Larken Rose over het simpele principe dat – ook – toegepast kan worden op de situatie in Oekraine. 

 

9 REACTIES

  1. Als ik als word bedreigd door mijn VS/EU buren en mij dit niet langer laat welgevallen en de eerste slag uitdeel om te voorkomen dat er meer gebeurd dan dreigen of zelfs de kans van binnenvallen van mijn domein alleen, ben ik dan een psychopaat die zijn eigen huis, familie of bewoners verdedig, dat op mijn knalharde manier? In sommige gevallen zul je moeten reageren op provocatie en dreiging, of je wilt of niet. Pappen en nathouden kan ook een faal zijn en juist daardoor de situatie uit de hand lopen en uitdraaien op een WOIII. Er is een tijd van incasseren, maar ook van terugslaan.

    • ….Als het klopt is de Rothschild bank Rusland uitgetrapt, kan dat ook een reden zijn om Rusland als land te onder druk te zetten? Het land mag dan niet betroffen zijn, maar de bewoners wel. In Europa gebeurt hetzelfde, idem in de Oekraïne. Deze bewoners die worden uiteindelijk ook gehoereerd door hun machthebbers. Wat de Russen van hun onderdrukkers vinden is niet aan de VS/EU/Oekraïne.

      Wij zijn allemaal hoeren van de VS/EU/Oekraïne, wat gaan we daar aan doen?

  2. Larken Rose klinkt een beetje boos. Maar heeft wel gelijk…

    Hoe zit het met de mevrouw op de foto er boven? Moeten de Natasja’s het leger in nu Onlyfans op zwart staat in Rusland? Arme Natasja’s, stuur er maar een regiment van langs bij Generaal Niek met z’n kruisraket. Misschien kan hij iets voor ze betekenen…

Comments are closed.