Matt de kunstenaar heeft een boekje uitgegeven met zijn cartoons uit de corona jaren. Het is via Amazon te koop voor 11,44 euro incl verzendkosten.

 

 

 

 

 

2 REACTIES

 1. Dank voor het plaatsen, Ratio
  Hopelijk worden er meer mensen wakker en zien in hoe ze de afgelopen 2 jaar volledig voor de gek zijn gehouden voor een ziekte die te vergelijken is met een forse griep, die meer doden heeft veroorzaakt dan ‘corona’ mede door de steeds grotere afkalving van de gezondheidszorg.
  Dit boekje kan daarbij helpen.
  Nu zitten we even in een pauze maar ik vrees dat eind september, als de herfst weer in het land is en er weer gewone griepverschijnselen optreden het hele gedoe weer van voor af aan gaat beginnen met weer een verzonnen ‘epidemie’die ze zelf uitlokken door o.a. de vogelgriep zodanig te manipuleren dat het ook op mensen over slaat, maar nu krijgen ook weer de niet gevaxten de schuld van de bijwerkingen en doden en dat zijn er nog al wat, de schuld. Dus via de omgekochte MSM paniek: land op slot via avondklok en zware beperkingen, muilkorf op en QR code om te bewijzen dat je meedoet aan dat medisch experiment, natuurlijk op eigen risico want het woordje ‘verantwoordelijkheid’ is onbekend bij diegenen die de spuit zetten.
  Denk na! speel niet met je leven om big pharma nog meer miljarden in hun pocket te stoppen.
  Jabber verteld hoe het allemaal in zijn werk is gegaan en nog gaat gaan.
  We spreken ons weer over een half jaar en dan hoop ik dat ik moet toegeven dat ik helemaal fout zit.

  • @Matt. Graag gedaan. Cartoons tekenen lijkt gemakkelijk maar is volgens mij veel moeilijker dan de meeste mensen beseffen.

Comments are closed.