8 REACTIES

 1. Ook jeugdzorg vind ik een criminele organisatie.
  Maar daar zijn er bij de overheid vele van. En die leiden, vrees ik, tot een opstand tegen de overheid.

 2. Als ik kinderen zou hebben dan zou ik ze hierop voorbereiden.
  Ze zouden terugkomen.
  Goedschiks, dan wel kwaadschiks.

  • Met kwaadschiks zelfs maar aankondigen, verschaf je jeugdzorg een argument om je kinderen nooit meer terug te krijgen.
   Zelfs naar de rechter stappen wordt uitgelegd als agressief gedrag.

   • Yep, maar ik laat me door de overheid niet chanteren. het is zij of ik en ik kies voor ik. Don’t tread on me is een serieus motto. Overheidsmensen zijn over het algemeen lafaards. Je tanden laten zien en niet bang zijn om goed door te bijten, ze verdienen niet beter.

 3. Minstens zo ingrijpend is, dat ook de grootouders hun kleinkinderen kwijtraken. Een uithuisplaatsing beïnvloedt zo het leven van erg veel mensen.

  Beter is alleen de mensen die de ontwikkeling van het kind erg nadelig beïnvloeden uit het leven van het kind te verwijderen. Dat zullen meestal een of beide ouders zijn, maar zelden of nooit een hele familie.

Comments are closed.