3 REACTIES

  1. Ik vrees dat het al lang niet meer om argumenten gaat. Er is een plan en daarvoor moet er oorlog met Rusland komen. Net zoals de stikstof- en CO2-crises niet gaan over het klimaat of het milieu, net zoals covid19 niet gaat over je gezondheid, zo gaat de oorlog met Rusland – die tot de laatste Oekraïner lijkt te worden uitgevochten – niet over zelfbestemming van de Oekraïeners. Overigens is het weer verschrikkelijk wat die mensen moeten doorstaan en het is net zo onsmakelijk stuitend smerig om te zien hoe het politieke vuil en hun handlangers bij oa de media daar volstrekt gewetenloos en gevoelloos van proberen te profiteren.

  2. Hoe ze zouden reageren? Dat weten we van de Cuba-crisis in 1962, de Amerikaanse vloot blokkeerde toen Sovjet-schepen met raketten richting Cuba, er werd zelfs van beide zijden gedreigd met kernwapens. Het scheelde een haar of de 3e wereldoorlog was tóen begonnen. De Russen trokken toen op de valreep hun schepen terug. De Amerikanen hadden trouwens allang kernraketten staan in Turkije, niet lang vliegen van Moskou en nu waren ze bereid tot oorlog omdat de Sovjets hetzelfde wilden doen vlakbij hun achtertuin.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Cubacrisis

Comments are closed.