Het zou een strijd tegen de pandemie zijn om de mensheid te beschermen, maar nu is het een strijd tegen de mensheid om de pandemie te beschermen.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

31 REACTIES

 1. Je moet er toch niet aan denken dat sommigen dat niet pikken en tegenactie ondernemen. Onze vriend Poeshki is alvast zijn anti-tank- en anti-infanterie-raketten aan het testen: https://www.youtube.com/watch?v=Nv2fxcdzL48

  Professor Schwab: ‘We must prepare for a more angry world’.

  • We hebben het over oorlogvoering vanuit het particulier initiatief.

   • ‘oorlogvoering vanuit het particulier initiatief’

    Allereerst is er het grootkapitaal dat deze oorlog is begonnen. Overheden gehoorzamen, op straffe van sancties, ontvangen smeergeld, de burgerij ziet het aan. We kijken naar een steeds explosiever wordende ‘more angry world’.

    Anderzijds was er geen andere mogelijkheid voor de heersers achter de schermen, het grote piramidespel dat al decennia wordt gespeeld is niet langer houdbaar. Terug naar normaal is ‘pure fiction’.

    Het lijkt erop dat we te maken hebben met een georganiseerde economische winter. Winter is een tijd van sterfte. Als je mensen en bedrijven wilt vermoorden gaan sommigen zich verzetten, dat is onvermijdelijk. Maar vooralsnog valt het verzet heel erg mee, of tegen.

    We leven in interessante tijden.

 2. Ik maak best vaak mee -ook vandaag weer- dat mensen zeggen dat hun coronatest positief was. Ze blijven daarom ziek thuis. Maar de pcr-test kan helemaal niet oordelen of iemand ziek is. Dat zegt niemand minder dan de uitvinder van de pcr-test. Die pcr-test is juist de valse basis onder de hele corona ’pandemie’. Als je die pcr-test er onderuit haalt dan stort het hele coronakaartenhuis in.

  Als ik (één en al medeleven) aan de zieke vraag of het ernstig is dan is het antwoord van de in-en-in-gelukkige zieke altijd: ‘nee, milde klachten maar moet wel thuis blijven vanwege corona’. Voor sommige werknemers is corona een redmiddel. Ze haten hun werkgever en ze testen er maar op los totdat ze een positieve testuitslag hebben.

  • Positieve test, dan blijven er mensen thuis. En zo neemt het aanbod van goederen en diensten af terwijl de geldhoeveelheid toeneemt. De uitkomst moet ‘inflatie’ zijn. Maar ik vind dit geen inflatie maar manipulatie.

   • Mensen kunnen net zo goed een zwangerschapstest doen. Ook mannen. Af en toe zal het positief uitvallen net zoals sommige zwangere vrouwen een negatieve uitslag krijgen na een zwangerschapstest. Zou wel leuk zijn als we uit burgerlijke ongehoorzaamheid voortaan allemaal een zwangerschapstest doen om aan te tonen dat we geen corona hebben.

    Weet je welke burgerlijke ongehoorzaamheid ik nu echt kan waarderen? (ja, Nico de Geit, dat wil jij weten) Normaal gesproken geef ik helemaal niets om knalvuurwerk maar ik hoor nu al dagenlang ’s avonds en ’s nachts knalvuurwerk door de hele wijk en eergisteren werd er zelfs minutenlang siervuurwerk in mijn straat aangestoken. Dat is een luid en duidelijke ‘fuck you’. Ik kan het nu meer dan ooit waarderen.

 3. We moeten er méér over praten, dat lost vast wel iets op.
  Maar niet heus.
  Je zou de stekker er uit kunnen trekken om te beginnen. Zonder media geen pandemie.
  Knopjes uit doen is 85 miljoen keer krachtiger dan ouwehoeren.

  • Je moet wel verder met je leven natuurlijk. Anderzijds: deze storm waait over. Maar niet iedereen heeft genoeg geld en geduld dat uit te zitten.

   Vrouw probeert het met praten op te lossen:

   Nijmegen – Politie arresteert ouder in bijzijn van kinderen die een lichtjestocht aan het lopen waren, omdat deze niet aangemeld was kregen ze een boete voor met meer dan 2 personen bij elkaar lopen.

   Filmpje: https://twitter.com/NassauWillem/status/1473652485478834188

   Kijk vooral ook het tweede filmpje.

   • Ik kijk niks naar filmpjes. Ook die dragen niks bij aan aan oplossing. Haha. De mensen staan als er iemand in elkaar geslagen wordt in de aanslag met mobieltjes i.p.v. zo een misdadiger massaal aan te pakken!
    Nee, fílmen lost wat op! Bah.

    Op het nieuws werd zelfs gemeld dat mensen kinderen niet als menselijk schild gebruikt moesten worden. Dat was stout!

    (Is ook walgelijk, maar het wordt als oorlogssituatie geframed.)

   • Herstel:
    “Op het nieuws werd zelfs gemeld dat mensen kinderen niet als menselijk schild mochten gebruiken. Dat was stout!” (Dat is ook fout natuurlijk, je kinderen gebruiken daarvoor. Maar dat deden ze volgens mij dus niet.)

   • Staat de Staats-TV te beweren dat ouders hun eigen kinderen als “menselijk schild” gebruiken? Als dat zo is dan zijn ze gezonken tot pure Sovjet propaganda. Die beweerden ook de meest gekke dingen.

    Maar mensen zijn nog meer verslaafd aan hun journaaltje dan aan drank of drugs. Als ik tegen mensen zeg dat ze beter kunnen stoppen met kijken naar deze drek, dan raken ze bijna in paniek van de gedachte.

    Het is ook steeds meer een strijd van goed tegen kwaad geworden. Politiek, media, farmabedrijven en hun ondersteuners zijn de verdorvenen van deze tijd.

   • Inderdaad, Nico de Geit,
    Ikzelf moest aan Israël en de Palestijnen denken. Het feit dat iets zó gedraaid wordt met woorden is bizar. Maar ja. ‘Ze’, WEF, Bilderberg enzo schijnen de filosofie van Saul Alinski te volgen: “Rules for Radicals” heet dat boek van hem dat daar over handelt. (Is een pdf van)
    Puur linkse psychologische tactiek gebruikt door steenrijke (ultra-rechtse) industriëlen die de wereld naar hun hand willen zetten. Zeer gevaarlijk en bijzonder vervelend. Je land wordt afgepakt waar je bijstaat.

   • @AntiSoof

    “Rules for Radicals” ken ik. In RFR wordt het belangrijk geworden om de media aan je kant te krijgen. Of op zijn minst te publiceren zonder negativiteit.

    Dat hebben de WEF’ers e.d. goed begrepen. Nu zij alle media controleren zullen deze niet snel de kant kiezen van activisten. Behalve goedgekeurde activisten zoals “Black Lies Matter”.

    Persoonlijk vind ik “Rules for Radicals” minder links dan ik had verwacht. Het gaat vooral om actie voeren om je opponent maximaal gezichtsverlies te laten lijden, zonder jezelf juridisch in de problemen te brengen.

  • Samen te vatten als ‘het grootste schandaal aller tijden’.

  • Dat zoiets ook gewoon even kan hé. Kraait verder geen haan naar. Ook dat vind ik bizar. Hupsakee, eventjes een rapport achterhouden, kan best. En het kan dus, omdat iedereen dat goed vind.

   Als iedereen het prima zou vinden, zou ik ook willekeurige huizen kunnen afbranden. Snap je wat ik bedoel? Dat men dan zegt: ja, maar het is Nayaka hé ! Hij heeft gezag! Laat nou maar !

  • Het interesseert ze niets meer. Het parijkartel, plus de partijen die willen meedoen zoals GroenLinks en de mediahoeren, vinden alles best. Als ze maar burgemeester mogen worden straks. De anderen worden niet meer geinformeerd, ze kunnen toch niets terug doen.

   Aktie: Hugo de Clown heeft weer gelogen.

   Reactie tweede slaapkamer: “Oh moet je luisteren, Thierry noemt weer de tweede wereldoorlog”.

   Mediahoeren: “Hugo was stout maar hij deed het uit pure goedheid. Kijk, er is een nieuw kattenfilmpje”

   • Ja, in ‘de tweede kamer’ gaat het dan heel erg om de toon van ‘het debat’. Daar gaat het dan het meest om, tegenwoordig. Dat je geen harde dingen zegt, of dingen die iemand kunnen ‘kwetsen’. D66 tantes worden boos op je, als je iets zegt dat iemand kan ‘kwetsen’, want ‘zo gaan we niet met elkaar om hier!’. Het moet een soort theekransje zijn. Ze willen het gezellig en leuk houden. Ze zitten voor de gezelligheid in de politiek en voor de contacten en voor het baantjes perspectief.

    Thierry geeft een mening, die misschien bizar is, of verwerpelijk, of niet. Zal best allemaal. Maar zo’n Hugo doet gewoon aan obstructie hé. En die Rutte liegt de hele tijd. Maar dat kan dus wel. De boel sabotren en de boel voorliegen, is minder erg dan het geven van je mening?

   • Niet alleen een theekransje. Ook de steeds meer uniforme stijl van kleden valt op. Allemaal in pak of bepaald type jurk. Die pakken lijken steeds meer op elkaar. Net als de meningen.
    Vroeger liep men er informeler bij dan de kattenvrouwjes (m/v/x) in de tweede slaapkamer. De meningen/debatten waren ook interessanter. Of lijkt dat maar zo?

   • Ik weet niet, ik heb de debatten in ‘de kamer’ nooit zo gevolgd, omdat ik het nooit zo interessant vond

    Laatst werd zo’n figuur van de SP op zijn kleding aangesproken. Hij droeg geen stropdas, was het bezwaar.

    Op dat soort momenten weet je wat er echt toe doet, in ‘de kamer’. Er netjes uitzien, virtue signaling en netwerken. Het is een soort rotary clubje, eigenlijk.

    Rijke mensen, netwerken, flaneren en borrelen, in naam van ‘het volk’, waar ze op neer kijken.

 4. zoals de geschiedenis, en dat is wat men leeft men leeft; de geschiedenis, er is geen toekomst. Het heden is al geschied. Moment elke letter dat ik typ. Wat wel is, is een stroming ook onderhevig aan continium. Wissel leggen doe je meteen terstond. Dit huidige speelt al vele generaties. Sommige dingen mag je hoe vreemd ook,
  niet ter discussie stellen. Echter, het recht om te achtervragen waarom en hoezo is gelegitimeert. Maar ik lees op veel sites zogenaamd alternatief, dat het ook niet getolereeerd word. In het Artikel “japans onmogelijke keuze” werd heftig gediscussierd. Ik houd mij daar van af. Ten eerste weet men nooit wat er echt speelde, maar men kan zich een beeld maken van door echte onderzoek werken te lezen. Die vele jaren in beslag namen. Dit artikel treft het wel; tegen wie voert men strijd? pandemie? ( was dat wel zo ) of de mens het volk. Ik denk noghthans, dat we in een mega fuik zijn beland. Het gaat en ging nooit om een pandemie.

  • Maakt toch niet uit. Lees ik wel doorheen.

   Is er inderdaad alleen het nu? Het eeuwige altijd zijnde nu?
   Het lijkt er misschien wel op.
   Wie in het hier en nu leeft, is wijs, zegt men. Geen zorgen voor de dag van morgen, want die heeft zijn eigen zorgen.
   Elke seconde van het leven is eigenlijk een kostbaar geschenk. Te kostbaar om te laten bederven door een bederver. Wie zich daar meer bewust van wordt, ziet wellicht de schoonheid van de onvoorstelbaar grote gift in. De gift van leven maar wellicht ook het besef van goed en kwaad. Licht schijnt in de duisternis. Bestaat goed dankzij/ondanks het kwaad?

   Wellicht dat Hij zijn kinderen straft en kastijdt omdat Hij zóveel om hen geeft, zoveel van hen houdt, dat Hij hen daardoor door de vloek doet gaan om het licht en de grootsheid en de liefde te leren kennen? Wie weet zijn we als Job geliefd om Hem te leren kennen.
   Misschien is alles juist omgedraaid? Wellicht is de vloek de zegen.
   Hoe meer de mens verdriet doorleefd heeft, des te wijzer hij wordt. Is de prijs rechtvaardig?

   Dus wat er ook gebeurt; wie van elke seconde die in geluk en gezondheid maar ook die, die in ellende en droefheid wordt doorgebracht en daar wellicht dankbaar voor is, geniet en aanvaardt, die kan wellicht het wonder van het leven gaan aanschouwen. Dit doet mij ook aan geloof denken.

   Het heerlijke eeuwige nu zal eens misschien niet meer zijn. Daarom is het wellicht des te beter om nu te leven en bewust te zijn van het zijn alleen al, meen ik.

   Wonder dat leven is, wonder dat bewustzijn heet. Laten we ook juist in duistere tijden die schoonheden niet vergeten? Want dat zouden ‘ze’ wellicht wel willen? Dat wij de schoonheid vergeten? Dat wij alleen nog maar aan hen zouden denken? Dat wij alleen nog maar aan het beest denken? En Hem juist daardoor zouden vergeten? Dat zouden ze misschien wel kunnen willen.

   Maar ja. Zo gaat het, zullen we maar zeggen.

   • Ik ben geen gelovige, en heb niks met een wat ik zeg mensen gemaakt geloof. Ster van betlehem was indertijd een wonder, wat nu gewoon een meteoriet verschijnsel is. men keek toen door onwetenheid anders tegen dingen aan. Ik ben een wetenschap aanhanger, en toets en meet aan mijn waarnemingen. Zo bekijk ik de wereld, met mijn eigen zintuigen en gezond verstand, althans zover mogelijk benutten, wat ik een veel mensen niet zo zie gebeuren. Want vaak aangeleerde praat van anderen, vooral de media. Wie heeft de wijsheid in pacht? Uiteindelijk niemnand. Maar bewustzijn en het zijn als zodanig is een nogthans onbegrepen, ondoorgronde materie. Een inzicht daarin, en dan maakt uiteindelijk iedereen zijn eigen interpretatie van iets, is de boeken 3 van Robert lanza, een stamcel bioloog die met anderen het thema bewustzijn en bestaan probeert te verklaren, En daarbij, “het niet tolereren”wat ik aangaf, het gaat om de geschriften van MK, die ik wél las, de meesten helemaal niet, maar praatjes hebben. Om te doorgronden wat de mens maakt en speelt moet je wél durven aanschouwen hoe natuur evolutie, de strijd daarin speelt. En daar had AH vaak hele goede argumenten in. Maar men veroordeeld alvast, voordat men echt beseft wat er speelt, En dat speelt om terug te komen op ons nu “kleine futiele wereldje” nog steeds! Het voert te ver om nog meer te tikken hier. Maar dat wat speelt speelt al lang , heel lang.

   • Nog een ding @ Antisoof; toekomst wa6t ik aanhaalde. Ga eens na wat is toekomst? We zitten er met de neus op zeg ik. Waarom? alles wat je denkt is al gedacht, alles wat je doet is gedaan, bergijp je? Je leeft naar geschiedenis in die zin en denkt oh ja dat was vandaag zo wat ik gisteren dacht? Nee, je hebt je geschiedenis geleeft als het ware, want je had het al gedacht wat zou zijn of zou komen gaan. Moeilijk om dat onder woorden te brengen, echter met een simpel tekeningtje maakt veel woorden duidelijk. Ook dit schrijven is al gebeurd, iedere letter die ik tik. Daarom een aanrader om de 3 boeken van R . Lanza ter verheldering eens te lezen. Ik heb niks met god en duivel, want dat bestaat niet, en als, zoals een werk collega van mij meent, dan stelde ik hem de wat onnozel vraag waar woont die god en duivel dan? Dan worden ze nog kwaad ook. Mensen hebben een gevolueerd brein, dat hun , en dat is ook een stuk evolutie “leven, bestaan” van alles een eigen interpretatie van alles maakt. Vraag hoe zou bijvoorbeeld een hond of een paard tegen een mens aankijken? Zijn ze zo dom? Ik denk dat we dat onderschatten. Enfin, ik vat mij kort hier, maar ik zie het leven niet zoals algemeen aanvaard word, en ieder mag zijn geloof aanhangen, ik heb er mijn gedachten over. Fijne jaarwiseling aan allen.

 5. Een pandemie is, volgens de definitie een wereldwijde epidemie.
  Er is nergens in de wereld een epidemie.
  Er is nog nooit een virus geïsoleerd.
  Als er iemand een plaatje van een virus toont, dan is dat een (zelfbedacht)plaatje, niet een foto.
  Men vecht dus tegen iets dat men niet kent.
  Dit maakt een viroloog een kwakzalver.

  • Benieuwd wat ‘Klopt dat wel’ daar voor een draai aan zou geven. Want, inderdaad, nauwkeurig gezien is er wel wat af te dingen van bepaalde redeneringen.

Comments are closed.