’Bootvluchtelingen’.

wel zo handig voor de terugkeer regeling.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. Het WEF wil het zo. Percelen en opstallen confisqueren, woningen erop, heel de wereldbevolking erin en samen gelijke arm, de natives een beetje meer arm of dood dan de hele wereldbevolking en daarna iedereen kunstmatig gelukkig in de creditstaat.

  Nederland een Europese niet zelfvoorzienende megametropool en bijv. de Oekraïne de wormen voedsel-leverancier van Europa? Het concept van de ’toekomst’!?

  Schijnbaar is er opeens haast geboden, nadat de plannenmakers en politici wat hebben liggen slapen, pikkie trekken of poesie vingeren, coke snuiven, bloedzuigen, verkrachten en zakkenvullen moeten er opeens in alles haast schepen gecharterd worden om voor 2030 ipv 2050 de boel rond te breien en vol te krijgen. Vandaar ook toenemende sociale, monetaire en economische excessen?

   • @john

    Van dat lekkers en dergelijke lekkernij, en nota bene, van eigen bodem, en ook zo voedzaam, vol mineralen, proteïnen en vitaminen, daar loopt toch je het water van in de mond.

   • De minder dan 1% elite wil de wereld in alles veranderen.

    De gebraden duiven kakkerlakken vliegen je in de mond…boter bij de vis meelwormen…de kip sprinkhanen met de gouden.

    De veranderende menukaart wordt het klootjesvolk ‘heerlijk’ met brede dwang door de strot geduwd. En, niemand die zich afvraagt welk verschrikkelijke en grote leed duizenden miljarden insecten en wormen daarbij wordt aangedaan en hoe sterk deze veranderingen van wormen en insecten vreten het milieu en klimaat negatief beïnvloedt. En dan de duizenden miljarden die deze vretenrevolutie gaat kosten, bizar ‘gewoon’. De kosten zullen toch echt wel doorberekend worden in het nieuwere vreten.

    Een kilo meelwormen in de ’toekomst’ zal dan ergens zo maar rond 80-90 credits of digitale worlddollar voor het goyim/afval kunnen doen. Denk een kilo malse biefstuk voor de minder dan 1% privéjet Davos vliegende en Ferrari rijdende elite, exclusief alleen voor deze selecte minder dan 1% elitaire groep slavenhouders gratis verkrijgbaar zal zijn.

 2. Ik vind het wel een goed idee die schepen. Dan kun je ze gelijk naar Marokko varen en over boord zetten. Is al het tuig weer thuis.

  En anders kun je ze beter in Amsterdam, Den Haag en Nijmegen onderbrengen. Daar wonen tenslotte de cheerleaders van de massaimmigratie…

  • En het is niet alleen overbelasting door klaplopers.

   Het land barst ook uit z’n voegen door buitenlandse studenten, waardoor lessen in het Engels moeten zijn maar gesubsidieerd door de NL belastingbetaler.

   Het land barst ook uit z’n voegen door buitenlandse speculanten die ongelimiteerd huizen opkopen. Kan de staat zowaar een keer iets nuttigs doen (eigen volk eerst regels) doen ze niets.

   Het land barst ook uit z’n voegen door buitenlandse gelukzoekers die concurreren op arbeidsvoorwaarden met Nederlanders (inclusief oudere generatie immigranten). Vraag maar aan een vakbondslid. Moet de NL arrebeier straks ook in “een komjoenittie” leven met 6 man op stapelbedden in een slaapkamer?

   Zijn er genoeg artsen, ziekenhuisbedden en andere voorzieningen voor al dat volk dat hier komt wonen alsof het vanzelfsprekend is?

   Is “komjoenittie” een hip woord voor communisme? Het is allemaal geen toeval dat dit gebeurt, eerder een experiment denk ik.

 3. Hier in Arnhem helaas ook cruiseschepen met asielzoekers aan de kade. Rokend en selfies makend of foto’s van elkaar tegen de achtergrond van de Rijnbrug en de stad om het thuisfront aan te sporen ook de reis te maken. Aan de kade staan de auto’s van familieleden die al in NL of DE een status hebben gekregen.

  Daar liep ik dan in mijn pauze, terwijl ik moest werken keek ik tegen de nieuwkomers die hier straks een huis krijgen waarvoor ik 10jr heb kromgelegen!

  Ik ben absoluut niet tegen asielzoekers. Maar wel tegen deze enorme aantallen! NL is kapot gemaakt!

Comments are closed.