USA Watchdog had onlangs een uur durend interessant interview met Martin Armstrong van Armstrong Economics. Via zijn Socratesprogramma zijn er al vele voorspellingen juist gebleken. Voor wie geen tijd heeft om de video te bekijken hier een aantal opvallende uitspraken:

 1. De crisis in de supply chain blijft tot 2024
 2. De great reset mislukt
 3. Overheden gaan massaal failliet
 4. Globale afkoeling gaat doorzetten
 5. Mislukte oogsten en voedselschaarste
 6. Ziekte- en sterftecijfers blijven stijgen

New World Order desperate as plan falls apart 

20 REACTIES

 1. En hier staat dan weer van diezelfde Armstrong dat het allemaal nog veel erger wordt.
  Zal the great reset nou mislukken of slagen?
  Welke zal er waar zijn en welke zullen we geloven als waarheid zijnde.

  De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong komt in een van zijn recente commentaren tot dezelfde conclusie als wij in 2020 trokken: het World Economic Forum van Klaus Schwab, met al zijn ‘Young Global Leaders’ en andere trouwe volgelingen in de politieke top van het Westen, vormt een bedreiging voor de hele menselijke beschaving. Klaus Schwab schepte er zelf over op dat hij inmiddels in alle belangrijke regeringen is geïnfiltreerd, waardoor hij nu Europa, Canada, Australië en Nieuw Zeeland onder controle heeft gekregen. Niet één volk heeft een stem gekregen over het overdragen van vrijwel alle macht aan deze autoritaire Marxist, die ook onze regering zover heeft gekregen onze economie deels af te breken en stapsgewijs een einde te maken aan al onze vrijheden.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/topeconoom-armstrong-world-economic-forum-vormt-bedreiging-voor-menselijke-beschaving/

  • Het gaat mislukken, maar alle ‘maatregelen’ hebben wel tot chaos geleid en zullen nog tot chaos leiden. Hitlers Derde Rijk is ook na twaalf jaar mislukt, maar er was wel op zijn zachtst gezegd het een en ander veranderd sinds 1933. Armstrong bedoelt het dus niet als geruststelling.

 2. Kun je nog wel voorspellingen doen in een wereld waarin we ziek worden verklaard zonder dat we ziek zijn. In een wereld waarin die ziekte/coronavirus wordt gemeten met een pcr-test die niet kan vaststellen of iemand het coronavirus heeft. In een wereld waarin het coronavirus wordt bestreden met een ‘vaccin’ dat noch voorkomt dat je het coronavirus krijgt noch de verspreiding van het coronavirus tegen gaat. In zo’n wereld past denkbeeldig geld. De realiteit past niet meer in het beleid van het kabinet/wef.

 3. Economen en voorspellingen, altijd lachen. Ze doen zich voor als ‘exacte wetenschappers’ maar zijn verre van dat, ze zijn op zijn best soms redelijke koffiedik-kijkers. Overheden kunnen in principe niet failliet gaan dan stort alles in. Wel kan het dat er dan tóch een nieuw geldsysteem komt, maar wat dat zal zijn? Het grote probleem is pas ontstaan toen de wereld van goud en zilver afstapte als betaalsysteem. Zélfs overheden waren eerst nog gebonden aan die edelmetalen, sindsdien kunnen ze geld (dat geen geld meer is) bijdrukken, zijn ze begonnen met allerlei waanzinnigheden en kwam de inflatie. Het schijnt dat je een brood 2000 jaar geleden voor dezelfde hoeveelheid goud kon kopen als 1500 jaar later. Maar er ís nu veel te weinig goud om ons geldsysteem te laten draaien dus terug kunnen we niet.

  Theoretisch gezien zou het het beste zijn als men een andere handzame, niet verslijtende ‘edel-grondstof’ zou vinden die in voldoende mate aanwezig is, die niet synthetisch kan worden bijgemaakt, en toch zo zeldzaam dat die waardevol is. Dan zou er een soort geld zijn met een íntrinsieke waarde (zoals goud en zilver), dat níet bijgemaakt kan worden door overheden, dat níet digitaal is en waardoor er geen of nauwelijks nog geldontwaarding zou zijn. Maar dat willen overheden niet, het huidige systeem is vóóral voor hen gunstig.
  Als de beschaving zou instorten met al zijn systemen dan zou bovenstaande vanzelf ontstaan, er zou op een gegeven moment een soort wissel-eenheid komen; geld dus; dat aan die criteria zou voldoen. Alle multi-miljonairs en – miljardairs, inclusief overheden met waanzinnige hobby-projecten zouden dan verdwenen zijn, dat zou een zegen voor de mensheid zijn.

  • Er zijn wel meer leidende figuren binnen het verzet, die de visie aanhangen, dat de Great Reset niet kan slagen. Zo noemt Bob de Wit het luchtfietserij en zegt Karel van Wolferen, dat een technocratie zich aanmatigt, dat het alle vragen kan beantwoorden, die uit het systeem voortkomen. Dit kan ze echter niet. Je kent niet alle vragen. Een Centraal Comité kan de economie niet aansturen en laat staan het WEF de wereldeconomie. De bevolking is de afgelopen jaren mak geweest, maar ze gaat echt niet steeds hogere benzineprijzen eisen, omdat ‘we’ van ‘fossiel’ af moeten.

 4. @ johns; “Overheden kunnen in principe niet failliet gaan dan stort alles in.” Ook zonder dat een overheid failliet (failliet als beslaglegging ten behoeve van alle schuldeiser) gaat, kan een economie instorten.
  “Geld bijdrukken” kent ook voordelen. Een (kort, tijdelijk) liquiditeitsprobleem kan er mee worden opgelost bijvoorbeeld. Toch fijn voor de schuldeiser. Anders zou die weleens failliet kunnen gaan met alle gevolgen.
  “intrinsieke waarde” is een holle term. Zonder mensen is ook goud waardeloos. Goud of zilver of andere grondstoffen hebben geen absolute waarde.
  “wisseleenheid”, ook deze wisseleenheid kan en zal net als geld aan dezelfde euvels leiden/gaan leiden. Een ander object kan ook ten prooi vallen aan dezelfde (corrumperende) handelingen. Die handelingen zijn al uitgevonden. Die krijg je niet meer in de fles.
  Ik zie niet in waarom er geen rijke stinkerds en geen hobbyprojecten meer zouden kunnen zijn. En of dat wel of geen zegen is voor de mensheid, lijkt mij ook nog maar de vraag.
  Economie wordt wel de “koningin van de sociale wetenschappen” genoemd. Misschien is zelfs dat wel te veel eer. Maar beter is er niet op dit moment.

  • “Zonder mensen is ook goud waardeloos. Goud of zilver of andere grondstoffen hebben geen absolute waarde.”

   Er zal nooit een moment komen, dat je het zichtbaar aan de straat kunt zetten als oud vuil en dat het dan daadwerkelijk weggegooid wordt. Hoewel het irrationeel is, hebben we de zekerheid, dat het altijd zijn waarde zal behouden. We kennen de verklaring niet, maar dat wil niet zeggen, dat die er niet is.

   • Die intrinsieke waarde is er niet. We geven die waarde er aan. Je schrijft het zelf. Het berust op een placebo effect. Dat geeft niet. Het effect is er. Maar je argument deugt niet. Het is zelf bedrog. In plaats van goud kan je ook net zo goed alle diensten en goederen nemen. Wat nu in wezen gebeurt. Probleem nu is dat we nu zoveel goederen en diensten achter staan dat de economie daar aan dreigt te bezwijken. Maar niemand weet wanneer dat is.

 5. Wat we de afgelopen 2 jaar gezien hebben is een centrale overheid die tévéél zijn oren laat hangen naar het buitenland, lees: de EU. Ons wordt voorgehouden dat het niet anders kan…. Opvallend bij deze leugen is dat als men op dít moment kijkt naar de rijkste landen ín die EU dat landen zijn die géén lid zijn van de EU en dat ook absoluut niet willen worden: Zwitserland en Noorwegen. Toevallig zijn dat ook landen met een volwassen democratie die (zover het kan) vrij goed zorgen voor hun éigen burgers, allebei min of meer onder de slogan:
  je zorgt ook eerst dat je eigen gezin te eten heeft voor je vreemden aan tafel nodigt.

  De Nederlandse politiek doet overduidelijk précies het tegenovergestelde. Mark Prut en Salima Kraag, Yassir Klager en Lilianne Plumeau en haar partijgenoten hebben al tijden mooie praatjes, die achteraf altijd leugens blijken, maar verkopen ‘obvious’ het volk voor internationale afspraken en belangen, waar datzélfde volk nooit in gekend wordt. Zij houden een schijndemocratie instand. En het niet-zelf-nadenkende volk blijft op dat soort domme politici stemmen, die zichzelf waarschijnlijk ‘gutmenschen’ vinden.

  Wat let ons om die állemaal eens weg te stemmen, baat het niet dan schaad het ook niet.
  De volgende Tweede Kamerverkiezingen zijn pas in 2025, tenzij het kabinet eerder valt en dat zou niet vreemd zijn. Anders zijn er zo wie zo Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023. Uit het resultaat van die verkiezingen wordt de Eerste Kamer gekozen en álle wetten moeten eerst óók door die Kamer heen om wet te worden.

  Over één jaar zouden we een aardverschuiving kunnen laten gebeuren. Als partijen als bijvoorbeeld: FvD, PVV en wie weet wat Omzigt i.c.m. Mona Keijzer gaat doen, die zouden het CDA helemaal kunnen wegvagen. Alle oude vuilnis en ‘het Kartel’ zóu weggestemd kunnen worden, áls we van onze passiviteit loskomen en nú al zaken gaan organiseren, búiten de reguliere media om. Ooit hebben partijen dat met ‘Paars’ al gedaan, men wilde toen nog het oppermachtige CDA eens úit de regering houden. Al tíjden voor de verkiezingen is men daaraan gaan werken en het werkte (los van de vraag natuurlijk of Paars wel zo geweldig was….).

  • En als het FvD, PVV en wie weet wat Omzigt i.c.m. Mona Keijzer eventueel nog aardig wat stemmen gaat trekken, dan bepaald het kartel wel dat ze besluiten om deze partijen niet mee te laten doen maar ze in de hoek te zetten.
   En bepalen ze met welke partijen ze wel verder willen, ongeacht van het aantal zetels wat ze hebben.
   Zo als ze dat al meerdere keren gedaan hebben met de PVV. In de hoek zetten.
   En zo blijven we met dezelfde kliek zitten, omdat ze zo afgesproken hebben onderling.
   En daarmee is, op welke partij dan ook, stemmen totaal zinloos geworden.
   Ik begin er niet meer aan.
   De laatste die ik gehad heb om te stemmen is al door de papier versnipperaar gehaald.

 6. Zelfs als de Great Reset lukt.
  Dan nog kun je mensen niet dwingen plezier in hun werk te hebben. Te innoveren. Extra hun best te doen.
  Ze kunnen wel dreigen met een lagere krediet score, maar ik denk dat er veel sabotageacties plaats gaan vinden. Veel kleine aanslagen. Veel zand in de radertjes strooien.
  Maar je weet het nooit. Mensen kun je alles wijsmaken.
  Mijn baas (directeur van best wel een groot bedrijf, en als je het mij vraagt best wel slim op bepaald gebied)
  hangt aan de lippen van het RIVM.
  Als zij zeggen “Mondkapjes op oneven dagen af”, dan zijn ze voortaan op oneven dagen af.

  De Great Reset en wat erna komt moet als vervanging dienen voor de huidige fiat currency.
  Wat als de Great Reset mislukt, en de fiat currency klapt in elkaar?
  Bitcoin? Dan heeft de overheid en elite er geen macht meer over.
  Dan is Klaus S niks meer dan wij allemaal. En daar gaat het om. Macht over het volk.

  • “Ze kunnen wel dreigen met een lagere krediet score, maar ik denk dat er veel sabotageacties plaats gaan vinden.”

   Er zijn genoeg stiptheidsacties te bedenken inderdaad.

  • Het streven naar de doelen die the great reset zegt na te jagen, is er altijd al geweest. Tot nu toe zijn die doelen nog nooit bereikt. En die zullen ook nooit bereikt worden. Zeker niet door hetzelfde te blijven doen. Zwitserland heeft zijn bijdrage al terug gebracht. Als Schwab dood is, dondert het Wef in elkaar. De ideeen zullen blijven bestaan. Alleen al omdat het goede willen doen ons in het bloed zit en een goed verdienmodel / machtsmodel is. Wie wil nu slecht doen.

 7. Die f*cking great reset is de natte droom van de nep-joden.
  Eeuwenlange voorbereiding gaat hieraan vooraf en de finale is ingezet op 23-09-2015.

  Zolang het gros domweg alle crap/leugens accepteert wat op de msm uitgespuugt wordt, gaat die f*cking reset er komen.
  En helaas lopen ook hier velen rond die er vrolijk aan meedoen.

  SMH, this is a sad, sad world full of ignorance people…

  • Bespaar je de moeite.
   Inmiddels ben ik alles nou wel tegen gekomen op sites.
   Zelfs dat mengele een held is en juist kinderen wilden redden.
   Of dat er nooit joden zijn vergast. Allemaal een groot leugen, verspreid door nep joden.
   Crypto joden, nintendo joden en atari joden, enz………..Geef het een naampje.
   Overal zitten ze achter. Elke crisis in de wereld hebben ze op hun naam staan.
   Goed dat jij het wel allemaal door heb en de rest niet. Die zijn allemaal dom en onwetend.
   Communisten zijn het eigenlijk die alle ellende in de wereld op hun naam hebben staan.

   Vaak blijken het fanatieke god aanhangers te zijn die met dit soort verhalen aankomen.
   Want blijkbaar zit het bij sommige nog heel diep.

   Maar ik laat het hier verder bij.
   Ik heb hier teveel tijd aan besteed. En waarom? Het is zinloos verder.
   Jij kent de waarheid en de rest is dom.

   • Beste Bert,

    Ik zou willen dat ik de waarheid weet.
    Het enige waartoe ik in staat ben, is het achteraf beseffen wat een gebeurtenis betekent.
    Daarnaast weet ik slechts alleen het doel van het script.
    Enja, er is een script dat gevolgd wordt.

    Mja, helaas is het gros compleet losgeraakt van de werkelijkheid en zit zij gevangen in een waanbeeld/illusie.
    Dit alles kun je gewoon netjes lezen in de protocollen van sion.
    Ojee, nu noem ik zomaar even een “bewezen” hoax.
    Ik zou zeggen, lees die protocollen en laat dit echt even goed bezinken.
    Ga jij (en het gros) niet doen.

    En nee, ik ben geen fanatieke god/religie aanhanger.
    Ik geloof slechts in een Schepper.

    Mijn leven draait om waarheid.
    Ik heb deze zelfs vaak geweld aangedaan, maar sinds een aantal jaar geleden wil ik dat niet meer. Sterker, zodra ik dat doe, dan krijg ik dat keihard op mijn bord gepresenteerd (wat vrij bizar is).

    Ik sluit af met te zeggen dat mensen met een houding zoals jij er voor zorgen dat de f*cking zionisten rustig door kunnen gaan met hun f*cking script.
    Mensen zoals jij zijn dus exact zoals beschreven in de protocollen.
    Neem ik je en mensen zoals jij dat kwalijk?
    Nee.

    Ik zal hier geen reactie op krijgen.
    Net zoals op mijn andere reacties.
    Mensen zijn waarheid-blind geworden, ondanks de overweldigende bewijzen….

    Bijzonder jammer, maar ik weet dat het zo moet zijn.
    Succes met wat komen gaat!

 8. Schwab is een Anna Delvey en de kleren van de keizer figuur gecombineerd. Zijn volgers kunnen hun kosten declareren. Anders zouden ze niet eens gaan.

 9. Je las her en der weleens dat de covid-vaccins hartaanvallen veroorzaken. Het leek voor me een beetje ver weg.
  Vanmiddag had ik echter iemand die ik góed ken aan de lijn, gewoon nog eens bijpraten, iemand die het nieuws volgt, het héle coronaverhaal gelooft en zo. Om geen woorden te krijgen heb ik het daar dan ook nooit diepgaand over gehad. Maar al doende het gesprek werd me verteld dat in de naaste omgeving van vrienden en kennissen er de afgelopen maandenbij DRIE HARTAANVALLEN waren geweest, waarvan 2 dodelijk, heel plotseling bij mensen die nooit hartproblemen hadden gehad, gezond waren en van de een op de andere dag omvielen, alledrie hadden ze álle prikken gehad. En nog gaat die persoon aan de lijn niet zelf nadenken…

Comments are closed.