eerlijk en steel niet, lieg niet en doe een ander niet dat jij niet wilt dat jou geschiedt. En heb de Schepper lief en je naaste als jezelf. Eén is meer dan jij, en dat is God.

    Deze (Bijbelse) regels zijn er, meen ik, om je aan vast te kunnen houden. Je hoeft het niet te geloven, je dient het te begrijpen, en als je de kracht ervan niet kunt begrijpen, geloof het dan, denk ik. De waarheid maakt je vrij, zegt men.

    Wat vrije wil betreft: Wie zichzelf niet kent, hoe zou die dan vrij zijn van zijn wil en zelf meester zijn over zijn lichaam en geest? Een vrije wil kan pas werkelijk vrij zijn als die zichzelf kent. Men zou immers zijn conditioneringen of valse emoties kunnen volgen en tegen zichzelf zijn?

    Nu is zelfonderzoek erg belangrijk, meen ik. Immers, deze tijd vereist een wakkere en heldere geest.

   • Voorbeeldje vwb ’taal’ (voor wat het waard is):
    https://www.youtube.com/watch?v=vdj-WrYbwoo
    Ik weet dus niet of alles wat hij zegt waar is, maar we zijn idd geprivatiseerd. (Wij mensen worden gelijkgesteld met dieren?)
    Zoek bijv. op birth-certificate. (of achternamen, surnames) Er zijn meerdere goede youtubes hierover, maar natuurlijk zijn ook altijd valse.

 6. @AntiSoof
  Een aantal zoektips: (ik gebruik duckduckgo): “cqv 1666” en/of “london fire 1666 cqv act”
  https://odysee.com/@Burgerfront:e

  Taal is belangrijk. Manipulatie via taal is een prima manier om nietsvermoedende mensen iets te laten doen wat ze niet willen.

  Over die (Bijbelse) regels: inderdaad. Niet doden, niet stelen, niet dwingen. Klaar.

  Wij, mensen, komen niet voort uit de overheid. De overheid komt voort uit ons. Wij bepalen wat een overheid mag doen of laten. Niet andersom.

  • Wij, mensen, zijn dus ook degenen die andere mensen, met “functies” in de “overheid” die menen dat wij maar even naar ze moeten luisteren om vervolgens af te dwingen dat wij, mensen, dingen doen doe tegen het WvS ingaan.

   Het WvS geldt ook voor mensen die voor de overheid werken. Het is aan ons, om deze mensen af te rekenen op hun misdaden, middels burgerarresten bijvoorbeeld. Er is méér mogelijk dan we denken.

   https://www.youtube.com/c/RobertoCoppens
   https://www.youtube.com/watch?v=mSNuiSuF_bM&t=619s

   “Niet normaal maken, wat niet normaal is” – WA (jawel, alleen een voornaam – is een voornaam voornamer dan de achternaam ? )

 7. Zou er ook bij gehouden worden hoe vaak men zich laat testen.
  B.v. vrijdag want ik moet naar een feestje en dan
  maandag weer want ik schijt in m’n broek van angst?
  Gewoon 1x in de 10 dagen gratis test, de rest zelf betalen €25, 3 drankjes minder is dat zo erg?. En blijkt nu dat het aantal testen dan sterk terug loopt dan krijg je een idee hoe de tester begaan is met z’n lot.

Comments are closed.