Sinds kort is er een website online waarop je aan de hand van de ‘vaccinatie’batchnummers kunt zien hoeveel doden, gewonden en invaliden er door zijn ontstaan. Een dataonderzoek bij VAERS deelde een aantal keer de bijwerkingen en sterfgevallen bij specifieke lotnummers van de diverse covidinjecties.

Nu heeft Graig Paardekooper daar een applicatie van gemaakt. Je kunt zoeken naar de batchcode van de C-19-injectie die je hebt ontvangen en zien hoeveel doden, bijwerkingen, handicaps en ziekenhuisopnames eraan zijn gekoppeld. Voor Nederland moet je de buiten VS categorie nemen.

Wetenschappers maakten een vergelijking tussen batches van griepvaccins met variabiliteit tussen batches van C-19-vaccins. De resultaten waren schokkend. Er was een enorme mate van variatie tussen de verschillende partijen van de C-19-vaccins.
Tweeëntwintigduizend partijen griepvaccins werden onderzocht en ze produceerden allemaal vijf of minder bijwerkingen per partij.

Slechts twee overtroffen dit!

Hetzelfde aantal C-19-opnamen werd vergeleken en er verscheen een enorme variatie. Vele batches veroorzaakten 5 van minder ernstige bijwerkingen, maar vele anderen produceerden 1000-5000 ernstige bijwerkingen.

De C-19-injecties variëren tien keer meer dan de griepvaccins. Deze variaties kunnen de EUA-autorisatie tenietdoen die wordt verleend op basis van de consistentie van het product.

Hier kun je het bekijken: How Bad Is My Batch ?

42 REACTIES

 1. Ik kan er geen minuut van wakker liggen.
  De mensen hadden kunnen weten waar ze aan begonnen.
  Dus geen enkele medelijden met al de slachtoffers die als brave schaapjes hun prik opgehaald hebben zonder er over na gedacht te hebben of enige info hier op nageslagen te hebben.
  Nog even geduld en ze vallen bij bosjes dood neer van alle effecten van hun levensreddende vaccin.
  Niet voor niks worden sommige een wappie genoemd.

  Maar leuk voor de mensen bij wie het gif zijn uitwerking niet zal missen.
  Dan kunnen ze nalezen wat ze er nog meer aan kunnen overhouden of hoelang het duurt voor dat ze dood neer vallen.
  Ze zijn er allemaal zelf vrijwillig aan begonnen.

  • Misschien een beetje vreemde reactie van mij, maar ik heb inmiddels werkelijk alles al naar mijn hoofd gekregen van die gif klanten over wat er allemaal met mij moet gaan gebeuren als weigeraar.
   Zelfs met de dood bedreigd.
   Opsluiten, dwingen, afvoeren, uitsluiten, afmaken, verwijderen en weet ik veel wat nog meer.
   Je kan het zo gek niet bedenken of het is mij voor de voeten geworpen wat er met mij moest gaan gebeuren.
   Dus in alles waar uit blijkt dat wij, de wappies, gelijk hadden, kan ik alleen nog maar van genieten van alles wat ze nog mee gaan maken.
   Het kan mij niet vlug genoeg gebeuren.
   En het mooie is, ze hebben het over zichzelf afgeroepen door zo’n houding in te nemen in het corona debat.
   Ik ben er nooit mee begonnen door ze dood te wensen omdat het meelopers waren.
   Moet ik daar dan nog medelijden mee hebben? Ik denk het even niet.

   • Natuurlijk heb je gelijk, maar…
    De overheid ziet het volk als de vijand, dus moet het volk gedecimeerd worden.
    Hoe minder in aantal het volk is, hoe makkelijker het voor de overheid wordt.
    Kon je je vroeger nog min of meer verstoppen in de massa, dan gaat dat straks niet meer.
    Nu is het nog miljarden mensen wereldwijd tegen die paar duizend die de dienst uitmaken.
    Straks nog een paar miljoen tegen die paar duizend?

   • Vergeet niet dat niet alle gevaccineerden zo extreem denken in de zin van opsluiten, dwingen, afmaken etc….. Er zullen ook veel gevaccineerden zijn die de ander een echte vrije keuze willen geven.

   • @ Jerom, ik weet wel dat die er ook zijn, maar echt veel zijn het er niet.
    Je moet ze zoeken met een lichtje.
    Ik had het nooit voor mogelijk gehouden dat mensen in zo’n kort tijdsbestek zouden kunnen omslaan in totaal onhebbelijke en hatelijke wezens waar ze hun mede mens naar het leven kunnen staan.
    Veel tijd is hier niet voor nodig geweest toen ze hun eigen voordeeltjes, die ze beloofd waren, in een gevaren zone zagen komen.
    Hoeveel families liggen er niet uit elkaar, hoeveel vrienden en kennissen kringen zijn er niet uiteen geslagen.
    Hoeveel scheiden zijn er niet geweest als gevolg van een gif prik.
    Mensen hebben nooit iets voor een ander gedaan, wat ook nooit zal gebeuren, maar omdat ze iets beloofd was als ze maar braaf luisterden.

   • In theorie is NL een liberale democratie, uitgaande van een liberale constitutie. Dit houd in dat je freedom of speech hebt en dat je lichamelijke integriteit hebt. Althans, in theorie.

    Maar zowel die freedom of speech, als die lichamelijke intergriteit werden ineens allemaal weg gegooid. Dat vond ik vooral heel bizar. Iedereen had het altijd over liberale waarden en rechten en plichten en blabla. Maar een politicus zegt iets over ‘een virus’ en in een vingerknip zetten ze dat hele liberalisme aan de kant. Het was dus echt alleen maar theorie.

    VVDers die zichzelf ‘liberaal’ noemen, vertellen mij dat de overheid mij gedwongen moet gaan prikken, iedere maand. Dat liberalisme van ze is dus slechts de buitenkant. Er is geen daadwerkelijk liberale cultuur. Vrij eenvoudig verruilen ze het voor iets dat veel hiërarchischer en autoritairder is. Ik denk dat dit ook komt, doordat mensen zich onveilig voelen en niet het gevoel hebben dat het liberalisme hun problemen gaat oplossen. Mensen willen wel een built back better, omdat ze ervanuit gaan dat dat ‘better’ ook daadwerkelijk ‘better’ zal zijn.

    Free speech werd door de woke beweging de nek omgedraaid. De woke beweging is een marxistische beweging. En voor marxisme is free speech een obstakel, geen waarde.

    Het feit dat veel mensen moeite hebben met het vinden van een woning en het rondkomen etc, leidt ertoe dat het sociale contract breekt. Wellens had het hier ook over. Ik ben dit met hem eens. En als we overgenomen worden door een WEF/built back better, dan is het sociale contract ook al gebroken natuurlijk.

    Mensen stemmen op de VVD en de VVD is geen liberale partij (een partij die mensen wilt dwingen tot prikken en die mensen verbied hun geld te verdienen, is per definitie niet liberaal). Hier kan je al in zien, dat het liberalisme in populariteit aan het afnemen is.

   • Onderschat dat soort volk niet. Dat zijn de willige kampbeulen die maar al te graag anderen doodknuppelen. Omdat deze anders zijn of een andere mening hebben. Zolang er maar iemand, een ‘leider’, is die zegt dat “het moet” en hen de aansprakelijkheid uit handen neemt.

    Ik vraag mij ook wel eens af hoeveel van de mensen om mij heen dit soort dingen denken en zeggen. Achter mijn rug.

    Stel je eens voor: je zit op de bank. Je kijkt naar het NOS of RTL nieuws en je ziet in Hugo de Jonge een echte leider. Een man met visie. Een man (m/v/x) van staal. Die Buckler drinkt. Met magische schoenen aan…
    (Ik weet het, Hugo is nu vervangen door een andere clown.)

 2. @ John, en omdat het volk gedecimeerd moet worden, halen ze er elk jaar weer zo’n 50.000 hier binnen om ze voor de rest van hun leven te vertroetelen.
  Klinkt heel logisch allemaal.
  Zo kom je nooit aan een minder aantal van het volk als je er graag van af wilt.
  Die 50.000 man/ vrouw die je binnen haalt is in een korte tijd verdubbeld.
  Waarna je er weer 50.000 binnen laat wandelen. enz…….

  • Die “Nieuwe Nederlanders” komen straks minder snel in opstand als het financieel systeem instort.
   Zij hebben niet tientallen jaren gewerkt voor het pensioen dat ze straks niet krijgen, en het is niet hun spaargeld of huis dat straks niks meer waard is.
   Ook stemmen die 50.000 meestal op socialistische partijen, dus daar willen ze er méér van.

   Maar als ze zo begaan zijn met “het milieu” dan moeten ze net meer mensen binnenhalen die fokken als konijnen.
   https://en.wikipedia.org/wiki/R/K_selection_theory

   • Opstanden schieten we zo lekker veel mee op. [ NOT ]
    We hadden met z’n allen allang naar de wapens moeten grijpen en alle gajes dat hier verantwoordelijk voor is / uitvoering geeft aan orders WEF moeten versieren met een colombiaanse stropdas! Zou Trutte wel goed staan vermoed ik..

   • @ nayakosadashi2020,

    Zou me int vervolg van dit soort uitspraken onthouden! Eén en ander zit me inmiddels behoorlijk hoog zoals de meesten hier denk ik maar goed ik spreek voor mezelf en was nogal gefrustreerd wederom iets te mogen lezen over protesten zucht..
    Die gasten vegen daar hun arse mee af denk ik.. En daarnaast wil ik er niet aan denken als dat EU-leger erdoor is. .

    Wens een ieder hier verders een prettige avond.

    karel

   • @ nayakosadashi2020 ,
    Karel maakt enkel gebruik van bepaalde overdrijvingen die iedereen hier toch met gemak zou in kunnen ontdekken.
    Dat nou juist jij dat hier niet in zag verbaasd mij dan weer.
    Meer dan het gebruik van hyperbolen heeft Karel niet gedaan.
    Dus ik zie het probleem niet zo.

   • Van mij mag je zeggen wat je wilt. Maar dingen die over bommen en granaten gaan, zijn strafbaar.

    Je kan deze site er potentieel mee in de problemen brengen, als je zo te keer gaat.

    De overheid kan zo een reden vinden, om de boel op te doeken. Daarom moet je dus op je hoeden zijn. Denk na over wat je zegt.

 3. Problemen beginnen volgens mij pas werkelijk wanneer die geinfecteerde schapen start ‘procreate’ met ongeinfecteerden..
  HYBRIDS?

 4. Rutte schiet idee van Europees leger af – Europa Nu (europa-nu.nl)
  Mark Rutte akkoord met EU-leger – Ongehoord Nederland

  • EU leger in combinatie met dienstplicht = tamelijk gevaarlijk

  • Nee joh, laat maar komen.
   Dan gaan we het meemaken hoeveel er hier in Needdrland werkelijk nog een greintje liefde voor hun eigen land en kinderen hebben.

   En dienstplicht bestaat niet, jezelf beschikbaar stellen voor moord en doodslag wel.
   Net zoals de UN “peacekeepers” mag inzetten, gaat er bij ieder kennelijk geen lampje branden waarom je 1. als buitenlander ook maar iets in een ander land te zoeken hebt, en 2, die figuren altijd tot de tanden bewapend zijn.
   Nog veel schaapjes hier.

 5. Familie en kenissen gewaarschuwd maar niet aangedrongen, mart zelf weten!
  Laat ze toch normaal doen, want ze weten dat ik inmiddels 2j geen griep heb gehad.

 6. Goed nieuws: in Engeland trekken ze de stekker uit de covid hoax: https://www.zerohedge.com/markets/england-ends-all-covid-passports-mask-mandates-work-restrictions
  Ze moeten natuurlijk een verklaring geven en geheel vorspelbaar zeggen ze dat de pandemie een endemie is geworden zodat de excessieve maatregelen niet langer nodig zijn. In Spanje hebben ze er inmiddels geloof ik ook aardig genoeg van. Eens kijken hoe lang Rutte en Kaag het nog volhouden.

  Dit moet een flinke teleurstelling zijn voor Klaus Schwab en zijn globalistenclubje. Ofschoon ook deze laatste orders van hun afkomstig kunnen zijn. Ben benieuwd hoe het verder gaat.

  • Of ze werken Boris er nog even uit, dan wordt er helemaal niks afgeschaft.

   Politiek is theater voor het volk en de koers wordt van bovenaf gedicteerd. Mijns inziens is het schrappen van de maatregelen niets meer dan een voorbode voor een aanstaande vervanging van BoJo.

   Wellicht dat het nog een tijdje gerekt wordt, zodat men kan roepen dat de abrupte opheffing van de maatregelen tot een (gefabriceerde) enorme piek in (fake) besmettingen leidt, want het zou slechts valse hoop zijn te denken dat de strijd nu gestreden is. Wel is dit een teken dat ‘ze’ (de scriptmasters die alle politici van alle landen aansturen) hun hand overspeeld hebben aangaande de acceptatie van de vaccinatiegekte door het volk. Dan moet je chaos creëren om nieuwe orde te kunnen installeren.
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/boris-johnson-gooit-de-coronamaatregelen-overboord-hoopvol-teken-wat-als-hij-voordien-weg-gestuurd-wordt/

   • Ja, veel is mogelijk en Bojo heeft sowieso zijn langste tijd gehad. De man is dan ook zwaar door de mand gevallen. Volgens Dominic Cummings wisselt hij twaalf maal per dag van mening over hetzelfde onderwerp. Maar goed, ik meen me te herinneren dat Klaus Schwab, Bill Gates en ik dacht George Soros recent een meeting gehad hebben. Daar kan goed een nieuwe richtlijn geformuleerd zijn. Misschien schakelen ze over op een wereldwijd computervirus of een alien invasion. Vooral die laatste wordt lachen.

   • @ Youp, dat wij nooit de enige kunnen zijn in dit universum geloof ik wel.
    Of maar Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros daar iets over te vertellen hebben betwijfel ik toch sterk.

   • Als je een wereldwijde pandemie kunt faken, dan zal een alien invasion ook wel te doen zijn.

   • Zo iets als War of the World maar dan met techniek uit deze tijd tijd met deep fake beelden.
    Denk dat je best wel veel mensen zover krijgt dat ze het dan ook echt geloven.
    Die corona beelden kwamen ook schrikbarend echt over.
    Vooral die beelden uit China waar ze dood neer vielen op straat, dat hakten er wel in bij de meeste. Alleen gebeurde dat alleen daar.
    En zo hadden wel meer landen een blik acteurs open getrokken om het verhaal maar te verkopen.
    Zeker met ze wat vandaag de dag in mekaar kunnen knutselen aan materiaal om overtuigend over te komen, met techniek waar ik nog nooit van gehoord heb.

   • Ik had Corona. Het was de griep

    Maar mensen praten erover, alsof het een soort leukemie is, ofzo.

   • @ nayakosadashi2020,
    Ik had ook zo iets in dec. 2019.
    Ik dacht dat ik dood ging. Ik had alleen geen koorts.
    Voor de rest klopten alles 1 op 1 met corona.
    Na 2-3 was het over na wat anti biotica en nog wat pilletjes.
    Ze weten nog steeds niet wat ik nou precies had.
    Niemand had het toen nog iets van corona.
    En dat was ook de eerste keer in mijn hele leven dat ik echt ziek was.

 7. Hoe mooi zou het zijn als we niet zo tegen elkaar opgezet werden? Verdeel en heers op elke manier mogelijk.
  In een eerlijke wereld zou het er niet zo uitzien. Maar hoe creeer je een eerlijke wereld als ego’s en macht altijd een rol spelen? Begin in ieder geval bij jezelf door eerlijk te zijn tegen jezelf en tegen een ander.

 8. Ik accepteer een ieder ongeacht welk standpunt iemand ook ingenomen heeft in dit hele verdeel en heers spelletje.
  Dat houd in dat ik een ander niet veroordeel of uitsluit vanwege een standpunt.
  Alleen is dit nogal eenzijdig.
  Het zijn de weigeraars, de zogenaamde wappies tegen wie dit beleid gericht is.
  Dan moet ik toch wel een plaat beton voor me kop hebben wil ik hier enkel en alleen maar stom om ga lachen.
  Eerlijkheid en openheid moet wel van 2 kanten komen.
  Ik heb een sticker op mijn voordeur zitten dat iedereen, ongeacht zijn of haar medische achtergrond of gegevens hier welkom is. Een soort van welkom sticker.
  Maar ben ik dat ook overal? Nog welkom?
  Ik vraag aan niemand een bewijs maar dat wordt wel van mij geëist om ergens binnen gelaten te worden.
  Zo zou een eerlijke wereld er inderdaad niet uit zien of moeten uitzien.

 9. De fascisten zijn terug van nooit weggeweest in Oostenrijk. Het parlement aldaar heeft een vaccinatieplicht voor alle volwassenen ingevoerd. Mensen die daar niet in meegaan krijgen een boete van 3.600 euro per keer.

  De ranzige kanselier Karl Nehammer had zelfs de euvele moed om te zeggen dat “vaccinatie een manier voor onze maatschappij is om blijvende en continue vrijheid te krijgen.” Jawel, vrijheid door je tegen je wil te laten experimenten met een experimenteel vaccin. Dat is ‘vrijheid,’ aldus deze halve (of eigenlijk: hele) nazi.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/01/land-waar-hitler-werd-geboren-voert-vaccinatieplicht-in-voor-alle-volwassenen-tirannie/

  • De EU wil hetzelfde EU-breed. Ook daar zijn de fascisten terug van nooit weggeweest. En dat voor een organisatie waar men normaal de mond vol heeft over “humanisme” (zonder trans-) en “mensenrechten”.
   De maskers zijn snel afgevallen…

   • 1x een boete van 3600 euro en je bent meteen dakloos.
    Je zal toch een behoorlijk inkomen moeten hebben wil je dat in 1x kunnen betalen.
    Ik ben echt benieuwd hoever ze hier mee willen gaan.

   • 3600 euro boete voor een onzin-overtreding lijkt mij vallen in de categorie “ongebuikelijke en disproportionele (wrede) straffen”. Maar het is de vraag of er een rechter is te vinden die dat van tafel veegt.

    Verder valt er van een kale kip niet te plukken. Willen ze echt (binnenkort) miljoenen mensen dakloos maken op deze manier?

   • Nee, van een kale kip valt niet te plukken.
    Maar ze kunnen het wel onmogelijk voor je maken door je huis leeg te slepen met deurwaarders en boetes op boetes op boetes en daar dan rente bovenop.
    Dat houd geen mensen vol.
    En al was daar iets van schuldsanering, een belasting schuld of een boete van de overheid wordt nooit kwijt gescholden.
    Uiteindelijk woon je dan in een leeg huis met een tafel, stoel en een bed.
    Waar je dagelijks een bord droge macaroni mag vreten met een scheutje ketchup.
    Op rechtspraak en eerlijke uitspraken reken ik niet meer in deze tijd.

   • Ik zie ze er wel voor aan.

    Op het moment dat ze dit doen, zijn ze officieel geen liberale democratie meer. Maar wat zijn ze dan? Een communisme, of fascisme.

    Ze denken ook niet vooruit hé. De mensen die je kapot maakt met dat soort boetes, die jaag je allemaal tegen je in het harnas. Die gaan vervolgens de rest van hun leven proberen om wraak te nemen, of wat voor manier dan ook.

    Geven ze 20,000 mensen zo’n boete, dan creëren ze 20,000 vijanden, die niets meer te verliezen hebben.

Comments are closed.