De grootste leugen in de wereldgeschiedenis: er was nooit een pandemie. De met PCR tests ‘bewezen Covid-19 gevallen’ zijn waardeloos. Het miljarden kostende antigeen- en thuistestproject is nep. De covidmandaten inclusief het vaccin zijn ongeldig.

Het destabiliseren van de sociale, politieke en economische structuur van 190 soevereine landen kan geen “oplossing” zijn voor de bestrijding van het virus. Maar dat was de opgelegde ‘oplossing’ die vanaf het allereerste begin van de coronacrisis in januari 2020 in verschillende fasen werd doorgevoerd. Het is de vernietiging van mensenlevens. Het is de destabilisatie van het maatschappelijk middenveld.

Nepwetenschap steunde deze verwoestende agenda. De leugens werden ondersteund door een massale desinformatiecampagne in de media. 24/7, onophoudelijke en repetitieve “Covid-waarschuwingen” in de loop van de afgelopen twee jaar. De historische lockdown van 11 maart 2020 veroorzaakte wereldwijd economische en sociale chaos. Het was een daad van ‘economische oorlogsvoering’: een oorlog tegen de menselijkheid.

Deze duivelse agenda heeft de soevereiniteit van natiestaten ondermijnd. Het heeft bijgedragen aan een golf van faillissementen. Het heeft mensen wereldwijd verarmd. Het heeft geleid tot een explosief stijgende wereldwijde schuld. Megalomane mondiale machtstructuren – Big Pharma, Big Money, Big Media –  het grote geld in combinatie met overheden,  het veiligheids- en militaire apparaten zijn de drijvende krachten. Met behulp van geavanceerde digitale en communicatietechnologieën zijn de lockdowns en sluiting van de wereldeconomie ongekend in de wereldgeschiedenis.

Vanaf het begin hebben zowel de media als de regeringen de fouten en onwaarheden met betrekking tot de RT-PCR-test genegeerd als middel om de verspreiding van het virus te detecteren en SARS-CoV-2 te identificeren. “De PCR is een proces. Er staat niet dat je ziek bent”. Aldus Dr. Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van de RT-PCR, die stierf in augustus 2019. Dit misbruik van de RT-PCR-techniek wordt door sommige regeringen als een meedogenloze en opzettelijke strategie toegepast om buitensporige maatregelen te rechtvaardigen, zoals de schending van een groot aantal grondwettelijke rechten, … onder het voorwendsel van een pandemie op basis van een aantal positieve RT- PCR-tests, en niet op een reëel aantal patiënten. De volledige database van “Covid-19-bevestigde gevallen” is ongeldig.

Desinformatie in de media heerst al meer dan twee jaar, ondanks het feit dat zowel de WHO als de CDC hebben bevestigd wat vanaf het allereerste begin in januari 2020 bekend was, namelijk dat de RT-PCR-test gebruikt werd om elk afzonderlijk beleidsmandaat te rechtvaardigen, inclusief lockdowns, sociale afstand, de mondkapjes, opsluiting van de beroepsbevolking, sluiting van economische activiteit, enz. was onwetenschappelijk en ongeldig.
De WHO kwam meer dan een jaar geleden op 20 januari 2021 met haar Mea Culpa. Een paar maanden later riepen de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) (21 juli 2021) op tot het intrekken van de PCR-test als een geldige methode voor het detecteren en identificeren van SARS-CoV-2. Bovendien beschikte de WHO in januari 2020 niet over een isolaat en gezuiverd staal van het nieuwe 2019-nCov-virus. Het Berlijnse virologieteam (onder leiding van Drosten): “aanbevolen aan de WHO, dat bij afwezigheid van een isolaat van het 2019-nCoV-virus, een soortgelijk 2003-SARS-CoV moet worden gebruikt als een “proxy” (referentiepunt) van het nieuwe virus”.
Vanaf 31 december 2021 wordt de PCR-test niet langer als geldig beschouwd door de CDC in de VS. De CDC heeft nu duidelijk erkend dat de PCR-test niet effectief onderscheid maakt tussen Covid-19 en seizoensgebonden griep. Een PCR-positief betekent niet een “Covid-19 Confirmed Case”. Het kan griep zijn of een verkoudheid door corona. De CDC riep op tot terugtrekking met ingang van 31 december 2021.
Nepdata: 465 miljoen zogenaamde “bevestigde Covid-19-gevallen”.  Als de PCR-test ongeldig is (bevestigd door talrijke onderzoeken, evenals door de WHO, CDC) dan zijn de 465 miljoen zogenaamde “Bevestigde Covid-19-gevallen” verzameld en wereldwijd getabelleerd sinds het begin van de Covid-19-crisis zinloos en nietszeggend.
Begin maart 2022 werd een Intergouvernementeel Onderhandelingsorgaan (INB) opgericht met het mandaat om een “pandemisch verdrag” op te richten, d.w.z. een mondiale entiteit voor gezondheidsbeheer onder auspiciën van de WHO, die het gezag van de WHO-lidstaten zou opheffen: , “De INB hield zijn eerste vergadering om onder het gezag van de WHO een internationaal instrument op te stellen en te onderhandelen over pandemiepreventie, paraatheid en reactie” (Mercola)
Het Pandemic Treaty is verbonden met het QR-verificatiecodeproject van de WHO, dat tot doel heeft een wereldwijde digitale databank van 7,9 miljard mensen te creëren. Beide initiatieven moeten gelijktijdig worden uitgevoerd door de WHO in samenwerking met ID2020 en de Gavi Alliance, die beide worden gefinancierd door de Gates Foundation.
De legitimiteit van zowel het Pandemieverdrag als de QR-verificatiecode onder auspiciën van de WHO berust op de veronderstelling dat de vermeende “Covid-19-pandemie echt is” en dat het “mRNA-vaccin een OPLOSSING vormt voor de vermeende Covid-19-pandemie.” Beide initiatieven zijn gebaseerd op regelrechte fraude en corruptie. Want wat is het bewijs:
1. Het aantal “Covid-19 cumulatief bevestigde gevallen” als gevolg van de RT-PCR-test rechtvaardigde niet het besluit van de WHO om op 11 maart 2020 officieel een pandemie te lanceren. De aantallen waren belachelijk laag. Er was geen bewijs dat SARS-CoV-2 zich nationaal of internationaal verspreidde.
2. De lockdown-instructies die in maart 2020 aan meer dan 190 lidstaten van de VN zijn verzonden, zijn volledig ongeldig.
3. De methode die de PCR-test gebruikt om SARS-CoV2 en zijn vermeende varianten te detecteren en te identificeren, is door de WHO en de CDC erkend als volledig disfunctioneel, zoals hierboven beschreven.
4. Alle gegevens met betrekking tot Covid-19 cumulatief bevestigde gevallen, verzameld door nationale regeringen en getabelleerd door de WHO sinds januari 2020, zijn ongeldig en zonder enige betekenis.
5. Het Covid-19-vaccin dat in november 2020 werd gelanceerd, heeft geresulteerd in een opwaartse wereldwijde golf van mortaliteit en morbiditeit

23 REACTIES

 1. Het regime in Den Haag heeft slechts de beschikking over één effectief wapen om de gehele bevolking onder controle te houden: de PCR-test.
  Dr. Andrew Kaufmann geeft aan waarom je deze test onder alle omstandigheden absoluut moet weigeren.

  En het aantal gevallen dat door deze zinloze test bij gezonde mensen wordt gevonden, is de belangrijkste reden die de overheid gebruikt om ons te verlammen, op te sluiten en met wetgeving onze vrijheden af te nemen.
  En als je, om welke reden dan ook, deze test ondergaat, houd je deze tirannie in stand.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/05/02/dr-kaufmann-u-houdt-de-tirannie-in-stand-door-u-te-laten-testen/

  • Gestorven door al het gif wat ze mensen ingespoten hebben.
   En verder de gebruikelijke griep doden in een seizoen.
   Niet door een verzonnen ziekte.
   Dat zogenaamde virus is niet meer dan een computer simulatie, maar nog nooit aangetoond of bewezen.

 2. En fact-checker zijn zij die slechts meningen checken en dondersgoed weten wie de kaltgestelten zijn.
  de splijtzwammers van de hedendaagse maatschappij

 3. In de eerste negen weken van de coronapandemie bedroeg de oversterfte naar schatting bijna 9 duizend mensen. Dit is ongeveer evenveel als tijdens de griepepidemie in 2018, dát was toen nauwelijks nieuws, men wist dat dat vanzelf weer verdwijnt (mensen worden immuun), griep is ook een virus. Het covidvirus zou het eerste in de geschiedenis zijn waar mensen níet immuun tegen worden, alleen dát al geeft aan dat er iets niet klopt. https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/welvaart-in-coronatijd/gezondheid-in-coronatijd

  En gisteren kwam het bericht naar buiten dat Zuid-Afrika weer een nieuwe variant heeft ontdekt, prominent op Belgische Nieuws, met daarbij van de nieuwslezer dat ‘dankzij’ de Zuid-Afrikaanse waarschuwingen eind vorig jaar de wereld kon overgaan op een boosterprik. De verdraaiing van het nieuws: Zuid-Afrika waarschuwde inderdaad voor de omicron-variant, maar zei er meteen bij dat deze vriant nauwelijks ziektesymptomen had; bij andere ziektes zou dát het signaal zijn: einde epidemie; dat was in november 2021 in Europa ook bekend en ze gingen gewoon door met hun virusriedel. Ook kranten in Nederland hebben het intussen al opgepikt.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2022/05/03/groeiende-onrust-over-nieuwe-omikronpiek-in-zuid-afrika-a4120697

  Na twee maanden alle ogen gericht te hebben op Kwatta-kraïne zullen ze wel denken dat dat zijn grootste nieuwswaarde bijna heeft gehad en wend men de blik weer langzaamaan naar de ‘oude vijand’.

 4. Het venijn zit er toch maar voor altijd ‘mooi’ in, in lijf en hersenen,
  waardoor niet alleen fysiek maar ook mentaal de ‘gevaxte’ accuut of terminaal sterft. In iedergeval een “sudden death”.

  En de politieke, medische en farmaceutische criminelen en moordenaars?? Ze lopen met de miljarden afgeladen vol vrolijk vrij rond, mogen hun crimineel verkregen revenuen probleemloos bij de banken stallen en leven gezond non-afgespoten met champagne en russische kaviaar op tropische eilanden met hun lolita’s en tranny’s en lachen het klootjesvolk en justitie, zeg: “de zwakke van geest” recht in het smoel uit.

  Wie een appel steelt krijgt met zwaardere sancties allerlei aard te maken, meer dan al deze moordende geparelde zwijnen.

  Bijzonder toch, hoe deze wereld aan het rotten en verankeren is….Zachte heelmeester (zwak volk) maken stinkende wonden.

 5. Elk aspect van de officiële versie van het coronaverhaal is aantoonbaar onjuist.
  Voorbeeldje: de covid-prik is ons verkocht, via de media, als ‘uitgebreid getest’
  terwijl er direct al sprake was van een onmogelijkheid. In zo’n korte tijd ?
  Terwijl ik had besloten om zo lang mogelijk te wachten zag ik het volgende:
  – alleen de prik kan ons helpen
  – is uitgebreid getest en goedgekeurd
  – maar, oeps, is slechts een paar maanden geldig
  – en daarna opeens nog een paar maanden minder
  – en dan is een tweede prik nodig
  – O, jee, tja, dat is waar, een booster
  – twee boosters, jaaaa ! Helemaal Gratis !
  – gelukkig hebben we zoveel geld dat een derde booster toch wel heel verstandig is.

  Is dit uitgebreid getest ? Nee, natuurlijk niet.
  Alleen al deze simpele waarnemingen zouden mensen aan het denken moeten zetten.
  En die goedkeuring is een noodtoestemming.
  Omdat er wat definities veranderd waren en geen werkzame medicijnen zouden zijn.

  Probeer bovenstaand rijtje maar eens te vertellen aan mensen die wel een prik hebben gehaald.
  (die helemaal niet vrijwillig was maar voor bepaalde groepen mensen zelfs verplicht)
  Ze zijn gehersenspoeld, gehypnotiseerd, betoverd.
  Zo zijn er nog veel meer aspecten die ogenblikkelijk de leugens blootleggen.
  Je hoeft daarvoor geen viroloog te zijn, medisch onderlegd of statisticus.
  Het bedrog is zo simpel aan te tonen.

  Als je voorzichtig informeerde naar het totale aantal tests
  en het aantal mensen met daadwerkelijke klachten als
  weer eens bekend werd gemaakt dat er maar liefst 50.000 mensen besmet
  waren, want positief getest, dan moest je je bek houden want geen viroloog.
  Herkenbaar ?

  De lijst is eindeloos.
  Succes allemaal, hou vol.

 6. Ik ben best wel blij, dat ik ‘het prikkie’ niet heb genomen. En ik ken veel mensen, die spijt hebben van hun ‘prikkie’. Ik wist dat meteen al, ik dacht, als ik ‘het prikkie’ ga nemen, ga ik er spijt van krijgen. Mijn ethiek is gebaseerd op mijn gevoel. Mijn gevoel stuurt mij. Ik ben een emotionele man! Ik had een kut gevoel, over ‘het prikkie’

 7. Ach ja, ik zeg tegen iedereen die ik erover gesproken heb het zelfde…..testen met een test die niet getest( gekeurd) is….het gaat er helaas bij weinig in. Het eerste wat ik zelf heb uitgezocht was de merken en makers van de pcr….en ja hoor, alles wordt gebruikt met een EUA, dus alle bs die daarna volgt is vanzelfsprekend bedrog.

 8. Vorig jaar moest ik naar de huisarts om gekeurd te worden voor de verlenging van mijn rijbewijs.

  “Dag meneer Bosman! Euh…bent u al gevaccineerd tegen corona?”
  “Nee, dat ben ik niet”.
  “En waarom niet?”
  “Nou, als je horloge goed loopt laat je het toch ook niet repareren?”

  Mijn huisarts ziet zijn bonus van dertig Euro verdampen en maakt een beweging met zijn hand zo van donder maar op jij. Dus niet gekeurd maar toch een handtekening. Mooier kun het niet hebben als je een leeftijd hebt bereikt dat je zo maar ineens kunt wegzakken achter het stuur!

 9. De grootste leugen ooit? Welnee! Verdiep je eens in TARTARIA. Je zult het niet geloven en nog maar 150 jaar oud. Het heeft even nodig voordat het inzinkt, maar als je dit snapt dan zie je dat de psychopaten wel heel moeilijk zijn te verslaan cq uit te roeien en snap je de arrogantie van de Kaagtypes etc.

  • @Miranda

   Vond als eerste (de beste?) deze https://deloonslaaf.com/tartaria/

   Dank voor je verwijzing naar TARTARIA.

   Intressant om te lezen en voor mij herkenbaar. Als kind mocht ik graag werken met mijn handen, creatief, bouwen, knutselen, kunst, schilderen, tekenen, boetseren en hout, metaal, stof bewerken, met mijn handen scheppen. Het was voor mij een gelukkige en ontspannen tijd op school, totdat de overheid vond dat ik getest moest worden en uit hun testen bleek dat ik te ‘intelligent’ was om met mijn handen te werken en volgens de overheid op de ‘verkeerde’ school zat en beter kon gaan leren met het hoofd dan met mij handen. Werd daarna overgeplaatst naar een school waar ik met grote tegenzin moest leren met het hoofd en af moest leren wat ik met mijn handen had geleerd. Heb mij daarna afgesneden en gevangen en nooit meer zo gelukkig gevoeld als toen.

   https://deloonslaaf.com/2019/04/26/onze-geschiedenis-is-een-leugen-deel-1/

   • Dank voor je reactie. Ik begrijp je verhaal, het is absoluut herkenbaar voor veel mensen denk ik. Op school word je in een keurslijf geduwd en zie er maar eens uit te komen. Maar waar ik met Tartaria op duidde was eigenlijk alles wat is uitgewist betreffende een beschaving no maar heel kort geleden. De hele geschiedenis is uitgewist en er is een nieuw verhaal voor in de plaats gekomen. Het is bijna niet te geloven tot je er wat meer over leest. Na de mudflood wist men niet wat er was gebeurd; te veel mensen omgekomen (bewust). De tijd van vrije energie etc. was voorbij en men heeft geprobeerd zoveel mogelijk bewijzen te wissen, maar ze zijn er nog, vlak onder onze neus. Alleen zien we het niet omdat we het niet weten. Er is genoeg te vinden op internet waardoor je achterover zult slaan. Bv. deze https://zaplog.pro/post/29820/tartaria-de-hoogtechnologische-beschaving-die-zorgvuldig-werd-uitgewist-deel-2-. Ik wens je veel succes mocht je je erin gaan verdiepen.

   • @Miranda

    Even los van mijn schoolverhaal, maar heb mij zo vaak verbaasd over de meest prachtige bouwwerken die in de meest ‘armoedige’ periode zouden zijn gebouwd. In ieder geval veel stof om over na te denken wat er zoal niet klopt aan de geschiedschrijving.

 10. Heel verhelderend was het onderzoek van de Duits/Amerikaanse financieel journalist Ernst Wolff. Hij vond het opvallend dat meer dan 190 landen bij het corona-schandaal betrokken waren en dat in al deze landen ook precies dezelfde anti-corona maatregelen werden genomen. Hij ging op onderzoek. Zijn zoektocht naar de oorsprong van de maatregelen leidde naar het boek “Covid 19, The Great Reset” van Klaus Schwab, zoon van een NAZI-collaborateur uit Ravensburg en oprichter van het WEF.

  Vervolgens ontdekte Wolff dat veel van de hedendaagse politieke corona-dictators die ook via de stembus niet meer weg te krijgen zijn hun opleiding hebben gehad bij het WEF en dit NIET in hun CV’s vermelden. Waaruit hij de juiste conclusie trok dat een groot aantal covid-dictators zijn geselecteerd uit de opleidingen van het WEF. Ik noem hier slechts een paar van die door het WEF geselecteerde covid-dictators. Laat je eens verrassen:

  Merkel, Bearbock, Söder, Macron, Trudeau, Jacinda Ardern (bekend om haar strenge lockdowns in Nieuwzeeland). Maar ook: Orban, Putin, Tony Blair….de lijst is uitputtend. We zijn overduidelijk het slachtoffer van een game. Een game van een merkwaardige achterbaksheid en smerigheid.

 11. De grootste leugen ooit? Ik zou dat maar niet te hard zeggen.
  Een leuke site is Stolenhistory. (org of net) Tjonge jonge, als je daar leest wat er allemaal een leugen zou kunnen zijn! Van tot bergen gesmolten steden waar de deuren en ramen van sommige gebouwen nog te zien zijn, tot het waarschijnlijk bijverzonnen hebben van een eeuw of wat zodat die ‘geschiedenis’ mooi zelf kon worden ingevuld. Dat geeft wel wat voordelen qua bezit (aktes) en zo.
  Je kunt er, denk ik, beter van uitgaan dat alles van de ‘leiding’ gelogen is. Dan is wat waar is eenvoudiger op te sporen misschien en stoot je de neus minder. Er zijn er die zich meesters wanen en er zijn er die zich kuch ‘burgers’ wanen. Lieden van goede stand en lieden die men ‘volk’ noemt. Het ‘grauw’.
  Totaal gehersenspoeld is 80 procent, schat ik. Voor altijd verloren wat het zuivere denken betreft. Die kolere media dan ook! Maar ja. Zo gaat het. Al langer. Veel langer. Wie schrijft, die blijft immers.

  En, das leuk: de gekken en dwazen schrijven hun namen letterlijk op muren en glazen. Hoogmoed verraadt zich wegens de ijdelheid, zei geloof ik Aristoteles al. Men wil soms door hun immense rijkdom nog wel eens last hebben van iets dat ‘geweten’ heeft. Dat vage gevoel of idee dat iemand wel érg veel meer heeft dan de ander. Men kan dat érgens begrijpen als men soms heel goed en diep nadenkt, dat gestolen goed niet gedijt en dat wie erg veel meer heeft dan een ander, dat meerdere welhaast die ander heeft ontnomen, al is het alleen al zijn vrijheid. Tja. En dan gaat men ‘goeddoen’. Als troost voor zichzelf. Pas dan al helemaal op! Want dan gaan ze raar doen.

  Dus, tja, zo gaat het. We hebben met aparte types te maken. Die teveel rare boeken geloven of zo.

  • Herstel:
   Men wil soms door hun immense rijkdom nog wel eens last hebben van iets dat ‘geweten’ HEET.

 12. Grootste leugen???

  Bij mij staat – nog steeds – de Holohoax™ op #1

  Ook zeer interessant:

  Elite Gender Inversion (als je het over leugens hebt) Dit gaat duizenden jaren terug.
  Werkelijk alle Top politici, industrielen, CEO’s, artiesten, topsporters en ‘filmsterren’ zijn inverted aka
  trannies.

  Zoek het uit..

 13. Met het meten van de oversterfte zien we een perfecte samenhang van landen die de bevolking massaal heeft gevaccineerd en de landen de dat minder dan wel bijna niet hebben gedaan. Hoe meer vaccins hoe meer oversterfte er is gevonden. We gaan dit uiteraard volledig negeren.

 14. Met het meten van de oversterfte zien we een perfecte samenhang van landen die de bevolking massaal heeft gevaccineerd en de landen de dat minder dan wel bijna niet hebben gedaan. Hoe meer vaccins hoe meer oversterfte er is gevonden. We gaan dit uiteraard volledig negeren.

Comments are closed.