De socioloog Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari uit Qatar behandelt het belangrijke vraagstuk hoe je op islamitisch correcte wijze je vrouw klappen geeft. Hij licht toe dat de tuchtiging uit liefde plaats moet vinden. De positie van de man als hoofd van het gezin moet worden bevestigd zodat de familie het leven verder kan oppakken.

Het slaan van je vrouw moet niet dagelijks gebeuren, en vindt pas plaats nadat je haar eerst met woorden hebt proberen te overtuigen. Mocht er geen gedragsaanpassing plaatsvinden dan weiger je met haar te slapen. Pas daarna geef je haar klappen.

 

72 REACTIES

 1. Iemand nog verbaasd over alle achterlijkheid die daar vandaan komt?
  Vandaar dat ze in sommige landen ook een burqa moeten dragen.
  Geen mens die het dan ziet als iemand weer los is gegaan op zijn bezit.
  Want dat is het, zijn bezit en niet meer waard dan een paar geiten.

  Ik heb nou al zoveel nauwelijks voor te stellen filmpjes daar vandaan gezien, dat ik mij nergens meer over verbaas wat betreft de onderlinge omgaan.
  En daarbij is vrijwel alles geoorloofd om in te zetten of om mee te tuchtigen.
  Dan snap je ook waar de jeugd het vandaan heeft die daar leven hoe ze met andere soort genoten moeten omgaan.
  Je leert het en je ziet het van je vader daar hoe hij met je moeder omgaat.
  Dus weten ze ook niet beter dan dat dat normaal is.
  Je krijgt het met de paplepel ingegoten van af het moment dat je daar geboren wordt.

  Ik heb al veel te veel tijd besteed aan al die achterlijkheid die daar vandaan komt.

  • Als ze weigert om braaf te luisteren kan je altijd nog over gaan tot stenigen.
   Ook niet ongebruikelijk daar. Dan leren ze het wel af.
   Je zegt gewoon dat ze naar de buurman keek, en dat mag niet.
   Dan heb je alle recht aan jou kant staan en je dwingt meteen “respect” af zo.

   • Ja, er zijn ook wel lijntjes tussen fascisme en islamisme. Beide zijn : tegen vrijheid, tegen het leven, tegen vrouwen, voor zoveel mogelijk geweld.

   • @ nayakosadashi2020,
    Ik heb helemaal niks met een geloof maar vrouwen mogen god op hun blote knieën bedanken dat ze niet in een islamitisch land zijn geboren.
    Je bent van af je geboorte gedecimeerd tot de waarde van een paar geiten.
    En je hebt verder maar 1 taak in je leven.
    islamitische strijders op de wereld te zetten om allah te dienen.
    En uiteraard je compleet onderdanig je aan je man opstellen.
    De hel op aarde voor een vrouw waar je dan terecht bent gekomen.

  • Er zijn altijd mooie raakvlakken, die aanspreekbaar, gewild zijn, de rest vertel ik je niet?

 2. Toen Mohammed Aïsja trouwde was ze tussen de zes en negen jaar oud. Een paar tikken, beetje duwen en schudden gaat het dan waarschijnlijk wel doen. Maar als ze wat ouder is dan werkt dat niet meer.

  Eenmaal aangekomen in de puberteit gaat ze doen ‘wat ze zelf wil’, niet beseffende dat die ‘eigen wil’ een externe kracht is. Het lijkt vaak meer op bezetenheid door kwade krachten. Een beetje schudden en duwen helpt niet. Ook een exorcist kan er vaak niet zo veel mee omdat ze zich vasthoudt aan de kwade invloeden, en daarin gesteund wordt door de overheid.

  Hoe ga je om met een bezetene die de geweldssteun heeft van de overheid? Voor bidden, op afstand? Crucifix en rozenkrans, besprenkelen met wijwater? Of toch maar ver bij weg blijven als ze die kwade krachten niet los wil laten?

  • Drie partijen: de man, de vrouw en de overheid. De overheid stelt meteen twee vragen aan de vrouw: ‘Is hij agressief, ben je bang voor hem?’ Abad laat zien wat de juiste aanpak is: beetje duwen. Interessant.

   Meer info: veiligthuis.nl

   Volgende stap: de overheid komt net als Keizer Augustus met wetten tegen het celibaat en probeert de lasten van de door haar geredde en bevrijde onderdrukten bij anderen neer te leggen. Het staatsharem is over- over- overvol. Het moet niet mijn probleem worden. Mijn motto: red jezelf.

   • Ja, het is eigenlijk weer een vrije wil/keuze discussie. In hoeverre is er sprake van keuze, om een boerka te dragen, als je in een zwaar islamitisch land leeft? Boerka of de dood. Is dat een keuze? En als mensen geen keuze maakte, zijn ze dan vrij? En als ze niet vrij zijn, want vindt het libertarisme daar dan van, als zijn individuele vrijheid voorop heeft staan?

    Jij en ik hebben gewoon geluk, dat we mannen zijn die niet in zo’n poep land geboren zijn. Het is voor ons makkelijk praten

 3. En, dit vind men op vrijspreker een goede zaak?

  Dit slaan van vrouwen? ……

  Het is me niet helemaal duidelijk

  • Waar haal jij uit dat MEN dit op de vrijspreker een goede zaak vind?
   Door een flauwe “grap” van John?
   Begin eens van bovenaan de reacties te lezen.
   En ik kom ook nergens tegen dat dit als een tip bedoeld was van Ratio voor de heren thuis.

  • We hebben Abad (45), en zijn vrouw (8). Als ze niet gehoorzaamt geeft hij haar een paar tikken. Niet in het gezicht, op het hoofd of op de neus, want dat mag niet van de islam. Wie ben ik om me daarmee te bemoeien? Of beter: wie is de overheid dat ze zich in privézaken mengt?

   Het kan natuurlijk dat je als gemeenschap zegt dat je de islam niet op te territorium accepteert, of dat je er niet naast wilt wonen. Als zijn 8-jarige vrouw steeds zit te huilen, de gebedsoproep, en dan gaat hij haar weer toespreken en slaan, ik kan me voorstellen dat mensen daar niet aan blootgesteld willen worden.

   Daarom: gelijkgestemde communities, wat ze in het dorp verderop doen is hun zaak. In het kader van de omvolking moet alles even door elkaar. We hebben het over een set van normen en waarden, die niet universeel zijn. Een andere buurman is een hond aan het koken, als lekkernij. Wie ben ik om hem te vertellen dat je geen hond mag koken, maar wel een kip mag bakken, varken, rund, enz. ?

   • Ja, je gaat uit van cultuur relativisme. Daar is iets voor te zeggen, maar het wordt wel een heel complexe diepe discussie dan.

    Het is ook vreemd, want meestal gaan libertariers juist niet uit van cultuur relativisme en zien ze de westerse liberale cultuur, als inherent superieur en als een cultuur die de wereld zou moeten emanciperen, met haar wetenschap en vrije markt. Je bent hierin dan een uitzondering

    Goed, wie ben ik om me daarmee te bemoeien? Als ik mij ergens mee wil bemoeien, bemoei ik mij daar mee. Want, dat kan. Want, ik heb een vrije wil, etc. Want, ik geloof in de vrije wil en dan heb je hem al.

    Kijk, ik ben natuurlijk geen ‘anti islam’ demonstrant ofzo. Maar ik vind dit soort boerka dingen en vrouwen slaan etc, walgelijk. Ik minacht het. Ik loop er met een grote boog omheen. Mensen kunnen mij niet verplichten, om dit te ‘respecteren’. Ik respecteer je niet, als je mensen mishandeld.

   • Gaaf nummer. Het pleit voor globalisme en cultuur relativisme en postmodernisme

    Ik vind de oude K3 wel beter dan de nieuwe, trouwens. Die nieuwe K3’s hebben minder karakter.

 4. De titel past niet bij het filmpje. Deze man is socioloog. Hij geeft juist aan dat slaan en fysiek geweld niet toegestaan is. Gedemonstreerd duwen en trekken doet enkel recht aan de mannelijke fysieke dominantie in deze cultuur en heeft niks te maken met mishandeling.

   • Die vrouw hangt toch de islam aan? Beetje slaan hoort daarbij.

   • In een land waar 99,99999 procent van de mensen islamitisch is, kan je niet echt niet de islam aanhangen. Als je daar geboren bent, kan je maar beter als vrouw een hoofddoekje dragen, anders wordt je belaagd. Van vrije keuze is geen sprake meer, in deze context.

    Als ze nou Nederlandse was en zich bekeerde, is het wat mij betreft een ander verhaal. Dan had ze een optie en kiest ze ervoor om een verrotte relatie aan te gaan.

  • Je bedoeld, het valt daar niet onder een mishandeling maar onder even je vrouw corrigeren en laten zien wie de baas is.

  • Ik dacht dat het juist de bedoeling was om haar op het rechte pad te houden met een paar duwen.

   • Maar, dit is dus allemaal eigenlijk beta male gedrag hé, dit ‘slaan’ etc, als je het darwinistisch bekijkt.

    Als je zo bang bent dat je vrouw met een ander gaat, dat je haar daarom maar gaat slaan en in boerka’s gaat stoppen etc. Wat zegt dat dan over je? Hoe onzeker ben je dan wel niet? Je kan dan ook nooit een leuke, vrije relatie hebben met een vrouw. Altijd ben je op je hoeden, altijd ben je in gevecht met haar, altijd kijk je over je schouders

    https://www.youtube.com/watch?v=KsT71aQVNqU

    In een land waar 99,99999 procent van de mensen islamitisch is, kan je niet echt niet de islam aanhangen. Als je daar geboren bent, kan je maar beter als vrouw een hoofddoekje dragen, anders wordt je belaagd. Van vrije keuze is geen sprake meer, in deze context.

    Als ze nou Nederlandse was en zich bekeerde, is het wat mij betreft een ander verhaal. Dan had ze een optie en kiest ze ervoor om een verrotte relatie aan te gaan.

 5. Ander vraagje: Hoe corrigeert de overheid haar onderdanen? Hoe worden ouders geacht hun kinderen onder controle te houden, zodat de overheid die kinderen kan conditioneren in indoctrineringskampen?

  • Precies dat ging mij ook door het hoofd toen ik dit filmpje zag. De overheid laat ook haar dominantie blijken door eerst te willen overtuigen, daarna niet meer met ons in bed wil en vervolgens haar sterke arm te gebruiken.

   En ik denk dat de overheid in disciplinering een heel stuk verder verder gaat dan wat voor de islamitische man is “toegestaan”. Is er een “blijf van mijn lijf” huis voor misbruikte onderdanen?

 6. In de Victoriaanse tijd werd de man geacht om met een stok zijn hele gezin onder controle te houden. Op school werden kinderen ook geslagen. Dat was toen normaal. Nu hebben ze andere methoden.

  • Vroeger kwam zwarte Piet met de roe, om kinderen te meppen. En een zak om ze mee te nemen naar Spanje.

  • En in de middeleeuwen kregen vrouwen een kuisheid gordel om als man lief naar ze werk ging.
   Dat was toen heel normaal.

  • Maar voor zover ik weet houden enkel nog zwaar gereformeerden er nog wat antieke gedachtes op na over de rol en plaats van een vrouw in het gezin en de samenleving.

   • En Nederland is een zwaar gereformeerd land. Een soort gereformeerd kalifaat, zou je kunnen zeggen.

   • Nee, maar Bert

    Toen ik op de middelbare school zat hé. Als een jongen dan veel vriendinnetjes had, was dat geweldig heldhaftig.

    Maar als een meisje meerdere vriendjes had gehad, dan was ze ‘een sletje’. Een woord dat door de leraren ook niet gecorrigeerd werd.

    Dús, het is niet waar dat in Nederland geen seksisme is, geen dubbele standaarden.

    Het idee dat vrouwelijke seksualiteit walgelijk is, komt denk ik ook voort uit de gereformeerde/christelijke cultuur, die zijn stempel drukt op Nederland. In het christendom is de vrouw namelijk zondig. De vrouw is Eva, die zich liet verleiden door de appel en de slang. Eva was het eerste ‘sletje’.

    En vele vrouwen die christelijk opgevoed zijn, spreken over de manier waarop ze onderdrukt zijn door het christendom. Als ze met een man naar bed gegaan waren, moesten ze met hem trouwen. Er werd verwacht van ze, dat ze niet zouden studeren etc. Het christendom en de islam overschrijden het NAP

   • Klopt, een meisje is dan al vrij snel een afgelikte boterham.
    Als jongen ben je dan een soort van held bijna als je veel gescoord hebt.
    Denk inderdaad dat dit uit een gereformeerde/christelijke cultuur komt deze gedachte.
    Maar heel eerlijk gezegd zit ik ook niet te wachten op iemand die na 1 drankje met iedereen het nest in duikt.
    Zo’n reputatie heb je dan zowel als vrouw als man in mijn gedachte.
    En dat doe ik zelf ook niet. Erg betrouwbaar kom je dan niet over bij mij.
    Ik heb het niet zo met iemand die hoert en snoert wanneer het iemand uitkomt.

   • Ja, precies

    Als kind vond ik dat al raar, dat meisjes dan ‘sletjes’ waren. Maar ik kon er niet echt de vinger op leggen, wat ik er dan raar aan vond en ik lachte wel mee, schaapachtig. Maar, dat doe je dan als je 15 bent. Het gaf me wel een gevoel van onbehagen. En logisch, want het is een vorm van agressie natuurlijk. Een lichte vorm van geweld

    Maar heel eerlijk gezegd zit ik ook niet te wachten op iemand die na 1 drankje met iedereen het nest in duikt.

    Dat snap ik ook wel. Als je een vrouw leuk vind, is het pijnlijk voor je om te zien dat ze met alles en iedereen seks heeft. Maar haar dan ‘slet’ noemen, is weer een stap verder.
    Uiteindelijk ‘straf’ je haar dan voor gedrag dat eigenlijk alleen haar aangaat.

    Als een vrouw 400 vriendjes gehad heeft, denk je ook van, ben ik dan de zoveelste? Word je ook een beetje onzeker van, etc.

 7. Ben bijna 50 jaar getrouwd. Heb mijn vrouw nimmer geslagen. Hooguit met woorden maar nimmer fysiek. Moslims die meppen mogen terg gemept worden: heel hard…………

 8. Smerige nederlanders.
  Jullie zijn gewoon stelletjes racisten.

  Jullie vrouwen neuken alles op los. Het zijn loslopende teefjes.
  ik kan het weten 🙂

  • Jullie vrouwen neuken alles op los. Het zijn loslopende teefjes.
   ik kan het weten 🙂

   Maar dat is zo leuk juist. Iedereen mag hier alles op los neuken. We zijn één grote multiraciale/culturele orgie.

   En De vrouwen in dit land, zijn niet echt ‘mijn’ vrouwen. Ik ben niet verantwoordelijk voor mijn buurmeisje, zegmaar. Mensen zijn niet van mij. Snap je dat?

  • Jullie vrouwen neuken er ook op los hoor. Het zijn loslopende teefjes.
   ik kan het weten 🙂

   • O ja. Dat komt omdat ze een stevige tampeloeres als de mijne maar wat lekker vinden. Dat krijgen zij in eigen kring nergens.

    ik kan het weten 🙂

   • Vriend van mij, ging eens met een Marokkaanse daten, etc. Kreeg hij haar neef op zijn dak.

    Wordt je geeerwraakt, als je met ‘hun’ vrouwen gaat. Maakt het wel spannend !

   • Niko, ik heb hier nog een leuke Marokkaanse buurvrouw wonen voor je.
    Kleed zich geheel volgens de laatste jihad kleding voorschriften en dus helemaal in het zwart.
    Ziet er uit als een ninja strijder als je er ziet lopen.
    Casper het spookje mag ook.
    Is het voor je Niko? Daar hou jij toch van.
    Wel spannend hoor zo geheel in het zwart gekleed.

   • Wel spannend hoor zo geheel in het zwart gekleed.

    Soort cadeautje, dat je nog moet uitpakken

   • Nou nou Bert, wat een zure reactie…
    Wat ik aan ‘exotisch wild’ heb gehad was vrijgevochten en zag er prima en westers gekleed uit. Ze komen niet allemaal uit een geitendorp uit de middeleeuwen.
    Dat is alles wat ik er over te zeggen heb en dat was alleen maar om de trol hierboven een spiegeltje voor te houden.

   • Niko, was een beetje plagerig bedoeld., meer niet.
    Maar zeker niet zuur.

  • Nou, ik ben geen racist. Ik heb gewoon een pesthekel aan Marokkanen. Is een soort voortschrijdend inzicht.
   En dat hebben ze toch aan zichzelf te danken. Begin jaren 70 speelde ik met, Ben Yunes, Abdul Khadr, Mohammed, Tahar. Ergens in de afgelopen 50 jaar hebben jullie het flink verpest.

   Maar inderdaad, alle vrouwen zijn kuthoeren.
   Behalve mijn moeder en mijn zus. En van mijn zus ben ik niet zeker.

   • Ik heb geen pesthekel aan Marokkanen hoor. Ik heb niet een pesthekel aan een specifiek volk. Ik vind dat mensen als Wilders ook alleen maar olie op het vuur gooien, haat aanwakkeren, waar niemand iets aan heeft uiteindelijk. In veel gevallen zitten we in hetzelfde schuitje en is haat onwenselijk, contraproductief.

    Ook Marokkanen hebben last van geldontwaarding, lockdowns, dwang etc, etc.

 9. Ongelooflijk !!
  Jullie zijn gewoon haatkoppen die simpelweg niet in vrede kan leven met anders denkenden.
  Echt verrot van binnen.

  De westerse beschavingsapparaat is compleet versleten. Er heerst enkel wanorde en decadentie. Kijk maar naar de woke toestanden. Heersende incompetentie bij politiek Den Haag (Kaag en Rutte).
  Jullie arbeid dragen geen vruchten. Het loont niet meer om hard te werken in dit land.
  Dit land gaat alleen maar achteruit. Helaas pech voor jullie.

  Tegenwoordig is het alleen pakken wat je kunt pakken. Kijk maar naar Sywertje.
  misbruik maken van gemeenschapsgeld.
  Ik heb medelijden met jullie. Jullie kinderen gaan in de toekomst slecht leven.

  Nederland is een neoliberale hel waar menselijkheid niet meer bestaat.
  De oer Hollandse kneuterigheid is verdwenen. Jammer pindakaas voor jullie.

  • Het klopt wat hier boven geschreven wordt helemaal, ook wat hij schrijft over de kinderen, iedereen die ze nog heeft kan ze beter stimuleren om te verkassen op termijn. Wat betreft dit artikel, het is ook wel ontzéttend lachen: ‘hoe sla ik mijn vrouw’….. Daarbij zie ik nu ál die correcte, vrijdenkende Nederlandse vrouwen die je overal in de media en zo ziet, bij GroenLinks, D’66, PvdA en zo voorop: dát is namelijk ook hun voorland, ik hoop van harte dat ze dat nog aan den lijve moge gaan meemaken. Grotere humor kun je niet bedenken.

  • Klopt inderdaad, behalve de 1e paar zinnen. Maar wie gaat al die moslim-uitkeringen betalen als het “beschavingsapparaat” naar de klote is?

   Iedereen met talent (inclusief wat Marokkanen) zal ergens anders heen gaan. Landen met lage belastingen en een leuk leven als je geld hebt. Dat is al lang gaande. Wat achter blijft zijn de klaplopers. En wat gaan die doen als het geld op is? Gras eten in het park?

 10. Ik leef toch samen met jullie. Jullie hebben nooit last van mij gehad. Zoek het lekker uit. Doe wat je wilt, met je leven.

 11. Het is in Nederland al weer een tijdje geleden dat elke zichzelf respecterende huisvader losse handjes had. Het leek wel of mijn vader een wedstrijd deed met de overbuurman als het om klappen uitdelen ging en beide huisvaders stonden in hoog aanzien in de buurt. “Een man kan zich niet verdedigen tegen de aantrekkingskracht van een vrouw en krijgt daarom het correctierecht binnen het gezin” heette het nog tot aan de zestiger jaren.

  • en beide huisvaders stonden in hoog aanzien in de buurt

   Dus dan is het begerenswaardig?

   Mijn vader terroriseerde mij en mijn moeder, maar gelukkig stond hij wel hoog aangeschreven in ‘de buurt’ ?

   Wat een waanzin weer, dit

 12. @Marokkaan, Nico, Willem, Johan en anderen. Dank dat jullie de nuance brengen, wie zijn de huidige Nederlanders nu om vingertjes op te heffen over man – vrouw relaties? Natuurlijk is islam onderwerping, maar dat is democratie op dit moment ook. De stemmers brengen mij onder de “verlichte heersers” als Rutte en Kaag die mijn welvaart kapot maken, mijn geld ontwaarden, mijn arbeid belasten. En mij mondmaskers en andere zaken opdringen. Daarnaast zijn er enorme ingrepen in man – vrouw verhoudingen, een NL man die trouwt steekt zijn hoofd in een strop.

  Overigens vind ik dat we zijn doorgeslagen. Ik heb veel meer sympathie voor een man die recht door zee is en zijn vrouw in een opwelling een klap geeft. Dan voor een vrouw die een man gek drijft met gezeur. Of die gewoon gemeen is en met psychologische trucjes een man helemaal kapot maakt of onderwerpt.

  • Mocht ik iemand tegen komen die mij in een opwelling een klap geeft, dan krijgt, wie dan ook, van mij gewoon een klap retour.
   Daar doe ik verder dan niet moeilijk over.

  • Ik vind het niet zo goed idee, om ze in een opwelling klappen te geven. Dan kan je beter gewoon bij haar weg gaan, toch. Je bent toch geen 16 jarige jongen

   “Een man kan zich niet verdedigen tegen de aantrekkingskracht van een vrouw en krijgt daarom het correctierecht binnen het gezin”

   Wat een waanzin. Mannen zijn zielig, dus mogen mensen in elkaar rammen ? Waarom kan je je niet verdedigen tegen haar aantrekking? Ben je een zielig vogeltje?

   een NL man die trouwt steekt zijn hoofd in een strop.

   Ik ken veel mannen die gelukkig zijn, met hun huwelijk.

   • @Nayako. Met de opmerking ***een NL man die trouwt steekt zijn hoofd in een strop*** bedoel ik juist de situatie dat het fout gaat en je gaat scheiden. Sowieso is dat heel triest maar de NL man wordt vaak maximaal financieel uitgekleed.

   • Ja, ja. Ik snap op zich wat je bedoeld. Maar, mannen kiezen er wel zelf voor om te gaan trouwen, toch? Het is wel een strop waar je zelf je hoofd in steekt.

 13. Ik denk dat ik de komende tijd wat meer filmpjes van MEMRI plaats, deze geven een beeld van een heel andere samenleving waar we in Nederland meer en meer mee worden geconfronteerd. Een beeld dat de MSM vaak niet tonen. Niet dat ik islam wil verbieden of zo, iedereen mag zijn kooitje kiezen dat volgens hem naar bevrijding en verlossing voert. Hier een filmpje van nota bene de BBC dat bevestigt wat onze socioloog heeft verteld over het slaan van je vrouw:

  • Denk dat er nog weinig is te vinden waarmee je mij nog mee kan verrassen over alles wat er uit de islamitische wereld komt.
   Het is vooral veel wreedheid, onrechtvaardigheid, veel ellende en de dood voor bijna alles.
   Zelfstandig ergens over nadenken is daar sowieso compleet verboden.
   Geloof en neem alles klakkeloos aan zo als de plaatselijke imam het je verteld en in de koran staat vermeld.
   Elke afwijking hiervan kan een straf opleveren tot de dood aan toe.
   Het uiteindelijke doel is gemeenschappelijk in een islamitische wereld.
   Wereld dominantie en onderwerping.

   • Ik weet niet of ze een gemeenschappelijk doel hebben. Ik heb niets tegen ze, als ze mij maar met rust laten. Ik ben altijd defensief, niet offensief.

    Ik denk niet dat de islam ‘de wereld wilt veroveren’.

    Mannen die vrouwen slaan en in boerka’s stoppen en bedreigen, houden niet echt van vrouwen. Zijn geen daadwerkelijk heteroseksuele mannen.

 14. Als straf niet met je vrouw slapen…..
  Waarom zou je jezelf straffen? Vragen, vragen, vragen.

Comments are closed.