Vooral in Duitsland en Oostenrijk eisen grootsprekers schreeuwend het ingrijpen van de  NAVO in Oekraïne. Maar een klein percentage van hen zou echter bereid zijn om zélf de wapens op te nemen om hún land te verdedigen of om dit te doen voor een ander land. Ze moesten zich doodschamen! 

In elke oorlog zijn er soldaten die hun eigen leven riskeren aan het front en degenen die comfortabel thuis schreeuwen en eisen dat hun eigen land eindelijk ingrijpt. Zo ook in de huidige Oekraïne-oorlog.

Je ziet ze in alle lagen van de samenleving, die figuren met een grote mond, de schreeuwers, de druktemakers en de opgeblazen types, die ondanks een totaal gebrek aan levenservaring of kennis van de wereld, denken alles beter te weten. Nu hebben zij alweer het hoogste woord, want ze eisen dat de NAVO deelneemt aan de oorlog tussen Oekraïne en Rusland om de Oekraïners ‘niet in de steek te laten’.

Angst voor escalatie van zo’n ingrijpen zou laf zijn, schreeuwen ze om het hardst, ze nemen zelfs een Derde Wereldoorlog op de koop toe met hun luid schreeuwende grootspraak. Zonder dat ze vanuit hun gemakkelijke stoel blijkbaar ook maar bij benadering begrijpen wat dat écht betekenen zou. Hoeveel leed, verschrikking en vernietiging daaruit zou voortvloeien. Jonge mannen uit Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Italië zouden de Russische president Vladimir Poetin maar eens de les moeten lezen, zo schreeuwen ze overal om het hardst.

Maar juist de bereidheid van deze grootsprekers om ook zélf hun éigen land of laat staan een ander land te verdedigen is op zijn zachtst gezegd een totale ramp.

 Zie ook deze VIDEO:

De dubbele moraal van de linkse oorlogshitsers

 

29 REACTIES

 1. Dezelfde schreeuwers eisen nu een totale boycot van alles dat Russisch is. Ik ben benieuwd hoe lang de vrede bewaard blijft als hier olie, gas, diesel en benzine, of niet leverbaar zijn, of alleen tegen een hele hoge prijs.

  Veel plezier in de komende winter zonder douche, verwarming, koken op gas en een verse vaccinatieplicht – tegen welk ‘virus’ dan de waan van de dag is…

  • Jah Niko inderdaad zal dan de stemming wel veranderen want op het moment dat het een klein beetje moeilijk word en wat ongemakken gaat geven is zoals al zo dikwijls gebleken een snelle omslag instemmingen te verwachten,
   Met name de jeugd raakt al in paniek als blijkt dat hun telefoon niet is opgeladen voordat ze de deur uit gaan.

   • Haha, jaja dat is echt zo, ze raken in paniek want dan kunnen ze niet checken of ze nog reacties of likes hebben. Maar als dat allemaal lastig of duur wordt slaan ze wel om en ook de volwassenen die eraan verslaafd zijn, als je ze op straat ziet dan zijn het vaak net the walking dead.

  • Van dat griepvirus zit nu al in de pijplijn in Duitsland, als invloedrijkste land in de EU is dat een leuk vooruitzicht van de Waanzin:
   Lauterbach phantasiert »Killer-Variante« herbei ; Neuer Anlauf zur Allgemeinen Impfpflicht oder purer Blödsinn?
   https://www.freiewelt.net/nachricht/lauterbach-phantasiert-killer-variante-herbei-10088868

   Als dat zóu gebeuren dan zullen die demonstraties en ‘wandelingen’ die er óók in Duitsland de hele winter overal waren en die hier het nieuws niet haalden echt niet meer vreedzaam zijn.

  • Het gaat inderdaad leuk worden als er nog maar af en toe stroom e.d. zijn. Past generatie Instagram zich dan makkelijk aan of krijgen ze een mentale ‘meltdown’?
   Ben ook wel benieuwd naar hoe mijn eigen ‘generatie’ reageert dan. Niet veel beter denk ik…

   • Ik zeg het mensen weleens voor de grap, lui die bij iedere kilometer die ze rijden de routeplanner aan hebben staan en zelfs niet meer weten hoe een wegenkaart eruit ziet.
    En dan al die mensjes in tesla-wijkjes met hun electrische auto’s, fietsjes, scootertjes, laptopjes, smartphoontjes, Ipadjes, alles electrisch want dat is goed. Een dag stroom uit en ál dat werkt niet meer. Alleen de mensen die een gewone fiets hebben, een gewone scooter, een gewone auto merken daar dan niets van. En als de Russen of misschien eens de Chinezen een krachtige A-bom in de atmosfeer laten ontploffen, door de Electromagnetische Puls daarvan branden álle electrische apparaten door, behoorlijk wat satellieten, en zouden er miljoenen en miljoenen metéén vervangen moeten worden. Qua productie en logistiek vollledig onmogelijk, heel Europa dan in een klap terug naar de 19e eeuw, wel humor, iedereen onder de 40 zou dan niet meer weten hoe hij moest leven…

 2. Good article

  Example of armchair commanders:Het overbodige huis van oranje

 3. Een oorlog tussen de NAVO en Rusland = derde wereldoorlog

  Niet zo’n goed idee. Tenzij je dood geschoten wilt worden

 4. Ik ben niet persé een pacifist, zeker wel bereid om te vechten. Alleen voor mijzelf en mijn gezin, maar niet voor een vlag. Zeker niet als “mijn” regering haar autonomie heft uitgeleverd aan een anoniem machtsblok, dat maar al te graag ruzie zoekt in de wereld. Bovendien is “mijn land” al lang niet meer mijn land. Als ik in de bus zit hoor ik drie verschillende talen, maar ik versta er niet één van.

  • Waar het artikel over gaat is toch precies hetzelfde als dat je hier in eerdere reactie schreef over Oekraïne en ingrijpen.
   Andere moeten het oplossen en er voor vechten.
   Niet Winston of zijn kinderen. Daar zijn andere nodig voor.
   Wie? Dat boeit je niet. Zolang hert maar andere zijn.
   We zouden al jou vorige reacties hier eigenlijk bij moeten plakken om jou je er weer even aan te herinneren.
   Zo iets noemen ze ook wel grootsprekers en ophitsers.

   • Klopt, de reacties van Winston heb ik hier al eerder gelezen w.b. deze oorlog. Hij had geloof ik zelf ook een achtergrond als oud-officier. Dan weet hij er wel wat van, maar heeft zelf nooit actief meegedaan of in de betrekkelijke veiligheid van de koude oorlog, toen er wél nog gezond verstand was vanuit politici aan beide kanten en de meeste burgers om géén oorlog te hitsen. De grootsprekers en ophitsers in dat artikel uit de Duitse Freie Welt gaat over de couchpotatoes zoals ze in het Engels zeggen, mensen die zelf niet meedoen en als oud-militair hoef je dat óók niet, want ze laten alleen jongeren vechten. De laatste foto van die paddestoel zal hij voor het gemak wel over het hoofd hebben gezien. Er zijn nú 7 oorlogen bezig in de wereld en alleen om die in een corrupt land maken we ons zó druk, van die anderen weten mensen nog niets eens het bestaan af. Hypocriet en een dubbele moraal. Laat ze het zelf maar uitvechten, het gaat ons níets aan, net als die andere niet. En ja ik heb ook gediend, écht, je vraagt je af waarvoor….

 5. Er komt ooit een einde aan deze oorlog. Daarna moet Rusland gedwongen worden tot herstelbetalingen aan Oekraïne. Tot dat geregeld is, moet Rusland geboycot worden. En de Russische bevolking is ons probleem niet; die gaan maar bij Poetin vragen om geld. Geen cent naar Rusland!

  • hangt er misschien ook vanaf wat voor regime er dan zit? Als Putin nog aan de macht is zie ik niet in hoe landen/bedrijven nog zaken kunnen doen daar wetende dat dat zijn war machine voedt en wetende dat hij totaal niet te vertrouwen is.

   • Wel grappig..ik zie dat het zelfde alleen 180 graden om….zolang von het Lijden (eu) en/of Brandon (us, nato) met hun eeuwige oorlogen aan de macht zijn koop ik niks meer.

  • En dan deze nog, in wat voor droomwereld leef je eigenlijk??

   “Er komt ooit een einde aan deze oorlog. Daarna moet Rusland gedwongen worden tot herstelbetalingen aan Oekraïne.”

   Door wie zou Rusland dan gedwongen moeten worden tot herstelbetalingen? Wie gaat dat afdwingen? Hoe gaan die dat afdwingen? De vragen stellen is ze beantwoorden. Amerika, de Navo zou dat proberen af te dwingen en als Rusland dat niet doet zijn onze sancties al allemaal opgebruikt en zijn het dus loze, inhoudsloze woorden, óf de Navo moet Rusland militair binnenvallen en dan is “Er komt ooit een einde aan deze oorlog” weer meteen afgelopen en gaat over in een nog grotere oorlog. Draai het eens om: stel dat Texas zich afscheidt van Amerika en Amerika dat niet pikt en de staat binnenvalt, zeg je dan ook dat daarna Amerika gedwongen moet worden tot herstelbetalingen… Door Rusland of China dan? En dan een wereldoorlog tussen Amerika en Rusland of China? Waanzinnige opmerkingen zijn dat, ik moet er bijna van kotsen.

   Grootsprekers en ophitsers………

   • Nee herstelbetalingen zijn niet af te dwingen en daarom dient de boycot van Rusland voor lange tijd in stand te blijven, ook als de Russische bevolking daar aan onderdoor gaat. Geen cent naar Rusland.

   • Ik ben soms rechts, soms links maar bovenal mezelf. Ik weiger elk hokje van jullie.

 6. Navo verdrag agressief inzetten. Teken hier en dan zit u daarna veilig, terwijl het verdrag daarvoor niet bedoeld is. Wat kon er fout gaan. Machtsdronken lieden en dat in een wereld waar de landen inmiddels sterk verweven zijn en op elkaar zijn aangewezen. Inclusitie maar dan alleen van de goeden. Het lijkt het schoolplein wel.

  • Het lijkt wel de kleuterschool, terwijl de zon schijnt en het regent op goeden en kwaden. Als je zo gaat beginnen:
   Saoedi-Arabië onthoofd ieder jaar, jaar in jaar uit ongeveer 170-180 mensen en voert al 5 jaar oorlog in Jemen, die Golfstaten behandelen hun gastarbeiders die daar alles bouwen, incl. die voetbalstadions, als slaven, China heeft miljoenen mensen opgesloten in heropvoedingskampen, de Chinese Goelag-archipel en heeft zo goed als de enige democratie op haar grondgebied, die van Hongkong, om zeep geholpen en dreigt Taiwan ook over te nemen. Dus maar geen olie meer uit het midden-oosten en dus ook geen petrochemische industrie meer dat in ca. 95% van onze producten nodig is, geen spul meer kopen uit China en ook geen smartphones etc. etc. want er zit allemaal wel spul in uit China. En ook niet op vakantie naar landen als Thailand, Turkije, Cuba, Marokko, veel Afrikaanse landen, want daar is een persoon de baas, al noemen ze zich geen dictatuur natuurlijk.

 7. 2o jaar geleden voorspelde ik al dat een atoombom in de noordzee het einde(sunami) in zal luiden van nederland, de russen zullen de Rijn niet mart kunnen overtrekken?

 8. De ophitsing door de media:
  Hoe erg het ook is voor Oekraiense burgers die slachtoffer worden van die oorlog: gedood, gewond of gevlucht.
  Iedere oorlog is vuil, smerig en heeft deze gevolgen. Volgens de VN zijn er sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne 1.081 burgerdoden gevallen, dat zullen er intussen wel wat meer zijn. De westerse verontwaardiging hierover neemt een omvang aan die je maar zelden ziet.

  Onder George W. Bush viel Amerika Irak binnen, er zouden namelijk massa-vernietigingswapens zijn en een zekere totaal onbekende Al Zarkawi (die handig in Irak verbleef) werd door de Amerikanen gelinkt aan Bin Laden van Al Qaida (die weer achter de 09-11 aanslagen zat)… De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken sprak de veiligheidsraad van de VN toe en verklaarde dat allemaal. Zoals bekend alles daarvan was gelogen.

  Men begon dus met gelogen redenen een inval in Irak. De hele westerse wereld stond daarachter, behalve Israël die verklaarde dat dit de hele regio zou destabiliseren. Gevolg: 600.000 officiële Irakese burgerdoden, geen 1081 maar 555 keer zovéél. Het bedrijf waar de vice-president voor zijn functie CEO was geweest kreeg daarna flinke oliecontracten in Irak, de aandelen daarvan stegen de jaren erna met 500%. Het westen bleef oorverdovend stil, in de media waren maar sporadisch berichten te horen en nog veel minder échte verontwaardiging.
  Die Al Zarkawi werd door de vermelding van zijn naam ín de veiligheidsraad door de Amerikanen vervolgens een bekendheid in het midden-oosten en kon na de val van Irak daardoor zijn eigen aanhang opbouwen: IS , dat vervolgens het noorden van Irak en een flink deel van Syrië kon overnemen, de Amerikanen deden niets.
  Door IS zijn er in Syrië de jaren daarna nog eens zo’n 150.000 burgerdoden gevallen.

  Alles bijeen dus 750.000 burgerdoden in Irak en Syrië, door een oorlog die gelogen was, met als gevolg het creëeren van een nóg radicalere islamitische terreurgroep dan Al Qaida, allemaal dóór de USA.
  Als je het hebt over selectieve verontwaardiging en hóe gemakkelijk mensen te bespelen zijn.

 9. Rusland ligt collegiaal goed bij de kameraden communistische “Social Credit Chinezen” met hun Shanghai lockdown show en hun nazi 1984 totale controle en onderdrukking richting wereldwijde onmenselijking-ontvolking en moet Rusland daarbij wel een onderdeel zijn van de WEF Reset. De Rothschilds en Rockefellers of noem ze de “1% Bilderbergclub”, deze fokking 1% machthebbers zullen never- nooit-niet het risico nemen door de Russen te worden opgeruimd en er normaal gesproken alles aan doen de beer tot kalmte te manen en oproepen dit conflict of deze oorlog met de Oekraïne vredig op te lossen en zeker niet verder te laten escaleren. De beer vang je met honing en de 1% probeert het met bommen? Alleen als ze levensmoe zijn geworden, misschien?

  Rusland, China, Amerika, Europa, pissen allen niet in dezelfde WEF pot?

  We worden systematisch met zelfmoordspuit, zelfverraad, hyperinflatie, aankomende voedselschaarste, gasafsluiting, schuldenberg en oorlog klaargestoomd, zeg “met volledig gecontroleerde politieke waanzin” voor een éénwereldregering.

  Of de 1% psycho’s moeten werkelijk van het pad af en op een bijbelse en goddelijke finale zelfmoordmissie zijn, dit als side-effect van de spuit? Omdat ook zij zichzelf fysiek en geestelijk Brutus terminaalgespoten hebben, met het door henzelf ontworpen gifserum? In de huidige waanzin kan alles en zou niet zo heel raar zijn. Orde uit chaos, maar dan heel letterlijk.

  Het schijnt na de zomer los te gaan. https://www.niburu.co/lezersbrieven/17335-de-russen-komen-na-de-zomer Het zou ‘normaal gesproken’ een complotgekkie verhaal zijn, ware het niet dat de Russen toch werkelijk dreigen met een perimeter wereldoorlog. “Is this a WEF show” of een reële dreiging richting een finale wereldoorlog? Welke van de twee zou het meest verschrikkelijk zijn?

  Er is was een weg uit deze waanzin, maar daar heeft circa 80% van de aardsmongolen, het zichzelf tot afval genaziviceerde terminaalgepoten kutvolk niet voor gekozen….Die kozen voor het Endlösungs-vraagstuk, het teken van het beest, het openen van de doos van Pandora, een holocaust 2.0 en hebben daarmee het lot en het aankomende grote lijden van de wereld bezegeld. “Wie het (lid)teken van het beest accepteert zal dag en nacht ondraaglijke pijnen lijden en vervloekt zijn voor de eeuwigheid”….zoiets was het toch?

  Sterkte gewenst en tot hiernamaals.

 10. Tja ‘Niburu’ daar haal je ook een site aan zeg, in crisistijden komen de gekste figuren naar boven dat is altijd zo geweest. En zo komt er tussen de complotten die wel tenminste voor een flink deel lijken te kloppen ook flink wat onkruid naar boven om weereens lekker de aandacht af te leiden, wat het mainstream nieuws ook doet met zijn informatie-diarree waarin steeds meer mensen verdrinken als bij het drinken van een waterval en de bomen niet meer kunnen vinden in een groot bos. Om bij je bijbelse hint te blijven: “… er zullen véle valse profeten komen…”. Al heb ik al máándenlang op youtube preken en uitspraken gezien van reguliere voorgangers en priesters die, maar dan meer in algemene zin, wel degelijk parallellen zien met het laatste bijbelboek en zaken als waar dat mee zou beginnen: ‘de Grote verdrukking’, die wellicht dít jaar al zou beginnen; ‘het teken van het Beest’ aan ‘de rechterhand’ ‘zonder welk men niet meer kan kopen of verkopen’, dus iets of een systeem waar je aan móet meedoen anders kun je b.v. zélfs niet meer naar de winkel of supermarkt. Wat je ook denkt of meent, laat je niet gek maken; niet door béide kanten: de mainstream-media, maar óók niet door alternatieve media, want ook dáár zitten momenteel de nodige verdraaiers, oproerkraaiers en fantasten tussen.

  • @schimanski

   ‘k Weet, het is ondermaats en niet voor het intellect aantrekkelijk om een artikel van Niburu te plukken en als voorbeeld te nemen, staat zo ondermaats en laag geletterd om dergelijke sites hier te vermelden als bron. Niburu is geen goede bron, net als de msm geen goede bron is; het onderwerp Russen, wereldoorlog, totale controle, wereldmacht, één wereldregering kwam decennia geleden al voorbij, met één verschil dat het nu dus werkelijk zich ontvouwt en de volksverachters zich geen éne rotmoer meer aantrekken van wat de slaafse burgerij daarvan vindt (met schijt aan iedereen), het is echter niet langer één of andere slap of dikke duim complot meer en we vanaf nu maar even braaf dienen te aanschouwen hoe de grond, de existentie en vrijheden, onder onze de voeten vandaan wordt geslagen en met de nadrukkelijke boodschap of we daarover wel even de bek willen houden.

   Het enige wat niet echt voorbij kwam was de voorspelling van het massaal afspuiten van de wereldbevolking of tenminste het grootste deel ervan (soms wel te lezen op de ‘gecontroleerde’ complotsites het plan om de wereldbevolking op te ruimen) en het opsluiten van de bevolking en sluiten van winkels en restaurants. Dus zo heel noemenswaardig accuraat en voorspellend zijn de alternatieven en reguliere media ook weer niet.

   Nee, laat mij de kachel niet aanmaken, noch met verplichting richting levensreddende gifspuiten, banken die ons gaan vertellen hoe wij brave honden hebben te leven maar zichzelf mogen belonen via illegale negatieve roofrentes van rekeninghouders (SNSbank met hondsbrutale antwoord op interne bankroof: “Goed om te weten: Heb je een vraag over de rente die je misschien moet betalen over je saldo? Bijvoorbeeld hoe we dit berekenen of vanaf welk saldo je rente moet betalen? Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen), Russen en Nato landen die elkaar in de WEF haren vliegen, overstromen met tig duizenden schijnbaar voor NL broodnodige migranten, dit keer vooral jonge dames uit de Oekraïne (de ouderen mogen daar blijven en verrekken?) welkom geheten in een land waar de MP met een WEF über gaytasje debiel loopt uit te dagen en het achterlijke volk vrolijk meedeint op de kunstmatig en exorbitante stijging van prijzen en de schuldenberg , invoering digitale stasi-bewijzen. Deze goyim jood laat zich niet gek maken door dit of zoveel anders meer en nog oneindig meest krankjorum niet genoemd ‘goed’ nieuws.

   Sterkte gewenst en tot hiernamaals.

 11. Het gaat mij er niet om dat Niburu een mindere site is, het kan leuk zijn voor wie zich daarvoor eens ’n keer interesseert of zo. Maar erg prominent bij die website zijn onderwerpen als: graancirkels, ufo’s, ‘vrije energie’, ET-ontmoetingen, ‘occult’ en dergelijke; en deze links b.v. https://niburu.co/anunnaki-onze-goden / https://niburu.co/galatic-federation. Als je zoiets als serieuze informatie beschouwd….
  Er zijn meer dan genoeg sites, ook in Nederland die vrij zijn, goede informatie geven en een stuk nuchterder, al is er wel degelijk iets aan de hand denk ik, maar om daar meteen al die zweverige toestanden bij te halen, internationaal zijn er nog veel meer prima sites. Maar ieder het zijne.

  • @schimanski

   Het ging mij specifiek om het onderwerp Rusland, niets anders heeft Niburu hier meer gemeld dan voorspellingen die op andere sites decennia terug hetzelfde meldden. Ga er maar vanuit dat dergelijke voorspellingen decennia geleden niets anders waren dan gedachten van wat verveelde geesten en stemmingmakerij, ten tijde van het beëindigen van de koude.

   Na de zomer of misschien al eerder sluiten de VS (want het draait uiteindelijk alles om de lamme), Oekraïne en Rusland vrede, met ‘satan’ terug in de loods, probleem opgelost.

Comments are closed.